|
|
#1111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po takim niewyspaniu, to pewnie nawet jak by było saro buro, pisalabyś że śliczny poranek ![]() Cytat:
![]() 2. |
|||
|
|
|
#1112 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a czemu tylko połowy? tez bm sie wybrała
|
|
#1113 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo za krótko będę, żeby poznać całość
![]() A jadę, bo dawno obiecałam no i żeby poznać dziewczyny z którymi za miesiąc lecę do Budapesztu.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1114 | ||||
|
Mother of Cats
|
Rejcz, i jak się czujesz? Poradzili coś wczoraj na dyżurze?
Co do środków pomagających: TŻ był wczoraj u lekarza, bo gardło po dwóch antybiotykach dalej niewyleczone i boli, a ten mu przepisał płyn Lugola z gliceryną i witaminami do płukania gardła - ponoć toto ok. 80% bakterii jest w stanie wybić. Jakbyć chciała, to podam na priv proporcje, sama możesz ukręcić. Cytat:
![]() Jakbyś dojrzała do pozbycia się, to chętnie przejmę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Donoszę, że żyję, tylko trochę spraw mnie przysypało ![]() I futra doszły w końcu do siebie Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-01-06 o 12:27 |
||||
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
![]() 2 Mam recepturę na maść tak oto wygląda vit A 30 vit E 10 Linomag 3,0 Eucerini 17,0 3 Co to jest kadzidło SSS ? Rachelo Jak tam? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- "Czego się boisz gupia przecież to jest prosta spraaaaawaaaaaa ...." ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
#1116 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
SSS http://www.sonomascentstudio.com/FragranceShop.shtml
A kadzidło to Incense Pure, nawet fajne.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
|
#1118 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1119 |
|
Nindżopesz
|
Mursz będzie mieć pełniejsze dane
Testowałam je dość dawno temu i wydaje mi się, że było w typie nie-kościelnym, ciężkim i labdanowym - coś pomiędzy Labdanum DK, Kamali Incense, Sahara Noir, te sprawy. Mnie przygniotło żywiczną mocą.
|
|
|
|
#1120 | |||
|
To ja :)
|
Bo druga połowę zasłonię ja i moja tłustość :P
Cytat:
![]() Byłaś kiedyś w kościele, w trakcie kadzenia kadzielnicą??? To identyczny zapach, czyste, żywe kadzidło. Zwąchałam je kiedyś z Sabbath, potem udało mi się upolować, ale na mnie nie pachnie tak obłędnie, no i czuję się w nim, jakbym miała szaty liturgiczne na sobie ![]() Cytat:
Cytat:
Okazało się, że odzew był błyskawiczny, flaszka jeszcze stoi u mnie, ale już ma nowego właściciela ![]() Zazdroszczę zdrowych futer, poczochraj je!!! ![]() No, taka, nisza w transepcie mniej więcej
|
|
#1121 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aileenn,do mnie też przez chwilę nie docierało,co czytam
to był artykuł o męskiej elegancji, Wprost nr 50,może jest dostępny internetowo (a jeśli tak,to ciekawe,czy tam poprawili?). Nawet nazwisko tej kretynki zapisałam,ale wstać mi się nie chce do torebki.
|
#1122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dwukrotnie leżałam na patologii... nie ma już ratunku ![]() tatuaż też chyba będę musiała zrobić, bo sobię pociełam szklanka prawego kciuka i brzydka blizna będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo nie będę czekać na pogodę, poczekam tylko aż chuop odleci ![]() Cytat:
![]() trzymajcie się ciepło a mood scent bar? ![]() Cytat:
![]() a co to za tajemnicza sztuka?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-06 o 13:04 |
|||||
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, że już się z kasy wyzbdyczyłam na te miesiąc ![]() a wiela tego masz?
|
|
#1124 | |
|
|
Córka tej sztuki, którą Ty akurat znasz, a Winteria poznać nie zdąży
![]() Cytat:
Ale ekstraktu.
|
|
#1125 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to niesprawedliwe ,tez chce do budapesztu a fogle co to za impreza budpesztanska ?
|
|
|
#1126 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Świetnie! Cytat:
|
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miał być bar torepkowy, a wyszed Sherlock bar - co strona, to zagadka
|
|
#1128 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcę w tym roku na Dorset Seafood Festival i wschód słońca na plaży z widokiem na Durdle Door
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
SSS podobne choć trochę do Avignon lub Cardinala?
Czy raczej do Sahary Noir? Bo wtedy ![]() Bo Incese Normy Kamali nie znam. Tylko Rock Crystal jeszcze znam i Zagorsk. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Aileen, mogę też prosić o przepis na płukanie gardła? Lugolem Kiedyś się pędzlowało gardło jodyną małym dzieciom. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Nesko :dziękuję:
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad wstania o 12.10 ![]() Rejcz jak tam? |
|||
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#1134 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jakiej blogerki? Miłego |
||
|
|
|
#1135 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojechaliśmy zapobiegawczo, bo święto, żeby jak się cholera rozkręci nocą to już mieć antybiora. Ale póki co to chyba zwykły syf z powietrza, leje się tyłem gardła, wszystko boli, powinnam przeżyć Jutro kopsnę się do mojej lekarki, ale też i jutro pierwsza wizyt u endo, kurcze nie mogę się rozłożyć Cytat:
Nuty brzmią tak "real" Przynajmniej w mojej wyobraźni. Cytat:
Znam to uczucie Cytat:
Wszędzie piszą że nie ma rejonizacji, ale w tych punktach twierdzą, że jest. Myk polega na tym że mieszkam tuż przy rejonie, do którego nie należę (10 min drogi) a w cholerę daleko od punktu, do którego należę ponad 30 km. No przeż to jest chore. 2. I przeszło korektę. Cytat:
I tak Ci zazdroszczę, też bym miała stresik, ale jednak frajda większa. Spałam na termoforze i miałam sny z cyklu, że szłam drugi raz do ślubu (niepokojący sen ) tylko tym razem zapomniałam wszystkiego: obrączki, której nie noszę, butów, kolczyków, kwiatów, wszystkiego a kandydata nie znałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-06 o 14:06 |
|||||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1137 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dość powiedzieć, że w wyniku tej genialnej rejonizacji wielu ludzi wyzionęło ducha w karetce, albo wcale się jej nie doczekali ![]() Cytat:
![]() Aaaa!
|
|||
|
|
|
#1138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Thnx
Stazja skasowaąłś mi się - Cytat:
![]() Tak tak tak pliiiiis podać, bo remont i palenie w piecu sprawia że mam saharę w gardle. Współczuję teżetowi zwłaszcza, że wiem, że tak się można bujać długo z anginą jakby niedoleczoną wciąż. Thnx, j.w. Dostałam Ospen 1500 Czyli antybiotyk ulubiony przez dyżurujących na opiece nocnej, po którym zawsze kończyło się na innym, mocniejszym. Na szczęście póki co nie biorę, bo jest bez zmian, ani lepiej ani gorzej.Cytat:
Naszło mnie jak mnie krew zalała że chodzimy po samej folii podpanelowej, no i tak sobie myślę, hmmm w sumie miło, cieplutko i cichutko, ludzi przenosi mogłabym tak mieszkać na samej folii gdyby cholerstwo dało się normalnie czyścić Tak wiem głupie to ale mówiłam, to skutek głupawki. od 8 rano Teżu wali młotem Cytat:
Bez zmian, czyli chyba ok, skoro się nie pogorszyło. Jeszcze jutro dotrwać do ważnej wizyty z endo <modli się>. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
2. Amen ![]() 3. No i jeszcze miałam sen z cyklu malowanie (ale to wiadomo remoncik) Budzę sie i co ja pacze? Wszystkie ściany an lilowo, fiołkowo, jak u jakiejś królewny. Myślę se teżeta pogło, wchodzę do kolejnego pokoju a on mi na ścianie maluje ten obraz z knajpy ![]() Nienawidzę śnić. Niewyspana jestem. |
||||
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() klamki wyczyszczone? ![]() kanapa rozwodowa
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-06 o 14:12 |
||
|
|
|
#1140 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

W środę bym się kopnęła do mojej lekarki 

) przy szyciu ramienia, to jestem patologią, czy może inteligencją bardziej? Albo pośrodku gdzieś utknąłem?
Aha! Miałem koło 10 lat podówczas, żeby była clarity 

No przeż to jest chore.
Tak wiem głupie to ale mówiłam, to skutek głupawki. od 8 rano Teżu wali młotem