|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
Ahh myśmy już zjedli krokieciki i teraz będziemy coś oglądać na laptopie ale jeszcze nie wiem co ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Smacznego wszystkim budyniowcom Ja już dzisiaj nie będę znowu jeść bo wczoraj zjadłam 2 miski ![]() Dzisiaj planuję kaszkę manną ![]() A moja Młoda już chyba 3 raz ma dzisiaj czkawke, ajj ćwiczy te płucka ćwiczy...
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
moj sie wypina od rana tylko
![]() znowu mi wycieklo z lewego dystrybutora,ale taka mala kropeczka ![]() czekam na pizze tzn na meza z pizza ja budyn tak srednio lubie, wiec mnie nie nakrecicie hihihihi ![]() ale duzo bym zjadla, uwielbiam zajadac stresy ![]() parasol w d.... płonąca obręcz kto da więcej
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
ja się katuję na blogu ARABESKA ale lenistwo totalne...może jutro jakieś ciacho stworze
![]() a Nadia to przez pępek szalona chyba chce wyjść... wczoraj jak Lila zobaczyla akrobacje to się rozpłakała bo bała sie że mi skóra pękniei będzie krew leciec to jej wytlumaczyłam że nie da rady i że jak one były w brzuszku to też takie akrobacje robiły...to w ryk że mnie to boli.w końcu zakryła brzuszek i kazała iść spać Nadi
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
Iva słodka ta Twoja Lila
Ja na obiad rybkę jadlam, ale jakios malutko mi się zmiescilo bo mi mały dupeczka mocno gniecie żołądek... |
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
u mnie na obiad babka ziemniaczana a na deserek kisiel
a mi sie jutro nie chce isc do gina bo trza sie ogarnac co nie co :-(
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Leże dziś caly dzień w łożku brzuch mi co chwile robi sie twardy na jakies 30 sekund, młoda nie pomaga bo szaleje dziś okropnie kopie, skacze, wypina pupe(chyba), napiera na pęcherz. Tż sie tylko zapytał czy do szpitala trzeba jechać jak powiedzialam że nie to mnie zostawił i pojechał sobie do rodziców i jakoś mi tak teraz smutno. |
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
E tam parasol czy obręcz plonaca mi tam chciało rozerwać dupe i tyle
Uff zajęłam pranie, wyczesalam psa bo sierść gubi jak głupi i odkurzylam podłogi i szafkę na buty bo tam też tona sierści wewnątrz. Jeszcze prasowanie mnie czeka ale mi się juz nie chce ale się chyba zmuszę. No i na mego kebaba czekam Tuti wypoczywaj a te skurcze to regularne?
|
#3548 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() ![]() Wyjelam miarke i zmierzylam obwody: 105-109-110. Ktora mnie przebije ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zielona, ale masz stresu z powodu tego upadku! Martula W koncu twoja wyczekana paczucha! Pochwal sie co w niej przyszlo? Cytat:
![]() Hihi, ja juz na pamiec znam co gdzie w kuchni lezy bo z 20 razy na dobe chodze i szukam inpiracji :P Edytowane przez Zia_ Czas edycji: 2015-01-06 o 16:59 |
|||
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka ulga była po
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
jA jak miałam 8cm to nie myślałam ze to coś innego chce mi rozerwać jak tyłek. Aż dmuchalam by do 10cm doszło rozwarcie i trzymałam się za zadek. A te 8cm to wtedy dopiero się skapnelam ze to nie przepowiadacze a poród. Mam kurcze szybkie reagowanie
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłyście mi smaka na budyń, ale niestety nie mam w szafce
ale za to wypiłam czekoladę na gorąco ![]() TZ mimo wolnego siedzi przed kompem i klepie... jakiś projekt się posypał i musi nadrabiać i odrabiać. I tak czwarte popołudnie z rzędu...chyba z nudów spakuję torbę do szpitala ![]() Tutti chyba nie pozostaje nic innego jak leżeć i faszerować się magnezem i no-spa |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Na TVN film z naszą Madzikowa w roli głównej
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
pieluchy 2.jpg
pieluchy.jpg Przyszły m.in moje otulacze, a tak pozatym to w sumie same artykuly higieniczne typu gacie poporodowe i podklady :P |
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
jak dla mnie to jest właśnie największa zaleta pieluszek wielorazowych - te otulacze są śliczne
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już widze jak wpadne do pierwszego lepszego sklepu i narobie zakupy słodyczowe Na szczęscie nie, tylko co jakiś czas sie pojawiaja. Cytat:
Martula śliczne Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2015-01-06 o 17:28 |
||
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na czas filmu jestem na komórce wiec nie widzę zdjęć, ale na pewno są śliczne bo też uważam ze w wielorazowkach to najfajniejsze
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z magnezem podobnie. Ja co wieczór biorę 2 tabl magnezu max, a jak w ciągu dnia brzuch się spina to jeszcze dodatkowe |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak pójdę do sypialni to mam na kartce zalecenia od gina w razie spinania brzucha wiec mogę spisać
ale to za chwile---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Ok sprawdziłam Jak będą spinania to nospa 3x2>3x1 i aspargin 2x1
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja No Spe biorę od początku ciąży 3x1. Tzn. teraz już nie, bo aż tak nie boli nic. A magnez i aspargin też od początku 3x1. Więc luz
![]() Kurna ogladalam tą komedię na 2 Ojciec panny młodej i pół przryczałam! Najpierw, że nie chcę rodzić, że się boję, potem, że położna na mnie nakrzyczy, potem, że nie załapię się na salę do porodu rodzinnego no a potem to już jak zobaczyłam bejbiczki! No nie mogę się powstrzymać ;( Jeszcze teraz włączyłam Agowy film z Madzią i też będę ryczeć ; ( Idę do kuchni po budyń.... |
|
|
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
Ja zjadlam w ciąży 1 opakowanie nospy... Ale za to duphastonu kilka pudełek jak mi się szyjka skracala...
I tez mówiła ze do 3 można jeść..ale ja max 2 bralam... |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
aga o ja o tym palacym czyms tez przed porodem czytalam,i co i nic
![]() jak bylo juz glowke widac,to jedynie czulam ze cos mam miedzy nogami,i tyle ![]() no ale skurcze bolesne byly zia mialam tak samo od skurczow co 15 min zrobily sie nagle co 5,a potem co 2-3min i ja jeszcze jamis cudem wycienczona miedzy jednym a drugim zasypialam,i wiem ze o 2 w nocy nie wytrzymalam mowie ze jedziemy,a moja mama mowila ze to jeszcze nie to,i co dojechalam do szpitala,na ktg nic sie nie rysuje,polozna do mnie mowi ze ona nie widzi tu skurczy co 3min i czy ona dobrze robi ze mnie przyjmuje? a rozwarcie bylo na 2 palce tak ze bez szalu,bo 5h wczesniej bylo na 1 iva_b patrz jak sie troszczy o Ciebie corcia ![]() Cytat:
martula nie wiem czy juz pisalam ze fajnie ze paczka przyjdzie ![]() a i te wzory na pieluchach sliczne ![]() emdzik kaszka manna ![]() robie haha |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
ja też oglądam Agowo- Madziowy film
, powoli już mi smutno sie robi, bo wiem jak się skończy
|
|
|
|
#3564 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi w Twojej sytuacji też bym się nie zastanawiała i pędziła
Jak mój Tż robi coś w kuchni to ja tam nawet nie wchodzę, krew mnie zalewa jak można zrobić coś w 10 minut a Tż robi to godzinę :P Migotka niektóre właśnie są fajnie powycierane a jej na złość było takie umaziane Ale mi to nie przeszkadza mogą mi taką Madziulkę brudaskę położyć Aga jak Ty takie rzeczy czytasz to ja się nie dziwie ze Ty taka anty na poród jesteś ![]() A wiecie że mój tata wyciągnął budyń dzisiaj rano do ugotowania? Ale nie było chętnego żeby go gotować ![]() Gorącej czekolady to bym się chętnie napiła aajjj Jaką dobrą polecacie? A my mamy klops, byłam pewna że materac Zuzikowy był od razu wyrzucony a tu się okazało że była zapakowany z łóeczkiem ale za to nie ma żadnej śrubki
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
mamazuzi nie da sie takich srubek dokupic?wkretow czy czegos?
wiem ze w sklepach sa srubki w paczkach lub na wage,rozne |
|
|
|
#3566 |
|
Konto usunięte
|
a ja mam ochotę na ciasto drożdżowe i kakao
albo chałka i kakao Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wyłączyłam ten film bo jestem tak zaryczana juz od jego połowy ze stwierdziłam ze nie mogę oglądać bo dzidzia tez się smuci a naprawdę aż szlocham masakra...
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Paulina ja tez powiedzialam TZ, zeby ogarnął łóżeczko, bo jak będzie czegoś brakowało, to będzie z Małą spał a wogole snilo mi się, że wysłałaś w nocy sms, że rodzisz, jak się przebudziłam to od razu na tel, czy aby to na pewno był sen.Martula te otulacze śliczne są ![]() my od wczoraj intensywnie, jak TZ wczoraj wrócił z pracy byliśmy na zakupach w Manufakturze, potem Auchan i biedra ![]() potem kolezanka zadzwoniła, że ida na piwo do pubu koło nas i żebyśmy wyszli, no i tak zeszło do 23.00. A na 11.00 dzisiaj byłam z dziewczynami z mojej grupy ze studiów umówiona i zeszło do tej pory... i jeszcze zaliczyłam 40min spacer i padam
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
MaladT - fajnie, że się z Córą dogadałyście. Tych serduszek to są jeszcze opisy, jednak poza opisem masażu mało istotne raczej. Masaż przesyłam Ci na PW (obrazek, bo skopiować chyba się nie da).
Ewek - fajne ciuszki. Dobrze, że z nogą lepiej. Budyń też za mną chodzi, ale to i cukier i mleko itd. Za to M mi dziś robi galaretkę, bo przeczytał, że galaretka jest dobra na spojenie, które mnie boli. A tak w ogóle to ja się boję, że przy mojej długiej szyjce to jeszcze sobie poczekam. Znaczy chcę poczekać do ciąży donoszonej, ale od 02.02 już bym w sumie mogła rodzić
|
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... nie da się do PW wkleić obrazka, to daję tutaj.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale za to wypiłam czekoladę na gorąco