|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
![]() Poszedł się golić ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Lece Dobranoc
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Kasia zadzwoń i powiedz mu co masz na sobie. Zaraz przyleci do domu😀
A ja w przyszłym tygodniu idę chyba do fryzjerki. Musze coś zmienić.
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu on tam zasiegu nie ma
A co planujesz zrobic? Mnie korci pieprznac jednolity jakis blon ala Gianka ![]() Kluska jak samopoczucie ?
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ściąć je na boba tak żeby tył był krótszy a przód dłuższy i chyba wrócę do grzywki bo mm wrażliwa cerę i często mam czerwone czoło. A blond Gianki jest śliczny.
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Faaaak se jutro pobiegalam, giluje i aż mi łzy z oczu lecą a w domu nic na przeziębienie je mam.
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia czosnku duzoooo!!! Oj e bobie bedziesz super wygladala. Ja mialam teraz super grzywke taka zawadiacka troche. Byla scieta w trojkat tak jakby z bokow krocej a przy nosie najdluzej. Moglam ja ukladac na wszystkie strony i na dupe tez
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
miałąm iść pogapić się w sufit przed dniem jutrzejszym ale musiałam jeszcze zajrzeć do Was
![]() z pamięci: Lila, są dzieci co i do roku nie bardzo chcą inne pokarmy niż kp a Natek to miłośnik cycków, jak wiemy. Może się mylę, ale chyba czytałam, że hnb często tak mają, że długo nie są chętne do rozszerzania diety. Poczytaj, może tu jest powód. A martwić się nie masz co, pewnie że fajnie jak idzie z tą dietą ale jeśli idzie słabo a bobas jest w dobrej formie i zdrowy to się ne przejmuj Gianka, mój tż też miał takie zapędy, że ja za dużo pozwalam, że przecież się uderzy, że się zadławi. np długo mnie opieprzał, że daję jej normalne jedzenie w sensie w kawałkach a nie papki. No cóż, córunie tatuniów nam rosną a btw dla tż pożyczyłam książkę i się tż zajarał http://www.empik.com/mocni-ojcowie-m...rP-BoCVvjw_wcBmyślę, że to może być ważna książka dla tatusiów ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Arletko, ach rozumiem, czyli na więcej porcji dzielisz to mleko na pierwszy rzut oka tak wyglądało, że mleko i mleko, teraz już czaję Ewciu Koti jest przeboski W teatrze byliśmy na PRZEDSTAWIENIE ŚWIĄTECZNE W SZPITALU ŚW. ANDRZEJA http://ochteatr.com.pl/event-data/14...lu-sw-andrzeja fantastycznie było! dawno się tak nie śmiałam, świetna sztuka, Żak niesamowity, z resztą i jego żona i cała reszta ![]() ![]() klask i: jestem mega zadowolona, tż też, taka randka że ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Iza a co do jogurtów to ja też daję normalny. tym babydreamowym się nie przyglądałąm, ale jakiś czas temu dostałam gratis jakieś gerberowskie i co? jedne z pierwszych miejsc w składzie to CUKIER Dziewczyny a robiłyście same serki homogenizowane? podobno to mega proste i chcę zacząć robić bo jak dałam Hance spróbować to a te gotowe mają słabe składy jednak. wiadomo, że już rolmlecz lepszy niż jakieś shitowe danio ale jak można zrobić samemu zdrowiej i taniej to czemu nie.---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- dziękuję nie dociera do mnie kompletnie, że jutro idę do roboty. no totalnie. siedzę na kanapie i czuję się jakby wszystko miało być jak dotychczas. dlatego zaraz zmykam do łóżka poleżeć i pomyśleć. i muszę szyję sobie rozciągnąć i pomasować bo boli niemiłosiernie ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() A randka booomba ![]() mam nadzieję, że ta łóżkowa część randki dojdzie do skutku ![]() Basiu gratki dla tż niech się przyzwyczaja ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Dziewczyny a herbaty też uwielbiam, wcześniej dilmah mango&strawberry albo toffi no i zwykłą zieloną z herbapolu ale od jakiegoś czasu kocham Big Active to są liściaste w torebkach a nie zgranulowane ch*j wie co jak w liptonach. http://www.big-active.pl/zielona-z-malina-marakuja http://www.big-active.pl/zielona-z-cytryna-pomelo http://www.big-active.pl/cytryna-mango a poza tym kocham liściastą herbatę arabską, którą w wielkich torbach kupuję w kebabie wkroić do niej plaster pomarańczy i orgazm
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana biore troszke bielucha albo innego twarogu troche naturalnego jogurtu i wczoraj dalam sliwke suszona. No i to wszystko blenduje. Pyszota
![]() Wiesz szczerze to ci wspolczuje ja bym miala mega stresa i sra...la po gaciach. Dobra maz jest to ja uciekam
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
dobra. spi.dalam podumać
dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedzę w wannie i ciesze się ze juz jutro będzie (przepraszam Kluska i Ewcia
wiem ze dla Was to jutro niefajne) Szkoda tylko że chyba owuluje... :/
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia o nie kuruj sie kochana!!! Mi sie marzy fryzjer ale juz mam takie dlugie wloski ze mi szkoda scinac. A tz by chcial krotkie zebym miala
![]() Kasia no caly blond wygodniejszy niz pasemka. Alez sie wystroilas hohoho ![]() Ewcia ,Kasia dziekuje wam kochane za komplementy ![]() Lilka no Natanek to wielbiciel cycusia spoko kochana jak je cycka to jest gotes majonez na pewno a przeciez wyglada super. Ale fajnie ze masz mame w domku twoj tz dobrze mowi!Kluska jak mi sie marzy taka randka♡ kiedy ja w teatrze bylam:/ a co do ksiazki to zaraz lukne kciuki za jutro!!!dobrze bedzie! A na ktora idziesz?Magda oj owulka to znaczy ze mega chcica bedzie dluga nieobecnosc tz plus owulka rowna sie mega mega mega bummm![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Basia , Kasia to stosunkow udanych wieczorow Basia fotka pazurow i fryzki kochana sie klania! Ewcia czy te siostry na zdjeciu na fb to sa twoje sis rodzone? Mili??? |
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka ja juz od pewnego czasu mam chcice... ale dziś mnie jajnik prawy napierdziela.
Śliczny masz ten blond właśnie gdzie nasza Mili ? Coffee tez gdzieś zniknęła
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak Natka podrosnie będziecie mogli nam ją zostawiać i randkować ![]() jadę na 9, u nas codziennie tak. nie wuem jak długo stąd dojazd, pewnie jakoś na 8 wybiorę się do żłobka i powinnam zdążyć dojechać. o owu to samo pomyślałam podwójne fajerwerki się szykują ![]() Panna Magda nie przepraszaj, ja na razie nie czuję żeby zbliżała się jakaś straszna rzecz. nie dociera do mnie jeszcze a może już to zaakceptowałam? fakt, że mało pamiętam tryb pracy, jak to jest asap asap asap fu.ckup ale teraz po macierzyńskim chyba mam dystans zdrowszy, tak mi się zdaje. życie zweryfikuje
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno jest jeszcze nie pewne.. czy się zobaczymy
on samolot ma do Londynu a potem musi jakoś dojechać.. a ja w tym tyg. mam moje ukochane 4 dniowki z rzędu :/ale za to weekend wolny.
|
|
#3704 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Bry!
Cytat:
Cytat:
Kolejny dzień nudów. Byliśmy na basenie, ale mama nie zrozumiała mnie na jaki chciałam jechać i byliśmy na takim do d. Potem była wichura i ciśnienie masakrycznie spadło. Właśnie piję coś na głowę. Jeszcze mnie TŻ wymęczył pisaniem listu motywacyjnego. Zdycham po prostu a musiała bym popracować. A tak poza tym 64dc i od wczoraj plamienie. Jak nic @ będzie jutro .
|
||
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Ginka tak to moje siostry,t szczupła to najstarsza a ta grubsza to ta co ma ta córkę terrorystke 😁
Madzia oj tam, jutro będzie nowy dzień i nowe myśli w głowie. Dostane pewnie @i się uspokoje bo mnie nosi juz. Tz w drodze drodze a ja na trybie czuwania. Właśnie Maz pojechał a ja co? Juz tak mnie smutek ogarnął ze wzięłam szmate i wyszorowalam łazienkę. A teraz mnie muli jak nie wiem. ale czuwam nadal. Kluska kciuki za jutro. Spadam ,położę się trochę bo źle się czuje. Do jutra😕
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa PPD Ci się włączyła ?
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
wierze, ze Ci ciężko. Kofany śpi ?
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Kofany spi. Jak na razie2razy na chwile sie przebudzil. Za bardzo sie przyzwyczailam do TZta w domu przez te3tygodnie i Kostus tez. Chodzil i go szukal. A jak sie zorientowal ze go nie ma to powiedzial mi ze tatus pojechal do Niemiec do pracy.
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
O boziu... biedny Kostello taki mały a już rozumie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- idę spać tez bo za 5 h wstaje.. dobranoc ![]() yss zamykasz dziś dzień ?
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraza mnie czasem to ile taki Maluszek rozumie. Ja tez spadam. Jutro mam zamiar wysprzatac reszte kawalerki. Dobranoc Szanowne Panie😚
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Dzien dobry😁 teraz juz na serio spadam.
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc i dzien dobry
![]() Kluska te herbaty sa pyszne, moja mama je pije namietnie a ja jak do niej pojde :p
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech wam będzie, mogę zamknąć.
Ściągnęłam nowe ćwiczenia Chodakowskiej (oryginalna płyta czeka w PL na wysłanie przez teściową), ciekawie to wygląda. Jutro spróbuję. Śpijcie dobrze |
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Kluseczko powodzenia dzisiaj,dasz rade Wysłane z mojego GT-S5830i ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:02 ---------- Cytat:
![]() Kasiu randka to randka ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to randka:lDj Cytat:
Czekam na foto. Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Mala wstala o 5,45 masakra spie po prostu bo ostatnio tak dlugo siedzimy z tz ze glowa mala.Kluska kciuki za dzis! Ewcia no to niepodobne jestescie ze tak powiem kazda z sis z innej parafii a ta z ktora masz zdjecie jak w ciazy jestes taka blondynka to ktora to?Yss 64dc??? A ty nie chcesz jakos tych cykli uregulowac? I Tulisia beczka zalaczyla |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Byle do 14 i do domu.
Ewciu ta blondynka jest w ciąży? Wysłane z mojego GT-S5830i ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Ewciu ty masz 2 siostry? Wysłane z mojego GT-S5830i
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
nie dodał mi się post. ani w nocy aninprzy śniadaniu.
może teraz się uda:najpierw sama nie mogłam zasnąć i się wiercilam do 1 a potem Hania nie mogła spać od 1.40 do 3.40. jestem wykończona
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie ide nadrabiac
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Popijam kawkę i pracuje. Zakwasy wczoraj osiągnęły punkt kulminacyjny to chyba te tańce jeszcze dołożyły się do tego. Ale dzisiaj twardo na 19 idziemy znowu Kluska, daj tam czadu Rudziak, jak humorek dzisiaj? Iza, oby do 14 Gianka, a temu Twojemu to co się z głowa stało? Nadopiekuńczy tatuś
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

A co planujesz zrobic? Mnie korci pieprznac jednolity jakis blon ala Gianka 

klask i: jestem mega zadowolona, tż też, taka randka że
a te gotowe mają słabe składy jednak. wiadomo, że już rolmlecz lepszy niż jakieś shitowe danio ale jak można zrobić samemu zdrowiej i taniej to czemu nie.
nie dociera do mnie kompletnie, że jutro idę do roboty. no totalnie. siedzę na kanapie i czuję się jakby wszystko miało być jak dotychczas. dlatego zaraz zmykam do łóżka poleżeć i pomyśleć. i muszę szyję sobie rozciągnąć i pomasować bo boli niemiłosiernie 

.

masakra spie po prostu bo ostatnio tak dlugo siedzimy z tz ze glowa mala.
może teraz się uda:
daj tam czadu