|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() No nie wiem... spać mi się nie chce, ale jakaś taka jestem wyjechana w kosmos... trudno mi złapać kontakt z rzeczywistością, gdzie jestem i co robię
|
|
|
|
|
#1052 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
witaj w klubie , da się przeżyć , też nigdy nie byłam na weselu z osobą towarzyszącą Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.jest ![]() 3.to dobrze że się udało Cytat:
Cytat:
coś kciałam aleco aleco
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1053 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Życie mi ratujesz
U mnie jedną zlikwidowali, w drugiej remanent.... A jeszcze w temacie minimalizmu: odlewek posiadam trzy: Pustynię, Statkusa i Tuberozę L`Artisana - stoją na półce obok reszty flaszek. Próbki natomiast leżą w pudełeczku w szufladzie służbowego biurka + jedna w torebce.
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Odnaleziono Draculę
![]() http://www.iflscience.com/space/news...bly-not-coffin |
|
|
|
#1055 | ||||||
|
BAN stały
|
No tak, to może być przeszkodą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choooooć to chyba zrycie z dzieciństwa bo nietopsz nie potrafi przyrządzać wątróbki, faktycznie śmierdzi. Kiedyś jak jadłam swoją a on wpadł do kuchni to stwierdził hmmm dziwne tak ładnie pachnie ten Twój obiad ![]() Dzięki. Cytat:
Hehe przeż to oczywiste ![]() Ucho booooooooliiii Ad minimalizmu jeszcze chciałam. Zupełnie moja luźna refleksja, kompletnie Agnes nie piję do Ciebie ) Akurat jest modny, jak wszystko co jakiś czas więc tego nie komentuję, mam do tego dystans, co rok eksploatowane są nowe trendy, na tym wszak się zarabia. Ale nie o to cho. Chodzi o to, że to nie jest jedyna słuszna droga, by stać się lepszym Uważam, że każdy powinien żyć według takich zasad jakie jego uszczęśliwiają, spełniać takie potrzeby jakie ma, dopóki of kors nie jest to skalpowanie bliźnich etc słowem nie krzywdzi innych. Niech se ludzie kolekcjonują maszyny rolnicze, znaczki, niech żyją w pustych ścianach dopóki ich to dopełnia i satysfakcjonuje. Jak zwykle tróizm no ale chciałam rzec Nie ma koneiczności dopasowywania się do żadnych ram, chyba, że ktoś czuje potrzebę i mu się to podoba. Ja się nazwałąm minimalistą, ale nazwy, definiowanie to pułapki. W porównaniu do innych jestem, ale jakiś ortodoksyjny minimalista by mnie wyśmiał, bo np lubię dekoracje wnętrz, bibeloty, lubię otaczać się ładnymi rzeczami i an nie patrzeć. Zatem w takim momencie przeczę definicji Kwestia perfum etc. Ale już ciuchowo - minimalistyczny ZEN. Najczęstsza kwestia u mnie brzmi: nie potrzebuję. Lubię np minimalizm form, monochromy etc. Także to wszystko zróżnicowane jest, u mnie i nie tylko.Ad sztuka, wiem jaki chcę obraz Jednak jak Mam zobaczyła, to stwierdziła, że w tym życiu to sobie go będę musiała namalować sama Spróbuję go odnaleźć. Wymiary jakieś 2 metry na 1,5 ? Kolory, kolory, kolory!!!!! Mocne. To co na nim przedstawione było mało istotne, jakiś "nowoczesny" akt. Wisiał w knajpce, nie spojrzałam na autorkę ale dotrę do tego. Bingo!!! Szybko poszło. To moja ulubiona knajpka. http://designyourlife.pl/wnetrza/wne...zerwona-cegla/ A to strona artystki http://www.katarzynasokolowska.pl Mam na myśli ten konkretny nad czarną sofą, ale całość prac jest z bliska bardzo miła dla oka. Uwielbiam to miejsce. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-05 o 14:13 |
||
|
|
|
#1057 | ||||
|
BAN stały
|
Ja też nie przepadam, choć zauważalny jest progres, bo kiedyś na sam widok mi słabo było, a teraz to nawet skosztuję trochę
![]() Cytat:
Myślałem, że moje obrazkowe seminarium dermatologiczne każdego kręci ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1058 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
1. No to samo mówię non stop
2. 3. Te kolory mnie w nim biorą, jest taki "żywy" ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Wnętrze wieczorem jest o wiele lepsze, ale i w dzień, ma w sobie taki spokój, i na żywo wygląda znacznie lepiej niż na fotkach. Słusznie autorka bloga napisała, tam nie ma niczego szałowego, niczego nowatorskiego, jest po prostu dobrze urządzone, z gustem, ze smakiem, sprawia wrażenie idealnie spójnego. Nic dodać nic ująć, i atmosfera kapitalna. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-05 o 14:26 |
|
|
|
|
#1060 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn stać nigdy mnie nie było, ale żałuję ogromnie, bo był taki moment, tuż po ślubie, że mogłam zaszaleć i po prostu to zrobić. Jasne że byłoby to kosztem czegoś tam, ale aniołek z lewej strony głowy krzyczał "nie szastaj forsą, wrzuć na oko, na czarną godzinę". Diabełek został zagłuszony. Fakt, że wówczas nie znalazłam takiego obrazy, który byłby tym właśnie jedynym, no ale moja wina, bo gdybym się postarała wówczas to bym znalazła. Trochę tego żałuję czasami (czyt. za każdym razem jak patrzę na pustą ścianę nad sofą)
Ale trudno. Może jeszcze nic straconego?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-05 o 14:31 |
|
|
|
#1062 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Ja tak swego czasu miałam zachciankę na akt męski w dużym formacie, ale nie obraz tylko zdjęcie w antyramie. I owszem, znalazłam autora, znalazłam antyramę we właściwym formacie i jakoś tuż po tym, jak poprosiłam o dane do przelewu, kontakt się urwał i ściana została pusta a teraz to raz, ze są inne wydatki, dwa - że tu nawet nie chcę w najmniejszym stopniu dokładać, nawet gdybym miała środki.
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Nasunęło mi się parę przemyśleń po obejrzeniu Sherlocka
Minusy: 1. 3 sezon jest kompletnie zrypany, zabrakło konkretnych spraw napędzających akcję odcinka, takie tam pierdu pierdu o wszystkim i o niczym i jest smutny, 1 i 2 mega zabawne, 3 smutny i ogólnie dołujący (jedyna śmieszna akcja z piciem w klubach )2. czemu tak mało odcinków i sezony co 2 lata? ![]() 3. Co do Moriarty'ego mam mieszane uczucia, sposobem mówienia trochę drażnił, tą swoją dziwną modulacją głosu. Poza tym śmieszny był (jak wszyscy w tym filmie), ale to już a plus ![]() 4. to, co wymyślili z tajemnicą Mary. Wtf????? Plusy: 1. Cumberbatch jest absolutnie boski i charyzmatyczny z tym głosem i potarganą czupryną 2. muzyka ![]() https://www.youtube.com/watch?v=rXx6sk6YqZ0 a to łapie za serducho ![]() https://www.youtube.com/watch?v=2yMyor-Sd1Q 3. Odcinek 2x01 Scandal in Belgravia to no.1, płakałam ze śmiechu, a scena w Buckingham to mistrzostwo 4. "Microsoft"!!!! Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-05 o 18:32 |
|
|
|
#1064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Olejek miętowy???To nie było miętowe.... To chyba nie jest ta maść...To chyba płyn na gardło... ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
|
#1065 |
|
Wtajemniczenie
|
"gazetownika nie mam , telewizji nie oglądam , fejsbuka nie mam , skupiam się na jednej czynności przez 6 godzin dziennie , eeetam letki dyrdymał
"Czy komuś też się chce spać o tej porze?
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Kryste panie jaka czaderska pełnia
Pełnia plus @ czyli mam pospane Ale kit z tym, cudny księżyc. Próbowałam focić ale komórką to jakiś żart, wygląda jak latarnia. W takich chwilach, żałuję, że nie mam aparatu.
|
|
|
|
#1067 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1068 | |
|
BAN stały
|
Znad ziemniaków startych na placki
Tj. nie dosłownie ![]() Raz miałem zapalenie ucha (chyba tak to się zwie?), dziecięciem będąc, pamiętam olejek (?) kamforowy wetknięty na wacie Ale u niektórych to nawracające cholerstwo, współczuję ![]() Cytat:
Nici ze śpiochów? ![]() Tak, nici, bo się śpiochy spruły Pszprszm za sucharka
|
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
znad pokrzywy
Cytat:
aparatem też cza umieć focić takie obiekty ![]() taki antynapiwek wg. Tru
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bolą mnie migdały, jak dojdzie gorączka to będę mieć pewność, i w uj daleko do jakiegokolwiek lekarza, żeby dostać anybiora. No nic póki co zaciskam kciuki oby to był fałszywy alarm. Anginy wpsominam traumatycznie, ostatnią miałam ok 10 lat temu, ale widzę po ludziach że ona świętuje powrót Nietopsz ma geranium, roślinkę, pono na ucho dobre? 2. Nie naszam aż tak dużego płaszcza, suchar za suchara
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
albowiem tylko wówczas był efekt znikającego i pojawiającego się mega księżyca.---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Mój świat legł w gruzach. Czemu nikt jej nie zdejmie? W ogóle ciężko zrozumieć samą treść. Ja wiem, że ja piszę chaotycznie, ale litooooości. No i w ogóle całokształt
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
o dziwo nie
![]() ale zimno mnie telepie
|
#1074 |
|
Piers do przodu
|
|
#1075 |
|
To ja :)
|
|
#1076 | |
|
BAN stały
|
Znad placków ziemniaczanych
Czemu tylko ja macham znad jedzenia? ![]() Znowu o czymś nie wiem? Tylko się fejsbukiem proszę nie zasłaniać ![]() No niby zwą je tu i ówdzie anginką i ponoć pomaga, ale ja nie próbowałem nigdy, więc niczego obiecać nie mogę Cytat:
Dramat w pięciu aktach ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Emotka na końcu postu Betty jest klikalna
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z gałką i kardamonem i cynamonem i liściem laurowym
|
|
#1078 |
|
Nindżopesz
|
Drobiowy dramat mnie rozłożył. Ona jeeeeszczeee? -_-
|
|
|
|
#1079 |
|
Piers do przodu
|
Borze liściasty - mnie już nawet nie szkoda, znam zbyt wiele alter ego
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za afera?
Tri jeszcze będę szukać receptury na maść do nosa, to co zamieściłam to płyn do płukania gardła też bardzo dobry .
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-05 o 19:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

ok a jak wyglądają Wasze pudełka z próbkami, odlewkami? 

sączę właśnie kieliszek i cmokam 

reszta nadzienia została upieczona osobno a la kotlecik, i w tej wersji była jeszcze lepsza.

Ale trudno. Może jeszcze nic straconego?

a teraz to raz, ze są inne wydatki, dwa - że tu nawet nie chcę w najmniejszym stopniu dokładać, nawet gdybym miała środki.

Ale u niektórych to nawracające cholerstwo, współczuję