|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
U mnie skończony 34 tydzień. Na razie nic się nie dzieje i dobrze, bo ciagle niegotowa jestem
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Ty musisz jeszcze chwilę poczekać, żeby Klara była już donoszona
|
|
|
#3723 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dołączam się do bezsennych, nie zliczę latania do łazienki i ciężkiego oddychania :/. Wszystkim chorowitkom życze zdrowia Kciuki za dzisiejsze wizyty (ja też idę dzisiaj do lekarza....ale po zwolnienie )Ja jeszcze nie mam obmyślonego zestawu ubranek dla dziecka, ale pewnie też body dł. rękaw + śpioszki, albo body krótki rękaw +pajacyk. I oczywiście kombinezon + czapeczka. A dla siebie coś luźnego. Ja też oglądałam siedem dusz... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
każdy lekarz ma inne podejście...ale ten to super ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, ze z dzieciątkiem wszytko ok ![]() u diabetologaMamusie, gratki za skończone,a rozpoczęte kolejne tygodnie
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-07 o 10:59 |
|||||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Tak... życzcie jej, żeby matka pod nogi patrzyła:P
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Aga hahah pewnie gin myśli, że urodziłaś
![]() Mój to by nawet pewnie nie zadzwonił, ale mam nadzieję, że zobaczę go jeszcze z raz, góra dwa razy i nara
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak, wisi mi on tak totalnie -i specjalnie nie zadzwonilam, nie odwolalam wizyty niech siedzi i duma ![]() czop jeden ale mi sie mlody w brzuchu koguci ojojojojoj, ma jeszcze miejsce diabeł mały,bo to co wyczynia to jakies akrobacje pępkowo -żołądkowe jak mi sie nic nie chce..... muszę jakiś obiad wymyśleć ... pewnie padnie na makaron,bo nic innego nie chce mi sie robic a po poludniu jedziemy zawiezc moje zwolnienie do dyr, nie lubie tego robic a potem do Agatki na chwile w szpitalu i SR wroce zmachana i obolala, na pewnoooooooooooooo
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam dzisiaj na obiad to mogę co najwyżej pierogi na patelnię wrzucić
![]() Dopiero wieczorem po pracy Tż pojedziemy na zakupy więc musi starczyć ![]() Jezuuu już 12sta a ja dopiero dres na tyłek wciągnęłam
|
|
#3728 |
|
Konto usunięte
|
zielona dobrze że trafiłaś na normalnego lekarza
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszmy się wolnym czasem, bo niedługo będziemy za nim tęsknić ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Ja już kolejną turę ubranek wrzuciłam do prania Dwie już zdjęte z suszarki. I prasowanie
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia haha no dokładnie, ostatnie chwile luzu
![]() Ah dobrze, że pranie mam już za sobą, aktualnie nie mam siły na nic A niby przed porodem w kobietę wstępują nowe siły
|
|
#3731 |
|
Konto usunięte
|
ja odpoczywam. kupiłam jeszcze stanik do karmienia w hm i trochę za dużo było chodzenia
ilona kiedy masz wizytę? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam przeważnie mogę wstawać, ale w takie warunki jak dziś - masakra! Cytat:
Aguś dzięki za współczucie. Wiecie, moja córa nie darła się na całe przedszkole, ale tak się rozżaliła... my do wejścia, a tu cyrk... a jeszcze obiecała, że będzie grzeczna bo z kolei ja obiecałam jej zabawkę jeszcze wczoraj . Aguś oj mógłby być głową tu i ówdzie, ale przypomina mi to bardziej smyranie nogami aczkolwiek nadzieja umiera ostatnia A Twój gin na pewno tęskni... a teraz może się pocałować w nutelle, że tak brzydko powiem ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Mój cukier po śniadaniu 93... no tylko Bóg ma moc nad moimi cukrami nigdy nie ustrzelę czy mam mało czy dużo.Jutro dietetyk.
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Kochane, używam tych domowych sposobów.. jestem pilnowana przez matkę pielęgniarkę, więc choćbym czegoś nie chciała, jest mi to dosłownie wciskane.
Obudziłam się przed 11 i w sumie czułam się tak samo. Zrobiłam sobie sok malinowy z lipą. Popsikałam sobie solą morską do nosa i kładę się dalej żeby się wypocić. Ewa czekamy na wieści ze szpitala Ilonka gratulacje ciąży donoszonej Szymek pewnie już jest duży ![]() Zielona cieszę się, że trafiłaś tam na normalnego lekarza! Tutti gratulacje udanej wizyty, dobrze, że jesteś pozamykana
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
hej!
Paulina jakby co pisz o każdej porze ![]() jest 12.00 a ja właśnie wstałam... mam mega lenia dzisiaj, przespałabym caly dzien... i wogóle ostatnio 22.00 a ja już jestem gotowa do spania, przecież jak mnie złapie w nocy, to ja nie urodzę ![]() Ewa daj znać co tam pije wlaśnie cappucino, miałam isć do biedronki, zrobić sałatkę, ugotować jakąś dobrą rozgrzewającą zupę, posprzątać, wyprasować małej rzeczy kciuki za wizyty , tuli dobrze, że w porządku wszystko
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam prasowanie, ale woda mi się skończyła i poprasowałam tylko rożki kocyki i kolorowe pieluszki. No i wstawiłam kolejne pranie niuniusi. Syf ciut mniejszy
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za wsparcie. Trochę się dziś jeszcze bałam, bo Mały sie nie ruszał i już myślałam, że może przez ten stres coś jest nie tak. Najadłam się jednak ciastek (kit z cukrami), położyłam i poczułam ruchy. Ufff....
Zielona - fajny lekarz. Ciekawe co u Ewy! Duszona - fajnie, że napisałaś przepisy na syropy. Przydadzą się ![]() Madzia -zdrowia! |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi w piątek mam wizytę i już się nie mogę doczekać bo jak nic coś załapałam bo mnie tam strasznie swędzi i piecze ;/
Lui haha ja mam tak samo i tylko się modlę, żeby mnie nie złapało w nocy bo przecież nie urodzę ![]() Madzia no leż, leż, oby szybko przeszło Kasiulka brawo za piękny cukier
|
|
#3738 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja pospałam teraz trochę i trzeba wreszcie wstać. Muszę z rosołu zrobić jakąś zupę i spisac pytania do gina. A poleżę jeszcze z pół godzinki
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
ilona kciuki żeby było już rozwarcie
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Duszona aaa poleż
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Chciałabym bardzo tak ze 4 cm już
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona 4 cm wow
naprawdę się nie boisz
|
#3742 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a u mnie w chwili obecnej przy sloneczku -12'C boję się że jak będzie tak pogodnie to jutro będzie powtórka z rozrywki a rano muszę jechać z Wercią do stomatologa a jak mi auto nie odpali to będę w czarnej d... a potem zakupy wyprawkowe...już widzę jak się będę kulać po auchanie
chcesz rozśmieszyć Pana Boga-opowiedz mu o swoich planach... Edytowane przez iva_b Czas edycji: 2015-01-07 o 12:14 |
||
|
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
tak rano wyglądał mój zamek w drzwiach
|
#3744 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba wstanę jednak na drugie śniadanie i kawę bo zastój w jelitach był wczoraj...
ILONKA ja też chciałabym usłyszeć że jest jakieś rozwarcie i po prostu mam się oszczędzać. A tak boję się że moja żyrafia szyjka nie będzie chciała współpracować podczas porodu... Przedwczoraj kazałam mężowi wyprasować stopy a on nie wiedział o co chodzi... No jak nie wie skoro wydaje proste polecenie hehe za trzecim razem dopiero dotarło do mnie co ja mówię miał je kremem wysmarować
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Iva, aż zimno mi sie zrobiło !
|
|
|
|
#3747 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
uroki mieszkania na za...dupiu
![]() oby do wiosny ![]() Duszona dobre ważne że koniec końców nóżki wymiziane
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za cukier ![]() Może Twoja młoda odczuła tyle wolnego w domku ![]() Jak bez darcia, to jeszcze nie tak źle hihih ![]() Dokladnie z tym moim ginem- powiedzialabym nawet,ze w kakao tez moze się cmoknąć fajny ![]() taki zimooooooooooowy ![]() Ilonka Ty jestes dobra z tym rozwarciem hihihi kto wie kto wie, zycze Ci takieeeeeego rozwarcia ,ze hej ![]() a ja dalej leze, Ty Ilona przynajmniej dres nalozylas a ja leze...leze...i ani mysle wychodzic z wyra do 14 bo jak sie zmacham to nie dam rady juz wieczorem ogarnac wszystkich moich planow
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Leżcie kobietki i relaksujcie sie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

No Ty musisz jeszcze chwilę poczekać, żeby Klara była już donoszona
(ja też idę dzisiaj do lekarza....ale po zwolnienie
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)