Wszystko o Avonie - cz.37 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 08:42   #1531
stenka30
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Też myślałam nad zakupem Mesmerize i też zrezygnowałam z powodu braku próbek.
U nas w tych małych biurach avonowych są powystawiane zawsze najnowsze zapachy i można wejść poniuchać czy popsikać pare wacików dla klientek
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:41   #1532
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
musso czy na ręce poczwórne cienie moody blues i vintage amnesia pokazałaś na jakiejś bazie czy bez? Tak ładnie na pigmentowane są czy wiele warstw użyłaś?
bez bazy, ale te jasne odcienie musiałam poprawić, żeby było widać wyraźnie kolor na zdjęciu
Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
glicerynowy krem do rak o zapachu magnoli byl tyle czasu ale chyba go wycofali juz ze sprzedazy bo. w netto chyba jest

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
magnolia wycofana, ale wsadzili w to miejsce jaśmin, też pięknie pachnie
Stary 2015-01-05, 12:33   #1533
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Którą wzięłaś? .
wzięłam szminkę Ultra Colour odcień Knockout Pink zdecydowałam się spontanicznie bo w kat.1 ma wykrzyknik,a czuję że będzie ok dla mnie,mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mi we włosy łańcuszek się nie wplątuje, tylko długie kolczyki
mi też-wczoraj zgubiłam mój ulubiony kolczyk z Avonu prawdopodobnie na klatce schodowej u tża,będę dziś szukać

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Nie ma próbek Mesmerize Black?
właśnie nie ma i dlatego zrezygnowałam z kupna mimo iż po pachnącej stronie bardzo mi się podoba

dziewczyny trend-będziecie kupować nowy podkład Caming Effect matujący? jestem go ciekawa,to chyba na zastępstwo matującego który wycofują
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:43   #1534
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dziewczyny trend-będziecie kupować nowy podkład Caming Effect matujący? jestem go ciekawa,to chyba na zastępstwo matującego który wycofują
mam go kupiłam w demo, chyba w k2 i jakiegoś super matu nie robi może to kwestia tego ze przyzwyczaiłam się do musów nie wiem, zwracać nie będę, zużyję, ale szału nie ma
Stary 2015-01-05, 13:02   #1535
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mam go kupiłam w demo, chyba w k2 i jakiegoś super matu nie robi może to kwestia tego ze przyzwyczaiłam się do musów nie wiem, zwracać nie będę, zużyję, ale szału nie ma
dzięki za info te musy ciagle mnie kuszą,bo uwielbiałam podkład w musie z Maybelline z Avonu miałam raz,pamiętam że był fajny,jedynie najciemniejszy kolor był dla mnie za blady-ale wtedy opalałam się,teraz nie więc może na wiosnę dopiero się skuszę na Luxe tylko będę dumac nad odcieniem,szkoda że próbek nie dali
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 15:40   #1536
Przenajswietsza
Raczkowanie

Też lubię podkład w musie, ale pasuje mi ten najjaśniejszy, a zastąpili tą serię musami Luxe, które są ciemniejsze -> już nie kupię żadnego podkładu Avon, bo wszystkie są za ciemne
Stary 2015-01-05, 16:40   #1537
Lamarii777
Raczkowanie

Tak patrzę na ten żel co jest w demo na stronie i obrazek ma taki sam jaki miał Winter Cocoon. Wiecie coś na ten temat? To ten sam tylko pod inną nazwą?
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 17:03   #1538
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Przenajswietsza Pokaż wiadomość
Też lubię podkład w musie, ale pasuje mi ten najjaśniejszy, a zastąpili tą serię musami Luxe, które są ciemniejsze -> już nie kupię żadnego podkładu Avon, bo wszystkie są za ciemne
No właśnie, to te zwykłe podkłady w musie są już wycofane? I będą tylko luxe?
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 17:18   #1539
poldzia89
Zadomowienie

zamawiała któraś z was tą nową dużą torebke bordową ? za 65 zł ? ? Bo potrzebuje real foto

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 17:35   #1540
Przenajswietsza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
No właśnie, to te zwykłe podkłady w musie są już wycofane? I będą tylko luxe?
Ktoś o tym pisał niedawno i wydaje mi się, że te zwykłe chyba miały jakiś czas temu dzwoneczek/wykrzyknik, że ostatni raz w katalogu.

Edit:
Przejrzałam ostatnie katalogi i nie widzę informacji o wycofaniu, ale kojarzy mi się, że ktoś o tym pisał, może dziewczyny z trend.

Edytowane przez Przenajswietsza
Czas edycji: 2015-01-05 o 17:53
Przenajswietsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 17:43   #1541
fenomeno2000
Rozeznanie

Maseczka z Planet Spa do rąk i stóp już przetestowanana skórze dłoni i nawet coś tam działa, dłonie gładkie i takie jakby bardziej miękkie a ostatnio wysuszone były mocno. Szkoda, ze nie wzięłam tej kapieli do kompletu.
Pomadka pielęgnacyjna ta w nowym odcieniu Reviving Raspberry kompletna porażka, nie wygląda na ustach jak w katalogu jest ciemniejsza i ma mocny fuksjowy ale taki w stronę tandetnego, u mnie na ustach wygląda strasznie, moze dlatego że mam jasny odcień ust ale u córki sprawdzałam i też wyglądała jak z dyskoteki
Pojechała już do zwrotu...
Krem do rąk nowy Intensywne Nawilżanie jest typowym emolientem do suchej skóry, na początku jak się zaczyna smarować dłonie wydaje się treściwy i bardzo tłusty, trochę ciężko się wsmarowuje i tworzy białą wartstwę ale wystarczy wmasować go przez chwilę i szybko się wchłania, raczej na noc chociaż smaruję już któryś raz i nic nie poplamiłam ( mam ostatnio mocno suche dłonie) tylko musiałam chwilkę odczekać. No nie wiem jest inny niż wszystkie może dlatego wydaje się dziwny, są po nim jak się dobrze wchłonie takie trochę śliskie (sztucznie gładkie) dłonie. Zapachu nie ma ale nie śmierdzi jak niektóre kosmetyki bezzapachowe. I to drugi minus dla niego a nie było informacji że nie pachnie.
No nie wiem czy go będę używać...wolę glicerynowy chyba.
Woda Sexi Pink też mi sie jakoś nie podoba niby słodka ale ma tą nutę co mnie drażni ( charakterystyczną dla niektórych zapachów z Avonu) pojechała do zwrotu, jak dobrze że można oddać
Coś nie udane mam zakupy z katalogu nr 1
Stary 2015-01-05, 17:54   #1542
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Przenajswietsza Pokaż wiadomość
nie zastąpili, są musy ideal flawless i luxe
Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Tak patrzę na ten żel co jest w demo na stronie i obrazek ma taki sam jaki miał Winter Cocoon. Wiecie coś na ten temat? To ten sam tylko pod inną nazwą?
ten sam pod inną nazwą
Stary 2015-01-05, 18:18   #1543
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Maseczka z Planet Spa do rąk i stóp już przetestowanana skórze dłoni i nawet coś tam działa, dłonie gładkie i takie jakby bardziej miękkie a ostatnio wysuszone były mocno. Szkoda, ze nie wzięłam tej kapieli do kompletu.
Pomadka pielęgnacyjna ta w nowym odcieniu Reviving Raspberry kompletna porażka, nie wygląda na ustach jak w katalogu jest ciemniejsza i ma mocny fuksjowy ale taki w stronę tandetnego, u mnie na ustach wygląda strasznie, moze dlatego że mam jasny odcień ust ale u córki sprawdzałam i też wyglądała jak z dyskoteki
Krem do rąk nowy Intensywne Nawilżanie jest typowym emolientem do suchej skóry, na początku jak się zaczyna smarować dłonie wydaje się treściwy i bardzo tłusty, trochę ciężko się wsmarowuje i tworzy białą wartstwę ale wystarczy wmasować go przez chwilę i szybko się wchłania, raczej na noc chociaż smaruję już któryś raz i nic nie poplamiłam ( mam ostatnio mocno suche dłonie) tylko musiałam chwilkę odczekać. No nie wiem jest inny niż wszystkie może dlatego wydaje się dziwny, są po nim jak się dobrze wchłonie takie trochę śliskie (sztucznie gładkie) dłonie. Zapachu nie ma ale nie śmierdzi jak niektóre kosmetyki bezzapachowe. I to drugi minus dla niego a nie było informacji że nie pachnie.
No nie wiem czy go będę używać...wolę glicerynowy chyba.
Woda Sexi Pink też mi sie jakoś nie podoba niby słodka ale ma tą nutę co mnie drażni ( charakterystyczną dla niektórych zapachów z Avonu) pojechała do zwrotu, jak dobrze że można oddać
Coś nie udane mam zakupy z katalogu nr 1
Oby moje, były udane a raczej powinny.A zamówiłam tusz SS,maseczkę błotna(mam cerę z trądzikiem, która wreszcie leczę ale na próbę zamówiłam jakiś czas temu maseczkę z glinką z łaźni i jest bardzo fajna a bałam się maseczek z Avonu ) i szampon "naprawa"

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 18:21   #1544
in bloom
Zadomowienie

Cytat:

ten sam pod inną nazwą
wstawilabys w wolnej chwili zdjecie tego podwojnego bronzera z rozswietlaczem co niedawno byla o nim mowa bo caly czas sie zastanawiam jaki kolor sobie wziasc i sklaniam sie ku jasniejszemu ale nie wiem a wlasnie ten jasniejszy jakies slabe ma oceny ze nic nie robi a ty pisalas ze fajny i nawet uwazac musisz zeby sobie ''krzywdy'' nie zrobic to moze zdjecie by rozwialo moje watpliwosci
Stary 2015-01-05, 18:29   #1545
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
wstawilabys w wolnej chwili zdjecie tego podwojnego bronzera z rozswietlaczem co niedawno byla o nim mowa bo caly czas sie zastanawiam jaki kolor sobie wziasc i sklaniam sie ku jasniejszemu ale nie wiem a wlasnie ten jasniejszy jakies slabe ma oceny ze nic nie robi a ty pisalas ze fajny i nawet uwazac musisz zeby sobie ''krzywdy'' nie zrobic to moze zdjecie by rozwialo moje watpliwosci
postaram się zrobić jutro zdjęcie przy świetle dziennym

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2015-01-05 o 18:31
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 19:10   #1546
Przenajswietsza
Raczkowanie

Cytat:

ten sam pod inną nazwą
Super cieszę się, że mi się pomyliło przepraszam jeśli kogoś wprowadziłam w błąd.
Stary 2015-01-05, 19:27   #1547
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
postaram się zrobić jutro zdjęcie przy świetle dziennym
dziekuje
Stary 2015-01-05, 19:56   #1548
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Ojj, naprawdę taka tandetna? Do końca nie byłam zdecydowana czy wziąć Raspberry czy Strawberry... Lubię gdy pomadka pielęgnacyjna daje lekki kolor, a jak dotąd, w żadnym różu nie wyglądałam aż tak źle jak w nietrafionej czerwieni
Zobaczę jak dostanę swój egzemplarz, aż się boję ją testować
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 21:46   #1549
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
bez bazy, ale te jasne odcienie musiałam poprawić, żeby było widać wyraźnie kolor na zdjęciu

magnolia wycofana, ale wsadzili w to miejsce jaśmin, też pięknie pachnie
To normalne że musiałaś się ciut wysilić żeby na fotce jasne było widać więc skoro są takie super kolorki to już są na mojej liście .

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 21:57   #1550
madzialenka1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
zamawiała któraś z was tą nową dużą torebke bordową ? za 65 zł ? ? Bo potrzebuje real foto
Ja zamówiłam i jutro wstawię zdjęcie na wątku katalogowym. Torebka jest piękna, ma cudny bordowy kolor, nieco żywszy odcień niż widać w katalogu. Jest naprawdę bardzo pojemna i solidnie wykonana - podoba mi się to, że uszy nie są przyszywane bezpośrednio do torebki, a połączone takimi metalowymi klamrami. Moim zdaniem warto kupić za cenę 65 zł.
madzialenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:08   #1551
sylwunia23
Raczkowanie

Cytat:

ten sam pod inną nazwą
Uff ulżyło mi tym bardziej, że kupiłam pierwszy raz w kat. 14 czy 15 i bardzo mi podpasował. szybko zużyłam a od 16 w katalogach go nie ma :/
Połasiłam się na ten luxe i szału nie ma, więc jeśli musso mówisz, że ten calming też d.. nie urywa to się mocno zastanowię.

A krem z jaśminem który to? ja lubię ten z naturalsa kakao i kwiat lotosu a z care ten express moisture.
sylwunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:17   #1552
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
A Tobie chodzi o róż podwójny czy bronzer? Bo jeśli bronzer ten rozświetlający to ja ostatnio wstawiałam zdjęcia odcienia Medium. Dzisiaj zrobiłam kilka zdjęć na bloga to mogę też wstawić.
Jeśli chodzi Ci o podwójny róż to nie mam

Wstawiłam na katalogowy swatche szminek Doskonałość Absolutna. Założyłam bloga, także będę tam też pisała o Avonowych cudach
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:51   #1553
Lamarii777
Raczkowanie

Potrzebuję szybciutkiej odpowiedzi! Czy pakiet 5 próbek Zmyslowej przyjemność jest za 3,75? Na ost. stronie jest po 1zł mi policzone, a w demo jest napisane że są wyłączone z oferty, ale nie wiem jakiej
Stary 2015-01-05, 22:56   #1554
Selfish Girl
Life is a drink ...

właśnie z próbkowej :P

jest napisane o tym w demo gdzie jest informacja 'dowolne próbki 5 za 3,75.... '
jakie sa próbki wyłączone..
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 23:03   #1555
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
właśnie z próbkowej :P

jest napisane o tym w demo gdzie jest informacja 'dowolne próbki 5 za 3,75.... '
jakie sa próbki wyłączone..
I tak bym też pomyślała, ale wcześniej jest zdanie: Próbki zapachów xyz są wyłączone z oferty 5 za 3,75. [KROPKA ] Próbki zmysłowej przyjemności są wyłączone z oferty. ->nie było napisane, że z tej 5 za 3,75zł, choć przy tamtych tak było napisane. Po 2. szkoda, że nie są w promocji nowe próbki. Cóż, nie wezmę ani jednej
Tak czy inaczej - dzięki za rozwianie wątpliwości. Czasami człowiek za dużo filozofuje i najprostszy przekaz jest najtrudniejszy
Stary 2015-01-05, 23:31   #1556
daria daria
Przyczajenie

Musso te lakiery, które wstawiłaś na katalogowy LAVENDER I CANDY to jakaś nowa linia?
Są śliczne a nie widzę ich w katalogu.
Stary 2015-01-05, 23:47   #1557
poldzia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzialenka1984 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam i jutro wstawię zdjęcie na wątku katalogowym. Torebka jest piękna, ma cudny bordowy kolor, nieco żywszy odcień niż widać w katalogu. Jest naprawdę bardzo pojemna i solidnie wykonana - podoba mi się to, że uszy nie są przyszywane bezpośrednio do torebki, a połączone takimi metalowymi klamrami. Moim zdaniem warto kupić za cenę 65 zł.
to czekam na zdjęcia )

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 08:28   #1558
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia23 Pokaż wiadomość
Uff ulżyło mi tym bardziej, że kupiłam pierwszy raz w kat. 14 czy 15 i bardzo mi podpasował. szybko zużyłam a od 16 w katalogach go nie ma :/
Połasiłam się na ten luxe i szału nie ma, więc jeśli musso mówisz, że ten calming też d.. nie urywa to się mocno zastanowię.

A krem z jaśminem który to? ja lubię ten z naturalsa kakao i kwiat lotosu a z care ten express moisture.
ten ze str.10 w kat.3

Cytat:
Napisane przez daria daria Pokaż wiadomość
Musso te lakiery, które wstawiłaś na katalogowy LAVENDER I CANDY to jakaś nowa linia?
Są śliczne a nie widzę ich w katalogu.

są na str.23 w kat.3
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:18   #1559
Lamarii777
Raczkowanie

Wczoraj złożyłam zamówienie (jest teraz pobrane) i dzisiaj przypomniało mi się o kilku rzeczach dla klientki. Dodadzą do tamtego, jak złożę nowe?
Stary 2015-01-06, 09:24   #1560
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Wczoraj złożyłam zamówienie (jest teraz pobrane) i dzisiaj przypomniało mi się o kilku rzeczach dla klientki. Dodadzą do tamtego, jak złożę nowe?

nie

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości