O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 21:47   #3811
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Tż już przeprosił

A zaczynajaca sie @ ustała

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 21:57   #3812
agabiwro
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ale dostalam dzisiaj wpier.dol !!! Masakra, cala bylam spocona CALA! Przed zajeciami podeszla do mnie prowadzaca i mowi, ze mnie kojarzy, ze chyba kiedys tu juz chodzilam itp. Milo, ze pamieta

Agabi, paznokcie kiepsko. Dwa juz sie polamaly, chociaz i tak dziady krotkie jak cholera. Smaruje kremami, mocze w oliwie. 8 stycznia ide japonca zrobie. Kiedys sie tam do Ciebie wybiore zobaczyc te Afryke, a Ciebie na kawe zabiore.

Gianka, 80 rogali!!! Szalona. Milego wieczoru.

Kluska, czyli dzionek byl calkiem przyjemny. Fajnie. Bardzo sie ciesze.

Nie pamietam co mialam, leze i burczy mi w brzuchu, nnie wiem co wszamac
Mysia, ona Cię po sylwetce poznała, wysportowana z dużym buforem, toż to Pamela :P no koniecznie do Afryki dzikiej wpadaj.

idę się kąpać i coś koło siebie zrobić

lofak

dobranoc

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:00   #3813
kasiab91
Zakorzenienie

No to i ja sie podpinam pod absorbujace dziecie wieczorem... Zasnela 15minut temu

Arletko parowki prosta sprawa. Dzielisz ciasto (kupne oczywiscie) na czesci kladziesz zolty ser na to troche ketchupu i parowke w to zawijasz na wierzch smarujesz mlekiem albo bialkiem i do piekarnika na 15min na 180*. Pycha A no i Ola jadla juz pomidora i papryke. Papryka bardzo jej smakowala :p

Lila serek robie tak : troche bialego sera do tego troszke jogurtu o dodaje sliwke suszona, morele, banana czy inny owoc i blenduje i ot caly serek. Pyszne to jak nie wiem A daj spokoj z ta matka i zona. Aczkolwiek nie powiem staram sie bo w mojej mamie za mlodu nie mialam oparcia wiec chce to zmienic i stworzyc super rodzinke

Gianka jakie rogaliki robilas? Co do kawalkow to Olka je praktycznie wszystko w kawalkach oprocz jablka i gruszki. Za kazdym razem sie dlawi

Kluska jak tam ?

Dziewczyny rozwazam przerwanie kp. Jest mi tak smutno z tego powodu o lapie dola, ale nie jestem w stanie wytrzymywac bolu jak mnie Mala gryzie. Teraz na obydwu sutkach mam rany od zabkow jak Ola ciagnie to strasznie boli a ja zaczynam miec blokade juz w glowie bo jej kazdy dziwny ruch zaraz kojarzy mi sie z ugryzieniem.

Niech mi ktos napisze jak to zrobic tzn odstawic ?
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:01   #3814
mysia1986
Zakorzenienie

Agabi, ta wysportowana chyba wytluszczona albo ta co koslawo cwiczyla

Iza, n otz sie nie popisal chociaz dobrze, ze przeprosil. A pamietasz jak sie o Domisia staralas i miales takie plamienia dziwne.. moze trzeba powtorzyc badanie hormonow, ale z drugiej strony to chyba wtedy mialas je ok a plamienia byly

Dobra, spadam po kanapke bo sie porzygam z glodu.

Milego
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 22:04   #3815
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
No to i ja sie podpinam pod absorbujace dziecie wieczorem... Zasnela 15minut temu

Arletko parowki prosta sprawa. Dzielisz ciasto (kupne oczywiscie) na czesci kladziesz zolty ser na to troche ketchupu i parowke w to zawijasz na wierzch smarujesz mlekiem albo bialkiem i do piekarnika na 15min na 180*. Pycha A no i Ola jadla juz pomidora i papryke. Papryka bardzo jej smakowala :p

Lila serek robie tak : troche bialego sera do tego troszke jogurtu o dodaje sliwke suszona, morele, banana czy inny owoc i blenduje i ot caly serek. Pyszne to jak nie wiem A daj spokoj z ta matka i zona. Aczkolwiek nie powiem staram sie bo w mojej mamie za mlodu nie mialam oparcia wiec chce to zmienic i stworzyc super rodzinke

Gianka jakie rogaliki robilas? Co do kawalkow to Olka je praktycznie wszystko w kawalkach oprocz jablka i gruszki. Za kazdym razem sie dlawi

Kluska jak tam ?

Dziewczyny rozwazam przerwanie kp. Jest mi tak smutno z tego powodu o lapie dola, ale nie jestem w stanie wytrzymywac bolu jak mnie Mala gryzie. Teraz na obydwu sutkach mam rany od zabkow jak Ola ciagnie to strasznie boli a ja zaczynam miec blokade juz w glowie bo jej kazdy dziwny ruch zaraz kojarzy mi sie z ugryzieniem.

Powinnas stopniowo zmniejszać karmienie piersia.Tak mi sie wydaje.

Stary 2015-01-05, 22:32   #3816
Lila_27
Zakorzenienie

Mój zasnął w końcu

Arletko kofana Lenka

Agabi ale Jaśminka już mądra, nagraj i wrzuć na fb

Mysiu Ciebie nie da się zapomnieć

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Kasiu nie pomogę z tym kp, bo sama nie potarfię odstawić małego.. nie chce mi jeść nic innego i na razie nie dam rady skończyć kp
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 23:05   #3817
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasiu ja miałam pokarmu jak dla pułku wojska i Kostuś też mnie gryzł,lekarka powiedziała że jak chcę odstawić a smakuje mu mm to że albo mam stopniowo odstawiać albo od razu na żywioł i ja od razu odstawiłam,później żałowałam ale w sumie jestem dumna bo 10mcy karmiłam.

Mysia miło że laska Cię skojarzyła widać jesteś bardzo charakterystyczna

Kupiłam sobie czapkę termo do biegania i będę straszyć dzieci i starsze babcie http://allegro.pl/kominiarka-termoak...863004005.html

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Agabi cieszę się że wypad się udał,chętnie bym tam posiedziała razem z Tobą i Dżas
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 23:31   #3818
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Kasiu a jak robisz te serki? Ty jesteś taka młoda, a taka dobra żona, kucharka, mama - podziwiam
i ja, i ja podziwiam!
Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
dziewczyny moja Jaska wreszcie konia udaje, cmoka jak szalona a jak ją zapytam jaka duża urośnie, to tak wysoko ręce podnosi że aż się czerwona na twarzy robi. Fajne to macierzyństwo, teraz jest spoko, bo juz trochę się dogadać można. Mówię chodź za mną, to idzie. Jak się ją woła to też przychodzi, no i konika pokazuje, bije brawo, itd.

dzieci nam kiepsko śpią bo jest pełnia, Jaśka zanim zacznie to całe łóżeczko musi wytargać.
cudna video dla cioteczek?
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
ruda nie płacze, taka forma zabawy ale udało mi się ujarzmić i śpi, a jak ją teraz lulałam to mnie głaskała po policzku, no łzy w oczach miałam, taka wtulona moja córcia

aga tak maicerzyństwo jest piękne choć chwilami wyczerpujące. Jaśka cudowna, ile już potrafi
słodziak...!
Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Ha. A bobri jeszcze gada!
Już nie mam sił. Zaraz oddeleguje go tz-owi.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Mili dziękuję za propozycję ciotkowania ale to Gianka potrzebowała ja mam rodziców blisko i się bardzo cieszą, że im Hanulkę sprzedajemy. dumni są, bo np wczoraj przez te prawie 4h ani przez chwilę Pyza się nie skrzywiła czy nie pokazała niezadowolenia. bawiła się super, wszystko ze sobą dała im zrobić, szalała w piłkach, jeździła autkiem. a w samochodzie dziadkom zasnęła
dużo masz jeszcze tego urlopu? fajnie Ci

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Iza no nieładnie tz zrobił ale... to tylko facet. wtedy był bondem czy innym transformersem i teściowa mu nie w głowie była pewnie

Mysiu miłe to bardzo jakie plany na jutro? dajesz odpoczać mięśniom czy dalej w palnik?
ja o 11 mam bieżnię

nie wiem kochane co jezcze miałam, wybaczcie mi proszę. dzieje się sporo w mojej głowie i nie ogarniam a jeszcze mam dziś bliskie spotkanie z tż

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 23:43   #3819
MiliTu
Wtajemniczenie

Gianna M o szalona z tymi rogalikami!! A dc mam dziś 19. Co do wiedźmy - steruje wszystkim jak chce i jeszcze próbuje mi tż-ta ustawiać. Do tego stopnia, że jak jego sis na lotnisko odwoziliśmy i ona z nami pojechała, a powiedziałam tż-towi żeby uprzedził że zajeżdżamy na zakupy (oczywiście jak poszedł na dół je powiedzieć to wrócił z pytaniem czy nie moglibyśmy innego dnia :O ) - no i w aucie było że ok zajeżdżamy do Ikei , on pyta czy jeszcze gdzieś, a ja specjalnie, że się zastanowię a ten mi tekst walnął, żebym teściowej zapytała czy możemy :O no to oczy wywaliłam, i mówię że jak ? chyba ona nas nie ja ją. Poza tym wiedziała, że zajeżdżamy to mogła zostać z nami. Za 2 tyg znów się z córką zobaczy, ale no nie przecież musi jechać. No i tak. Ogólnie dobra jest kobieta, ale czasem zaczynam mieć nerwa.

_Kluska_ a bo pisałaś, że chcesz częściej do teatru to tak zaproponowałam To fajnie, że rodzice się cieszą i ze Hanulek tak reaguje Słodko A wolne - jutro ostatni dzień :/ a później nerwówka

agabiwro No ta nowastara lady wraca ze mną 7-go właśnie. Zaraz ja ze stresu będę tranzyt miała :/

yssmay a dziękuję bardzo poszukam sobie zaraz

iza243 o to co Ci tak organizm szaleje? Dobrze, że tż przeprosił.

mysia1986 zazdroszczę Ci tego samozaparcia. No szacun no.

Lila_27 A za prąd to może jakieś wyrównanie czy coś? moi rodzice kiedyś tak mieli, że im sieknęli a się okazało że jakieś wyrównanie na cały rok czy coś...

arletka1313 Ty nam tu po tych ćwiczeniach zaraz wyskoczysz z pośladami jak Mel B naprawdę

Coś komuś jeszcze miałam ale się pogubiłam .

Byliśmy u znajomych i robiliśmy sushi ich córka cały czas "ciociu sisiu oć" "z ciącią rączki umyć" i tak w kółko No jeszcze wuj był tez molestowany nieco wypiłam nieco winka takie dietetycznie :P No i już w domciu.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

aaa RudaEwcia25 kominiara totalnie w Twoim stylu hehehe
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 00:01   #3820
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Yss pięknie to mało powiedziane Może kiedyś uda mi się zobaczyć, ale TŻ woli południe Europy
No tu klimat inny. Ale ceny też zaporowe. Wiele znajomych mi się pyta ile kosztuje ta Islandia i jak im zaczynam wymieniać ceny to wszystkim miny rzedną.

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie czapkę termo do biegania i będę straszyć dzieci i starsze babcie http://allegro.pl/kominiarka-termoak...863004005.html
Jezzzzu ja bym uciekała jak bym Cię zobaczyła. Taka mi się kojarzy z gówn.iarzami chuliganami. Dziś mi się śniło, że jeden mi szyje szkłem pociął.

A byłma dziś w Urzędzie Pracy i w środę mam spotkanie z doradcą. Pomoże mi i napisze list do tego labu, żeby mnie chociaż na praktyki przyjęli.
Czekaliśmy na paczkę, tzn. TŻ czekał a mnie ścięło. No i nie przyjechała .
Doła jakoś załapałam, śpiąca nadal jestem. Idem, pa.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 00:12   #3821
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Jezzzzu ja bym uciekała jak bym Cię zobaczyła. Taka mi się kojarzy z gówn.iarzami chuliganami. Dziś mi się śniło, że jeden mi szyje szkłem pociął.
ale masz sny
kiedyś jechałam do pracy autobusem, jakoś luźno było nie wiem między świętami jakimiś czy coś.. i wszedł gość w kominiarce i mial taki długi przedmiot ze sobą osłonięty jakąś szmata- a wyglądało to jak karabin czy strzelba jajepie!! myślałam że sie sesram!! jak wysiadł dotarło do mnie, że równie dobrze to mógł być fagot jakiś czy nie wiem, statyw przenośny czy cokolwiek. no ale ja pół życia w kryminałach siedzę wiec wiecie

a te urzędy w is takie pomocne super a jaj z tą pracą tżta? i z tym zasiłkiem chorobowym dla Ciebie?
nie dołuj niunia

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

dobranoc

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2015-01-06 o 00:11
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 00:20   #3822
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Kluska Dziś w ogóle miałam ciężkie sny. Łącznie z tym, że krzyczałam na ojca, że go nienawidzę .
No TŻ też był ze mną w urzędzie, właściwie to ja byłam z nim. Pokazał swoje CV babce i list co napisaliśmy. Dała mu wskazówki co zmienić, o ile skrócić. No mamy działać, ale ja jestem padnięta i łeb mi pęka nie mam sił na to.
A o rentę na razie się nie staram. Tzn. nie miałam głowy do tego. Chcemy innego lekarza znaleźć, a teraz święta był i wszystko działa do d.

Dwa apapy wzięłam i nic. Chyba tylko aspiryna c mi pomoże. Umieram na siedząco. W necie napisali, że kierowca od paczek nie przyszedł.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 00:45   #3823
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili teściowa rożki pokazuje ale masz rację nie daj się Kochana.No jak lubię taki nadruk,żeby było wesoło to wstawię Ci focie mojego kubka😁

Yss no mam nadzieje ze nie miał na sobie takiej samej kominiarki 😁😁😁

Mój szwagier jest policjantem i jak biega tez nosi kominiarke tylko bez tego "chuliganskiego " nadruku i tez patrzą na niego jak na debila. W sumie to mam wyje*ale na to co o mnie myślą ludzie kiedy widzą ze biegam. Nie lubię jak mnie zagaduja wiec teraz tym bardziej nikt się do nie nie odezwie,z reszta nawet nie będą wiedzieć że to ja😁
Run bitch!Ruuun!

Edytowane przez RudaEwcia25
Czas edycji: 2015-01-06 o 01:10
Stary 2015-01-06, 00:48   #3824
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili espeszeli for ju 😊
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1420501670344.jpg (73,1 KB, 11 załadowań)
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 00:49   #3825
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Tylko chyba w druga stronę się mój Trupek odwrócił. No nic idę spać. Pa.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 01:56   #3826
MiliTu
Wtajemniczenie

RudaEwcia25 o wow co za kubol. Brrrrr Ale Twój klimat zdecydowanie!!! Nieźle!! No a teściowa zaczyna jakieś swoje wprowadzać, tzn próbuje. Też ostatnio wtrąciła się jak mówiliśmy o remoncie i co chcemy zrobić, ale tu tż-ta wcześniej już nastawiłam, no i on jej odpysknął. Boję się co to będzie jak się już remont cały zacznie, Dżizus pewnie będą spięcia. Ja rozumiem że to jej dom , tzn od 30 lat tu mieszka, no ale ja w jej dół się nie wpitalam i w jej kwiatki też, to niech ona nam górę zostawi w spokoju, o!

A ja poszperałam w necie i zakupy dla psa zrobiłam - posłanie bo stare już zniszczone, pasy bezpieczeństwa do auta - bo zaczyna mi łazić cholenderka, i się skusiłam na kamizelkę z Batmanem zimno mu też jest

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

No to dobranoc i dzień dobry
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 08:22   #3827
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

czy tylko ja wstalam juz
heja
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość

Kluska jak tam ?

kochana ja tez nie pomoge w odstawieniu z wiadomych wzgledów . No powiem Ci ze nie dobrze ze Olcia Cie gryzie ale chyba nie masz innego wyboru jak odstawic przytulam mocno bo wiem co czujesz bo jak sobie mysle ze nadejdzie czas zebym i ja odstawila swoja to az mi sie lyz cisna do oczu

Kasiu a dziewczyny nie przesadzaja

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Tż już przeprosił

A zaczynajaca sie @ ustała

moze mialas plamienie owulacyjne

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Gianna M o szalona z tymi rogalikami!! A dc mam dziś 19. Co do wiedźmy - steruje wszystkim jak chce i jeszcze próbuje mi tż-ta ustawiać. Do tego stopnia, że jak jego sis na lotnisko odwoziliśmy i ona z nami pojechała, a powiedziałam tż-towi żeby uprzedził że zajeżdżamy na zakupy (oczywiście jak poszedł na dół je powiedzieć to wrócił z pytaniem czy nie moglibyśmy innego dnia :O ) - no i w aucie było że ok zajeżdżamy do Ikei , on pyta czy jeszcze gdzieś, a ja specjalnie, że się zastanowię a ten mi tekst walnął, żebym teściowej zapytała czy możemy :O no to oczy wywaliłam, i mówię że jak ? chyba ona nas nie ja ją. Poza tym wiedziała, że zajeżdżamy to mogła zostać z nami. Za 2 tyg znów się z córką zobaczy, ale no nie przecież musi jechać. No i tak. Ogólnie dobra jest kobieta, ale czasem zaczynam mieć nerwa.

_Kluska_ a bo pisałaś, że chcesz częściej do teatru to tak zaproponowałam To fajnie, że rodzice się cieszą i ze Hanulek tak reaguje Słodko A wolne - jutro ostatni dzień :/ a później nerwówka

agabiwro No ta nowastara lady wraca ze mną 7-go właśnie. Zaraz ja ze stresu będę tranzyt miała :/

yssmay a dziękuję bardzo poszukam sobie zaraz

iza243 o to co Ci tak organizm szaleje? Dobrze, że tż przeprosił.

mysia1986 zazdroszczę Ci tego samozaparcia. No szacun no.

Lila_27 A za prąd to może jakieś wyrównanie czy coś? moi rodzice kiedyś tak mieli, że im sieknęli a się okazało że jakieś wyrównanie na cały rok czy coś...

arletka1313 Ty nam tu po tych ćwiczeniach zaraz wyskoczysz z pośladami jak Mel B naprawdę

Coś komuś jeszcze miałam ale się pogubiłam .

Byliśmy u znajomych i robiliśmy sushi ich córka cały czas "ciociu sisiu oć" "z ciącią rączki umyć" i tak w kółko No jeszcze wuj był tez molestowany nieco wypiłam nieco winka takie dietetycznie :P No i już w domciu.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

aaa RudaEwcia25 kominiara totalnie w Twoim stylu hehehe
ej no ja znam ten bol bo moja mojego czasami probuje "tresowac " pod siebie ale nie daje sie On ani ja
nie daj sie bo pozniej jak dziecko sie pojawi to dopiero sajgon jest z takimi wiedzmami

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

dziewczyny ostatnio jak bylam u wiedzmy to nic prawie nie jadlam bo wszystko nie smaczne bo ona gotowac nie umie tylko pieczenie jej wychodzi ale dostalam ciasto do domu i sie na drogi dzien okazalo ze tak jakby te ciasto bylo splesniale ( no nie wiem czy to tak to nazwoac bo miedzy masami zrobilo sie czarne tak jak by zaczeło plesniec ) Moj Tz powiedzial po calym dniu ze jego matka nie umie gotowac i nic doslownie nic mu nie smakuje u niej - nawet ciasto sernik na zimno

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 08:43   #3828
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Witam sie i ja. O 4tej obudzil mnie Kostus ktory poprosil o... Mleczko. Poszedl ze mna do kuchni,zobismy 180ml wypil i poszlismy dalej spac. Wlasnie wstalismy. Moj Maz konczy dzisiaj 28lat.

Mili masz zdrowe podejscie i tak trzymaj. Co do pieska to mas racje-dbaj bo to prawie jak dziecko.

Basia fleee przebrzydla ta Twoja wiedzma.

Mam mega zakwasy.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 09:03   #3829
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Witam sie i ja. O 4tej obudzil mnie Kostus ktory poprosil o... Mleczko. Poszedl ze mna do kuchni,zobismy 180ml wypil i poszlismy dalej spac. Wlasnie wstalismy. Moj Maz konczy dzisiaj 28lat.

Mili masz zdrowe podejscie i tak trzymaj. Co do pieska to mas racje-dbaj bo to prawie jak dziecko.

Mam mega zakwasy.
wszystkiego najlepszego duzo zdrowia szczescia dla Tza

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:06   #3830
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Agabi, ta wysportowana chyba wytluszczona albo ta co koslawo cwiczyla

Iza, n otz sie nie popisal chociaz dobrze, ze przeprosil. A pamietasz jak sie o Domisia staralas i miales takie plamienia dziwne.. moze trzeba powtorzyc badanie hormonow, ale z drugiej strony to chyba wtedy mialas je ok a plamienia byly

Dobra, spadam po kanapke bo sie porzygam z glodu.

Milego
Tak ,plamienia zaczeły sie po #.Wyniki hormonów miałam wszystkie idealne a plamienia były,nawet dupek czy lutka w 2 fazie cyklu nie pomagały

Pierwszw dwie @ porodzie były normalne a potem znów jazda z plamieniami

Musze się wybrać do gina choć teraz przez tą sytuacje z przychodniami będzie ciężko.

Myśle żeby zacząć brać tabletki anty bo wydaje mi się że wtedy plamienia znikną.Myślicie że to dobry pomysł?
Cytat:

Mam mega zakwasy.
Wszystkiego najlepszego dla tżta

Stary 2015-01-06, 09:09   #3831
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny.

Izka ja nie pomoge po plamien nie mam i anty te Nie bralam wiec nie wiem jak to jest jak sie je bierze.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 09:28   #3832
Lila_27
Zakorzenienie

Ruda wszystkiego Naj dla TŻa Kostuś jak zwykle rozwala system
Kominiara brrr bałabym się, że ktoś pomyśli, że jakiś hooligan biegnie i napadną Kubek wypas

Mili Tż musi bezwzględnie w każdym nawet najmniejszym sporze stać za Tobą murem! Tylko w ten sposób pokażecie teściowej, że Wasz związek jest jak skała i że ona nie ma tu nic do powiedzenia

Yss wiem jakie są tam ceny, orientowałam się, więc na razie mnie nie stać, może kiedyś

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Iza ja przed porodem borykałam się z plamieniami, czasem cały miesiąc Gin powiedziała, że tak może być i już.. Myślałam, że może nie udać mi się zajść w ciążę, ale udało się za 1 razem Przemyśl dobrze te tabletki anty, bo to nie pozostaje bez wpływu na organizm... Ja brałam tylko 3 m-ce, po tym czasie stwierdzono u mnie mięśniaki macicy, więc przestałam, bo nie można było
Idź do gina i poradź się

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

My ogarniamy śniadanko i idziemy na sanki Tż będzie mnie ciągnął z Natkiem jak da radę (raczej jak sanki dadzą radę )
miłego dnia słońca moje
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:35   #3833
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lilka dzieki. Wy macie snieg? U nas -4 i piekne slonce.

Nie wiem czy dzisiaj pobiegam... Nie mam kurtki termo. Musze na all poszukac. Najlepiej z odblaskami. Ogolnie ledwo laze przez zakwasy ale ciesze sie ze ruszylam wczoraj doope😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 10:12   #3834
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Piszcie mnie bo nienadrabiam!
Wczoraj Kubula był pierwszy raz u fryzjera no taki duży z niego chłopczyk na tym fotelu w pelerynie obyło się bez płaczu raczej go wszystko interesowało. Żeby się nie krecił oglądał na telefonie 'ulepimy dziś bałwana'jego hit i poszło sprawnie. A po południu byli znajomi, Kubula poczarował, potem poszedł spać a my posiedzieliśmy do 22

Dzisiaj też przychodzą znajomi z 5miesięcznym kolegą dla Kuby

Kluska no i pierwsze koty za płoty w pracy!

Zophiee ja ubieram spodnie , skarpetkie body dług rękaw lub krótki rękaw i na nią cienka bluzeczka z długim.

Gianka szalona z tym szykowaniem, ja tam zrobiłam sałtkę do tego bagietki czosnkowe i na słodko plus chipsy itp. A ty z rogalami poszalałaś. Co do papek to stopniowo zmienialam. Ja już dawno nie blenduje tylko widelcem rozgniatam, makaron, ryż daję cały, miesko kroję. Powoli daję gryźć ale pod koniec czasem się męczy to podaję mniejsze kawałki. Wczoraj sam odgryzał całą kanapkę po kawałku i banana. Jest postęp. Jak sam je to małe kawałeczki daje bo wpycha całe, teraz na przemian raz sam je a raz ja mu podaję , żeby nauczył się odgryzać bo z tym u nas problem, sam wpycha calość na razi jeszcze palcami poprawia. No ale cieszę się, że już odgryza , może niedługo sam zacznie jeść i odgryzać po kawałku. nie wiem czy to nie zamotałam za bardzo o co mi chodziło

Kami ale.super z tym morzem. Morze zimą bylam we Władysławowie na sylwestra kilka lat temu i było bosko! Pięknie,.cisza,.spokój i mimo wiatru ciepło
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:13   #3835
agabiwro
Wtajemniczenie

I jak zwykle nie dodalo mi posta.

Dzien dobry

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:16   #3836
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ziajka ale Kami pisala ze na czerwiec zaklepala termin😁😁😁albo ja sie zakrecilam. PROSZE o fotke ostrzyzonego Kubuli❤❤❤
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 10:28   #3837
89migotka
Zakorzenienie

Hej
Ziajka prosimy o fotkę Kubusia

U Gianki pewnie impreza się udała, że nawet z łazienki do nas się nie odzywała

Ruda zdecydowanie Twoje klimaty Juz Ciebie widzę w skórze i na jakimś harleyu

Ja się obudziłam jakies 30mun temu, ale du.pe z łóżka cieżko podnieść

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:31   #3838
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Hej
Ziajka prosimy o fotkę Kubusia

U Gianki pewnie impreza się udała, że nawet z łazienki do nas się nie odzywała

Ruda zdecydowanie Twoje klimaty Juz Ciebie widzę w skórze i na jakimś harleyu

Ja się obudziłam jakies 30mun temu, ale du.pe z łóżka cieżko podnieść
Migocia jak Gohst rider😜 motory mnie nie kreca 😁 zaszalalas dzisiaj w lozku,fajnie czasem trzeba. No Gianka ewidentnie poplynela wczoraj😁😁😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-06, 10:39   #3839
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migocia jak Gohst rider😜 motory mnie nie kreca 😁 zaszalalas dzisiaj w lozku,fajnie czasem trzeba. No Gianka ewidentnie poplynela wczoraj😁😁😁
A myslalam, że kręcą

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:40   #3840
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia ło matko, a ja myślałam że teraz Kami na ferie jedzie
na wakacje planujemy wstępnie Chorwacje polecacie miejsca? Kiedy najlepiej jechać?

Migotka ale ci dobrze z wylegiwaniem się, my szalejemy od 7mej ale nie narzekam bo wreszcie noc przespana
Fotkę wrzucę ale szału nie ma bo nie bylo kiedy zrobić

Kasiu ja Cię rozumiem, przeżywałam decyzję o końcu kp. Napisze jak ja zrobiłam ale sama wiesz co u Oli sprawdzi sięnajlepie. Najlepiej jak spróbujesz podac mm i Oli zasmakuje, spokojnie prześpi noc. U nas po kp było kilkakrotne wybudzanie i zasypianie przy cycu, a jak dałam kp to od razu odbicie,.zaśnięcie i spokojna noc. Dało mi to sygnał, że nie robie 'krzywdy'małemu i że nawet lepiej i spokojnie śpi. Tzn ja sobie tak tłumaczylam, żeby w swojej głowie poukładać. Odstawiałam stopniowo. Najpierw na noc zamiast kp kaszka z butli, potem zamieniłam kaszke na noc na mm, wtedy jeszcze jadł o 23 to po tygodniu zamieniłam to nocne kp o 23 na mm i po tygodniu rano kp też na mm. Poszło sprawnie, przy butli cały czas przytulałam i całowałam, żeby nie odczuł braku bliskości. Tyle mojego sposobu.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości