Scent Bar LV - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 13:04   #1051
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
omg - sami minimaliści ok a jak wyglądają Wasze pudełka z próbkami, odlewkami?
odlewki mam 4, próbek mam z 10, nie mam problemu z uporządkowaniem

Cytat:
to całkiem fajnie się czujesz
No nie wiem... spać mi się nie chce, ale jakaś taka jestem wyjechana w kosmos... trudno mi złapać kontakt z rzeczywistością, gdzie jestem i co robię
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:15   #1052
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
olać kolor - ja chcę Limo w domu!!!! Na zawsze!!!!

Pewnie wystarczy powiedzieć małżu że bzyknęłam mu brata i limo mam jak znalazł

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja w środę

Zlałam cassis w końcu - ale mi wyszło sączę właśnie kieliszek i cmokam
co roku się przymierzam i co roku czarna porzeczka mi na Rodos odmawia współpracy

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie do publicznego, na maila jak coś
Tak wygląda kot żebrzący o okręcenie wody. Sorki za bałagan wokół, ale było mycie garów i odciekają.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
znad doła
witaj w klubie , da się przeżyć , też nigdy nie byłam na weselu z osobą towarzyszącą
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Cytat:
Przyłączacie się?:
http://simplicite.pl/wyzwanie-minima...stszego-zycia/

troszkę minimalizmu na co dzień to jeden z moich celów na 2015
gazetownika nie mam , telewizji nie oglądam , fejsbuka nie mam , skupiam się na jednej czynności przez 6 godzin dziennie , eeetam letki dyrdymał
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru
snad wk ... na wizaż wywala mnie cały czas, a wieczorem nie loguje

1 Wizaz mi nie pozwolił... Ale może teraz...
2 Dzięki za super wykład o posiewach. Dużo fajnych informacji.
Trza na dobrego specjalistę trafić żeby człowieka antybiotykami nie zabił U mnie na szczęście zastosowanie odpowiedniego antybiotyku spowodowało zmniejszenie ilości cieknącej ropy. A ciekło makabrycznie , no i cuchnęło z nosa strasznie
1.mnie też co i rusz wywala
2.jest witamina A , witamina E , linomag, olejek miętowy i gliceryna
3.to dobrze że się udało

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Warszawianki, widziały gdzie w Centrum pasmanterię? Igły mi wyszły, sobotniego kurczaka zaszywałam taka najcieńszą, do pończoch.....
Pan Guzik na Widok .

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 Znam osobiście wiele przypadków, czy to po prostowaniu przegrody czy przycinaniu małżowin, gdzie ludzie sa mega zadowoleni. Super oddychają, nic nie nawilżają , nie stosują żadnych kropli. |Wszystko gra ! Więc da się
pod warunkiem że właśnie nieprawidłowość anatomiczna jest przyczyną kłopotów . Jak wszystko anatomicznie w nosie ok to niestetyż

coś kciałam aleco aleco

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:19   #1053
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Pan Guzik na Widok .
Życie mi ratujesz
U mnie jedną zlikwidowali, w drugiej remanent....

A jeszcze w temacie minimalizmu: odlewek posiadam trzy: Pustynię, Statkusa i Tuberozę L`Artisana - stoją na półce obok reszty flaszek. Próbki natomiast leżą w pudełeczku w szufladzie służbowego biurka + jedna w torebce.
Stary 2015-01-05, 13:21   #1054
Maja102
Zakorzenienie

Odnaleziono Draculę
http://www.iflscience.com/space/news...bly-not-coffin
Stary 2015-01-05, 13:36   #1055
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie posiadam wykałaczek......
No tak, to może być przeszkodą
Cytat:
1. Ja jadłam, słowo pisane mnie nie rusza, gorzej z linkami, już nie wchodzę
Do mnie pijesz?!
Cytat:
Naszło mnie wczoraj po poly_węglanie

Cytat:
omg - sami minimaliści ok a jak wyglądają Wasze pudełka z próbkami, odlewkami?
Ekhem-ekhem... coś słabo Cię słyszę... zakłó... cenia... enia... enia...
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
1. Każdy kot jest inny Każdy ma inny charakter, kształt pyszczka, każdy lubi co innego..jak ludzie całkiem
A to święte słowa i szczera prawda Chodziło mi o to, że szyle są szczególnie wyalienowane moim zdaniem
Cytat:
Balbina uwielbia zupę szczawiową, inne nie tkną, jak tylko czuje to nie wypędzisz z kuchni. Uwielbia głaskanie ale z odleglości, po brzuchu możesz miziać do woli, ale na ręce? Nie ma mowy
Tłustek kocha ser żółty , dałby sie chyba pokroić za niego. Na ręce sie sam pcha, ale nie probój miziać po brzuszku. Rękę by odgryzl. Bolka kocha polować, ale nie na myszy. Krety ją kręcą. Nawet do domu przynosi morderczyn, kiedyś mi na lożko rzuciła...jest strasznie zadziorna, i mimo że mini kot, to przestawia pozostałe Na rękach kocha, najszczęśliwsza jak ją się nosi na ramieniu a ona może się gapić, gapić i gapić na wszystko....

Cytat:
Ha!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 13:59   #1056
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Generalnie to trzeba by spytać mojej przyjaciółki, bo głównie ona robiła, ale obserwowałam dokładnie, to mogę napisać :

Clou jest nadzienie: wątróbkę posiekać, dodać również posiekany koperek i natkę pietruszki, żółtko rozmieszane z masłem, bułkę tarta namoczoną w mleku i pianę z białka na końcu. Pianę się genialnie ubija spieniaczem do mleka Sól, pieprz i cukier do smaku. Pticę nadziać, zaszyć (względnie zawykałaczkować), po wierzchu posypać solą, pieprzem i słodką papryką. Półtorej godziny w piekarniku, w połowie posmarować masełkiem i odwrócić cycem do góry i niebo w gębie reszta nadzienia została upieczona osobno a la kotlecik, i w tej wersji była jeszcze lepsza.

Aaaa, czosnek ostatnio mogę żreć na główki - jak czosnku w domu nie ma to tragedia, zachowuję się jak narkoman na głodzie. Ostatnio zrobiłam zapas - w proszku, w słoiku i naturalny w główkach. Akurat się przydał do królika w winie
Uuuuu czyli to TEN kurczak. Podejrzewam, że pyszne, że mnie by smakował, ale chuopin nawet lokal opuszcza jak czuję wątróbiszcze Choooooć to chyba zrycie z dzieciństwa bo nietopsz nie potrafi przyrządzać wątróbki, faktycznie śmierdzi. Kiedyś jak jadłam swoją a on wpadł do kuchni to stwierdził hmmm dziwne tak ładnie pachnie ten Twój obiad

Dzięki. My kupujemy czosnek bukietami. Tak 4 bukiety muszą być zawsze.
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

1. Każdy kot jest inny Każdy ma inny charakter, kształt pyszczka, każdy lubi co innego..jak ludzie całkiem
Balbina uwielbia zupę szczawiową, inne nie tkną, jak tylko czuje to nie wypędzisz z kuchni. Uwielbia głaskanie ale z odleglości, po brzuchu możesz miziać do woli, ale na ręce? Nie ma mowy
Tłustek kocha ser żółty , dałby sie chyba pokroić za niego. Na ręce sie sam pcha, ale nie probój miziać po brzuszku. Rękę by odgryzl. Bolka kocha polować, ale nie na myszy. Krety ją kręcą. Nawet do domu przynosi morderczyn, kiedyś mi na lożko rzuciła...jest strasznie zadziorna, i mimo że mini kot, to przestawia pozostałe Na rękach kocha, najszczęśliwsza jak ją się nosi na ramieniu a ona może się gapić, gapić i gapić na wszystko....

Cytat:
Do mnie pijesz?!
Hehe przeż to oczywiste

Ucho booooooooliiii !!!!! Akurat przed dniem wolnym, już widzę nocną eksapadę na opiekę zdrowotną w święta Ja nie chceeeeeeeeeeeeeeee. Zakropiłam jedynym co dawali bez receptu - salicyli cholinas i cierpię sobie

Ad minimalizmu jeszcze chciałam. Zupełnie moja luźna refleksja, kompletnie Agnes nie piję do Ciebie Impersonalnie. (nie ma takiego słowa prawda? )

Akurat jest modny, jak wszystko co jakiś czas więc tego nie komentuję, mam do tego dystans, co rok eksploatowane są nowe trendy, na tym wszak się zarabia. Ale nie o to cho. Chodzi o to, że to nie jest jedyna słuszna droga, by stać się lepszym Uważam, że każdy powinien żyć według takich zasad jakie jego uszczęśliwiają, spełniać takie potrzeby jakie ma, dopóki of kors nie jest to skalpowanie bliźnich etc słowem nie krzywdzi innych. Niech se ludzie kolekcjonują maszyny rolnicze, znaczki, niech żyją w pustych ścianach dopóki ich to dopełnia i satysfakcjonuje. Jak zwykle tróizm no ale chciałam rzec Nie ma koneiczności dopasowywania się do żadnych ram, chyba, że ktoś czuje potrzebę i mu się to podoba.
Ja się nazwałąm minimalistą, ale nazwy, definiowanie to pułapki. W porównaniu do innych jestem, ale jakiś ortodoksyjny minimalista by mnie wyśmiał, bo np lubię dekoracje wnętrz, bibeloty, lubię otaczać się ładnymi rzeczami i an nie patrzeć. Zatem w takim momencie przeczę definicji Kwestia perfum etc. Ale już ciuchowo - minimalistyczny ZEN. Najczęstsza kwestia u mnie brzmi: nie potrzebuję. Lubię np minimalizm form, monochromy etc. Także to wszystko zróżnicowane jest, u mnie i nie tylko.

Ad sztuka, wiem jaki chcę obraz Jednak jak Mam zobaczyła, to stwierdziła, że w tym życiu to sobie go będę musiała namalować sama
Spróbuję go odnaleźć. Wymiary jakieś 2 metry na 1,5 ? Kolory, kolory, kolory!!!!! Mocne. To co na nim przedstawione było mało istotne, jakiś "nowoczesny" akt. Wisiał w knajpce, nie spojrzałam na autorkę ale dotrę do tego.

Bingo!!! Szybko poszło. To moja ulubiona knajpka.

http://designyourlife.pl/wnetrza/wne...zerwona-cegla/

A to strona artystki http://www.katarzynasokolowska.pl
Mam na myśli ten konkretny nad czarną sofą, ale całość prac jest z bliska bardzo miła dla oka. Uwielbiam to miejsce.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-05 o 14:13
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 14:16   #1057
gryx82
BAN stały

Cytat:
chuopin nawet lokal opuszcza jak czuję wątróbiszcze
Ja też nie przepadam, choć zauważalny jest progres, bo kiedyś na sam widok mi słabo było, a teraz to nawet skosztuję trochę
Cytat:
Hehe przeż to oczywiste
Buuu! Myślałem, że moje obrazkowe seminarium dermatologiczne każdego kręci
Cytat:
Ucho booooooooliiii !!!!!
O fak!
Cytat:
Impersonalnie. (nie ma takiego słowa prawda? )
Mówi się "aosobiście"
Cytat:

Mam na myśli ten konkretny nad czarną sofą, ale całość prac jest z bliska bardzo miła dla oka. Uwielbiam to miejsce.
Fajny
Stary 2015-01-05, 14:19   #1058
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

A to strona artystki http://www.katarzynasokolowska.pl
Obraz fajny, w ogóle wnętrze zachęcające. A w ogóle to ja bym do tej pani napisała @ i spytała, jakby wyceniała kolejny twór w tym stylu.
Stary 2015-01-05, 14:24   #1059
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O fak!

Mówi się "aosobiście"

Fajny
1. No to samo mówię non stop

2.

3. Te kolory mnie w nim biorą, jest taki "żywy" Widzę go u siebie

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Obraz fajny, w ogóle wnętrze zachęcające. A w ogóle to ja bym do tej pani napisała @ i spytała, jakby wyceniała kolejny twór w tym stylu.
Tak kiedyś zapewne zrobię, ale póki co nie stać mnie na obrazy. Mniej więcej się orientuję że takie formaty nie chodzą poniżej pewnej kwoty. Dobija mnie proza życia, że nie stać mnie na sztukę. Potrzebniejsza jest brama do garażu, drzwi. O rachunku który na mnie zerka ze stołu nie wspominając. Smutne to, ale prawdziwe.

Wnętrze wieczorem jest o wiele lepsze, ale i w dzień, ma w sobie taki spokój, i na żywo wygląda znacznie lepiej niż na fotkach. Słusznie autorka bloga napisała, tam nie ma niczego szałowego, niczego nowatorskiego, jest po prostu dobrze urządzone, z gustem, ze smakiem, sprawia wrażenie idealnie spójnego. Nic dodać nic ująć, i atmosfera kapitalna.

Czas edycji: 2015-01-05 o 14:26
Stary 2015-01-05, 14:26   #1060
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Tak kiedyś zapewne zrobię, ale póki co nie stać mnie na obrazy. Mniej więcej się orientuję że takie formaty nie chodzą poniżej pewnej kwoty, która jest zawrotna. Dobija mnie proza życia, że nie stać mnie na sztukę. Potrzebniejsza jest brama do garażu, drzwi. O rachunku który na mnie zerka ze stołu nie wspominając. Smutne to, ale prawdziwe.
Ech...znam ten ból...
Stary 2015-01-05, 14:30   #1061
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ech...znam ten ból...
Tzn stać nigdy mnie nie było, ale żałuję ogromnie, bo był taki moment, tuż po ślubie, że mogłam zaszaleć i po prostu to zrobić. Jasne że byłoby to kosztem czegoś tam, ale aniołek z lewej strony głowy krzyczał "nie szastaj forsą, wrzuć na oko, na czarną godzinę". Diabełek został zagłuszony. Fakt, że wówczas nie znalazłam takiego obrazy, który byłby tym właśnie jedynym, no ale moja wina, bo gdybym się postarała wówczas to bym znalazła. Trochę tego żałuję czasami (czyt. za każdym razem jak patrzę na pustą ścianę nad sofą) Ale trudno. Może jeszcze nic straconego?

Czas edycji: 2015-01-05 o 14:31
Stary 2015-01-05, 14:44   #1062
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
TAle trudno. Może jeszcze nic straconego?

Ja tak swego czasu miałam zachciankę na akt męski w dużym formacie, ale nie obraz tylko zdjęcie w antyramie. I owszem, znalazłam autora, znalazłam antyramę we właściwym formacie i jakoś tuż po tym, jak poprosiłam o dane do przelewu, kontakt się urwał i ściana została pusta a teraz to raz, ze są inne wydatki, dwa - że tu nawet nie chcę w najmniejszym stopniu dokładać, nawet gdybym miała środki.
Stary 2015-01-05, 15:01   #1063
Maja102
Zakorzenienie

Nasunęło mi się parę przemyśleń po obejrzeniu Sherlocka
Minusy:
1. 3 sezon jest kompletnie zrypany, zabrakło konkretnych spraw napędzających akcję odcinka, takie tam pierdu pierdu o wszystkim i o niczym i jest smutny, 1 i 2 mega zabawne, 3 smutny i ogólnie dołujący
(jedyna śmieszna akcja z piciem w klubach)
2. czemu tak mało odcinków i sezony co 2 lata?
3. Co do Moriarty'ego mam mieszane uczucia, sposobem mówienia trochę drażnił, tą swoją dziwną modulacją głosu. Poza tym śmieszny był (jak wszyscy w tym filmie), ale to już a plus
4. to, co wymyślili z tajemnicą Mary. Wtf?????

Plusy:
1. Cumberbatch jest absolutnie boski i charyzmatyczny z tym głosem i potarganą czupryną
2. muzyka łapię się na tym, że nucę to plumkanie jak mam dobry humor
https://www.youtube.com/watch?v=rXx6sk6YqZ0
a to łapie za serducho
https://www.youtube.com/watch?v=2yMyor-Sd1Q
3. Odcinek 2x01 Scandal in Belgravia to no.1, płakałam ze śmiechu, a scena w Buckingham to mistrzostwo
4. "Microsoft"!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_film_24951543.jpg (39,7 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-01-05 o 18:32
Stary 2015-01-05, 15:11   #1064
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.mnie też co i rusz wywala
3.to dobrze że się udało
1

2 Olejek miętowy???To nie było miętowe....
To chyba nie jest ta maść...To chyba płyn na gardło...

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Ad minimalizmu jeszcze chciałam. Zupełnie moja luźna refleksja, kompletnie Agnes nie piję do Ciebie Impersonalnie. (nie ma takiego słowa prawda? )

Akurat jest modny, jak wszystko co jakiś czas więc tego nie komentuję, mam do tego dystans, co rok eksploatowane są nowe trendy, na tym wszak się zarabia. Ale nie o to cho. Chodzi o to, że to nie jest jedyna słuszna droga, by stać się lepszym Uważam, że każdy powinien żyć według takich zasad jakie jego uszczęśliwiają, spełniać takie potrzeby jakie ma, dopóki of kors nie jest to skalpowanie bliźnich etc słowem nie krzywdzi innych. Niech se ludzie kolekcjonują maszyny rolnicze, znaczki, niech żyją w pustych ścianach dopóki ich to dopełnia i satysfakcjonuje. Jak zwykle tróizm no ale chciałam rzec Nie ma koneiczności dopasowywania się do żadnych ram, chyba, że ktoś czuje potrzebę i mu się to podoba.
Ja się nazwałąm minimalistą, ale nazwy, definiowanie to pułapki. W porównaniu do innych jestem, ale jakiś ortodoksyjny minimalista by mnie wyśmiał, bo np lubię dekoracje wnętrz, bibeloty, lubię otaczać się ładnymi rzeczami i an nie patrzeć. Zatem w takim momencie przeczę definicji Kwestia perfum etc. Ale już ciuchowo - minimalistyczny ZEN. Najczęstsza kwestia u mnie brzmi: nie potrzebuję. Lubię np minimalizm form, monochromy etc. Także to wszystko zróżnicowane jest, u mnie i nie tylko.
.
Coś w tym jest . Jednak od dłuższego czasu nosze się z zamiarem założenia wątku dot minimalizacji kolekcji... No bo te perfumy przecież psują się .... Nie oszukujmy się ... Jak tak będę te odlewki kisić to za parę lat nic z nich nie będzie

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:

Ja tak swego czasu miałam zachciankę na akt męski w dużym formacie, ale nie obraz tylko zdjęcie w antyramie. I owszem, znalazłam autora, znalazłam antyramę we właściwym formacie i jakoś tuż po tym, jak poprosiłam o dane do przelewu, kontakt się urwał i ściana została pusta a teraz to raz, ze są inne wydatki, dwa - że tu nawet nie chcę w najmniejszym stopniu dokładać, nawet gdybym miała środki.
Poka poka
Stary 2015-01-05, 17:21   #1065
tricolor
Wtajemniczenie

"gazetownika nie mam , telewizji nie oglądam , fejsbuka nie mam , skupiam się na jednej czynności przez 6 godzin dziennie , eeetam letki dyrdymał "

Czy komuś też się chce spać o tej porze?
Stary 2015-01-05, 17:26   #1066
rachell111
Zakorzenienie

Kryste panie jaka czaderska pełnia Gigantyczny księżyc wynurza się zza czarnych chmur i za chwilę znów zachodzi i tak w kółko, medżik!!!

Pełnia plus @ czyli mam pospane

Ale kit z tym, cudny księżyc. Próbowałam focić ale komórką to jakiś żart, wygląda jak latarnia. W takich chwilach, żałuję, że nie mam aparatu.
Stary 2015-01-05, 17:32   #1067
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
"gazetownika nie mam , telewizji nie oglądam , fejsbuka nie mam , skupiam się na jednej czynności przez 6 godzin dziennie , eeetam letki dyrdymał "

Mnie się ryło drze a Dzieć wrócił z uczelni i już zarzyna w łóżeczku
Stary 2015-01-05, 18:18   #1068
gryx82
BAN stały

Znad ziemniaków startych na placki

Tj. nie dosłownie
Cytat:
1. No to samo mówię non stop
Raz miałem zapalenie ucha (chyba tak to się zwie?), dziecięciem będąc, pamiętam olejek (?) kamforowy wetknięty na wacie Ale u niektórych to nawracające cholerstwo, współczuję
Cytat:
3. Te kolory mnie w nim biorą, jest taki "żywy" Widzę go u siebie
A nie można go wynieść jakoś pod płaszczem?
Cytat:
Nici ze śpiochów?

Tak, nici, bo się śpiochy spruły

Pszprszm za sucharka
Stary 2015-01-05, 18:24   #1069
Betty83
Zakorzenienie

znad pokrzywy

Cytat:
Kryste panie jaka czaderska pełnia Gigantyczny księżyc wynurza się zza czarnych chmur i za chwilę znów zachodzi i tak w kółko, medżik!!!

Ale kit z tym, cudny księżyc. Próbowałam focić ale komórką to jakiś żart, wygląda jak latarnia. W takich chwilach, żałuję, że nie mam aparatu.
właśnie wróciłam z poszukiwań chleba, bo lalki dziś wracają

aparatem też cza umieć focić takie obiekty

Cytat:

taki antynapiwek wg. Tru
Stary 2015-01-05, 18:27   #1070
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Raz miałem zapalenie ucha (chyba tak to się zwie?), dziecięciem będąc, pamiętam olejek (?) kamforowy wetknięty na wacie Ale u niektórych to nawracające cholerstwo, współczuję

1. Zaczynam mieć obawy czy to aby nie jakiś zalążek anginy
Bolą mnie migdały, jak dojdzie gorączka to będę mieć pewność, i w uj daleko do jakiegokolwiek lekarza, żeby dostać anybiora. No nic póki co zaciskam kciuki oby to był fałszywy alarm. Anginy wpsominam traumatycznie, ostatnią miałam ok 10 lat temu, ale widzę po ludziach że ona świętuje powrót Nietopsz ma geranium, roślinkę, pono na ucho dobre?

2. Nie naszam aż tak dużego płaszcza, suchar za suchara
Stary 2015-01-05, 18:27   #1071
Betty83
Zakorzenienie

widzieliście drobiowy dramat?
Stary 2015-01-05, 18:34   #1072
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

aparatem też cza umieć focić takie obiekty
Wiem ale nie rozwinęłam myśli, ja bym nakręciła film, albowiem tylko wówczas był efekt znikającego i pojawiającego się mega księżyca.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Mój świat legł w gruzach. Czemu nikt jej nie zdejmie?

W ogóle ciężko zrozumieć samą treść. Ja wiem, że ja piszę chaotycznie, ale litooooości. No i w ogóle całokształt
Stary 2015-01-05, 18:48   #1073
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
o dziwo nie
ale zimno mnie telepie
Stary 2015-01-05, 19:00   #1074
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
a co to jest??
Stary 2015-01-05, 19:01   #1075
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Obiadek nie wyszedł??

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 19:04   #1076
gryx82
BAN stały

Znad placków ziemniaczanych

Czemu tylko ja macham znad jedzenia?
Cytat:
taki antynapiwek wg. Tru

Znowu o czymś nie wiem? Tylko się fejsbukiem proszę nie zasłaniać
Cytat:
Nietopsz ma geranium, roślinkę, pono na ucho dobre?
No niby zwą je tu i ówdzie anginką i ponoć pomaga, ale ja nie próbowałem nigdy, więc niczego obiecać nie mogę Naświetlanie żarówką też pomaga
Cytat:
2. Nie naszam aż tak dużego płaszcza, suchar za suchara

Cytat:
Dramat w pięciu aktach
Cytat:
Mój świat legł w gruzach. Czemu nikt jej nie zdejmie?

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
a co to jest??
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Obiadek nie wyszedł??

Emotka na końcu postu Betty jest klikalna
Stary 2015-01-05, 19:06   #1077
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Zaczynam mieć obawy czy to aby nie jakiś zalążek anginy
Bolą mnie migdały, jak dojdzie gorączka to będę mieć pewność, i w uj daleko do jakiegokolwiek lekarza, żeby dostać anybiora. No nic póki co zaciskam kciuki oby to był fałszywy alarm. Anginy wpsominam traumatycznie, ostatnią miałam ok 10 lat temu, ale widzę po ludziach że ona świętuje powrót Nietopsz ma geranium, roślinkę, pono na ucho dobre?
No to herbata z goździkiem i z zielem i z gałką i kardamonem i cynamonem i liściem laurowym
Stary 2015-01-05, 19:09   #1078
Redhaired Witch
Nindżopesz

Drobiowy dramat mnie rozłożył. Ona jeeeeszczeee? -_-

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 19:10   #1079
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
a co to jest??
Borze liściasty - mnie już nawet nie szkoda, znam zbyt wiele alter ego to przypadek beznadziejny
Stary 2015-01-05, 19:13   #1080
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Drobiowy dramat mnie rozłożył. Ona jeeeeszczeee? -_-
Co to za afera?

Tri jeszcze będę szukać receptury na maść do nosa, to co zamieściłam to płyn do płukania gardła też bardzo dobry .

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-05 o 19:14
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości