|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7
|
|
|
|
#4142 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Muszę znaleźć coś łagodnego i mocno nawilżającego do ciała, ktoś coś poleci?
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ogólnie? Jak ogólnie to polecam Isanę z 10% mocznikiem. Cudo! Dawno nie miałam tak gładkiej i nawilżonej cery.
|
|
#4144 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Miałam z tej serii krem do rąk i na początku super się sprawdzał, a w połowie opakowania zaczął wysuszać Lubiłam mleczko z pompką Ziaja Kozie mleko, ale ono strasznie ciężko się wchłania.
|
|
#4145 |
|
Lurker ;)
|
Masz na mysli te obrotowa? Mam ja, trzeba ja wyczuc jesli chodzi o tworzenie fal, bo latwo mozna sobie zaplatac wlosy wciskajac nie ten przycisk przypadkiem :P Za to przy suszeniu bez funkcji obracania daje fajne efekty, jak suszenie na okraglej szczotce
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
No ale cyckonosze brzydko leżą i za szerokie w obwodzie mimo że wzięłam tak jak zawsze i nie zwróce bo paragonu nie wzięłam a bez paragonu nie przyjmą bo już byłam wrrrr ;/
|
|
|
|
#4147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- masło kakaowe, masło shea lub olej kokosowy jak nie masz bardzo suchej skóry Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2015-01-05 o 10:34 |
|
|
|
|
#4148 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Mam pytanie, czy kupowałyście kiedyś może buty sportowe z lidla? Nie mam aktualnie żadnych i chciałam kupić do biegania, słyszałam ze z lidla są w porządku, zobaczyłam w gazetce takie: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=27547 , nie są chyba typowo do biegania, ale nie mam żadnych sportowych i na fitness czy do ćwiczeń chyba by się nadały, jak myślicie?
|
|
#4149 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#4150 |
|
Moderator
|
Przypomniałam sobie dziś, dlaczego z jednej strony nie lubię Lidla
Wchodzę, a tam jedno wielkie pobojowisko i zatrzęsienie ludzi. Wszystkiego od groma, aż po sufit, a oni lecą, biegną wręcz po wyciskarki do cytrusów, parowary, czy te opaski uciskowe co są od dziś. No jakby im miało zabraknąć z całej tej tony towaru Wszystko grzecznie, bez szarpania, nie powiem. Ale wózkiem przejechac to cud.Capnęłam z koszy tylko opatrunki ciepły /zimny i zwiałam w spożywkę. ![]() Wpadły parówki z szynki Pikok, są na przecenie po 2,49. Sałata roszponka, uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Najbardziej rozśmieszyło mnie jak dwie panie leciały po czajniki. Jak inne zobaczyły tłum, to też poleciały. Zaraz się tam zator zrobił, ponabierały więc po kilka w kosze i stoją oglądają. Za chwilę jedna mówi: eeeee ale to jest badziew! I zaczęła odkładać z powrotem do koszy. I nagle juz wszystkie odkładają i odeszły razem tak jak wszystkie przybiegły Grille oglądałam, jeny jakie to maciupcie
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akcja tematyczna i pod sklepem full samochodów. Pełne kosze, zlotówka sypie się strumieniem przy kasie, a potem narzekanie, ze w portfelu pusto. To jest najlepsze. Sama niejednokrotnie czymś się zainteresowałam w sklepie i nagle pojawia się jedna, druga osoba ...
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko fajnie ale te dzikie tłumy rzucające się na towar są odpychające i zniechęcające. Zaczynam już kombinować o której iść na zakupy, żeby nie trafić na tą dzicz. Gdyby nie fakt, że Lidl jest najbliższym dużym sklepem to bym chyba robiła zakupy gdzies indziej. Dzisiaj był tłum ale chyba też z powodu jutrzejszego święta (jeden dzień a ludzie muszą zrobić trubozapasy bo inaczej są chorzy). Wszystkie kasy były otwarte i do każdej była potężna kolejka
|
|
#4159 |
|
BAN stały
|
wróciłam własnie z Lidla i sa kurtki parki po 49.99zł, nawet kilkanascie było ale rozmiary 40, 38; generalnie ludzi dużo;
|
|
|
|
#4160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli jesteś z lewobrzeżnej Warszawy i masz blisko to spróbuj zajrzeć do Lidla we Włochach na Plastycznej (całkiem blisko stacji PKP Włochy). Nie mogę Cię zapewnić, że zostały tam parki, ale zdarzało się, że kupowałem tam rzeczy, które w innych sklepach zostały szybko wykupione. |
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Na plastycznej nie ma już kurtek typu parka, ale faktycznie leżały dość długo.
Pojechałam dziś po dres polarowy. Nie kupiłam. Badziewny, cieniuteńki, koło prawdziwego polaru to to nawet nie leżało. Kupiłam za to 2pak bluzek z długim rękawem. No i było całkiem sporo koszul z pamiętnej promocji, ale większość różowa lub prześwitująca biała z łososiowym wykończeniem. Przecenione na 40zł. W innym miejscu sklepu była jedna granatowa za niecałe 38zł. |
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4163 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym chciala brytyjski bo mi sie dzem pomaranczowy juz dawno skonczyl a zaden mi tak nie smakuje jak ten z tej oferty.
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego czasu kupowałam w biedronce dzem pomarańczowy ale w pewnym momencie przestali sprzedawać a tak mi posmakowal ze zrobiłam sobie dwie wersje swojego pomarańczowego i juz za kupne dziękuję. Sorki ze nie na szaro z tel pisze.
|
#4166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Konto usunięte
|
Często porównujecie lidla do biedronki. Że w lidlu tak ludzie się rzucają, a w biedronce pusto. Moim skromnym zdaniem lidl jest jakościowo lepszy niż biedronka, zdecydowanie wolę robić zakupy w lidlu. Mimo, że mam pod nosem 3 biedronki wolę przejść 500 metrów dalej do lidla
Większy wybór towarów, lepsza jakość, ciekawe tygodnie tematyczne.
|
|
|
|
#4168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
Trzy
kiedyś lubiłam Biedronkę, ale teraz denerwuje mnie bałagan i brud w tej, którą mam blisko, a w Lidlu zawsze czysto, poukładane, zazwyczaj wszystko jest, a rano ludzie się nie rzucają na towary.
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę zakupy w L. W Biedronce to tylko suszone pomidory. Nabiał zdecydowanie z Lidla
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

Lubiłam mleczko z pompką Ziaja Kozie mleko, ale ono strasznie ciężko się wchłania.

Wchodzę, a tam jedno wielkie pobojowisko i zatrzęsienie ludzi. Wszystkiego od groma, aż po sufit, a oni lecą, biegną wręcz po wyciskarki do cytrusów, parowary, czy te opaski uciskowe co są od dziś. No jakby im miało zabraknąć z całej tej tony towaru
Wszystko grzecznie, bez szarpania, nie powiem. Ale wózkiem przejechac to cud.

akcja tematyczna i pod sklepem full samochodów. Pełne kosze, zlotówka sypie się strumieniem przy kasie, a potem narzekanie, ze w portfelu pusto.