Wszystko o Avonie - część IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-09, 09:38   #361
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez kolmanka Pokaż wiadomość
netto jak dla mnie strasznie nudne -sama biżu
dokładnie ...

Jeżeli jezyna+wanilia tak super pachną jak piszecie, to chyba wezmę jeszcze żel pod prysznic (wtedy wezmę ze sprayem w promocji 2 za 15,90 w K13) zamiast samego sprayu w K12. Oj w K13 szykują się wydatki

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
właśnie się posmarowałam tym nowym kremem z naturalsów, i muszę przyznać że mnie mile zaskoczył, ładnie pachnie, fajna konsystencja, dobrze się wchłania i wydaje mi się że dobrze nawilża, idealny krem na noc, bo na dzień się nie nadaje, przynajmniej nie dla skóry mieszanej bo bardzo się po nim buźka świeci, ale do suchej skóry powinien być ok nawet na dzień.
oj to nie dobrze że się świeci skóra ... A miałaś może krem brzoskwiniowy?? Jakbys je porównała?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 09:41   #362
isa666
Zakorzenienie

Wczoraj godzinę siedziałam nad kat.10 i 11 i wymłodziłam uwaga! aż całe 1 zamówienie
Z kat. 11 chcę serum na końcówki, bo ma promocyjną cenę a z kat. 10 dalej nie wiem co wziąć
Stary 2007-08-09, 09:51   #363
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wczoraj godzinę siedziałam nad kat.10 i 11 i wymłodziłam uwaga! aż całe 1 zamówienie
Z kat. 11 chcę serum na końcówki, bo ma promocyjną cenę a z kat. 10 dalej nie wiem co wziąć
z K10 w I zamówieniu wziełam maseczkę lawendową do stóp z internetowej, a w II wezmę pilnik wielostronny, scrub diamentowy Blyszczyk Mauvelous metal wezmę jednak w K12 bo jeszcze mam, a nie wiadomo czy by mi akurat tych 17,90 nie brakło do 150, 200 albo 500

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 09:59   #364
isa666
Zakorzenienie

Ech...ja juz ostatnio wariuję z tym Avonem i Ori, głownie zamawiam kosmetyki do mycia, czyli żele pod prysznic, szampony itp. a ostatnio mam tego już nadmiar i nie wiem co wziąć
Kolorowka mnie nie kręci narazie, balsamy zużywam jak tylko mogę a już czekam na Sake z Avonu(kolejny do kolekcji)...

Jeszcze wczoraj dostałam darmowe próbki z Bielendy, przedwczoraj z YR i mam takie zapasy że szok To wszystko przez wątek "Free samples"
Stary 2007-08-09, 10:08   #365
violka42
Raczkowanie

Asiuchna dziękuję bardzo za poświęcony nam czas . Mam juz fakturę i zero braków, coś niesamowitego. Z 10 wzięłam dla siebie żel pod prysznic cukier i orzech włoski bo zapach mnie zniewala. Szkoda, że już wycofali tę serię. Muszę zejść trochę z zapasów.
violka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:08   #366
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

bez sensu zamykac co chwile. moze jest jakas opcja by np zostawiac iles tam postow i te stare by znikaly.
Stary 2007-08-09, 10:08   #367
agness86
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4962037]Zaraz składam na II termin z k10 i co prawda wzięłam już trochę rzeczy w I terminie ale mydełko w płynie się kończy i teraz wezmę get ready. Myślę, że będzie ok, zresztą to tylko mydło a nie żel, mydła zaraz nie czuć

Cień pojedynczy Orchid, którym dzisiaj się smarłam zgiął się w załamaniu powiek, ale tylko przy samym kąciku, po 6 godzinach Kredka big colour chyba dłużej się utrzymuje, no ale nic Nie narzekam za bardzo, bo nawet podkładem się pod niego nie smarnęłam i w ogóle troszkę za mało. A tak to wyglądało -dla zainteresowanych (przy dolnych rzęsach też jest ten cień)
[/quote]Wlazłam tu z zamiarem zapytania czy ktoś już wstawiał zdjęcia tego cienia. A tu taka niespodzianka Z pewnością go wezmę

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:12   #368
dwi071
Doncia

... mam pytanko, czy do k. 12 jest jakis program motywacyjny, bo nie pamietam, a nie moge znaleźc na forum panoramy do 12?? Interesuje mnie szczególnie krem przeciw oznakom fotostarzenia i nowa woda Rouge - bo w 13 jest program motyw. do wody, ale wolałabym ją z zagarkiem niz z kosmetyczką
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:18   #369
patusia22
Zakorzenienie

od tej zastraszającej liczby postów w ostatnim czasie nie pamiętam czy była o tym mowa chodzi o kosmetyczkę z Różową Wstążką w kat.10 na str.94 podane są nie właściwe rozmiary -napisałam w tej sprawie do mojej OMS -wymiary kosmetyczki to 10x20cm
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:22   #370
Anka :)
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki Zamieszczam tu fotki SHINE SUPREME kolor Buffest Brown. Zdjęcia autorstwa Amaretty Cytuje jej maila: "Robione w swietle dziennym. Ja mam ciemne usta.
Pomalowalam tylko usta i wyszlam do ogrodu popstrykac
fotki - nie mam makijazu." Mam nadzieje ze wam pomogą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (17,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (12,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (7,3 KB, 37 załadowań)
Stary 2007-08-09, 10:24   #371
aiso87
Rozeznanie

Asiuchna,złota kobieto!Ty wiesz jak umilić poczatek dnia

No,no,no,w avonie coś pozytywnego zaczyna siędziać,tyle ciekawych programów motywacyjnych,jestem pod wrażeniem!

I bardzo podoba mi sie oferta demo,dawno juz nei było rzeczy z tańszych kosmetyków

Co do oferty netto,to poprostu zmowu moim zdaniem wyprzedaż biżu,ale niezła!Sporo taniej niż w aktualnej ofercie

Miło tak zacząć pracę

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:28   #372
patusia22
Zakorzenienie

z kat.13 zaciekawiła mnie oferta Solutions ,podkład w płynie, żel do twarzy za 50gr Solutions ,płatki peelindujące do twarzy Planet Spa, scrub do stóp z nowej serii Foot Works oraz nowy żel Senses
Stary 2007-08-09, 10:41   #373
off-wietrzka
Rozeznanie

a mnie zaciekawił ten krem do ciała na zimę SSS (demo do k13) - mam nadzieję, że będzie fajnie pachniał!

mała sonda: który preparat do mycia twarzy (z Avonu ofkors) polecacie najbardziej (cera mieszana). używałam już kilku z przeróżnych serii. kończy mi się powoli pianka Pure Pore Fection i nie wiem na co teraz się zdecydować... chodzi mi głównie o dobre oczyszczanie... proszę o Wasze opinie!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:51   #374
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
Boshee!!!... faktycznie ale ze mnie sierota- mialam ciezki dzien...

Zestaw Individual Blue for Him jedak przychodzi!!!
hehe

Cytat:
Ech...ja juz ostatnio wariuję z tym Avonem i Ori, głownie zamawiam kosmetyki do mycia, czyli żele pod prysznic, szampony itp. a ostatnio mam tego już nadmiar i nie wiem co wziąć
Kolorowka mnie nie kręci narazie, balsamy zużywam jak tylko mogę a już czekam na Sake z Avonu(kolejny do kolekcji)...

Jeszcze wczoraj dostałam darmowe próbki z Bielendy, przedwczoraj z YR i mam takie zapasy że szok To wszystko przez wątek "Free samples"
a jak inaczej

Dzięki asiuchna za netto itp

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:52   #375
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:

nic nie bierz, proste , przynajmniej dla mnie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
a mnie zaciekawił ten krem do ciała na zimę SSS (demo do k13) - mam nadzieję, że będzie fajnie pachniał!

mała sonda: który preparat do mycia twarzy (z Avonu ofkors) polecacie najbardziej (cera mieszana). używałam już kilku z przeróżnych serii. kończy mi się powoli pianka Pure Pore Fection i nie wiem na co teraz się zdecydować... chodzi mi głównie o dobre oczyszczanie... proszę o Wasze opinie!!
dla mnie najlepiej oczyszcza właśnie ta pianka
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 10:54   #376
mgpoziomka
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Hejka!!!

Jestem tutaj nowa ale z avonem mam do czynienia już od dawna....

Do oczyszczania twarzy z avonu polecam Ci nawilżająco-oczyszczającą piankę do twarzy z serii solutions, preparat ten jest bardzo wydajny, gęsty i dobrze oczyszcza twarz, zmywa nawet makijarz.... Ja osobiście bardzo sobie chwale.

Pozatym bardzo dobry jest też żel myjący do twarzy z biała herbatą z serii planet spa, jest on z dozownikiem i oczywiście droższy. Używałam go swego czasu i jest tak dobry jak cała linia z białą herbatą.

Wybór należy do Ciebie!!!
Stary 2007-08-09, 11:39   #377
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

oj to nie dobrze że się świeci skóra ... A miałaś może krem brzoskwiniowy?? Jakbys je porównała?
nie miałam tego kremu brzoskwiniowego, ale miałam aloes i avokado, i ten nowy wydaje mi się zdecydowanie lepszy i mniej tłusty
Stary 2007-08-09, 11:50   #378
igusia2812
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Netto
dzięki bardzo fajne produkty są w tym netto 13

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 11:52   #379
igusia2812
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
nie miałam tego kremu brzoskwiniowego, ale miałam aloes i avokado, i ten nowy wydaje mi się zdecydowanie lepszy i mniej tłusty
ja miałam krem brzoskiniowy i był troszkę tłusty po posmarowaniu ale dośc szybko się wchłąniał i skóra wygladała normalnie, zapach mnie tylko drażnił był taki jak " mąka" brzoskwiniowa, bleh ale ogólnie dobry krem

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 11:53   #380
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
no właśnie niezła ta pianka, ale się zastanawiam że może jest jeszcze coś lepszego...

Cytat:
Napisane przez mgpoziomka Pokaż wiadomość
Hejka!!!

Do oczyszczania twarzy z avonu polecam Ci nawilżająco-oczyszczającą piankę do twarzy z serii solutions, preparat ten jest bardzo wydajny, gęsty i dobrze oczyszcza twarz, zmywa nawet makijarz.... Ja osobiście bardzo sobie chwale.

Pozatym bardzo dobry jest też żel myjący do twarzy z biała herbatą z serii planet spa, jest on z dozownikiem i oczywiście droższy. Używałam go swego czasu i jest tak dobry jak cała linia z białą herbatą.

chodzi Ci o tę najnowszą serię Solutions?? zdaje mi się, że dziewczyny na nią narzekały... a żel z białą herbatą miałam, ale tak jakoś niespesjalnie przypadł mi do gustu...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 11:55   #381
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:

co to jest ten wątek Free Samples?? Dostaje się tam próbki?? Gdzie mogę taki znaleść? Z góry THX za odpowiedz

Cytat:
Napisane przez violka42 Pokaż wiadomość
Asiuchna dziękuję bardzo za poświęcony nam czas . Mam juz fakturę i zero braków, coś niesamowitego. Z 10 wzięłam dla siebie żel pod prysznic cukier i orzech włoski bo zapach mnie zniewala. Szkoda, że już wycofali tę serię. Muszę zejść trochę z zapasów.
oj mnie ten zapach też urzekł i nie rozumiem czemu go wycofali tak samo serii z limonką tak ślicznie pachniała ta seria, miałam na nią spore zamówienia zawsze, była taka świeża ...
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 11:57   #382
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
co do multikompleksu odżywczego do paznokci - był on kilka lat temu w ofercie (pamiętam go jeszcze w takiej niskiej prawie kwadratowej buteleczce)
miałam dwa opakowania i spełniał swoje zadania - paznokcie były twardsze i mocniejsze
nakładałm go zawsze jako bazę po lakier i warstwę nawierzchniową
czasami stosowałam go też samodzielnie
myślę, że warto go kupić - też sobie zamówię
ooo Dziękuję, chyba tez się skuszę.
Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Netto
Jest kosmetyczka Cudowna Podróż. Teraz nie wiem czy wziąć, bo mam kilka mniejszych kosmetyczke i jeszcze kuferek Sama nie wiem
Dziękuję za skany

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Wlazłam tu z zamiarem zapytania czy ktoś już wstawiał zdjęcia tego cienia. A tu taka niespodzianka Z pewnością go wezmę
Cieszę się, że pomogłam
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Tak jest genialna Ja używam jej już kilka miesięcy, drugie opakowanie już i pewnie jeszcze na ok 3mies. mi wystarczy. Później mam w planach wziąć właśnie ze spa żel z białą herbatą. Później wrócę do pianki Poprostu nie chcę używać ciągle jednego specyfiku
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:11   #383
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
co to jest ten wątek Free Samples?? Dostaje się tam próbki?? Gdzie mogę taki znaleść? Z góry THX za odpowiedz

oj mnie ten zapach też urzekł i nie rozumiem czemu go wycofali tak samo serii z limonką tak ślicznie pachniała ta seria, miałam na nią spore zamówienia zawsze, była taka świeża ...
wątek ten znajdziesz na wizażu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196290
Stary 2007-08-09, 12:11   #384
dwi071
Doncia

... próbuje znaleźć oferte na zakup próbek z tej nowej serii LIIV i nie widze w internecie kodów, czyżby nie było próbek w sprzedaży??
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:22   #385
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej moja kochane dziewczyny
Wiecie co dostałam dziś pakę a powinnam jutro

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:30   #386
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Hejka!!!

Witaj

Asiuchna wielkie dzieki za dodatki do katalogu
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:31   #387
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

Jak juz bylam w coku to wymazalam sie wszystkim czym sie dalo. Nowe kolorki cieni z AG cudowne. Przynajmniej dla mnie dwa sobie wezme na bank teraz tylko pytanie ktore.
Cooper to taki wlasnie miedziany kolorek, bardzo ładny i mysle ze bardzo zblizony do tego w katalogu, az dziwne ze im sie udalo
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
tak jest odcieniem miedzianym, fajnie świecił się na rączce, ogólnie ok ale myślałam że będzie ciemniejszy.

Dzieki dziewczyny

Sposobal mi sie wlasnie cooper i ten jasny, kremowy Bo brazow mam juz za duzo...

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Wlazłam tu z zamiarem zapytania czy ktoś już wstawiał zdjęcia tego cienia. A tu taka niespodzianka Z pewnością go wezmę
Jak bys byla zainteresowana to ja wklejalam fotki tego cienia w opakowaniu jeszcze w poprzednim watku ( dokladnie to w 3 czesci )

Zauwazylam,ze Avon wprowdzil kilka produktow, ktore byly w amerykanskim katalogu

puder mineralny
balsam care do suchej skory
no i w demo ten balsam do ciala na zime 'winter soft'

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:40   #388
BlackAngel
Adwokat diabła

Dostałam cynk z Avonu że ostrza mają być dostępny od poniedziałku (13.08) więc uważajcie bo jeszcze je dostaniecie, jeśli chcecie podbijać... :P
Powiedzcie mi czy do Was paczuchy też przychodzą wczesniej np. przed dzien terminu zamówienia?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-09, 12:52   #389
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Dostałam cynk z Avonu że ostrza mają być dostępny od poniedziałku (13.08) więc uważajcie bo jeszcze je dostaniecie, jeśli chcecie podbijać... :P
Powiedzcie mi czy do Was paczuchy też przychodzą wczesniej np. przed dzien terminu zamówienia?

ja mam dzień wysyłkowy D paczki powinnam dostawać w poniedziałki ale zdarza się, że dostaje je już w sobotę
Stary 2007-08-09, 12:53   #390
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Hejka!!!

Witamy.
Teraz mam pierwszy raz ten żel i uwazam ze jest swietny. Dobrze oczyszcza i oczka nie szczypia a ja nosze soczewki. Myje nim cala twarz i oczy, bo potem duzo łatwiej mi zmyc resztki makijazu z oczków. Na pewno jeszcze kiedys wezme

Mam pytanie w jakiej cenie jest naszyjnik Panama w netto13 bo na moim monitorze w pracy nie widac.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości