|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
Karolina bardzo źle się zachowuje w sklepach. Możecie polecić jakiś peeling do ciała z mocnymo scierającymi naskórek drobinkami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() |
#1113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
avon mi ciemniał inne mi ciemniały i wszystkie były w kamieniu ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-07 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Dossisława I
|
https://www.youtube.com/watch?v=jHjxHJfV43E
Anna Durka na YT. |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tego max factora nie miałam. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Konto usunięte
|
Lavi92, Rozyczkadzessi, kashmirka, cooone, Ishya, Venin, jajajamajka, anja415 - dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa
![]() Żeby wciąż nie myśleć i nie płakać, próbowałam sobie podsumować ten rok na YT. Z subów wyleciały - Panna Joanna, Stylizacje, Digital Girl... za nudę, reklamy, tandetę i hipokryzję, za kiepskie makijaże i przekonanie, że są naj... Oleska wyleciała i wróciła. Polubiłam Szusz - głównie za vlogi z podróży, oby więcej ich. Pokochałam Czarszkę - super kobieta, ma swoją niszę na YT, dzięki niej przestawiam się na naturalne kosmetyki. Przestałam oglądac CTFxC, zaczęłam Shaytards (swoją drogą, czemu zachowanie Shaya w różnych miejscach publicznych nie razi, a Karoliny już tak? Czemu dużo więcej wybaczamy Amerykanom? Mam wrażenie, że to tak jak z filmami, zagranicznym łatwiej dać nam tę "10", a do polskich filmów zawsze trzeba się przyczepić ;]) Tęskniłam i tęsknię za Inez, szkoda, że tak rzadko nagrywa. Do Boogie mam mieszane uczucia, bardzo sympatyczna dziewczyna, fajnie, że jest ktoś tak pozytywny na naszym YT, nie mogę znieść za to jej hauli o tego, jak opowiada o produktach. Zaczęłam zaglądać do Juszes, przy czym lubię jej "gadane" filmiki, stroje dnia mnie nużą. LGS - super laski, naturalne, zabawne, profesjonalne. Nissiax lubię, miła dziewczyna, profesjonalnie podchodzi do tego, co robi, dba o widza. Gabrysia - ostatni sub, nie przeszkadzają mi zabawne błędy ("miałam wielki zgryz" ![]() Cremedelacreme - zawiodłam się trochę, chyba brak jej weny, bardzo lubię tę kobietkę, ale zdaje się, że nie lubi słuchać sugestii widzów. Naj, naj, naj - Czarszka, LGS, Inez, LS Pozytywne zaskoczenia - Szusz, Gabrysia Nie dziękuję - Pannie Joannie, Stylizacjom (a tak ją lubiłam...) i Hance XS Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-01-07 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Szkoda
![]() ![]() W ogóle w jej CV poza "aktorką" pozycje jak np..: Kreowanie własnego PR od stycznia 2003 (od 12 lat i 1 miesiąca) udział w programach telewizyjnych i radiowych w stacjach: TVN, Polsat, TVP1, TVP2, TV4, Polonia, Radio 1, radio BIS oraz radio Pomony (New York) (wystąpienia na żywo oraz wcześniej przygotowywane programy) Organizowanie wieczorów autorskich, spotkań z dziennikarzami i eventów a także wsparcie organizacji i fundacji w zakresie medialnym Dziennikarz Freelancer styczeń 2005 - grudzień 2011 (przez 7 lat) Współpraca z :Polityka, Super Expres, Metro, Angora, Fronda oraz Nowy Dziennik (Nowy Jork) Tworzenie i redagowanie tekstów Ona naprawdę redagowała teksty? Wyobrażam sobie jej artykuł z błędami i bez interpunkcji ![]() Odniosłam takie wrażenie jak Ty... Chyba przy DG tak zdziecinniała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
ciepłe kluchy
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Konto usunięte
|
mifik, nawet nie wiesz, jak mi Ciebie szkoda, cały dzień mi smutno, zawsze przeżywam każdego zwierzaka, nawet, gdy nie jest mój
Ale dobrze zrobiłaś, że znalazłaś sobie zajęcie, żeby nie myśleć Zgadzam się z Twoimi przemyśleniami odnośnie jutuberek - stylizacje wywaliłam już dawno, może zamiast patrzeć na irytującą mnie Joannę też ją wyrzucę Gabrysia też jest moim odkryciem i to nawet nie przez to, że tu z nami rozmawia - bardzo sympatyczna dziewczyna z dużą lekkością wypowiedzi (słodzę Ci tu kobieto, doceń to :P) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
mifik, chaotycznie dziś przebiega moje nadrabianie wątku i wielu innych rzeczy, mam dzień na wariackich - teraz się zorientowałam, o co chodzi... ślę uściski, bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tak ostatnio pisałam o malinowym kremie do rąk Bale z pompką, który nic mi nie urwał i dzisiaj dokonałam odkrycia roku - cztery pory roku poziomkowy! Pachnie jak prawdziwe poziomki ![]() o ten: https://polki.pl/najnowsze-trendy-od...r_03_page_no=7 Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-07 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3586 Ja tak nie potrafię, no po prostu nie umiem. Mówiąc/pisząc o sobie w ten sposób czułabym się jak idiotka. ![]() Bogusia wpisała sobie aktorka - tvp - rola w serialu, kwiecień 2007 - kwiecień 2007 (przez miesiąc). Może był to mały epizodzik i przewijała się w kilku odcinkach, faktycznie przez miesiąc uczestniczyła w zdjęciach do serialu. Może przejechała raz wózkiem w tle czy nawet machając powiedziała "Katowicom już podziękujemy!" i na tym koniec PRACY AKTORKI TVP. A co miała wpisać, przecież nie "aktorka - 20 kwietnia od 13:10 do 14:10, z dojazdem i przerwą obiadową", no to sobie podciągnęła do miesiąca. ![]() Aktorka - nie statystka, spodziewam się więc, że coś tam zagrała, a nie tylko była. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
polecam Lumene Natural Code matujący. Lepszego nie miałam, zużywam 4 opakowanie. Poza świetnym działaniem upiększającym, nie zapycha nic a nic. Cytat:
Przyszła mi kolejna kredka Zoevy i paleta Smokey. Booooskie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...se-powder.html
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Rozeznanie
|
Czemu Cię to dziwi? Przecież jeśli ma stałe miejsce, do którego jeździ pracować i zmienia się z kimś, to ta druga osoba pracuje zwykle tyle samo (2 miesiące).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS Bardzo mi się podobało Twoje podsumowanie roku, takie konkretne, przejrzyste, co Ci będę słodzić, jestem fanką i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() koniecznie go obadaj, będziesz zachwycona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() Kurcze te włosy naprawdę podkreślają różowy odcień jej cery...jakoś tak nie bardzo. Madzik na twarzy już jak księżyc w pełni,to co zrzuciła w pracy nadrobiła siedząc w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Wtajemniczenie
|
Drogie wizażanki, czytam was i czytam.. i czytam...
chyba nigdy nie skończę, więc postanowiłam się dołączyć, jeśli można ![]() To co mnie sprowokowało do ujawnienia się na waszym wątku, to to Bogusiowe CV....matko przenajświętsza, co to jest? Ona jest rocznik '89, coś około? Jestem bardzo ciekawa jak w wieku 13-14 lat rozpoczęła swoje "Kreowanie własnego PR"? wśród koleżanek? na podwórku? Przepraszam jeśli jestem okrutna, ale to nawet nie wygląda zabawnie, a to bycie "aktorką" ![]() Oczywiście - ona jest w ciężkiej sytuacji i chce się odnaleźć w świecie, coś zadziałać, pijar jest tu jak najbardziej potrzebny. Ale zamiast iść na kolejne zakupy, mogłaby zgłosić się do jakieś agencji.. a może jakiś kurs pijaru zamiast wizażu? Nie mówię tego złośliwie, bo dziewczyna ma ambicje, duże parcie na szkło (co jest oczywiście potrzebne), ale gubi się w podstawach jakichkolwiek strategii. Toż sobie ulałam jak ta lala. Swoją drogą, mam wrażenie że mało ostatnio bubli u naszych youtuberek?... lubię tę kategorię filmików ![]() Oczywiście w moim dziewiczym poście życzę Wam dziewczęta udanego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu ciekawych ,ew. bulwersujących (nigdy nudnych!) filmików na YT! ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2015-01-07 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Mrs Mrau
|
Niech mnie ktoś oświeci, co u Madzika stoi na parapecie?
![]() od 10:41 http://youtu.be/nSok613WtvI?t=10m41s Hej loczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zadomowienie
|
Pewnie już pytałam ale ma ktoś porównanie podkładów revlon colorstay do tłustej z rimmelem stay matte w kolorze 103 true ivory? Chcę kupić mamie revlon ale nie wiem jaki kolor brać żeby nie był za jasny. Musi byc ciemniejszy odrobinę od tego rimmela.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.