gierki eks? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-08, 12:32   #1
izmonek
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to izmonek

gierki eks?

jakis czas temu rozstalam sie ja po 2.5 leti zwiazku i moj eks z liceum po 4 latach

bylismy razem 1.5 roku w liceum
odezwal sie do mnie po 5 latach milczenia mimo ze mielismy wspolnych znajomych on unikal spotkan a ja nie rezygnowalam ze spotkan z nazymi znajomymi
nagle sie wszystko zmienilo

rozmwiamy godzianmi o naszej przeszlosci o naszych problemach takich samych brew pozorom zwanych tozstajem drog

podkresla w kazdej rozmowie ze moglismy byc szcesliwi podkresla jaki on jest cudowny
bije od niego cieplo
i jak cos powiem chocy ze lubie facetow ktorzy dbaja o siebie to mowi ze sie wpasowuje

mielismy sie spotkac na zywo ale on odwleka niby mowi ze jutro mam rezerowac czas a potem znika sie nie odzywa wieczorem zaczepia na gadu

jakas zabawa z jego strony czy niesmalosc?
ciagle chce slyszec ze bylo mi z nim dobrze
ja zaczynam czuc sie niesamowicie glupio skrepowana
boje sie powiedziec napisac cos co zle odbierze

na pytanie czy sie stesknilam odpowiedzialam za chloapkiem takim jak ty przyjaciele kolegom? dopowiedzial ty doskonale wiesz

i co ja jestem zgaduj zgadula

a mowia ze babki nie wiedza czego chca i mowia szyframi
Stary 2007-08-08, 13:17   #2
Fioletto
Rozeznanie

Dot.: gierki eks?

po 5 latach milczenia nie przypisywałabym teraz szczególnej wagi do jego - bez urazy- pokrętnych aluzji bez głębszej treści.

.... Das also war des Pudels Kern!

Fioletto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-09, 09:12   #3
izmonek
Zadomowienie

ale on ma aluzje ktorych sam sie boi
bo widzielismy sie kilka razy

i widzial jak ja na niego reaguje
Stary 2007-08-09, 11:13   #4
gramma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izmonek Pokaż wiadomość
i widzial jak ja na niego reaguje
A jak na niego reagujesz?
To ten sam facet o którym piszesz w wątku obok?
Jeśli tak to ja bym odpuściła. Po 5 latach obudził się z ręką w nocniku i szuka kto by go przygarnął, reklamując się jak papier toaletowy w telewizji. Jestem na nie , chociaż wiele zależy też od innych czynników (jak się rozstaliście, co Ty do niego czujesz itp.).
gramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-10, 23:15   #5
izmonek
Zadomowienie

ja czuje ogromna sympatie
serduszko mi bije i takie szczescie

od niego takie cieplo bije ze eh

rozstalismy sie bo za duzo olesi za mna latlo i myslala ze go zdradzam i sie wkurzylam
Stary 2007-08-11, 10:34   #6
katzet
Raczkowanie

..

Edytowane przez katzet
Czas edycji: 2014-05-14 o 23:06
katzet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 12:33   #7
brukselka
Zadomowienie

olac typa
Stary 2007-08-11, 13:15   #8
6f000f86acc05487417ad38db744a7fd3f3da099_5e4dcc023b14f
Konto usunięte

olac..
oni po rozstaniu maja czesto taka potrzebe dowartosciowania sie, flirtowania lub znalezienia kogos w zastepstwie zeby udowodnic sobie, ze z nimi wszystko jest ok, ze bez problemu potrafia zawrocic w glowie dziewczynie niedlugo po rozstaniu..

Boze, jacy oni sa schematyczni :/
Kobieta po 4 latach chorowalaby z rozpaczy a oni myk na gg, myk do knajpki bo czy mamy cos do stracenia..
6f000f86acc05487417ad38db744a7fd3f3da099_5e4dcc023b14f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 15:33   #9
izmonek
Zadomowienie

tez tak sadze

cho powiedzial mi ze sie mna nie bawi eh

to serduszko
Stary 2007-08-11, 15:50   #10
TooFarGone
BAN stały

[1=6f000f86acc05487417ad38 db744a7fd3f3da099_5e4dcc0 23b14f;4981579]olac..
oni po rozstaniu maja czesto taka potrzebe dowartosciowania sie, flirtowania lub znalezienia kogos w zastepstwie zeby udowodnic sobie, ze z nimi wszystko jest ok, ze bez problemu potrafia zawrocic w glowie dziewczynie niedlugo po rozstaniu..

Kobieta po 4 latach chorowalaby z rozpaczy a oni myk na gg, myk do knajpki bo czy mamy cos do stracenia..[/quote]

Oni, oni, oni mhm
To z pewnością potrzeba dowartościowania się w każdym przypadku, całkowicie się zgadzam
Działamy wszyscy wg tego samego schematu jak zaprogramowane maszyny, zero uczuć
Do tego uwielbiamy zbierać baty od rozgoryczonych panien za coś co robi jakiś tam procent ogółu.
No i jeszcze nie znamy słów rozpacz/smutek, facet przecież musi być silny i jak go (tak jak kolegę mojej kuzynki) kobieta zostawi po 5ciu latach dla kogoś kto więcej zarabia i ma dom, a nie mieszkanie, to on od razu przecież poleciał do knajpki X] A nie do terapeuty

A tak na poważnie to czyżby niedawno Twój "eks" robił Ci tak samo ?
TooFarGone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 16:11   #11
6f000f86acc05487417ad38db744a7fd3f3da099_5e4dcc023b14f
Konto usunięte

nic mi o tym nie wiadomo nie mam z nim kontaktu

mojego zdania nie zmienisz juz gdzies wspominalam, wystarczy przejrzec fora i zauwaza sie powtarzajace namietnie schematy

wystarczy popatrzec wokol siebie, na znajomych z liceum, ze studiow, pracy, przyjaciol, rodzine..

w moim otoczeniu byl tylko jeden mezczyzna, ktory bardzo przezywal rozstanie z kobieta, dzieki takim jak on wieze, ze moze i mi uda sie spotkac podobnego czlowieka..

ps. ja nie twierdze, ze wszystkie kobiety sa cudowne i bezproblemowe..zauwazylam ze pojawila sie w ostatnich latach plaga materialistek i (tu dodam od siebie) kobiet-kokietek uwielbiajacych rozbijac cudze zwiazki.. w tym wypadku wole chyba te meskie schematy
6f000f86acc05487417ad38db744a7fd3f3da099_5e4dcc023b14f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 17:56   #12
nri
Zadomowienie

[1=6f000f86acc05487417ad38 db744a7fd3f3da099_5e4dcc0 23b14f;4981579]olac..

Kobieta po 4 latach chorowalaby z rozpaczy a oni myk na gg, myk do knajpki bo czy mamy cos do stracenia..[/quote]

Ja tez sie z tym spotkalam. Ale w takich przypadkach zawsze jest strona, ktorej zalezy i taka, ktora ma w tylku. Ich zachowania sa zwykle bardzo podobne w kazdym przypadku. I plec nie ma znaczenia - dziewczyny tez czesto odchodza do innego bez mrugniecia okiem.
Stary 2007-08-11, 19:05   #13
palyna
Przyczajenie

Hey! Ja mialam podobnie... kochalam sie w gosciu 3 lata bylismy ze soba..ale nie wrto opisywac tego co bylo,bo ten facet mnie zranil tj chyba nigdy nikt na swiecie =/ nie bede wdawac sie w szegoly , ale uwierzcie ze wesolo nie bylo. Ja jednak bylam w nim szalenczo i slepo zakochana...wszystko usprawiedliwialam...uspra wiedliwialam jego... Ale stalo sie rozeszlismy sie, bylo tak jakbysmys ie nie znali. Na ulicy mijalismy sie obojetnie,no dla mnie to byl koszmar. Po jakis 2ch latach przemowil do mnie. Przez przypadek wyszla szczera rozmowa na gadu <niby szczera> przepraszal, udawal skruszonego, mowil jak to mu na mnie zalezy, ze chcialby ze mna byc. Nawet chcial zrezygnowac z przeniesienia sie do wawy dla mnie... Na szczescie lub nieszczescie ja ulozylam sobie zycie na nowo,jestem juz przeszlo 3 lata z innym facetem, z ktorym jest mi cudownie, Nie powiem bo niby stara milosc nie rdzewieje i jakby nie bylo to jakies mile wspomnienia zostaly mi z czasu bycia z Panem R. Na poczatku jak to wszystkos ie dzialo, mialam taka chwile slabosci, zeby sprobowac znow z nim byc...ale cale szczescie ze nie zrobilam tego. Teraz gdy on dalej jest sam, wie ze nie ma u mnie szans znow jest taki jak wczesniej, chodzi mi o to zejak chcial znow ze mna byc byl nadzwyczaj mily itp.a teraz jest taki jak dawniej...=/ naprawde warto sie dobrze zastanowic zanim sie podejmie jakas decyzje.
palyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-12, 15:36   #14
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Nie mozna miec słabości-ludzie sie zmieniaja i zycie sie zmienia...Mnie np nie rusza takie przypominanie " jak to było miedzy nami". BYŁO i sie skończyłoTrudno żałuje to dobrze-moze nastepnym razem bedzie doceniał to co ma...A skoro sie skonczyło to cos nie tak było i trudno.Wg mnie nie ma sie co mieszac w takie gierki z byłym bo mozna sobie znowu namieszac w zyciu i stracić cos co ma dla nas najwieksza wartosc-aktualnego TŻ

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-12, 17:23   #15
kasientos
BAN stały

kurcze bylo jakies takie madre przyslowie w stylu " nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki".. ale nie jestem pewna

ale do sedna.. znam podobna historyjke.. byli para w lo.. zerwali.. po latach zeszli sie.. (pomijam te wszystkie nudne szczegoliki )..

tylko chcialam napisac jakie wnioski wyciagnela ta dziewczyna.. to byl blad
, wystarczy przypomniec sobie dlaczego sie rozeszliscie..

a z tego co ty piszesz to chlopak jakis niedowartosciowany... szuka osoby ktora podniesie jego ego...
kasientos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-13, 08:08   #16
izmonek
Zadomowienie

wlasnie on tak nie robil zaczal pic po moim z nim zwiazku po pol roku znalazl kogos

hm ogolnie ostatnio mam szczescied o tych eks wszystkich no nie powiem bo moj eks z ktorym teraz zerwalam wypisuje ze nie umie sie odkochac eh mam dosc spotyka sie z inna ja z innym i po co to robi
ja mam chyba jakis magnez do bylych

i przez to nie moge sie zajac swoim nowym a on jest tego wart
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości