Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-06, 16:29   #1741
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja leze i polozne ogladam..
na tvn style ? też leże próbuje zasnąć i oglądam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 16:42   #1742
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe dlamnie ze snickersem za slodkk byl.
Ale samego snikersa mam
heh ja jakoś takie ulepy lubię

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak chcecie bywam dziecko ladnie spalo od poczatku je uczcie samozasypiania, nie na rekach, nie bujajac, nie na sobie, najlepiej nie przy cycu. Bo inaczej po kazdym przebudzeniu bedzie sie tego domagalo(gdzie normalnie by moze przewrocilo sie na drugi bok i zasnelo).
Mnie tak rodzice usypiali i do dzisiaj mam problem z ponownym zasnieciem jak sie w nocy przebudze.
jak powiedziałam mamie, że nie chcę dziecka usypiać bujając czy chodząc po pokoju na rękach to się na mnie spojrzała jak na wyrodną matkę mówiąc, że taki maluch potrzebuje bliskości mamy i tak trzeba
na mnie podobno działała przejażdzka w wózku albo w aucie-do dziś mam tak jako pasażer oczywiście ;P

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Chciałam coś napisać i zapomniałam ;P co za kalafior :P

W każdym razie z innej beczki - użyłam tego peelingu z Bieledny w saszetce i szczotki - buzia gładka, nie uczulił, zaskórniki niewzruszone :P ale może następnym razem pójdzie lepiej Ale najważniejsze, że nie jestem cała w czerwone placki a działanie czuć

Kupiłam sobie cyckonosz 70 C i jest za mały... Tak mi się wydawał w sklepie podejrzanie nieduży, pewnie źle metkę przyszyli, dobrze, że to za 7 zł z pepco :P
ja też sobie peeling zrobię
a co do tej maseczki z Tołpy miałam Ci pisać, że pierwsze kilka minut może szczypać ale potem przechodzi

Cytat:
znalazłam jeszcze jeden rozstęp - gigant na tym samym pośladku Wyglądam, jakby rekin próbował odgryźć mi tyłek. Kupiłam Elancyl - przynajmniej psychicznie mi pomoże...

Ale z tymi torbami do wózków - mi też co wpadnie w oko to 200 zł
kurcze. Elancyl powinien Ci pomóc.muszę isc obejrzec swoje pośladki bo póki co tylko wypatruje intruzów na brzuchu i piersiach..

zakochałam się w tym śpiworku
do szarego wózka będzie idealny :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10888469_774702635951091_1559887333505163846_n.jpg (91,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10382979_774702599284428_5929470797703786165_n.jpg (74,1 KB, 14 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 16:53   #1743
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja leze i polozne ogladam..
o jak Ci dobrze.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

jak powiedziałam mamie, że nie chcę dziecka usypiać bujając czy chodząc po pokoju na rękach to się na mnie spojrzała jak na wyrodną matkę mówiąc, że taki maluch potrzebuje bliskości mamy i tak trzeba
na mnie podobno działała przejażdzka w wózku albo w aucie-do dziś mam tak jako pasażer oczywiście ;P

a co do tej maseczki z Tołpy miałam Ci pisać, że pierwsze kilka minut może szczypać ale potem przechodzi

kurcze. Elancyl powinien Ci pomóc.muszę isc obejrzec swoje pośladki bo póki co tylko wypatruje intruzów na brzuchu i piersiach..

sliczny, naprawde!

a ja w sumie mam mniej jedrna pupe
i mi smutno..ale bede z nia walczyc po porodzie..mam nadzieje ze checi mi nie odejda..

wlasnie kawusie zrobilam mmm
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 16:59   #1744
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
o jak Ci dobrze.

sliczny, naprawde!

a ja w sumie mam mniej jedrna pupe
i mi smutno..ale bede z nia walczyc po porodzie..mam nadzieje ze checi mi nie odejda..

wlasnie kawusie zrobilam mmm
ja też taka flakowata się zrobiła, uda też jakieś miękkie;/
po porodzie się weźmiemy, żeby na wakacje być fit mamuśkami

smacznej kawki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:02   #1745
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

smacznej kawki
mam nadzieje ze wroce do swojej wagi badz nawet bede atrakcyjniejsza niz przed porodem i bede wyrywac na mojego synka
Stary 2015-01-06, 17:07   #1746
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

U mnie od wczoraj gorący czas, zmarł mój dziadek i dopiero teraz siadlam na tyłku, bo z mama dzis bylam w kościele i zakladzie pogrzebowym.
:

Współczuję kochana

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja takie. lozeczko "Jaś" dla Jasia
http://allegro.pl/lozeczko-jas-z-szu...940150158.html

Oo a więc jednak nowke kupujesz? Wiedziałam, że nie wytrzymasz i kupisz nowe

Cytat:
HANKA no oby im tak zostalo bo teraz to mega zajawka jest i sa mega pomocni

MALA ja spiryt mialam i patykiem dzieciakowym do uszka przecieralam w kolo pepka.

PAVLINECKA ja mam klupsia radek 7 lozeczko sosna. Mi bok opuszczany nie potrzebny tylko szuflada.
Skoro teraz są pomocni to na pewno po tez będą

Cytat:
o lody ja też mcflurry ze snickersem np

ja nie chcę nawet myśleć jaki będzie kołowrotek oby mała się wrodziła we mnie za czasów bobaskowych i lubiła tak samo spać
swoją drogą śmieszne to jest, że taki maluch-teraz bezproblemowy w brzuszku po urodzeniu potrafi ustawić całą rodzinkę do pionu

No dokładnie przewrót o 180stopni ale będzie dobrze, wszystkie czekamy na te nasze cudeńka

Cytat:
Chciałam coś napisać i zapomniałam ;P co za kalafior :P

W każdym razie z innej beczki - użyłam tego peelingu z Bieledny w saszetce i szczotki - buzia gładka, nie uczulił, zaskórniki niewzruszone :P ale może następnym razem pójdzie lepiej Ale najważniejsze, że nie jestem cała w czerwone placki a działanie czuć

Kupiłam sobie cyckonosz 70 C i jest za mały... Tak mi się wydawał w sklepie podejrzanie nieduży, pewnie źle metkę przyszyli, dobrze, że to za 7 zł z pepco :P
Cieszę się że nie uczulil Cie ten peeling A zaskórniki tak szybko nie zejdą trzeba trochę poczekać na efekty, rób sobie regularnie a na pewno po czasie problem się zmniejszy. Bo całkowicie nie da się ich usunąć ta metodą musiałabyś bardziej drastycznie a to nie jest polecane samej robic (chodzi mi o oczyszczanie manualne).

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-01-06 o 17:10
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:22   #1747
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Cieszę się że nie uczulil Cie ten peeling A zaskórniki tak szybko nie zejdą trzeba trochę poczekać na efekty, rób sobie regularnie a na pewno po czasie problem się zmniejszy. Bo całkowicie nie da się ich usunąć ta metodą musiałabyś bardziej drastycznie a to nie jest polecane samej robic (chodzi mi o oczyszczanie manualne).
Jest bardzo fajny, bo efekt jest, po skórze widac, ze cos zostało użyte a plam nie ma, także dziękuję

Idę jeść płatki mam fazę na czekoladowe kulki z mlekiem bez laktozy ( pewnie bardzo zdrowe btw ale nie ma innej opcji )
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:23   #1748
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
następne to planuję jak ały będzie miał 3/4 lata więc się przyda
gratki
a ja na glukoze za tydzień bleeee kciuki

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

ej ej nie jest duży bardzo chyba zwolnił Ci z rośnięcem

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

chce mi się po dzisiejszym ślęczeniu nad kuchnią spać... ide na drzemkę mam nadzieję godzinną a nie jak zwykle dwu lub dwu i pół godzinną
To sobie budzik nastaw

Cytat:

Nasze mamy mają trochę inne podejście niż my teraz trochę się pozmieniało z tymi metodami. Najbardziej boje się ze moja będzie się za bardzo wtracala we wszystko no ale zobaczymy.

Ja oglądam "ojciec panny młodej 2" na dwójce. Widziałam już ze dwa razy ale fajny film.

Stary 2015-01-06, 17:23   #1749
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
W pierwszej ciąży to sie chciało prawda? Mi tak, a teraz jak sobie pomyślę o praniu a co gorsza ewent.prasowaniu Nie sądziłam że tak to sie zmienia

Wiecie o czym czasem myślę o tym że tak kocham mojego pierwszego synka i myślę jak to będzie jak drugi się urodzi. Czy będę równo ich traktować. Czytałam kiedyś że przy każdym kolejnym dziecku miłosci sie nie dzieli na więcej a się ja po prostu mnoży i pewnie tak jest ale mam takie rozterki. Nie zrozumcie mnie źle kocham synka w brzuszku, a astarszak to moje oczko w głowie i tak po prostu sie zastanawiam, nie mogę sobie wyobrazić co będę czuła jak juz bedzie dwoje...
Spokojnie co prawda nie mam w tym doświadczenia (pierwsze dziecko) ale dużo rozmawiałam na ten temat z przyjaciółka, która miała takim same obawy. Teraz ma 2 synów i po cichu mi mówi ze ten młodszy nawet bardziej ja rozczula bo jest taki malutki i słodki
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:26   #1750
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Jest bardzo fajny, bo efekt jest, po skórze widac, ze cos zostało użyte a plam nie ma, także dziękuję

Idę jeść płatki mam fazę na czekoladowe kulki z mlekiem bez laktozy ( pewnie bardzo zdrowe btw ale nie ma innej opcji )
hehe smacznego!
Cytat:
To sobie budzik nastaw

Nasze mamy mają trochę inne podejście niż my teraz trochę się pozmieniało z tymi metodami. Najbardziej boje się ze moja będzie się za bardzo wtracala we wszystko no ale zobaczymy.

Ja oglądam "ojciec panny młodej 2" na dwójce. Widziałam już ze dwa razy ale fajny film.
swietny film
Stary 2015-01-06, 17:36   #1751
Rina
Rozeznanie

Cytat:
dobrze ze burza minela.. i mnie tu nie bylo. bo wszystkie by sie obrazily i uciekly, zeby ochlonac :P bo ucieczka to nie rozwiazanie sprawy. no kurde. szanujcie sie troche nawzajem. i traktujcie tak jak chcielibyscie byc traktowani.

wiadomo ze zdania beda odmienne, wiec i klotnie sie zdarza. trzeba troche oko przymknac. kazdy bedzie mial swoja racje.. a nie chodzi tu o to, zebysmy sobie dogryzaly :/ wezcie duza poprawke... i spojrzcie troche z boku.
podpisuje się 'obiema ręcami'

Cytat:
u mnie nic. a chlopiecych z wyprzedazy to garstka w tym same body te na 56 i 62 a ja to mam i troche mi smutno bylo..

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

to tak jak ja, chyba ze pieniazki z wyplaty wpadna wczesniej

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

ja dokupialm dzis w tesco 6-pack sensitive po 26 zl

mam 8 dady i 8 pampers bialych zapas
Szalona Ty

Cześć Brzuchatki, nadrabiam Was my dziś po obiedzie u rodziców złowrogi z kapustą i grzybami wrócilismy z zapasem:-P oglądamy skokańców.Zimno strasznie.
Wczoraj zaliczylismy wieczór filmowy z tvp1, nad wyraz udany. Sala samobójców wywarła na mnie mocne wrażenie.

Idę nadrabiać Was dalej

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:39   #1752
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI tak zawsze jakos to omijalam a dzis nic nie bylo innego i sie wkrecilam

MADZIX mama ma racje bo maluch potrzebuje bliskosci tylko to tez chodzio o znalezienie momentu odpowiedniego na odlozenie do lozeczka bo jak przedobrzysz to bedzie na tobie caly dzien wisialo i nic w kolo nie zrobisz

SONIA ja tylko korzystam z chwili ze chlopaki razem sie bawia

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 17:39   #1753
Hanka20
Zakorzenienie

A to fotki z naszego dzisiejszego spacerku pięknie się u nas zrobiło. Tz mnie wyciągnął bo mialam dziś jakieś hormonalne huśtawki i nagle zaczęłam płakać nie wiedzieć czemu... coraz częściej mi się to zdarza mam nadzieje ze przejdzie po porodzie bo wtedy juz musze być zwarta i gotowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1420562364839.jpg (136,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1420562382751.jpg (149,0 KB, 8 załadowań)

Stary 2015-01-06, 17:41   #1754
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ROSI tak zawsze jakos to omijalam a dzis nic nie bylo innego i sie wkrecilam

MADZIX mama ma racje bo maluch potrzebuje bliskosci tylko to tez chodzio o znalezienie momentu odpowiedniego na odlozenie do lozeczka bo jak przedobrzysz to bedzie na tobie caly dzien wisialo i nic w kolo nie zrobisz

SONIA ja tylko korzystam z chwili ze chlopaki razem sie bawia
i korzystaj bo Ci sie nalezy!

Cytat:
A to fotki z naszego dzisiejszego spacerku pięknie się u nas zrobiło. Tz mnie wyciągnął bo mialam dziś jakieś hormonalne huśtawki i nagle zaczęłam płakać nie wiedzieć czemu... coraz częściej mi się to zdarza mam nadzieje ze przejdzie po porodzie bo wtedy juz musze być zwarta i gotowa
hehhe podobno po porodzie jakis czas z hormonami gorzje i hustawka ostra..

slicznie u Was
Stary 2015-01-06, 18:04   #1755
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie macie!

ROSARIO- właśnie wcinamy rogaliki - WSZYSTKIM smakują!!! Super przepis, dzięki!!

A i CYTRYNOWIEC wczorajszy zniknął w okamgnieniu, też fajny przepis!

Ide salej szukać tej torby, bo NIC mi się nie podoba. Znaczy podoba ale za 400 to jeszcze mnie nie pogieło
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 18:05   #1756
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Co Ty ! To super Trafilam na babeczke z mojego miasta, sprzedaje go za 260 zl !!! Bardzo malo, dlatego martwie sie troche jak bedzie z jego stanem, ale mam nadzieje, ze bedzie ok. przynajmniej tak wyglada na zdjęciach od niej hehe

Kurcze wlasnie wiem, cena powala zdecydowanie.. Na allegro ją znalazłam. No nic, zobacze. Moze poodkladam sobie na Nią pieniadze, albo ktoś mily sie znajdzie i mi ja sprezentuje hehehe
Nie martw się stanem na pewno będzie git. Znajomi tez odkupili taki wózek za 300zł razem z fotelikiem i adapterami
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 18:07   #1757
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja dziś jeszcze u mamy zostaję. Mąż właśnie od nas pojechał a mama zadbała o córkę i wnuczkę i uraczyła nas chlebkiem czosnkowym ale się najadłam

a od wczoraj mi się kącik zrobił i boli...

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 18:08   #1758
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie od wczoraj gorący czas, zmarł mój dziadek i dopiero teraz siadlam na tyłku, bo z mama dzis bylam w kościele i zakladzie pogrzebowym.

Jeśli chodzi o becikowe itp. Uważam, ze powinien dostawać kazdy, ale powinny byc różne kwoty, bo niesprawiedliwe byloby to, żeby ktoś kto ma 2000zl dostal tyle ile ktoś kto ma 5razy tyle
Wspolczuje

Cytat:
Ale mi sie dzien zaczal poszlismy do kosciola i prawie zemdlalam tak mi sie duszno zrobilo i goraco ze az usiadlam bo bym klepnela. Wrocilam do domu i leze bo jeszcze mnie trzyma.

KOPERCO a ja moge skladac i rozkladac i tak w kolo i ogladac te sukienusie male w kolo. Moje 3 pralki dla malej na strychu schna od wczoraj

MAJKA tez mialam takie obawy i zupelnie nie potrzebnie bedzie dobrze

MADZIX wspolczuje tej akcji z poczta.. nie fajnie.

PAVLINECKA moj chodzi i mi ciagle powtarza ze aktywna ciaza to lzejszy porod

tez mi ostatnio slabo sie robi :-(

Cytat:
już już napisali, ze otrzymali moje wyjaśnienia i teraz muszą cytuje "zgodnie z wyżej cytowanym przepisem warunkiem ustalenia prawa i wypłaty zasiłku jest potwierdzenie podlegania ubezpieczeniu chorobowemu. W sprawie objęcia Pani ubezpieczeniem społecznym Inspektorat prowadzi postępowanie wyjasniające z płatnikiem składek" czyli jak dobrze rozumiem teraz uderza do pracodawcy posprawdzać dokumenty i wtedy dadzą mi znać... z tż wywnioskowaliśmy że jak wszystko w dokumentach będzie dobrze to przyznają jest napisane że "potwierdzenie podlegania ubezpieczeniu" ktos się zna czy dobrze rozumuję ?

dobrze rozumujesz i powinno byc ok

Cytat:
bebetto luca http://bebetto.eu/produkt/19/luca link do producenta, naj był szary z białym stelażem, jak na tej fotce http://www.sklepikdzieciecy.pl/image...ofunkcyjny.png
bardzo nam się podobał i inna para też go oglądała, fajnie mi się prowadził, łatwo się składa, wypina gondolę i w ogóle najs 13,3 kg. Teraz patrze, ze na smyku ma jednak 4,5 ocene

a drugi jogger adamex, model z 2014 ale opinie ma dobre. Mi się podobała wersja w pepitkę i biały dół, ale mężowi pepitka nie bardzo
http://img34.olx.pl/images_tablicapl...kie_rev004.jpg
http://img36.olx.pl/images_tablicapl...14-_rev004.jpg

tez tego adamexa patrzyliśmy ale ja trafiłam jakieś słabe opinie z tego co kojarze.

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która robiła rogaliki od ROSARIO?? tam jest 5dag drożdży, to nie błąd?? pół kilo drożdzy?! nie powinno być 5gram?
sorry
Chyba rzadko pieczesz?
Ale mi humor poprawilas :-P

Pierogi gotowe! Mam 103 z mięsem, 61 z kapusta i grzybami i 45 z truskawkami
Z mięsem kilka zjedlismy i pyszka! Reszta zamrozona.
Pawcio 13.04.2015

Edytowane przez blackberry89
Czas edycji: 2015-01-06 o 18:09
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 18:10   #1759
Koperco
Zakorzenienie

no właśnie piekę często:P dlatego nie mogę sobie tego darować:P
Nie wiem co mi do łba strzeliło, a raczej niezatrybiło
Stary 2015-01-06, 18:14   #1760
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie piekę często:P dlatego nie mogę sobie tego darować:P
Nie wiem co mi do łba strzeliło, a raczej niezatrybiło
Zdarza sie :-P zaćmienie mialas. Dobrze ze to w ciąży to zawsze można zrzucić ze to kalafior ;-)
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-06, 18:15   #1761
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Zdarza sie :-P zaćmienie mialas. Dobrze ze to w ciąży to zawsze można zrzucić ze to kalafior ;-)
No dokładnie:P..
Stary 2015-01-06, 18:16   #1762
Rina
Rozeznanie

:
Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Kurde pies nam uciekł, znowu pewnie po mieście łazi Tz pojechał go szukać.
I jak tam piesek?znalazł się?
Cytat:
50zł za 5 spotkan po 2h myślę że cena nie jest wygórowana.
Położna bardzo fajnie opowiadała. Obiecała mi nawet dowiedzieć się od koleżanki jak to jest w szpitalu w którym bede rodzić, co zapewniają, a co trzeba przynieść. No i kiedy remont się skończy bo trwa podobno. Bardzo miło z jej strony. Wybiorę ją jako swoją położną

Brzuch mnie dziś boli
Oo przyjemna cena, ja dzwonie jutro-kazali na początku stycznia się kontaktować.Jestem ciekawa jak to wszystko u mnie wygląda

Cytat:
dogadywanie sie na forum to nie to co rozmowa w cztery oczy i pamietaj ze zawsze beda jakies niedomowienia. kazda ma inny poglad na pewne sprawy i na sile nikomu naszego zdania nie wcisniemy dlatego pisalam o tym, ze nalezy miec dystans i duza poprawke wziac na to ja nie chcialam zeby ci bylo przykro, ale nie uwazam zebym cie obrazila. ty napewno myslisz inaczej, bo inna str w tej sprawie mialas, ale to nie wzne. jestesmy tu od paru miesiecy razem, poznajemy sie, nie oceniajmy i szanujmy a bedzie nam sie zylo dobrze
Mądra dziewczynka z Ciebie

Cytat:
nawet mi sie odechcialo :P
to samo mialam po spieciu z Madison takie cos mija, jest tu masa dziewczyn o roznych charakterach i nie uniknie sie tego. ake nie o to tu chodzi porozmawiajmy o naszych dzidziach i o wyprawkach, ewentualnie ja wam sie pochwale moim pokoikiem bo jestem nim zachwycona i nowa lanpa w ksztalcie zarowki tez no i zdj na zywo wam pokaze, jaram sie jak male dziecko oo prosze:
Nudna bedę- super super jest

Cytat:
dam radę

dziex

z bananem, czekolada
wczoraj jadłam nalesniki z jablkiem z bita smietana i czekolada

a w ogóle w.☠☠☠☠ mam, bo znalazłam jedno awizo w skrzynce dzień po Nowym Roku z datą odebrania na 31.12 jeszcze jak spojrzałam na datę, kiedy podobno listonosz mnie nie zastał to byłam wtedy w domu !! na awizie było, że powtórne a tego niby pierwszego w ogóle nie dostałam :/ i spytałam wczoraj o paczkę to oczywiście odesłana, nie wiedziałam co to a okazało się, że to kotek minky Laska z allegro do mnie napisała, że dostała zwrot i co ma teraz zrobić czy jeszcze raz wysyłka+zwrot=mam dopłacic ok 13 zł czy oddaje mi kasę a kotek zostaje u niej. Czujecie
No to już jest chamstwo i ewidentne lenistwo:-\ zgłoś na pocztę i tyle.

Cytat:
wiecie co.. chyba postanowilam kupic jednak koszule (jak ja ich nienaiwdze!) do szpitala a nie pizame. tak sobie pomyslalam rozsadnie (tak- ja rozsadnie ), ze bedzie wygodnie nawet w kiblu, zeby sie tantum rosa podlac, kieca w gore i jade. a i te spodnie moga brzuch uciskac (jakby w razie cc-lepiej nie, ale gdyby cos)..
Dlatego ja zrezygnowałam z piżamy, a przemeczę się w koszulach. Plus wzielam pod uwagę gojenie-przy koszuli będzie lepszy przepływ powietrza.
Przemeczymy się kilka dni i będzie po sprawie ;-)

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 18:21   #1763
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie macie!

ROSARIO- właśnie wcinamy rogaliki - WSZYSTKIM smakują!!! Super przepis, dzięki!!

Ide salej szukać tej torby, bo NIC mi się nie podoba. Znaczy podoba ale za 400 to jeszcze mnie nie pogieło
Bardzo sie cieszę i chyba w przyszłym tygodniu też zrobię

Cytat:
Wspolczuje

tez tego adamexa patrzyliśmy ale ja trafiłam jakieś słabe opinie z tego co kojarze.

sorry
Chyba rzadko pieczesz?

Matko a ja się cieszyłam z moich 40 tylko one średniej wielkości są
jak dałaś rade tyle zrobić, ja po zagnieceniu ciasta i walkowaniu tego miałam lekko dość a przy ladowaniu nadzienia brzuch mi się spinal :/

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Też macie ostatnio momenty utrudnionego oddychania? Wczoraj wieczorem miałam i dziś znowu czuje jakbym nie mogła wziąć głębokiego iddechu i jakby mi przez gardło nie chciało całe powietrze przejść :/ dodam że mam znów swój kaszel zimowo alergiczny ale nie dusi ani nic kaszle jak mi coś wpadnie albi teraz jak mi się ciężko oddycha... może do lekarza się wybiore :/ tylko przeswietlenia płuc mi nie zrobią kurcze :/

Stary 2015-01-06, 18:21   #1764
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś jeszcze u mamy zostaję. Mąż właśnie od nas pojechał a mama zadbała o córkę i wnuczkę i uraczyła nas chlebkiem czosnkowym ale się najadłam

o jak dobrze
Cytat:
Wspolczuje

sorry
Chyba rzadko pieczesz?

tyle pierogow
?
caly dzien lepilas?
chce z truskawkami
Stary 2015-01-06, 18:22   #1765
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

jak dałaś rade tyle zrobić, ja po zagnieceniu ciasta i walkowaniu tego miałam lekko dość a przy ladowaniu nadzienia brzuch mi się spinal :/
Ja robiłam z tztem. On najwięcej walkowal ja tylko troche
No i oprócz wczoraj to mi brzuch jakos nie dokucza na szczescie
Moje tez sa średniej wielkości
Nadzienie ladowalam na siedząco.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-06, 18:23   #1766
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam z tztem. On najwięcej walkowal ja tylko troche
No i oprócz wczoraj to mi brzuch jakos nie dokucza na szczescie
Moje tez sa średniej wielkości
Nadzienie ladowalam na siedząco.
A to nie dziwie sie ja to cały czas stalam... też mogłam mojwgo poprosic

Stary 2015-01-06, 18:24   #1767
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
o jak dobrze

tyle pierogow
?
caly dzien lepilas?
chce z truskawkami
Od 12 do 17 z godzinną przerwą na kawę ze znajomymi

Rosario w ciąży podobno tak sie dzieje ze oddech jest płytki i szybszy.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-06, 18:24   #1768
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Też macie ostatnio momenty utrudnionego oddychania? Wczoraj wieczorem miałam i dziś znowu czuje jakbym nie mogła wziąć głębokiego iddechu i jakby mi przez gardło nie chciało całe powietrze przejść :/ dodam że mam znów swój kaszel zimowo alergiczny ale nie dusi ani nic kaszle jak mi coś wpadnie albi teraz jak mi się ciężko oddycha... może do lekarza się wybiore :/ tylko przeswietlenia płuc mi nie zrobią kurcze :/
ja tak nie mam..
Stary 2015-01-06, 18:29   #1769
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
dawno sie nie pokazywalismy, a wiec to my w
28t 1d
Sliczny brzunio i wcale nie jest tak duży jak to opowiadasz
Cytat:

smacznej kawki
Ani nie mów, moje uda też się jakieś miekkie zrobiły, nie ma tej jedrnosci co wczesniej. Ale jak mówisz, bedziemy walczyc po porodzie
Cytat:
i korzystaj bo Ci sie nalezy!

hehhe podobno po porodzie jakis czas z hormonami gorzje i hustawka ostra..

slicznie u Was
Kurde nawet mnie nie strasz boje sie ze jakiejs depresji dostane czy cos...
Cytat:
ślicznie macie!

Cieszę się, ze smakowało Narobilas mi ochoty na rogaliki i chyba zrobie w niedlugim czasie rozumiem, ze przepis w klubie?
Cytat:

Mnie tez sie przedwczoraj zrobil, i posmarowałam bubchen kremem kilka razy i zniknał w oka mgnieniu Matko ja używam tych kosmetyków dla dzidzi jak szalona nic dla malenstwa nie zostawie wyrodna matka
Cytat:

Wow to zescie narobili tych pierogów pewnie wykamana jestes od tego lepienia co?

Stary 2015-01-06, 18:29   #1770
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI ja tez mam plytsze oddechy ale to normalne

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości