|
|
#3571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
inco ja jadłam budyn z lidla bez glutenu na mleku sojowym
taka namiastką a cukier był dobry Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- możecie razem że mną 2 lutego rodzic :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mlebi ale kakao i drożdżowe!!! Jejku, po coś Ty to napisała No nic. Mam trochę szarlotki od Mamy (nie podniosła mi cukru - niemal same jabłka ścierane przez Mamę), może pół kubeczka kakao na wieczór do tego mnie nie zabije? Albo nie, wstrzymam się i wyproszę na Mamie drożdżowe niemal bez cukru i może na mące orkiszowej i wtedy do tego kakao (tak z pół kubeczka chociaż). Tak jest! Mam plan
|
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Miło, że oglądacie film ze mną w roli głównej
Ja się też poryczałam ale na innym filmie... I to tyle razy ze mnie łzy wypływały, że mi wyskoczyło coś pod okiem i wyglądam jakbym ryczała cały dzień
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
odnośnie budyniu, wlaśnie zjedliśmy waniliowy. U mnie TZ uwielbia budyń, dla mnie jest ok, ale taki gorący i rzadki nie lubię zimnego.
a i jeszcze podczas
|
|
|
|
#3575 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś czuję, że teraz często będziemy zapłakane...
Ja to już mam stres przed jutrzejszym zwiedzaniem oddziału... I coś mi się zdaje, że też wyjdę zapłakana... |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie poryczalam w ukryciu na zwiedzaniu oddzialu
Noooo ja zdjelam pranie, wsadzilam kolejny recznik do torby,tym razem porodowy, bo licze na sale z wanna .... i brzuch mnie zaczal ciagnac wiec polozylam sie i ..czuje,ze to moje miejsce ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
zamiast sie rozszerzac
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Trzy ostatnie strony to gadka o jedzeniu i jak tu pilnować aby nie zgrzeszyć za dużo zaraz idę kakao sobie zrobić i zamiast budyniu serniczek wciągnę bo jeszcze kilka kawałeczków zostało ![]() Ja dziś od rana przepakowałam torby do szpitala dopakowałam co jeszcze mi brakowało i jestem gotowa
|
#3578 |
|
Konto usunięte
|
inco pycha :p
na mace orkiszowej nie jadłam ale poproszę teściowa żeby też zrobiła ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubcia ja tam mam jeden rożek z kompletu pościeli do łóżeczka:
http://allegro.pl/13el-posciel-do-lo...914328006.html oprócz tego otulacz z motherhood no i kocyki. Tyle. Więcej nie planuję. A no i śpiworki też mam. |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rozek z Motherhood z wkladem
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia a co bierzesz do szpitala zeby owineli Niunię ? Kocyk? Rożek ? To i to ? bo ja kocyk wezme wiadomo, ale nie wiem co z rożkiem, czy też wziąć...
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
najchetniej to bym latem mlodemu zakladala pampersa i taki otulacz na to do ozdoby
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuchy..
Was to tylko ubic... narobily smaka na budyn.. a ja mleka nie mam tyle w domu... ![]() Czy Wy wszystkie robicie sobie ten masaz krocza?!... bo ja to nie... jakos sie boje... a maz nie chce nawet slyszec o eh... chyba wole nie wiedzec... ![]() Co do rozka.. ja mam jeden usztywniany i jeden zwykly.. do szpitala biore ten zwykly.. w ogole wyjelam to usztywnienie... nie czuje chyba potrzeby uzywania tego... Madzia... wspolczuje Ci problemow z rekoma... ehhh... mi Mala wciska rece w pachwiny... i to tak boli, ze kilka razy prawie zaliczylam glebe...
|
|
#3584 |
|
Wtajemniczenie
|
Buu można na pewno będzie trzeba skompletować wszystko nie ma innej rady
Tylko ja głupia chciałam żeby Tż złożył łóżeczko sam jak ja już urodzę . I co by było gdybym jednak nie zmieniła zdania, zamiast do mnie to po śrubki by jeździł :P Lui to jak zacznę rodzić w nocy pisać smsa? Czy zaczekać do rana
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez masazu nie robie, raz sprobowalam ale wlozylam tylko jeden palec i bolalo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3586 |
|
Wtajemniczenie
|
JA zaczęłam masaże ale gin mój jakiś taki bez emocji do tego. Powiedział że jak chce ale jak dziecko będzie ... ułożone (nie pamiętam) to i tak będą musieli naciąć żeby coś tam o nosku mówił, więc sobie darowałam i coś czuję że będę płakać z tego powodu po fakcie, no ale trudno
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Poszukuje pomysły jutro na obiad. Mamusie cukrzycowe może by mi podpowiedziały co najlepiej lubią jeść Bo o tatku muszę pamiętać ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Tak w ogóle to sobie rozmyślam czy T przyjdzie jak ja urodzę :/ hmmm
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
ja dziś miałam kaszę do tego duszona marchewka i mięso jak na mielone upiekłam w piekarniku w formie zapiekanki
teściowa często mi robi kurczaka pieczonego w folii z ziołami czasem też mi robi pulpety z piersi indyka gotowane w rosole Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga ja do szpitala nie biorę dla Niuni żadnych ciuchów ani kocyków. Będzie w szpitalnych. Posłuchałam położnej ze SR. Nie będę później tego wyrzucać bo szkoda.
Masażu krocza nie robię, bo się jakoś boję tam grzebać ![]() Za to mój mąż od dzisiaj odlicza dni do 37 tc, bo wtedy koniec celibatu i z sypialni nie wychodzimy |
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
Dzien jak nic pozegnam budyniem....przez Was!
Martula jakie czadowe te otulacze, wymieklam przy sowkach i tych z wzorami folklorystycznymi! Buuu ty masz dwie coreczki? Czy zle pamietam? przy obu porodach mialas takie szybkie skurcze? Ja licze ze za drugim razem pojdzie szybciej i bardziej ksiazkowo.... |
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3591 |
|
Wtajemniczenie
|
MLEBI mam nadzieję że smakowałam
![]() OLCIA co to za film? Ja przez was dzisiaj też zjem budyń. Obym miała jeszcze czekoladowy ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- A no i ja dzisiaj też się poryczałam bo się wkurzyłam i z tych nerwów zaczęła mnie szyjka kłuć więc szybko magnez i no-spa i głębokie oddechy
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Haha a ja budyn juz dzisiaj jadlam na drugie sniadanie :p troche Was ubieglam :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
marchewka byłaś pyszna
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- teraz zero nerwów chyba że ktoś chce rodzic to można się denerwować:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj miałam kaszę jaglaną plus pulpeciki mielone w śmietanie. Duszona, film "szkoła uczuć" ale już się skończył mój tż tylko głaskał mnie po policzku, mówiąc : "nie płacz..." ![]() Ale o 22.00 na Polsacie będzie "siedem dusz" też piękny film. A ja przed chwilą kliknęłam na rogal do karmienia i komplet pościeli z linku co Asia wkleiła ach....
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi Tż właśnie się mnie dziś zapytał na kiedy mi ma zaserwować dawkę nerwów żeby urodzić
Już dziś zaczynał swoje akcje ale się nie dałam !!! Jak ma mnie wkurzać to wole żeby sobie Madzia jeszcze mieszkała w brzusiu
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona, ściskam
szkoda nerwów...
|
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi Tż dzisiaj jeszcze powiedział że mówił mi że ma usta popękane a ja mu kremu nie wzięłam i do razu miałam fazę że jak mam okres to jego moje podpaski nie obchodzą, no sam sobie mógł wziąć nie? To co powiedział że może mi z allegro zamówić
|
#3598 |
|
Konto usunięte
|
paulina nie denerwuj się
![]() no moja teściowa to cały czas mi coś dobrego robi do jedzenia Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3599 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja nie Lui, ale tak tak, jak sie cos zacznie- pisz smsa
![]() Cytat:
:P Cytat:
Ja wypiore normalnie i heja ![]() hehehe to juz pewnie skresla dni na kalendarzu maz ![]() Cytat:
pozniej mamy z mezem puscic sobie jakis kolejny thriller :P Cytat:
ja zjadlam jablko wlasnie i mnie pogonilo do kibelka z tych nerwow moich wewnetrznych to juz 3 razy dzis na dwojeczce bylam szok bede laska
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-06 o 20:23 |
||||
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Przepraszam za błędy ale z telefonu pisze i nie zawsze daje rade poprawić to co on przekształcił. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

No nic. Mam trochę szarlotki od Mamy (nie podniosła mi cukru - niemal same jabłka ścierane przez Mamę), może pół kubeczka kakao na wieczór do tego mnie nie zabije? Albo nie, wstrzymam się i wyproszę na Mamie drożdżowe niemal bez cukru i może na mące orkiszowej i wtedy do tego kakao (tak z pół kubeczka chociaż). Tak jest! Mam plan
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zaraz idę kakao sobie zrobić i zamiast budyniu serniczek wciągnę bo jeszcze kilka kawałeczków zostało
ślub 28.04.2012

eh... chyba wole nie wiedzec...
mi Mala wciska rece w pachwiny... i to tak boli, ze kilka razy prawie zaliczylam glebe... 

mój tż tylko głaskał mnie po policzku, mówiąc : "nie płacz..."