Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 10:28   #1351
Aika213
Wtajemniczenie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Czesc Dziewczyny. Witam sie w Nowym Roku.
Strasznie duzo piszecie, ciezko nadrobic. Staram sie czytac na biezaco, gorzej z pisaniem.
Po malu zaczynam gromadzic rzeczy dla Maluszka, zwlaszcza ze teraz wyprzedaze wiec kilka rzeczy udalo sie kupic po nizszej cenie.
Brzuch rosnie, kupilam tez pierwsze spodnie ciazowe i kilka ciazowych ciuchow.
W tyg zamierzam powiedziec szefowi o ciazy i cos mi sie wydaje, ze od razu mnie wysle na zwolnienie do konca ciazy. Tez sie zastanawiam co bede robic w domu. Pewnie tak jak Wy, sprzatanie, gotowanie, pranie.
W niedziele lece do Polski na tydzien, juz nie moge sie doczekać
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 10:32   #1352
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U mnie w labie nie ma info zeby kogokolwiek bez kolejki przyjmowali i wszyscy zazwyczaj stoja do rejestracji a czasem taka sytuacje widuje: stoja ciezarne, ludzie z malymi dziecmi a inna w ciazy wpycha sie na sam poczatek bo "jej sie nalezy". Takie to niepowazne bardzo.. w czym jej ciaza lepsza od innych? Zreszta w tym labie polowa to ciezarne i male dzieci.
nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałam, ale chodziło mi o to, że jest kolejka, powiedzmy z 20 osób, gdzieś w drugiej połowie stoi babka w ciązy. Nawet jakby nie była, to nie zmienia faktu, że ktoś, kto dopiero wszedł do pomieszczenia ma wryć się przed nią, czy przed jakąkolwiek inną osobę. Przede mną też była ciążówka i za mną, i żadna nie "wymusiła" jakiegoś pierwszeństwa, tylko każda sobie czekała,a przychodzą niektórzy wredni ludzie i nic ich nie obchodzi i się pchają.

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Ja mam wyrzuty sumienia, że siedzę w domu..
ja czasami też w grudniu pochodziłam chwilę na siłownię, poźniej już źle się czułam, teraz była przeprowadzka tak że nie nudziłam się do jutra Tż ma urlop, tak że fajnie razem poleniuchować. Gorzej chyba jak znowu zostanę sobie sama... coś wymyślę
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 10:33   #1353
Princesika
Zakorzenienie

Dziewczyny, doradźcie, mam jutro gości o 12. Taka godzina z Gości sporo bo 8 osób. Chyba zrobię ciasto, jakieś ciastka i sałatkę owocową. Myślicie, że jakieś wędliny i pieczywo też?
Stary 2015-01-05, 10:36   #1354
Aika213
Wtajemniczenie

Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Zobaczcie jakie super rzeczy robi La Millou lub Lela Blanc. Piekne te kocyki. Chusta bambusowa super sprawdza sie na lato
www.lamillou.com
www.lelablanc.com

Edytowane przez Aika213
Czas edycji: 2015-01-05 o 10:38
Stary 2015-01-05, 10:36   #1355
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doradźcie, mam jutro gości o 12. Taka godzina z Gości sporo bo 8 osób. Chyba zrobię ciasto, jakieś ciastka i sałatkę owocową. Myślicie, że jakieś wędliny i pieczywo też?
hmm..zalezy ile planują siedzieć jak dłużej chyba pasuje też jakąś wędlinkę.. chyba że załapią się na obiad
Stary 2015-01-05, 10:38   #1356
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
hmm..zalezy ile planują siedzieć jak dłużej chyba pasuje też jakąś wędlinkę.. chyba że załapią się na obiad
Zapowiedzieli, że nie na obiad. Raczej nie za długo, nie sądzę, żeby byli dłużej niż do 14.
Stary 2015-01-05, 10:40   #1357
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Zapowiedzieli, że nie na obiad. Raczej nie za długo, nie sądzę, żeby byli dłużej niż do 14.

a to myślę, że kawa, ciastko wystarczą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 10:42   #1358
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy spokojnie

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 10:57   #1359
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Fajnie ze masz to za soba na sama mysl mam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A wiesz już kiedy będziesz miała?

Cytat:
Witam
Mam takie pytanie do dziewczyn, które siedzą teraz w domu.. co robicie przez cały dzień? bo ja się okropnie nudzę..
tzn muszę się uczyć, ale przeraża mnie to, że całe dnie siedzę na dupie..
U mnie jest ogólnie do ogarnięcia w domu trochę więc praktycznie codziennie mam coś do zrobienia. Ale fakt-nuda mimo wszystko jest. Dlatego rozkładam sobie zakupy tak, żeby chodzić np. co dwa dni, czytam książki, no i komp

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość

To super, że tak nie najgorzej. Mogłaś sobie wcisnąć cytrynkę? Jest ktoś z Tobą? Jak raz byłam na badaniach, to jedną kobitkę w ciąży musieli budzić, bo zasnęła.

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
U mnie najgorsze zaczęło się właśnie w czasie czekania... Bo to świństwo dopiero zaczyna działać. Mam nadzieję, ze przeżyłaś
Nieee. Nic panie nie mówiły.
Ale naprawdę nie było źle. Wypiłam za jednym razem pół kubka, później już końcówkę podzieliłam na 3 razy. Pod koniec było najgorzej ale dałam radę
A później przez te 2 h czułam się bardzo dobrze. Siedziałam, czytałam książkę. TŻ wysłałam bo nie widziałam potrzeby żeby ze mną siedział. Przyjechał tylko po mnie i do tej pory dobrze się czuję

Po wyniki jadę po południu. Mam nadzieję, że będą dobre.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:02   #1360
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A wiesz już kiedy będziesz miała?

U mnie jest ogólnie do ogarnięcia w domu trochę więc praktycznie codziennie mam coś do zrobienia. Ale fakt-nuda mimo wszystko jest. Dlatego rozkładam sobie zakupy tak, żeby chodzić np. co dwa dni, czytam książki, no i komp

Nieee. Nic panie nie mówiły.
Ale naprawdę nie było źle. Wypiłam za jednym razem pół kubka, później już końcówkę podzieliłam na 3 razy. Pod koniec było najgorzej ale dałam radę
A później przez te 2 h czułam się bardzo dobrze. Siedziałam, czytałam książkę. TŻ wysłałam bo nie widziałam potrzeby żeby ze mną siedział. Przyjechał tylko po mnie i do tej pory dobrze się czuję

Po wyniki jadę po południu. Mam nadzieję, że będą dobre.
trzymam kciuki
Stary 2015-01-05, 11:08   #1361
masija
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki
Dzięki

Dzisiaj dowaliłam sobie słodkości-rano glukoza, później banan a przed chwilą dwa kawałki rolady lodowej

Tak patrzę na wasze brzuszki i czuję się jak wielka kula.
Jesteście takie szczuplutkie i brzuszki macie małe a mój brzuchol? Ogromny jak na 18 tydzień

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:40   #1362
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Rodzina. Jak zwykle rodzina.
Szlag mnie trafia bo niektórzy mają myślenie, że tylko oni i ich rodzina (dzieci,druga połówka) jest najważniejsza a reszta niech się dostosuje. Nie ważni są rodzice, nie ważne rodzeństwo i ich rodzina.
Zresztą.. szkoda gadać. Ale jestem na skraju wytrzymałości. A co dopiero jak mała przyjdzie na świat:/
Marzę o tym, żeby się wyprowadzić i mieć dalekoo te problemy..:/

A u Ciebie lepiej już coś??

U mnie 18 tydzień Za tydzień wizyta-nie mogę się już doczekać.
I też przytyłam już ponad 4 kg a wcale nie jem jakoś więcej, ani nie wcinam słodyczy.
ciut lepiej ale i tak mam napady

co do tycia.....ja tam nie przeżywam jakoś wydaje mi się, że 4 kg na tym etapie to żadna tragedia

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
właśnie, jak to jest z piersiami? jak po zakończeniu karmienia maleją to ogólnie sie tak obkurczają czy poprostu flaczeją?
moje po 1,5 roku karmienia nie ma się co oszukiwać były w opłakanym stanie..... flaki miałam takie,że masakra....ale z czasem się naprawiły

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że jednak geny mają tu spore znaczenie. Znam przypadki kobiet, kóre np smarowały brzuch najdroższymi i najlepszymi specyfikami, a skórę mają tak pooraną, że na prawdę przykro patrzeć. A co do sflaczenia to przecież nie skóra flaczeje tylko to wygląda jakby cała zawartość piersi wyparowała a została tylko skóra. Miałam coś w tym stylu po zakończeniu karmienia, ale z czasem piersi się jakby "zapełniły" i teraz kształt jest ok.
zgadzam się

Cytat:

ps. ciągle zapominam się posmarować oliwką....
ja póki co smaruję się w miarę regularnie ale boję się,że będzie taka sama "niespodzianka" jak poprzednio.... .rozstępy wyszły dopiero w 9 miesiącu

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Myboy mi sie tez zdarzylo widziec takie zachowania wlasnie ze strony starszych kobiet (matek! ). Bo "ja tez bylam w ciazy i nikt sie ze mna nie cackal" i "ciaza to nie choroba" itd
taaaa.... .stara śpiewka

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Co do koszul nocnych, ta co Alkamor wstawiała jest przeboska Ale nie wiem czy te koronki nie będą draznić, mnie pamietam wszystko drazniło, jeśli chodzi o dotyk piersi.
Jedną koszulę nocną rozpinana mam

Witam się w 18 tyg! Z tej okazji zrobiłam focie
https://www.dropbox.com/s/8s4lgd6d2ef2c8w/18.jpg?dl=0
Ale od strony piersi ona jest normalnie bawełniana

widać, że rośnie

Cytat:
Jakie ładne. Nie interesowałam się jeszcze tematem, ale przypadkowo gdzieś mi wpadły w ręce takie zwykłe, bawełniane, bez usztywnienia. Wydaje mi się, że takie zwyklaki nie zdadzą egzaminu przy obolałych arbuzach.
taki zwykły też sobie kupię po domu może być ew. coś takiego znalazłam http://allegro.pl/hm-mama-stanik-do-...955745224.html

Cytat:
Też mam takie wyrzuty Bo czuję się bardzo dobrze jak na ciąże. Tylko co mam zrobić? Ciężarnej, która zaraz pójdzie na zwolnienie przecież nikt nie zatrudni.
Wczoraj z tż miałam małe spięcie, bo chciałabym chociaż tak wstępnie zacząć urządzać kącik dla malucha, a on na to że za wcześnie. Wykrzyczałam mu, że nie chce mnie, a tym bardziej dziecka... Popłakałam się i poszłam obrażona spać... Dramat jakiś. Odczuwam tą ciążę bardziej psychicznie niż fizycznie, mam tak rozstrojone nerwy że szok. Byle głupota jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi.
jakbym o sobie czytała

Cytat:
Dzięki

Dzisiaj dowaliłam sobie słodkości-rano glukoza, później banan a przed chwilą dwa kawałki rolady lodowej

Tak patrzę na wasze brzuszki i czuję się jak wielka kula.
Jesteście takie szczuplutkie i brzuszki macie małe a mój brzuchol? Ogromny jak na 18 tydzień
spoko.... nie jesteś sama.... ja ostatnio jak byłam na zakupach i zdjęłam kurtkę bo mi gorąco było to kasę dla mnie otworzyli

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:47   #1363
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jakie super rzeczy robi La Millou lub Lela Blanc. Piekne te kocyki. Chusta bambusowa super sprawdza sie na lato
www.lamillou.com
www.lelablanc.com
fajne, ale ceny koszmarne...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:50   #1364
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, super Coraz więcej chłopców

Jak sobie radzę? Niestety u mnie się nasiliły w trakcie ciąży-nie byłam jedną ze szczęśliwych ciężarówek którym przeszły

Na samym początku nie brałam nic.
Po tym jak trafiłam w 2 miesiącu na izbę - wzięłam 2 paracetamole.
Później, miałam dosłownie miesiąc mordęgi-wymioty z migrenami praktycznie codziennie. Po miesiącu w końcu trafiłam pod kroplówkę (byłam 3 x). Po tym czasie, gdy neurolog powiedziała mi, że mogę brać określoną dawkę paracetamolu, to biorę. Niestety..
Nie chciałam brać, dodatkowo obciążać się jakimiś lekami ale niestety-bóle głowy są mocne a muszę jakoś funkcjonować. A nic innego nie pomaga.

W nocy tż zawsze robi mi okład - ręcznik zamoczony w lodowatej wodzie na czoło, na kark i plecy takie plastikowe kolce do uciskania, do tego poduszka profilowana. Ale nigdy nie pomaga to w 100%.
No to przeboje miałaś niezłe. Mnie boli głowa sporadycznie, ale jak boli to nie do wytrzymania, więc łykam paracetamol..

Cytat:
My się zdecydowaliśmy na Baby design Lupo Comfort

http://www.babydesign.eu/lupo-comfort/wozki-babydesign

Przy okaji witam też nowe mamusie
WitamOglądaliście wózek na żywo? nie wiem czy to była wina wózka,który oglądaliśmy, ale gondola w nim się bardzo ruszała. Jeśli dotykałaś końca gondoli to cała się przechylała.

Witam w poniedziałkowy słoneczny poranek. Ciężka noc za mną...coś ostatnio mocniej pobolewa mnie brzuch i spać nie mogę. Jak u was ze snem?nie narzekacie na bezsenność?
marta1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:54   #1365
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
WitamOglądaliście wózek na żywo? nie wiem czy to była wina wózka,który oglądaliśmy, ale gondola w nim się bardzo ruszała. Jeśli dotykałaś końca gondoli to cała się przechylała.
może blokada z przodu nie była założona? przy założeniu na ramę i postawieniu blokady (nóżka od gondoli do ramy) gondola nie ma prawa drgnąć. jak pierwszy raz zamontowaliśmy żeby sprawdzić po kupieniu czy wszystkie części są to się przeraziłam tą gondolą, dopiero w instrukcji zobaczyłam, że jeszcze blokada.
Stary 2015-01-05, 11:57   #1366
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

u mnie problem mam z zaśnięciem... jak już zasnę to jest spoko

dobrze, że zajrzałam na stronę szkoły bo okazało się, że papiery składa się do końca stycznia

Maja
Stary 2015-01-05, 11:57   #1367
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
może blokada z przodu nie była założona? przy założeniu na ramę i postawieniu blokady (nóżka od gondoli do ramy) gondola nie ma prawa drgnąć. jak pierwszy raz zamontowaliśmy żeby sprawdzić po kupieniu czy wszystkie części są to się przeraziłam tą gondolą, dopiero w instrukcji zobaczyłam, że jeszcze blokada.
O tego to nie wiem,ale dzięki, sprawdzę! my o nim też myśleliśmy,ale ta gondola nas zraziła, myślałam,że ona tak "lata"
Stary 2015-01-05, 12:00   #1368
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
O tego to nie wiem,ale dzięki, sprawdzę! my o nim też myśleliśmy,ale ta gondola nas zraziła, myślałam,że ona tak "lata"
u nas nie drgnęła nawet, ale... widuję na spacerach ludzi z tym wózkiem i bez blokady
Stary 2015-01-05, 12:01   #1369
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie pytanie do dziewczyn, które siedzą teraz w domu.. co robicie przez cały dzień? bo ja się okropnie nudzę..
tzn muszę się uczyć, ale przeraża mnie to, że całe dnie siedzę na dupie..
nic odkrywczego nie napisze, ogarniam dom,bardzo dużo czytam, czasem oglądam jakieś programy , do 2 dzień jeżdze do mamy posiedzieć i zjeść obiad, chodze po jakieś drobne zakupy, rozpieszczam sie . nie nudze sie, nie mam czasu bo zawsze wymyśle sobie coś do zrobienia a jak nic nie wymyśle to poprostu leniuchuje i sie tym rozkoszuje
mój mąż wraca z pracy o 15.30 więc długo sama nie siedze .
od przyszłego tygodnia jeśli ginka pozwoli bede chciała chodzić raz w tygodniu ( a jak mi sie spodoba to dwa) na gimnastyke dla ciężarnych. w lutym bedziemy robić mały remont. w marcu albo kwietniu chciałabym sie zapisać do szkoły rodzenia......zleci to szybciutko

a co do dentysty to mój sam sie zapytał czy mam karte ciąży więc widocznie taką ma stylówe że praktykuje takie wpisy. więc mu dałam i mi wpisał :" błona śluzowa języka prawidłowa, brak stanów zapalnych w obrębie jamy, zęby leczone, brak ubytków".

jeszcze 3 godziny i jade na wizyte do ginki

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2015-01-05 o 12:04
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:01   #1370
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nie drgnęła nawet, ale... widuję na spacerach ludzi z tym wózkiem i bez blokady
No bo po co czytać instrukcje? kupuje się na allegro,montuje i już
Stary 2015-01-05, 12:04   #1371
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
u mnie problem mam z zaśnięciem... jak już zasnę to jest spoko

dobrze, że zajrzałam na stronę szkoły bo okazało się, że papiery składa się do końca stycznia

Do jakiej szkoly skladasz papiery?
Stary 2015-01-05, 12:14   #1372
rybkaa90
Zakorzenienie

Wiecie co, myślałam że jak zajdę w ciążę to będę rzygać tęczą ze szczęścia. Jestem w ciąży i psychicznie czuję się jak wielka kupa!
Nic mi się nie chce, ciągle mam jakiegoś doła. Moja koleżanka jak zobaczyła dwie kreski oszalała z radości, ciągle mówiła o dziecku, imionach, ubrankach, porodzie itp. A ja szaleję, ale z niepewności, bezradności i jakiegoś takiego nieuzasadnionego niczym smutku. Czy to w końcu minie?

06.09.2014
Stary 2015-01-05, 12:18   #1373
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Do jakiej szkoly skladasz papiery?
jaaaa nieee mój Kuba idzie do pierwszej klasy

kejti- nie zauważyłam wcześniej pytania o to co robią mamy siedzące w domu.... lenie się wiadomo, że posprzątam, ugotuje etc ale ja nie mam wyrzutów sumienia z lenistwa przez ostatni rok nie było mnie w domu po 12 h.... wiem też co mnie czeka

Maja
Stary 2015-01-05, 12:22   #1374
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

taki zwykły też sobie kupię po domu może być ew. coś takiego znalazłam http://allegro.pl/hm-mama-stanik-do-...955745224.html

Ja wolałam takie zwyklali miękkie do karmienia Tylko wtedy miałam taki jakis brzydki biały. Teraz kupię napewno coś ładniejszego

Cytat:
Wiecie co, myślałam że jak zajdę w ciążę to będę rzygać tęczą ze szczęścia. Jestem w ciąży i psychicznie czuję się jak wielka kupa!
Nic mi się nie chce, ciągle mam jakiegoś doła. Moja koleżanka jak zobaczyła dwie kreski oszalała z radości, ciągle mówiła o dziecku, imionach, ubrankach, porodzie itp. A ja szaleję, ale z niepewności, bezradności i jakiegoś takiego nieuzasadnionego niczym smutku. Czy to w końcu minie?

Ee tam, kto powiedział ze ciążą to piękne 9 miesięcy szczęścia ?

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:34   #1375
Aika213
Wtajemniczenie

Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

[QUOTE=alkamor;49602875]jaaaa nieee mój Kuba idzie do pierwszej klasy/[QUOTE]

Haha myslalam, ze Ty 😀
Stary 2015-01-05, 12:36   #1376
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
jestem tego samego zdania co kaja ja tam jestem zdania, że to media wszelkiego rodzaju kreują właśnie taką postać kobiety w ciąży która jak napisałaś dosadnie "rzyga tęczą szczęścia" szkoda tylko, że to niekoniecznie tak jest w rzeczywistości to samo zresztą dotyczy macierzyństwa nie wiem, czy ktoś kojarzy artykuł Agnieszki Chylińskiej napisany kilka lat temu... .straszne oburzenie było... .a ja sobie wtedy pomyślałam "matko jakie to prawdziwe...."

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja wolałam takie zwyklali miękkie do karmienia Tylko wtedy miałam taki jakis brzydki biały. Teraz kupię napewno coś ładniejszego
Ojjj ja też

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Aika - to moja latorośl wkracza w nowy etap życia

Maja
Stary 2015-01-05, 12:41   #1377
rybkaa90
Zakorzenienie

Jem sobie 2 kg pomelo i jeju jakie życie jest piękne!

06.09.2014
Stary 2015-01-05, 12:45   #1378
kejtiCe
Zakorzenienie

W filmie Jak urodzić i nie zwariować jest taka scena jak babka opowiada że ciąża jest do bani

Z tych nudów poszłam na spacer do apteki i wszyyyyyyyyystko mnie boli
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:45   #1379
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Jem sobie 2 kg pomelo i jeju jakie życie jest piękne!
jak widać ciężarnej niewiele do szczęścia potrzeba

Maja
Stary 2015-01-05, 12:47   #1380
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
W filmie Jak urodzić i nie zwariować jest taka scena jak babka opowiada że ciąża jest do bani

Z tych nudów poszłam na spacer do apteki i wszyyyyyyyyystko mnie boli
jest jest

ooo właśnie mi przypomniałaś,że miałam baby blues obejrzeć

Maja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości