|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczam, ze nigdy na niej nie piekłam
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
Stolnica zwykle służy do wyrabiania ciasta. Chyba, że to jest jakaś forma płaska, ale sama widziałam napis, że to stolnica.
|
|
|
|
#4235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- o tak.. ale w sumie lubie oba sklepy...w kazdym co innego kupuje
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Stolnica silikonowa czyli mata. Na niej tez mozna piec.
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
niemiecki lidl ma sklep internetowy.. a tam mnostwo rzeczy.. niekoniecznie z aktualnych ofert nawet
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- zawszxe smierdzą na początku. ja regulanie piekę na stolnicach jeszcze co do starcia L vs B - kocham lidla za deluxy... mój portfel nie jadła ktoraś tę wielką szynkę na kosci - coś 2,5 kg? widzialam wczoraj przeceniona na 79 zł i kusi mnie... ale nie wioem jaki to rodzaj wędliny... taka surowa jak szwarcwaldzka?
|
|
#4238 |
|
BAN stały
|
Ktos poleci dobrą pizzę z marketu?
|
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
To się nie spodziewałam. Pomyślałam, że mam stolnice drewnianą i ta mi nie potrzebna ale skoro ma jeszcze takie zastosowanie to być może kupię następnym razem.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Mnie smakowała pizza z b. z szynką, taka pakowana w pudełko po 2 szt. Tyle, że ja dołożyłam jeszcze suszone pomidory, ser gouda i swoją szynkę. |
|
|
|
#4240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4241 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jest nadzieja dla niej? Nic silikonowego mi nie śmierdziało nawet przy 1 użyciu, dlatego już więcej blatów na niej nie piekłam. Cytat:
|
||
|
|
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
U mnie cena parki na koszu też 49, ale na czytniku i w kasie (oczywiście kupiłam) 39. Zapomnieli zmienić cenę na koszu.
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2015-01-06 o 22:04 |
|
|
|
#4244 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście może parki w Białymstoku?
|
|
|
|
#4248 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie kupił wagi w poniedziałek ?
aby podzielił się opiniąJutro rano pójdę po pieczywo jak będzie to raczej wezmę ( chociaż wątpliwe zeby jeszcze były) ale w tej cenie troszkę wyzszej, ładniejsze wagi widziałam na all. i bez szklanej tacy która jakby nie było może sie zbić. |
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że temat wracał parę razy, ale nie byłam zainteresowana i nie pamiętam, czy mleko kokosowe jest w stałej ofercie?
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) I chyba ktoś odpowiedział mi, że nie ma, ale w 100% pewności nie mam bo to sporo czasu temu było..Jeżeli już porównujecie to u mnie ostatnio także wygrywa biedronka, rzadziej jakoś do lidka mi po drodze, albo oferta nie taka, albo boję się staranowania Ciuchy na pewno mają ładniejsze niż w biedronie ale ja i tak ciuchy kupuję online więc w lidlu jak dla mnie za dużo jest ofert ciuchowych. Biedronka ma bardziej różnorodne oferty przemysłowe, które w dodatku często można dostać za grosze na wyprzedaży W lidlu nie trafiłam na nic ciekawego na wyprzedaży![]() Obsługa bez dwóch zdań wygrywa uprzejmością u nas w biedronie. W lidlu albo ich wcale nie ma albo czasu na nic nie mają, a w biedronce zawsze są bardzo pomocni ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-01-07 o 01:44 |
||
|
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Waga była, były dwie sztuki szkoda tylko że czerwony kolor ale ważne że jest
bede dzis probowaćOd razu mówie polecam idzie samemu zakodować 200 produktów co jest rewelacyjną sprawa raczej wagi tego nie mają wszystkie które do tej pory oglądałam miały zakodowane swoje produkty z których polowa wieksza była bezużyteczna .
Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2015-01-07 o 10:29 |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam u siebie lunchboxy ( sałatki) z tuńczykiem, fetą lub szynką z sosami, dobre to ?
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sos całkiem ok
|
|
#4256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://fanlidla.pl/gazetka/2014.11.2...nka,z,silikonu
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w L i zobaczyłam na przecenie ricottę. Na opakowaniu markerem było napisane 25% taniej (zazwyczaj jest naklejka). Przy kasie jak dziewczyna (wydała mi się młodsza ode mnie) policzyła mi ricottę zapytałam czy jest naliczany rabat i dopiero jak wspomniałam to mi naliczyła.... Banany miały być po 2,99zł a okazało się ze sa po 4,49zł ale to już trudno (w B. były brązowe). Zawsze trzeba sprawdzac paragony bo kasjer też człowiek i moze się pomylić..
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie może czy dostanę jeszcze w L te opaski na kolano po 20 zł? Przepraszam jak pytanie już było, ale nie działa mi wyszukiwarka
|
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
widziałam kilka sztuk na Nowowarszawskiej, ale ze dwa dni temu
|
#4260 |
|
Przyczajenie
|
Nie wszystkie stolnice nadają się do pieczenia. Ja mam dwie silikonowe i jedna jest do pieczenia, a druga nie. Ta pierwsza przy pieczeniu nie daje żadnego zapachu, nawet przy pierwszym użyciu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ja wczoraj piekłam 3 min i śmierdziała niemiłosiernie, jakbym gumowce paliła 
ale miałam tylko 180 i na 3 min, a we wszystkich formach przecież piecze się średnio godzinę, dlatego się zdziwiłam.

Lubiłam mleczko z pompką Ziaja Kozie mleko, ale ono strasznie ciężko się wchłania.
kiedyś lubiłam Biedronkę, ale teraz denerwuje mnie bałagan i brud w tej, którą mam blisko, a w Lidlu zawsze czysto, poukładane, zazwyczaj wszystko jest, a rano ludzie się nie rzucają na towary.

06.12.2020
23.07.2022