|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Hagie! u mnie było podobnie .. 1 i2 przeczytałam w 5 dni, czytałam ja od powrotu z zajęć do 5 rano, no nie mogłam się oderwać! na 3 tom musiałam czekać, ale tez szybko go pożarłam!
Insane Tamlin! biję pokłony! i zazdraszczam! Dzisiaj robię słoik, o którym piszecie a co zajmie to minutkę dziennie a ile będzie potem radości![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- wydaje mi się, że dzisiaj sobota ..
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
HaGie ja nie lubię jaglanej, więc nie pomogę.
Słoik nie dla mnie, szukałabym na siłę jakiegoś szczęścia na koniec dnia, a nie raz się nie da. |
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi to ja tez 33 na 33
a kiedy masz ur HaGie?bo ja w maju wiec szans nie ma by tyle zrzucic do ur..Zgadzam sie, ze czasem jak faceta nie ma to dom ogarniety lepiej. Ja tez obiady robie gl ze wzgledu na J.bo dzieci niejadki, poza tym w szkole/przedszkolu jedza. Druga sprawa, ze ja lubie rzadzic i jak ja ustalam co robimy itd..no i ja np.rano lubie wstac i zabrac sie za porzadki sniadanie ubieranie a J.np.lubi lezec jak najdluzej...No generalnie lubie jak dom dziala wg kojego rytmu. A ze poczatki byly trudne to wiesz HaGie ja M.urodzilam gdy L.miala 1,5 roczku.J.tylko firma i firma i ja chwilami wylam. Pamietam ze mialam takie doly ze spacerujac z dziecmi mialam ochote wejsc po kazde auto jadace droga obok. Po prostu nie mialam 20minut dziennie dla siebie. Nie istnialam.Na wszystkuch zdjeciach z tamtego okresu jestem taka umeczona ismutna.
|
#3484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hej Martolina ja też jestem majowa dziewczyna ale coś mi sie wydaje, że Ty kilka dni starsza jesteś, ja z 27 maja No do maja to mi się na pewno nie uda 33kg zrzucić, ale tak ogólnie w tym roku, fajnie by było.To rzeczywiście miałaś trudny okres, kiedy dziewczynki były malutkie, a może Ty miałaś depresję poporodow. Kurde, ale ta natura czasami głupia jest, te pierwsze chwile po porodzie powinny być najpiękniejszymi w życiu kobiety, a tu często depresja i niechęć do życia i dziecka
-3kg ![]() ![]() Edytowane przez HaGie Czas edycji: 2015-01-06 o 11:55 |
||
|
|
|
#3485 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dajemy Tylko wiesz, od max wagi więc 99 -> 66 widzę, że w podpisie masz nawet 62 docelowej, więc why not? ![]() Cytat:
zeby nawet najmniejsze rzeczy zauwazac Dzień do dupy? Ok, ale pani w sklepie była miła i się uśmiechnęła! ![]() Ja zacznę w swoje urodziny. I w następne poczytam Cytat:
a do urodzin może nie - ja mam za dwa tygodnie... :P ale tego roku kalendarzowego co urodziny ![]() idę Focusa zrobić. Dziś z hantlami trening
“It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. Edytowane przez insane_p Czas edycji: 2015-01-06 o 11:55 |
||||
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
Insane chyba mnie namówiłaś
Tylko czy te 33kg w rok przy mojej przemianie materii są możliwe No, ale jeżeli nie spróbuję, to się nie dowiem
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak skończysz mając 34 to przecież i tak będzie sukces
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do słoika? Miałoby dla mnie sens wpisywanie rzeczy które sprawiły mi radość, przyjemność a uśmiech pani w sklepie, cóż do takich rzeczy nie należy. Ona powinna być miła i uśmiechnięta dla klienta, taka praca. Także podejrzewam, że mało karteczek z jakimś przesłaniem bym tam miała
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
gratuluje Wam spadeczkow! u mnie waga stoi! trza ja bedzie jakos rozbujac Tamlin Secret dopiero dzis zrobie bo w weekend nie wyszlo To co ja chce -27kg na 27 urodziny - hahahah nie da sie bo ur mam 24 tego miesiaca Ale zarty na bok - postanowienie na ten rok - schudnac przynajmniej 15-20kg... 12m-cy to bardzo duzo czasu. cwiczenia zaczynam na razie niestety tylko w dni wolne i te dni kiedy mam na pozniejsza godzine do pracy jeszcze w tym tyg wysylam papiery o paszport dla R. sama juz jestem umowiona w konsulacie na 19go,bo sobie tez musze wyrobic paszport - polski. kurcze trzeba bedzie wlosy obciac, juz zaroslam,a paszport na 10 lat jakby nie bylo ![]() jakis pomysl na obiad? cos lekkiego poprosze ![]() la'Mbria slonce mialas racje - panache powinnam miec 34 w obwodzie nawet juz nie musze isc na braffiting bo znalazlam swoj rozmiar i stanik idealny zakochana jestem w nim od pierwszego wejrzenia cyce stoja na bacznosc!
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
Jaglana raczej na słodko się nadaje.
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
No to lipa, bo ja chciałam do obiadu
Trudno, poszukam jakiegos przepisu i zrobię za kilka dni coś na słodko.Przed chwilą otwierałam puszkę, a mam taki głupi otwoieracz do konserw, no i jakoś mi się ręka przesunęłam i prawie palca sobie obcięłam tą puszką. Jak na każdym palcu na zgięciach są takie zmarszczki, to ja na wskazującym prawej ręki juz ich nie mam Normalnie ścięlam sobie całą tą skórę ze zgięcia palca, no i wisi mi teraz taki płat skóry, bo z jednej strony jeszcze się trzyma palca, masakra, a krew sie lała jak z fontanny i boli. Narazie zakleiłam plastrem, ale jak się zacznie babrać to chyba do lekarza będę musiała iść. Ala ja ciamajda jestem
|
#3492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ałłł Ja raz sobie odciełam opuszek nożem i właśnie tak wisiał jak ty mówisz, nie chciałam tego odrywać tylko przyłożyłam zakleiłam może się zrośnie. No i po jakimś czasie patrze a to mi odpadło, na szczęście odrosło pod spodem nowe. Więc może przyłóż to zakleij i poczekaj niech się goi żeby ładnie pod spodem 2 warstwa wyrosła tylko dostępu do powietrza co jakiś czas daj
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
No ałaaa, aż boję się zajrzeć pod ten plaster
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ashya tak właśnie zrobiłam, przykleiłam plastrem i będę czekać, albo odpadnie, albo przyrośnie
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Ala!!!nie zaklejaj na amen plastrem. Musi powietrze dochodzic. Jie krwawi juz? Moze szyc trzeba.
Ja wlasnie jaglana do obiadu gotuje. Wiem wiem, maczna w smaku ale trudno. Tyle ohow i achow o jaglanej, ze przelkne sie ![]() Creature swietny stanik i zobacz jaki niski mostek ma. Czyli jednak taki musisz nosic. A te dwa poprzednie sa ok czy niewypal?
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak jak Marta mówi odklejaj na jakiś czas![]() Właśnie zrobiłam sobie maseczkę z sody, trzymałam 5 min zmyłam bo piekło i mam twarz jak tyłek pawiana
|
|
#3497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, mam nadzieję, że nie trzeba szyć, samo się zrośnie chyba. Zajrzałam tam, już krew nie leci, kości nie widać więc nie jest źle. Wisi taki pasek skóry, zakleiłam nowym plastrem tak trochę luźniej, żeby mogło "oddychać".Czyli ogólnie ta jaglana niedobra Już dziś ugotuję ryż do obiadu, a jutro się zastanowię nad tą jaglaną. Chciałam żeby to był obiad dla wszystkich, a boję się, że jak niedobra, to tż i córka nie będą chcieli jeść ![]() Creature stanik piękny, mi się też taki bardzo podobają, ale ja niekomfortowo się w nich czuję, bo mam wrażenie, że jak się schylam, to mi cycki zaraz wypadną. Dlatego zazwyczaj takie bardziej zabudowane kupuję.
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie HaGie. Moj biust tez wymaga bardziej solidnego trzymania.
Powiem ci jeszcze po obiedzie czy byla zjadliwa ale pamietam, ze wlasnie jest taka maczna. Kurcze wiecie ze ja w smartfonie nie mam polskich znakow??? A macie przepis jakis na cieciorke? Mocze od rana.
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
w życiu nie jadłam cieciorki, więc nie pomogę
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam że zupa z cieciorki jest dobra
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
jaglana z warzywami mniam
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj schab saute
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
looo matko HaGie!!!!
wspolczuje no stanik 1sza klasa - dwa poprzednie za wysoki mostek,ale nie jest najgorzej ![]() zabralam sie w koncu za Ewki Secret - o jezu kolczasty,wymiieklam ja i wszystkie moje konczyny po 30min - nie mam sily nic a nic chyba trzeba zaczac od Skalpela... ale ogolnie program fajowy,napewno bede do niego wracac ( jak juz nabiore sily)
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
obejrzałam właśnie zaginioną dziewczynę ... masakra, bardzo dobry film!
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już jesteśmy przy filmach to polecam For Lovers Only
Marta mam wrażenie że Ci się spodoba romantyczny bardzo ja dopiero co oglądałam i jestem zakochana w nim
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-01-06 o 23:47 |
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zakonczenie mnie zdenerwowalo
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Nadia nie podawaj zakończenia, moze ktos jeszcze nie ogladal
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() koniec świątecznego i okołoświątecznego trybu. dzieci normalnie poszły do przedszkola/szkoły, już nie na dyżury. uffffff. śniło mi się dziś, że ustalałam coś z J. i przestałam go rozumieć, bo jego mowa zmieniła się w gęganie. Ja patrzę a on się w gęś (samca -gęsior czy gąsior? ) zmienił ![]() Ashya zanotuje tytuł, ale czemuż to mnie się takie romansidło ma niby podobac? ![]() Wczoraj oglądaliśmy "Witaj w klubie z Matthew McConaughey. Nie mogę dotąd uwierzyć jak człowiek może się zmienić dla roli i nie mówię tylko o Matthew ale i Jared Leto zmienił sie nie do poznania.. I zaczęliśmy "Nimfomankę", ale flaki z olejem i wyłączyliśmy.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-01-07 o 08:12 |
|
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Na przykład ja ![]() Cytat:
Mi się sniło, że mieliśmy kangura jako zwierzątko domowe i spał w łóżku, jadł popcorn i oglądał tv Musze te tytuły pospisywać i obejrzeć. Wczoraj po raz setny "Pacyfikatora" oglądała. Vin Diesel |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
O Vin Diesel
![]() Witam znad płatków jaglanych :P Marta właśnie nie wiem czemu ale wydaje mi się, że Ci się spodoba, J. pewnie nie a to też nie do końca takie romansidło i w sumie nie do końca taki typowy film w Polsce był wyświetlany tylko na transatlantyku a i film czarno-biały jest
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-01-07 o 08:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

a co
zajmie to minutkę dziennie

Szybkie tycie, szybkie zrzucanie 
No, ale jeżeli nie spróbuję, to się nie dowiem 

trza ja bedzie jakos rozbujac 
chyba trzeba zaczac od Skalpela...