|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Tż już przeprosił
A zaczynajaca sie @ ustała ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Cytat:
idę się kąpać i coś koło siebie zrobić lofak dobranoc
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja sie podpinam pod absorbujace dziecie wieczorem... Zasnela 15minut temu
![]() Arletko parowki prosta sprawa. Dzielisz ciasto (kupne oczywiscie) na czesci kladziesz zolty ser na to troche ketchupu i parowke w to zawijasz na wierzch smarujesz mlekiem albo bialkiem i do piekarnika na 15min na 180*. Pycha A no i Ola jadla juz pomidora i papryke. Papryka bardzo jej smakowala :pLila serek robie tak : troche bialego sera do tego troszke jogurtu o dodaje sliwke suszona, morele, banana czy inny owoc i blenduje i ot caly serek. Pyszne to jak nie wiem A daj spokoj z ta matka i zona. Aczkolwiek nie powiem staram sie bo w mojej mamie za mlodu nie mialam oparcia wiec chce to zmienic i stworzyc super rodzinke Gianka jakie rogaliki robilas? Co do kawalkow to Olka je praktycznie wszystko w kawalkach oprocz jablka i gruszki. Za kazdym razem sie dlawi ![]() Kluska jak tam ? Dziewczyny rozwazam przerwanie kp. Jest mi tak smutno z tego powodu o lapie dola, ale nie jestem w stanie wytrzymywac bolu jak mnie Mala gryzie. Teraz na obydwu sutkach mam rany od zabkow jak Ola ciagnie to strasznie boli a ja zaczynam miec blokade juz w glowie bo jej kazdy dziwny ruch zaraz kojarzy mi sie z ugryzieniem. Niech mi ktos napisze jak to zrobic tzn odstawic ?
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi, ta wysportowana
chyba wytluszczona albo ta co koslawo cwiczyla ![]() Iza, n otz sie nie popisal chociaz dobrze, ze przeprosil. A pamietasz jak sie o Domisia staralas i miales takie plamienia dziwne.. moze trzeba powtorzyc badanie hormonow, ale z drugiej strony to chyba wtedy mialas je ok a plamienia byly ![]() Dobra, spadam po kanapke bo sie porzygam z glodu. Milego
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Mój zasnął w końcu
Arletko kofana Lenka Agabi ale Jaśminka już mądra, nagraj i wrzuć na fb ![]() Mysiu Ciebie nie da się zapomnieć ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Kasiu nie pomogę z tym kp, bo sama nie potarfię odstawić małego.. nie chce mi jeść nic innego i na razie nie dam rady skończyć kp
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja miałam pokarmu jak dla pułku wojska i Kostuś też mnie gryzł,lekarka powiedziała że jak chcę odstawić a smakuje mu mm to że albo mam stopniowo odstawiać albo od razu na żywioł i ja od razu odstawiłam,później żałowałam ale w sumie jestem dumna bo 10mcy karmiłam.
Mysia miło że laska Cię skojarzyła widać jesteś bardzo charakterystyczna ![]() Kupiłam sobie czapkę termo do biegania i będę straszyć dzieci i starsze babcie http://allegro.pl/kominiarka-termoak...863004005.html ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Agabi cieszę się że wypad się udał,chętnie bym tam posiedziała razem z Tobą i Dżas
|
|
#3818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
słodziak...!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Mili dziękuję za propozycję ciotkowania ja mam rodziców blisko i się bardzo cieszą, że im Hanulkę sprzedajemy. dumni są, bo np wczoraj przez te prawie 4h ani przez chwilę Pyza się nie skrzywiła czy nie pokazała niezadowolenia. bawiła się super, wszystko ze sobą dała im zrobić, szalała w piłkach, jeździła autkiem. a w samochodzie dziadkom zasnęła ![]() dużo masz jeszcze tego urlopu? fajnie Ci ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Iza no nieładnie tz zrobił ale... to tylko facet. wtedy był bondem czy innym transformersem i teściowa mu nie w głowie była pewnie ![]() Mysiu miłe to bardzo ![]() ja o 11 mam bieżnię ![]() nie wiem kochane co jezcze miałam, wybaczcie mi proszę. dzieje się sporo w mojej głowie i nie ogarniam a jeszcze mam dziś bliskie spotkanie z tż
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||||
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianna M o szalona z tymi rogalikami!! A dc mam dziś 19. Co do wiedźmy - steruje wszystkim jak chce i jeszcze próbuje mi tż-ta ustawiać. Do tego stopnia, że jak jego sis na lotnisko odwoziliśmy i ona z nami pojechała, a powiedziałam tż-towi żeby uprzedził że zajeżdżamy na zakupy (oczywiście jak poszedł na dół je powiedzieć to wrócił z pytaniem czy nie moglibyśmy innego dnia :O ) - no i w aucie było że ok zajeżdżamy do Ikei , on pyta czy jeszcze gdzieś, a ja specjalnie, że się zastanowię a ten mi tekst walnął, żebym teściowej zapytała czy możemy :O no to oczy wywaliłam, i mówię że jak ? chyba ona nas nie ja ją. Poza tym wiedziała, że zajeżdżamy to mogła zostać z nami. Za 2 tyg znów się z córką zobaczy, ale no nie przecież musi jechać. No i tak. Ogólnie dobra jest kobieta, ale czasem zaczynam mieć nerwa.
_Kluska_ a bo pisałaś, że chcesz częściej do teatru to tak zaproponowałam To fajnie, że rodzice się cieszą i ze Hanulek tak reaguje Słodko A wolne - jutro ostatni dzień :/ a później nerwówkaagabiwro No ta nowastara lady wraca ze mną 7-go właśnie. Zaraz ja ze stresu będę tranzyt miała :/ yssmay a dziękuję bardzo poszukam sobie zaraz iza243 o to co Ci tak organizm szaleje? Dobrze, że tż przeprosił. mysia1986 zazdroszczę Ci tego samozaparcia. No szacun no. Lila_27 A za prąd to może jakieś wyrównanie czy coś? moi rodzice kiedyś tak mieli, że im sieknęli a się okazało że jakieś wyrównanie na cały rok czy coś... arletka1313 Ty nam tu po tych ćwiczeniach zaraz wyskoczysz z pośladami jak Mel B naprawdę Coś komuś jeszcze miałam ale się pogubiłam . Byliśmy u znajomych i robiliśmy sushi ich córka cały czas "ciociu sisiu oć" "z ciącią rączki umyć" i tak w kółko No jeszcze wuj był tez molestowany nieco wypiłam nieco winka takie dietetycznie :P No i już w domciu.---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- aaa RudaEwcia25 kominiara totalnie w Twoim stylu hehehe
|
|
|
|
#3820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A byłma dziś w Urzędzie Pracy i w środę mam spotkanie z doradcą. Pomoże mi i napisze list do tego labu, żeby mnie chociaż na praktyki przyjęli. Czekaliśmy na paczkę, tzn. TŻ czekał a mnie ścięło. No i nie przyjechała .Doła jakoś załapałam, śpiąca nadal jestem. Idem, pa. |
||
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś jechałam do pracy autobusem, jakoś luźno było nie wiem między świętami jakimiś czy coś.. i wszedł gość w kominiarce i mial taki długi przedmiot ze sobą osłonięty jakąś szmata- a wyglądało to jak karabin czy strzelba jajepie!! myślałam że sie sesram!! jak wysiadł dotarło do mnie, że równie dobrze to mógł być fagot jakiś czy nie wiem, statyw przenośny czy cokolwiek. no ale ja pół życia w kryminałach siedzę wiec wiecie ![]() a te urzędy w is takie pomocne super a jaj z tą pracą tżta? i z tym zasiłkiem chorobowym dla Ciebie?nie dołuj niunia ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2015-01-06 o 00:11 |
|
|
|
|
#3822 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska Dziś w ogóle miałam ciężkie sny. Łącznie z tym, że krzyczałam na ojca, że go nienawidzę
No TŻ też był ze mną w urzędzie, właściwie to ja byłam z nim. Pokazał swoje CV babce i list co napisaliśmy. Dała mu wskazówki co zmienić, o ile skrócić. No mamy działać, ale ja jestem padnięta i łeb mi pęka nie mam sił na to. A o rentę na razie się nie staram. Tzn. nie miałam głowy do tego. Chcemy innego lekarza znaleźć, a teraz święta był i wszystko działa do d. Dwa apapy wzięłam i nic. Chyba tylko aspiryna c mi pomoże. Umieram na siedząco. W necie napisali, że kierowca od paczek nie przyszedł. |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Mili teściowa rożki pokazuje ale masz rację nie daj się Kochana.No jak lubię taki nadruk,żeby było wesoło to wstawię Ci focie mojego kubka😁
Yss no mam nadzieje ze nie miał na sobie takiej samej kominiarki 😁😁😁 Mój szwagier jest policjantem i jak biega tez nosi kominiarke tylko bez tego "chuliganskiego " nadruku i tez patrzą na niego jak na debila. W sumie to mam wyje*ale na to co o mnie myślą ludzie kiedy widzą ze biegam. Nie lubię jak mnie zagaduja wiec teraz tym bardziej nikt się do nie nie odezwie,z reszta nawet nie będą wiedzieć że to ja😁
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2015-01-06 o 01:10 |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Mili espeszeli for ju 😊
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko chyba w druga stronę się mój Trupek odwrócił. No nic idę spać. Pa.
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
RudaEwcia25 o wow co za kubol. Brrrrr
Ale Twój klimat zdecydowanie!!! Nieźle!! No a teściowa zaczyna jakieś swoje wprowadzać, tzn próbuje. Też ostatnio wtrąciła się jak mówiliśmy o remoncie i co chcemy zrobić, ale tu tż-ta wcześniej już nastawiłam, no i on jej odpysknął. Boję się co to będzie jak się już remont cały zacznie, Dżizus pewnie będą spięcia. Ja rozumiem że to jej dom , tzn od 30 lat tu mieszka, no ale ja w jej dół się nie wpitalam i w jej kwiatki też, to niech ona nam górę zostawi w spokoju, o!A ja poszperałam w necie i zakupy dla psa zrobiłam - posłanie bo stare już zniszczone, pasy bezpieczeństwa do auta - bo zaczyna mi łazić cholenderka, i się skusiłam na kamizelkę z Batmanem zimno mu też jest ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- No to dobranoc i dzień dobry
|
|
|
|
#3827 | |||
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja wstalam juz
heja Cytat:
Kasiu a dziewczyny nie przesadzaja ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
nie daj sie bo pozniej jak dziecko sie pojawi to dopiero sajgon jest z takimi wiedzmami ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- dziewczyny ostatnio jak bylam u wiedzmy to nic prawie nie jadlam bo wszystko nie smaczne bo ona gotowac nie umie tylko pieczenie jej wychodzi ale dostalam ciasto do domu i sie na drogi dzien okazalo ze tak jakby te ciasto bylo splesniale ( no nie wiem czy to tak to nazwoac bo miedzy masami zrobilo sie czarne tak jak by zaczeło plesniec ) Moj Tz powiedzial po calym dniu ze jego matka nie umie gotowac i nic doslownie nic mu nie smakuje u niej - nawet ciasto sernik na zimno
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja. O 4tej obudzil mnie Kostus ktory poprosil o... Mleczko. Poszedl ze mna do kuchni,zobismy 180ml wypil i poszlismy dalej spac. Wlasnie wstalismy. Moj Maz konczy dzisiaj 28lat.
Mili masz zdrowe podejscie i tak trzymaj. Co do pieska to mas racje-dbaj bo to prawie jak dziecko. Basia fleee przebrzydla ta Twoja wiedzma. Mam mega zakwasy.
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Pierwszw dwie @ porodzie były normalne a potem znów jazda z plamieniami ![]() Musze się wybrać do gina choć teraz przez tą sytuacje z przychodniami będzie ciężko. Myśle żeby zacząć brać tabletki anty bo wydaje mi się że wtedy plamienia znikną.Myślicie że to dobry pomysł? Cytat:
||
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.
Izka ja nie pomoge po plamien nie mam i anty te Nie bralam wiec nie wiem jak to jest jak sie je bierze.
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda wszystkiego Naj dla TŻa
![]() Kominiara brrr bałabym się, że ktoś pomyśli, że jakiś hooligan biegnie i napadną Kubek wypas ![]() Mili Tż musi bezwzględnie w każdym nawet najmniejszym sporze stać za Tobą murem! Tylko w ten sposób pokażecie teściowej, że Wasz związek jest jak skała i że ona nie ma tu nic do powiedzenia ![]() Yss wiem jakie są tam ceny, orientowałam się, więc na razie mnie nie stać, może kiedyś ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Iza ja przed porodem borykałam się z plamieniami, czasem cały miesiąc Przemyśl dobrze te tabletki anty, bo to nie pozostaje bez wpływu na organizm... Ja brałam tylko 3 m-ce, po tym czasie stwierdzono u mnie mięśniaki macicy, więc przestałam, bo nie można byłoIdź do gina i poradź się ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- My ogarniamy śniadanko i idziemy na sanki )miłego dnia słońca moje
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka dzieki. Wy macie snieg? U nas -4 i piekne slonce.
Nie wiem czy dzisiaj pobiegam... Nie mam kurtki termo. Musze na all poszukac. Najlepiej z odblaskami. Ogolnie ledwo laze przez zakwasy ale ciesze sie ze ruszylam wczoraj doope😁
|
#3834 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Piszcie mnie bo nienadrabiam! Wczoraj Kubula był pierwszy raz u fryzjera obyło się bez płaczu raczej go wszystko interesowało. Żeby się nie krecił oglądał na telefonie 'ulepimy dziś bałwana'jego hit i poszło sprawnie. A po południu byli znajomi, Kubula poczarował, potem poszedł spać a my posiedzieliśmy do 22 ![]() Dzisiaj też przychodzą znajomi z 5miesięcznym kolegą dla Kuby ![]() Kluska no i pierwsze koty za płoty w pracy! ![]() Zophiee ja ubieram spodnie , skarpetkie body dług rękaw lub krótki rękaw i na nią cienka bluzeczka z długim. Gianka szalona z tym szykowaniem, ja tam zrobiłam sałtkę do tego bagietki czosnkowe i na słodko plus chipsy itp. A ty z rogalami poszalałaś. Co do papek to stopniowo zmienialam. Ja już dawno nie blenduje tylko widelcem rozgniatam, makaron, ryż daję cały, miesko kroję. Powoli daję gryźć ale pod koniec czasem się męczy to podaję mniejsze kawałki. Wczoraj sam odgryzał całą kanapkę po kawałku i banana. Jest postęp. Jak sam je to małe kawałeczki daje bo wpycha całe, teraz na przemian raz sam je a raz ja mu podaję , żeby nauczył się odgryzać bo z tym u nas problem, sam wpycha calość na razi jeszcze palcami poprawia. No ale cieszę się, że już odgryza , może niedługo sam zacznie jeść i odgryzać po kawałku. nie wiem czy to nie zamotałam za bardzo o co mi chodziłoKami ale.super z tym morzem. Morze zimą
|
|
|
|
#3835 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak zwykle nie dodalo mi posta.
Dzien dobry
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka ale Kami pisala ze na czerwiec zaklepala termin😁😁😁albo ja sie zakrecilam. PROSZE o fotke ostrzyzonego Kubuli❤❤❤
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ziajka prosimy o fotkę Kubusia ![]() U Gianki pewnie impreza się udała, że nawet z łazienki do nas się nie odzywała ![]() Ruda zdecydowanie Twoje klimaty Juz Ciebie widzę w skórze i na jakimś harleyu ![]() Ja się obudziłam jakies 30mun temu, ale du.pe z łóżka cieżko podnieść
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Migocia jak Gohst rider😜 motory mnie nie kreca 😁 zaszalalas dzisiaj w lozku,fajnie czasem trzeba. No Gianka ewidentnie poplynela wczoraj😁😁😁
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3840 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia ło matko, a ja myślałam że teraz Kami na ferie jedzie
na wakacje planujemy wstępnie Chorwacje polecacie miejsca? Kiedy najlepiej jechać?Migotka ale ci dobrze z wylegiwaniem się, my szalejemy od 7mej ale nie narzekam bo wreszcie noc przespana ![]() Fotkę wrzucę ale szału nie ma bo nie bylo kiedy zrobić ![]() Kasiu ja Cię rozumiem, przeżywałam decyzję o końcu kp. Napisze jak ja zrobiłam ale sama wiesz co u Oli sprawdzi sięnajlepie. Najlepiej jak spróbujesz podac mm i Oli zasmakuje, spokojnie prześpi noc. U nas po kp było kilkakrotne wybudzanie i zasypianie przy cycu, a jak dałam kp to od razu odbicie,.zaśnięcie i spokojna noc. Dało mi to sygnał, że nie robie 'krzywdy'małemu i że nawet lepiej i spokojnie śpi. Tzn ja sobie tak tłumaczylam, żeby w swojej głowie poukładać. Odstawiałam stopniowo. Najpierw na noc zamiast kp kaszka z butli, potem zamieniłam kaszke na noc na mm, wtedy jeszcze jadł o 23 to po tygodniu zamieniłam to nocne kp o 23 na mm i po tygodniu rano kp też na mm. Poszło sprawnie, przy butli cały czas przytulałam i całowałam, żeby nie odczuł braku bliskości. Tyle mojego sposobu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

A no i Ola jadla juz pomidora i papryke. Papryka bardzo jej smakowala :p

chyba wytluszczona albo ta co koslawo cwiczyla 
widać jesteś bardzo charakterystyczna 

słodziak...!

.
jajepie!! myślałam że sie sesram!! jak wysiadł dotarło do mnie, że równie dobrze to mógł być fagot jakiś czy nie wiem, statyw przenośny czy cokolwiek. no ale ja pół życia w kryminałach siedzę wiec wiecie 
super