Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 22:00   #2341
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Bardzo fajne i klasyczne Skórzane buty w ogóle są zawsze dobrą inwestycją.

Potrzebuję żelu do twarzy, co polecacie? Myślałam nad Ziają Liście Manuka.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Kusisz

My u moich rodziców, niunia za mała, by gdzieś iść. A wy?
Ja żeli nie używam, bo przeważnie mnie wysuszały i ściągały skórę

My też u moich rodziców Małą dajemy do teściów, sama teściowa zaproponowała, że chce ją wziąć to chociaż posiedzimy dłużej, bo z małą musielibyśmy wcześnie wracać Z chęcią zaprosilibyśmy wszystkich do nas, ale odpada, bo u moich rodziców będzie nocować siostrzenica, a do teściów przyjechał dziadek, więc nie zostawią go samego. Innych planów nie mamy, większość znajomych dzieciata i siedzą w domu.

Cytat:

Moje dziecko oszalało. Zasnęła o 11, wstała o 12:30 na mleczko i zasnęła znowu przy piersi szok, bo w dzień śpi maksymalnie 45minut. Przynajmniej mieliśmy nieco czasu dla siebie z Tż
To malutko śpi. Chociaż moja też jakoś długo nie spała nigdy. Teraz potrafi mieć drzemkę od godziny do nawet trzech godzin, różnie bywa

O której rano wstaje? Często Ci się budzi w nocy? Moja od paru przesypia całe noce Ale też od paru dni nie chce spać w łóżeczku a ze mną, no chyba że padnie przy butli to odkładamy do łóżeczka. Uwielbiam z nią spać Zawsze rano mnie całuje i głaszcze

Znowu mamy problem z jedzeniem Od paru dni odmawia zupy, zje kilka łyżek i koniec. Chyba znowu zęby

Mnie też irytuje ta nagonka na sprzątanie. Moja mama prawie zeszła na zawał jak powiedziałam, że nie mam zamiaru myć okien na święta. Pokazałam jej ten obrazek http://kwejk.pl/obrazek/2181989/bezbozniku.html

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:03   #2342
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Uwielbiam z nią spać Zawsze rano mnie całuje i głaszcze

Znowu mamy problem z jedzeniem Od paru dni odmawia zupy, zje kilka łyżek i koniec. Chyba znowu zęby

To jak z Tż.

Mi ostatnio dentystka się pytała czy na pewno mi 5 mleczne wypadly, podobno wyglądają jak mleczaki. na rtg chciala wysyłać, ale miałam robione w LO, chyba orto zauważyłaby, że coś jest źle. Ta obecna była zachwycona, że w książce widziała a ba żywo nigdy.

My idziemy ze znajomymi pojesc do restauracji do której zwykle ceny odstraszają. Może mało standardowo jak na sylwester, ale spodobał mi się ten pomysł. bez tłumu ludzi, skromne grono, bez hałasu i pyszne żarełko.
Stary 2014-12-31, 09:22   #2343
Asia19x
Zakorzenienie

Maryha - oszukali Cię! Nie ma co Nie no, im starsze tym mniej śpi w dzień, moja od urodzenia mało sypia... Ale budzi się szcześliwa, więc jej tyle wystraczy.

Miki od ponad dwóch tygodni budzi się w nocy co dwie h, czasami co godzinę, płacze, possie pierś sekundę i śpi. Wydaje mi się, że idą albo zęby albo ma ciągle koszmary, bo raz się śmieje przez sen raz płacze, nie wiem o co chodzi No i od trzech dni z nami śpi i może nieco lepiej... Także, ja już zapominam co znaczy słowo "spać". Każde dziecko jest inne, moja po prostu jest aktywna i wystarczy jej pół h w ciągu dnia, dwie godziny zabawy, jedzenie i znowu krótka drzemka. Ma trzy - cztery w ciągu całego dnia.

Hehe, Amelka jest świetna Moja mnie budzi zawsze uśmiechem mały cwaniak, obudzi się i śmieje się jak szalona, kochana jest i już za parę dni 4 mce kończy Kiedy to zleciało??

Dzisiaj mamy rocznicę, 8 lat No i Tż pojechał po kwiaty i coś słodkiego, bo zawsze dostaję wino, no, ale w tym roku nie mogę I wiecie co? Pojechał chłop, z samego rana wstał, telefon zostawił w domu razem z portfelem... Już widzę jego minę jak zaraz wróci wściekły

O, Maryś, przypomniało mi się. Ja też mam Isanę do blond włosów i także kupiłam za piątaka jakoś przed świętami. Użyłam raz, nałożyłam na ombre i były super miękkie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-12-31 o 09:25
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:57   #2344
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ehhhh nie wiem co jest grane ale znowu wymiotuję Może się najadłam i coś mi zaszkodziło, nie wiem, ale od rana coś mi stało na żołądku Na 19 mamy iść do rodziców i sama nie wiem czy pójdziemy, jak mi nie przejdzie to siedzimy w domu

Stary 2014-12-31, 16:25   #2345
Asia19x
Zakorzenienie

Kurde, niedobrze, co jadłaś?

Ja tam nie czuję, że zaraz Nowy Rok, pada i pada, dzień jak co dzień Nie mam weny do niczego jak tak leje ciągle od rana

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-31, 16:33   #2346
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Rano sałatkę jarzynową z chlebem i wędliną, a na obiad pierogi z kapustą i grzybami. Od rana coś było nie tak Mama chce żebyśmy przyszli, a ja najchętniej spędziłabym wieczór w łóżku

Stary 2014-12-31, 19:00   #2347
Asia19x
Zakorzenienie

Może grzyby? Kurcze, kuruj się biedaku
To chyba nie jelitówka znowu..

Szczęśliwego Nowego Roku Piękne Panie
:sping winek: Przede wszystkim spełnienia marzeń, pieniędzy, miłości, aby ten rok był piękniejszy niż poprzedni, chociaż dla mnie mimo wszystko będzie najpiękniejszym rokiem w całym życiu, bo jeszcze w tym -2014 urodziła się moja córka.
To mnie naszło na refleksje Tymczasem żegnam się i idę jeść i pić - wodę na zmianę z herbatą

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-31, 22:51   #2348
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Chyba to jednak powtórka z rozrywki Zostaliśmy w domu Niech ten rok już się kończy! Dla mnie był totalną porażką pod względem zdrowotnym. Oby następny był lepszy

Wszystkiego dobrego dla Was

Stary 2015-01-01, 09:01   #2349
astra85
Zakorzenienie

Wszystkiego NAJ w 2015 roku

Nowy Rok przywilałam w domu, a Wy?
Pewnie dziewczyny odsypiaja

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Miki jak sie czujesz?

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2015-01-01 o 09:01
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 09:58   #2350
Bellitudoo
Zakorzenienie

Szczęśliwego 2015r. !

Ja oczywiście dospać nie mogę, zasnęłam koło 6 i od 8 nie śpię. Spijam teraz zieloną herbatkę i rozmyślam nad śniadaniem, chyba nie będę czekała aż reszta wstanie, bo padnę.

Chciałabym, żeby ten 2015r był taki jak ten. Było trochę problemów większych i mniejszych, ale mogę powiedzieć, że jestem teraz szczęśliwa i niczego i nikogo mi nie brakuje.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Wiecie co, do wódki to ja mam mocną głowę, ale jak mnie zmuliło po szampanie . Za rok Picollo.
Stary 2015-01-01, 10:01   #2351
Asia19x
Zakorzenienie

Miki zdrówka kochana

Ja zasnęłam o 23, obudziłam się o 1 jak karmiłam małą, także dla mnie dzień jak każdy inny

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Bell, szampan ogólnie mulący, ja uwielbiam go, ale powoduje u mnie ból głowy nie z tej ziemi, więc nie piję. Hm, po kieliszku teraz bym chyba padła

Przyszła Pani Magister
Stary 2015-01-01, 10:07   #2352
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja się dziś czuję spoko, nawet barszczyk niepotrzebny , ale dobrze, że jest winda, bo bym po północy nie weszła po schodach tak wysoko. Pamiętam, że na mojej osiemnastce też mnie lampka szampana tak zamuliła.
Stary 2015-01-01, 12:35   #2353
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ja się dziś czuję spoko, nawet barszczyk niepotrzebny , ale dobrze, że jest winda, bo bym po północy nie weszła po schodach tak wysoko. Pamiętam, że na mojej osiemnastce też mnie lampka szampana tak zamuliła.
Dobra, dobra, już nie zwalaj na biednego szampana

Przyszła Pani Magister
Stary 2015-01-02, 09:51   #2354
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Uff dzisiaj już na szczęście lepiej, jeszcze bez sił ale chociaż nie wymiotuję. Zjadłam śniadanie, bo wczoraj tylko na chrupkach kukurydzianych i wodzie Mała jeszcze u teściów jest, już wczoraj buty zakładała i do domu iść chciała

Asia moja też kiedyś ucinała sobie kilka krótkich drzemek w ciągu dnia, takich właśnie po 15 minut. Dopiero z czasem miała dwie dłuższe drzemki, a teraz już jedną Co do nocek to u nas było trochę inaczej, bo odkąd przeszła na MM rzadziej się budziła.

Stary 2015-01-02, 11:54   #2355
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cześć

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 13:36   #2356
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Celesynku jak tam po sylwestrze? Balowałaś gdzieś?

Zamarzyła mi się lokówka stożkowa https://www.youtube.com/watch?v=QrNM5qO9jTE piękne loki

Stary 2015-01-02, 14:37   #2357
Asia19x
Zakorzenienie

No po mm dzieci dłużej śpią... Trudno, jakoś musimy przeczekać

O rany, cudowne loki Moje po prostownicy trzymają się 2 godziny Pomimo utrwalenia.

Przyszła Pani Magister
Stary 2015-01-02, 14:43   #2358
201703240903
Konto usunięte

Dzień dobry!

U mnie Sylwester przeleciał wyjątkowo szybko. Dzień wcześniej miałam inwentaryzację w pracy do północy. A następnego dnia pojechałam na 10:00 do pracy. DO 16:00 pracowałam i o 22:30 zasnęłam.

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2015-01-02 o 14:45
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-02, 14:45   #2359
Elewyn
Zakorzenienie

Witam w nowym roku
My byliśmy na sylwestra na zabawie w remizie trochę się pobawiliśmy, ale o 1 zebraliśmy się do domu, za stara już jestem od 23 powstrzymywałam się, żeby nie zasnąć nad stołem, a zapach wódki powodował u mnie odruch wymiotny odkąd w październiku wymiotowałam po alko, nie umiem nawet patrzeć na kieliszek.
Za to w Nowy Rok pojechaliśmy na narty Jeszcze nie jeżdżę zbyt dobrze, do umiejętności TŻa jeszcze mi daleko, ale polubiłam stoki Szczególnie przepyszne żarełko w knajpkach na górze W nagrodę dzisiaj umieram na zakwasy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-02, 15:13   #2360
Asia19x
Zakorzenienie

Elewyn, super ja bym się bała, że połamię sobie nogi

Przyszła Pani Magister
Stary 2015-01-02, 17:47   #2361
Celestyn3k
Zakorzenienie

Byłam z P. u niego, z jego rodzicami i siostrą i jej kolegą. Bez szaleństw, bo żałoba. Za duża żarcia - matko, ile oni jedzą! Ciągle jakieś dania gorące, ja przywiozłam trzy sałatki, oni mieli trzy i jeszcze ten kolega dowiózł i non stop jedli Wszystko próbują Ja jem, najem się i nara . P. ciągle donosił nam coś, a ja już nie mogłam patrzeć na jedzenie - chciałam z nim pobyć, a nie jeść.
Od świąt nie śpię regularnie. Chodzę spać koło 3-6 nad ranem! Dzisiaj idę o 21, trzeba trochę się ogarnąć w Nowym Roku. Poza tym komp mi się zepsuł i chyba muszę kupić nowy.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-01-02, 21:02   #2362
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Uff dzisiaj już na szczęście lepiej, jeszcze bez sił ale chociaż nie wymiotuję. Zjadłam śniadanie, bo wczoraj tylko na chrupkach kukurydzianych i wodzie Mała jeszcze u teściów jest, już wczoraj buty zakładała i do domu iść chciała
.
to dobrze,ze juz Ci lepiej
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Cześć
hej
Cytat:
No po mm dzieci dłużej śpią... Trudno, jakoś musimy przeczekać

O rany, cudowne loki Moje po prostownicy trzymają się 2 godziny Pomimo utrwalenia.
Mój rano nie moze sie dobudzic jak mamy wstawac,a w wolne dni lata od 5 rano ale wtedy wołam go zeby ze mna polezał i sobie opowiadamy bajki

Mi tez sie loki nie trzymaja ,mam cienkie wlosy ale nie lubia byc sie pokrecone i szybko wracaja do swojej naturalnej struktury
Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

U mnie Sylwester przeleciał wyjątkowo szybko. Dzień wcześniej miałam inwentaryzację w pracy do północy. A następnego dnia pojechałam na 10:00 do pracy. DO 16:00 pracowałam i o 22:30 zasnęłam.
biedna taka zapracowana
Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku
My byliśmy na sylwestra na zabawie w remizie trochę się pobawiliśmy, ale o 1 zebraliśmy się do domu, za stara już jestem od 23 powstrzymywałam się, żeby nie zasnąć nad stołem, a zapach wódki powodował u mnie odruch wymiotny odkąd w październiku wymiotowałam po alko, nie umiem nawet patrzeć na kieliszek.
Za to w Nowy Rok pojechaliśmy na narty Jeszcze nie jeżdżę zbyt dobrze, do umiejętności TŻa jeszcze mi daleko, ale polubiłam stoki Szczególnie przepyszne żarełko w knajpkach na górze W nagrodę dzisiaj umieram na zakwasy
narty-fajnie

Zimno mi,zle sie czuje .Pokłocilam sie wczoraj z Mama,nigdy mnie nie rozumiała,Tata tak. Zawsze potrzebowalam akceptacji i zrozumienia i nie miałam tego od Mamy,raczej wymagania i samodzielnosc od
najmłodszych lat. Mam duża rodzine,ale zawsze czułąm sie samotna,

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2015-01-02 o 21:06
Stary 2015-01-03, 12:26   #2363
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Wzięłam sobie kilka dni wolnego. A dzisiaj dopadł mnie kaszel, katar i choróbsko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 15:13   #2364
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Cześć!

Wzięłam sobie kilka dni wolnego. A dzisiaj dopadł mnie kaszel, katar i choróbsko.
ale niefart, ja tez mam stan grypowy

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2015-01-03 o 15:15
Stary 2015-01-03, 17:04   #2365
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Wszystkiego NAJ w 2015 roku

Nowy Rok przywilałam w domu, a Wy?
Pewnie dziewczyny odsypiaja

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Miki jak sie czujesz?
Ja na domówce u znajomych. Fajnie było tańce, jedzenie, życzenia, przyjemnie. Od lat spędzam sylwestra z tymi samymi przyjaciółmi i wszystko się udaje. Śmieje się, że dorastamy razem

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Chciałabym, żeby ten 2015r był taki jak ten. Było trochę problemów większych i mniejszych, ale mogę powiedzieć, że jestem teraz szczęśliwa i niczego i nikogo mi nie brakuje.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Wiecie co, do wódki to ja mam mocną głowę, ale jak mnie zmuliło po szampanie . Za rok Picollo.
Mi też w sumie niczego nie brakuje. Koniec końców, 2014 to nie był zły rok. Obroniłam 2 dyplomy, pożegnałam się uniwerkiem, zrobiłam fajny staż, nie dostałam pracy w zawodzie ale dostałam jakąś , dobrze nam się z TŻ układało, oby 2015 nie był gorszy

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku
Oh narty! zawsze moim marzeniem było pojechanie na narty, ale nigdy nie byłam i pewnie nie będę, z moimi kolanami marne szanse

Idę za to jutro na łyżwy

Cytat:
Byłam z P. u niego, z jego rodzicami i siostrą i jej kolegą. Bez szaleństw, bo żałoba. Za duża żarcia - matko, ile oni jedzą! Ciągle jakieś dania gorące, ja przywiozłam trzy sałatki, oni mieli trzy i jeszcze ten kolega dowiózł i non stop jedli Wszystko próbują Ja jem, najem się i nara . P. ciągle donosił nam coś, a ja już nie mogłam patrzeć na jedzenie - chciałam z nim pobyć, a nie jeść.
Od świąt nie śpię regularnie. Chodzę spać koło 3-6 nad ranem! Dzisiaj idę o 21, trzeba trochę się ogarnąć w Nowym Roku. Poza tym komp mi się zepsuł i chyba muszę kupić nowy.
To cieszę się, że wam się układa

I zacznij w końcu regularniej spać bo będzie lanie!

Cytat:
Zimno mi,zle sie czuje .Pokłocilam sie wczoraj z Mama,nigdy mnie nie rozumiała,Tata tak. Zawsze potrzebowalam akceptacji i zrozumienia i nie miałam tego od Mamy,raczej wymagania i samodzielnosc od
najmłodszych lat. Mam duża rodzine,ale zawsze czułąm sie samotna,
Oh. Rodzice. Bardzo mi przykro, bo wiem, jak ważna jest akceptacja i wsparcie od mamy

Wszyscy aktualizują fryzury, to i ja Zdjęcie z sylwestra, mam tylko grupowe więc wybaczcie profesjonalną edycje w paincie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=188699

W związku z tym, że znów jestem blond, pytam się: czy są tu jakieś blondynki? Macie jakiś pomysł, co robić żeby kolor nie żółkł? Zafarbowałam na coś bardzo podobnego do moich naturalnych, miałam nie farbować już zbyt często, a tu po 2 tygodniach kolor zaczyna przypominać małego kurczaczka

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2015-01-03 o 17:10
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:58   #2366
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ja na domówce u znajomych. Fajnie było tańce, jedzenie, życzenia, przyjemnie. Od lat spędzam sylwestra z tymi samymi przyjaciółmi i wszystko się udaje. Śmieje się, że dorastamy razem

Mi też w sumie niczego nie brakuje. Koniec końców, 2014 to nie był zły rok. Obroniłam 2 dyplomy, pożegnałam się uniwerkiem, zrobiłam fajny staż, nie dostałam pracy w zawodzie ale dostałam jakąś , dobrze nam się z TŻ układało, oby 2015 nie był gorszy

Oh narty! zawsze moim marzeniem było pojechanie na narty, ale nigdy nie byłam i pewnie nie będę, z moimi kolanami marne szanse

Idę za to jutro na łyżwy

To cieszę się, że wam się układa

I zacznij w końcu regularniej spać bo będzie lanie!

Oh. Rodzice. Bardzo mi przykro, bo wiem, jak ważna jest akceptacja i wsparcie od mamy

Wszyscy aktualizują fryzury, to i ja Zdjęcie z sylwestra, mam tylko grupowe więc wybaczcie profesjonalną edycje w paincie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=188699

W związku z tym, że znów jestem blond, pytam się: czy są tu jakieś blondynki? Macie jakiś pomysł, co robić żeby kolor nie żółkł? Zafarbowałam na coś bardzo podobnego do moich naturalnych, miałam nie farbować już zbyt często, a tu po 2 tygodniach kolor zaczyna przypominać małego kurczaczka
ladna jestes i figurka niczego sobie,a narzekasz.
Jakim odcieniem farbujesz?
Stary 2015-01-04, 19:01   #2367
201703240903
Konto usunięte

Hej!

Co tu tak pusto?

Pomalowałam sobie paznokcie na beżowo i ćwiczę robienie zdobień sondą do kropek. Jutro idę do pracy

Cytat:
ale niefart, ja tez mam stan grypowy
Mnie ładnie rozłożyło. Dzisiaj już jest lepiej
Stary 2015-01-04, 20:55   #2368
Celestyn3k
Zakorzenienie

Koleżanka mi powiedziała, żeby obciąć włosy do ramion, bo, cytuję "trzymanie długich włosów tylko dlatego żeby były długie nie ma sensu. O wiele lepiej byś wyglądała w takich do ramion". Myślicie, ze brzydko mi w długich?

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-01-04, 21:57   #2369
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
ladna jestes i figurka niczego sobie,a narzekasz.
Jakim odcieniem farbujesz?
Dzięks Teraz mam 8.0 garnier nectra color, generalnie powinien być ciemniejszy i przez chwile był, a później zrobiła się kureczka

Cytat:
Koleżanka mi powiedziała, żeby obciąć włosy do ramion, bo, cytuję "trzymanie długich włosów tylko dlatego żeby były długie nie ma sensu. O wiele lepiej byś wyglądała w takich do ramion". Myślicie, ze brzydko mi w długich?
Aż specjalnie popatrzyłam do albumu, ale tam masz chyba dość stare zdjęcia i nie dużo ich Ciężko mi coś powiedzieć, ale wydaje mi się, że koleżanka się wymądrza, jak to koleżanki zazwyczaj wiesz, takie typowe gadki w stylu lepiej Ci w jasnych- lepiej Ci w ciemnych- w tamtych Ci było lepiej- w długich Ci lepiej- skróć te włosy, bo w krótkich wyglądasz lepiej
Stary 2015-01-04, 22:02   #2370
Celestyn3k
Zakorzenienie

Maryś, jedna mi powiedziała, że w długich bez grzywki z przedziałkiem na środku wyglądam jak zakonnica. Dodam jakieś zdjęcia, trochę kuszą mnie zmiany, może coś doradzicie

[Kol 3,2]
zupa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości