|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
O to ja mam podobnie,ale powiedzialabym, ze krocze to mi wrecz rozrywa. I klucia tez czuje
Szczerze to wydaje mi sie, ze ja to w ogole mam wszystkie dolegliwosci swiata Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi u mnie 32 dni
w ogóle moja mała miała zawsze czkawkę po 5 razy dziennie s teraz ma raz na 2 dni i tak sobie wymyśliłam że skoro dostała ten steryd na płuca to może i jej przepona jest już odpowiednio wyćwiczona i układ oddechowy rozwinięty i przez to czkawka jest rzadko. A dzidzia ruchliwa bardzo.---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- ILONKA ja też czuję się jak inwalida. Najgorzej jest się ubrać lub rozebrać od pasa w dół.Dziś oglądałam na YT teledysk scootera gdzie kobiety skaczą na trampolinach z 'kierownicą' w rytm muzyki i aż mi się płakać zachciało że ja też chcę się tak wyskakać i wymęczyć
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Moj znowu malo sie rusza ostatnio, sama czuje ze ma bardzo malo miejsca i wiecej sie rozpycha niz kopie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja jednej nocy tak się ułożyła wypięta że obudziłam się z kilkoma rozstępami w tym miejscu
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Oj rozpychanie to już chyba tylko mam...i często coś mi gmera w jakimś miejscu, na dole, albo w prawym boku
|
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
Już miejsca brakuje dzidziom. Gdybyśmy miały multum miejsca w brzuchach to byśmy chodziły w ciąży tyle co słonie
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest mi dużo lżej z faktu że nie tylko ja jestem taką inwalidką. Podła jestem co?
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona- ubrac sie to faktycznie wyczyn. Ja juz ani siedziec ani lezec nie moge :/
Dobijcie mnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedzę u gina w poczekalni bo jakaś pacjentką jest a ja po to zwolnienie ehhh juz mnie dupa boli od siedzenia.
Mąż poszedł zaprowadzić psa do domu i przyjedzie autem po mnie, i jedziemy do tego szpitala. A teraz to wykrakalam ze nic mi nie jest,bo jak wychodzilismy z domu to myślałam że mi krocze i pachwiny pekna... Nie wiem co jest :-/ Nadrobie was jaj wrócę wieczorkiem ale widzę,że Duszona się odezwała super
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() końcówka ciąży właśnie jest najgorsza :/. |
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Była rozmowa o pampkach. Ja mam dużą paczkę pampers 1 zielonych i małą paczkę 1 dada bo mają wycięcie na kikut. Do szpitala wezmę chyba te dady bo niby szpital zapewnia pieluszki ale nie mam zamiaru prosić się co kupkę. Jeśli dady mi małą uczulą to poproszę położne o wymianę kilku pieluszek na ich
Chyba dzisiaj wstawię łóżeczko do sypialni ![]() W ogóle podłapałam od którejś z Was żeby wziąć swój laktator do szpitala żeby rozkręcić mleczarnie ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona wstaw
u nas już od miesiąca stoi Tylko nie lubię jak mój Tż swoje ciuchy tam wrzuca |
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze musze wyparzyc najpierw wszystko :/
|
|
#3288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ilona no jesteś lepsza nie ma co ![]() Tata mi obrał i przyniósł w miseczce grapefruita. Miałam wracać jutro do domu bo tata w środę w delegacje miał jechać i ją odwołali i ja wcale nie chce wracać A Tż zamiast do żony dzwonić to po teścia zadzwonił żeby przyjechał po niego a ja jak królowa leże
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no czuje sie jak stara babcia i tak samo zrzedze :p
|
|
#3291 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak mnie to wkurza najgorzej jak brudne ubrania rzuca na suszarke gdzie się czyste susza Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chociaż nauczył się skarpetki i majtki wrzucać do kosza na brudne pranie bo wcześniej rzucał pod łóżko... ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Tż na szczęście nie zostawia ubrań. Raz na jakiś czas ale to na prawdę rzadko zostawi skarpetki koło fotela i koszulkę na oparciu. Za to moje skarpetki są na dywanie dość często, rzadko ich nie ma. Padły byście jak byście zobaczyły jak ja je zdejmuje
|
#3294 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
kurcze wzielismy sie po swietach za oragnizowanie małemu kącika i powiem Wam że skręcił te szafki, wszystko fajnie, ale cała reszta rooty została komu? a no. no i siedziałam na wsi, prałam, ogarniałam szuflady i przemeblowanie w nich, juz zjaśniało burdello ale wróciłam tutaj i byczę się bo wicia gniazda mam po uszy! tam nie mam ani neta ani kompa, dlatego się nie odzywalam, z komórki nadrobić takiego tempa nie idzie, wiec pisze dziś, jak odzyskałam komputer i normalne łącze u nas ok, pobolewa mnie brzuch ale skurczy nie mam, współczuję tym co mają przepowiadacze. Raz cosik tam mnie złapało z ostrzesjszych bóli, ale potem była kupa więc to jednak chyba była bolesna perystaltyka haha , księciunio pewnie się przesunął i nastąpiło zwolnienie blokady Cytat:
Cytat:
ciekawe jak to będzie, pewnie wszystkie TP i zakładaną kolejność w łeb strzeli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwazaj bo Ci małe jeszcze na złość figla spłata ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale dalej rzuca wszystko na kupę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, a jak Twój piesek się miewa?
|
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie jaka ja jestem dobra :P Moje skarpetki mnie nie denerwują ale jak Tż swoje zostawiał koło kosza dawnoo temu z praniem zamiast wrzucić do środka to mu palce ucinałam :P I sie nauczył : ) Mnie też straszył ze mi palce będzie ucinał ale chyba jest za leniwy.
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Hope- strasznie dlugo Cie nie bylo
* fajnie, ze kacik dla malucha juz urzadzony ![]() Bylas z pieskiem na wsi? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez swojemu będę palce ucinac
|
||
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa ja też najbardziej denerwuje się tym że się denerwuje.
A z tymi ciuchami to ja raz na jakiś czas przewalam je na jedną kupę nie patrząc na to czy się pogniotą czy nie a potem mąż musi sobie wyszukać koszulkę w tej stercie i okazuje się ze jeszcze trzeba ją wyprasować i się wkurza i zaczyna sprzątać. A jak coś zalega na krzesłach to ja na tym czasem siadam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

w ogóle moja mała miała zawsze czkawkę po 5 razy dziennie s teraz ma raz na 2 dni i tak sobie wymyśliłam że skoro dostała ten steryd na płuca to może i jej przepona jest już odpowiednio wyćwiczona i układ oddechowy rozwinięty i przez to czkawka jest rzadko. A dzidzia ruchliwa bardzo.
ja też czuję się jak inwalida. Najgorzej jest się ubrać lub rozebrać od pasa w dół.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)