|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() My też u moich rodziców ![]() ![]() Cytat:
![]() O której rano wstaje? Często Ci się budzi w nocy? Moja od paru przesypia całe noce ![]() ![]() ![]() Znowu mamy problem z jedzeniem ![]() ![]() Mnie też irytuje ta nagonka na sprzątanie. Moja mama prawie zeszła na zawał jak powiedziałam, że nie mam zamiaru myć okien na święta. Pokazałam jej ten obrazek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() Mi ostatnio dentystka się pytała czy na pewno mi 5 mleczne wypadly, podobno wyglądają jak mleczaki. ![]() ![]() My idziemy ze znajomymi pojesc do restauracji do której zwykle ceny odstraszają. Może mało standardowo jak na sylwester, ale spodobał mi się ten pomysł. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Maryha - oszukali Cię! Nie ma co
![]() Miki od ponad dwóch tygodni budzi się w nocy co dwie h, czasami co godzinę, płacze, possie pierś sekundę i śpi. Wydaje mi się, że idą albo zęby albo ma ciągle koszmary, bo raz się śmieje przez sen raz płacze, nie wiem o co chodzi ![]() Hehe, Amelka jest świetna ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mamy rocznicę, 8 lat ![]() ![]() ![]() ![]() O, Maryś, przypomniało mi się. Ja też mam Isanę do blond włosów i także kupiłam za piątaka jakoś przed świętami. Użyłam raz, nałożyłam na ombre i były super miękkie ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-31 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Ehhhh nie wiem co jest grane ale znowu wymiotuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Kurde, niedobrze, co jadłaś?
Ja tam nie czuję, że zaraz Nowy Rok, pada i pada, dzień jak co dzień ![]() ![]()
#2346 |
Zakorzenienie
|
Rano sałatkę jarzynową z chlebem i wędliną, a na obiad pierogi z kapustą i grzybami. Od rana coś było nie tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Może grzyby? Kurcze, kuruj się biedaku
![]() To chyba nie jelitówka znowu.. Szczęśliwego Nowego Roku Piękne Panie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To mnie naszło na refleksje ![]() ![]() ![]()
#2348 |
Zakorzenienie
|
Chyba to jednak powtórka z rozrywki
![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego NAJ w 2015 roku
![]() Nowy Rok przywilałam w domu, a Wy? Pewnie dziewczyny odsypiaja ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Miki jak sie czujesz? Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2015-01-01 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego 2015r.
![]() Ja oczywiście dospać nie mogę, zasnęłam koło 6 i od 8 nie śpię. Spijam teraz zieloną herbatkę i rozmyślam nad śniadaniem, chyba nie będę czekała aż reszta wstanie, bo padnę. ![]() Chciałabym, żeby ten 2015r był taki jak ten. Było trochę problemów większych i mniejszych, ale mogę powiedzieć, że jestem teraz szczęśliwa i niczego i nikogo mi nie brakuje. ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Wiecie co, do wódki to ja mam mocną głowę, ale jak mnie zmuliło po szampanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Miki zdrówka kochana
![]() Ja zasnęłam o 23, obudziłam się o 1 jak karmiłam małą, także dla mnie dzień jak każdy inny ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Bell, szampan ogólnie mulący, ja uwielbiam go, ale powoduje u mnie ból głowy nie z tej ziemi, więc nie piję. Hm, po kieliszku teraz bym chyba padła ![]()
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś czuję spoko, nawet barszczyk niepotrzebny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Uff dzisiaj już na szczęście lepiej, jeszcze bez sił ale chociaż nie wymiotuję. Zjadłam śniadanie, bo wczoraj tylko na chrupkach kukurydzianych i wodzie
![]() ![]() Asia moja też kiedyś ucinała sobie kilka krótkich drzemek w ciągu dnia, takich właśnie po 15 minut. Dopiero z czasem miała dwie dłuższe drzemki, a teraz już jedną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Celesynku jak tam po sylwestrze? Balowałaś gdzieś?
![]() Zamarzyła mi się lokówka stożkowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
No po mm dzieci dłużej śpią... Trudno, jakoś musimy przeczekać
![]() O rany, cudowne loki ![]() ![]()
#2358 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
![]() U mnie Sylwester przeleciał wyjątkowo szybko. Dzień wcześniej miałam inwentaryzację w pracy do północy. A następnego dnia pojechałam na 10:00 do pracy. DO 16:00 pracowałam i o 22:30 zasnęłam. Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2015-01-02 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym roku
![]() My byliśmy na sylwestra na zabawie w remizie ![]() ![]() ![]() Za to w Nowy Rok pojechaliśmy na narty ![]() ![]() ![]() ![]()
#2360 |
Zakorzenienie
|
Elewyn, super
![]() ![]()
#2361 |
Zakorzenienie
|
Byłam z P. u niego, z jego rodzicami i siostrą i jej kolegą. Bez szaleństw, bo żałoba. Za duża żarcia - matko, ile oni jedzą! Ciągle jakieś dania gorące, ja przywiozłam trzy sałatki, oni mieli trzy i jeszcze ten kolega dowiózł i non stop jedli
![]() ![]() ![]() Od świąt nie śpię regularnie. Chodzę spać koło 3-6 nad ranem! Dzisiaj idę o 21, trzeba trochę się ogarnąć w Nowym Roku. Poza tym komp mi się zepsuł i chyba muszę kupić nowy.
#2362 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi tez sie loki nie trzymaja ,mam cienkie wlosy ale nie lubia byc sie pokrecone i szybko wracaja do swojej naturalnej struktury Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zimno mi,zle sie czuje .Pokłocilam sie wczoraj z Mama,nigdy mnie nie rozumiała,Tata tak. Zawsze potrzebowalam akceptacji i zrozumienia i nie miałam tego od Mamy,raczej wymagania i samodzielnosc od najmłodszych lat. Mam duża rodzine,ale zawsze czułąm sie samotna, ![]() Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2015-01-02 o 21:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Konto usunięte
|
Cześć!
Wzięłam sobie kilka dni wolnego. A dzisiaj dopadł mnie kaszel, katar i choróbsko. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niefart Edytowane przez astra85 Czas edycji: 2015-01-03 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę za to jutro na łyżwy ![]() Cytat:
![]() I zacznij w końcu regularniej spać bo będzie lanie! ![]() Cytat:
![]() Wszyscy aktualizują fryzury, to i ja ![]() ![]() W związku z tym, że znów jestem blond, pytam się: czy są tu jakieś blondynki? Macie jakiś pomysł, co robić żeby kolor nie żółkł? Zafarbowałam na coś bardzo podobnego do moich naturalnych, miałam nie farbować już zbyt często, a tu po 2 tygodniach kolor zaczyna przypominać małego kurczaczka ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2015-01-03 o 17:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakim odcieniem farbujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka mi powiedziała, żeby obciąć włosy do ramion, bo, cytuję "trzymanie długich włosów tylko dlatego żeby były długie nie ma sensu. O wiele lepiej byś wyglądała w takich do ramion". Myślicie, ze brzydko mi w długich?
#2369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Maryś, jedna mi powiedziała, że w długich bez grzywki z przedziałkiem na środku wyglądam jak zakonnica. Dodam jakieś zdjęcia, trochę kuszą mnie zmiany, może coś doradzicie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.