Miłośniczki Zary cz. XLVIII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-07, 22:52   #2671
aroniasty
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ja mam sie czym pochwalić, jednak wiele to nie zmienia Podobnie jak Tobie, mnie często dają mniej lat, niz mam (23) w zeszłym roku to na poważnie chyba kilkanaście razy słyszałam, ze wyglądam tak na osiemnachę. Raz przyszli Panowie ze spółdzielni cos sprawdzic, to zapytali mnie, czy jest ktos pelnoletni w domu. Ale i tak jedna babcia przebiła wszystkich pytając, czy chodze do gimnazjum tu na osiedlu xD
Tez mi to nie przeszkadza. Śmieje sie, iz oznacza to tylko, ze sie dobrze konserwuję
18 to i tak dobry wynik Ja jak pierwszy raz przyszłam do stadniny w której jeżdżę jakiś rok temu, to wszyscy myśleli że mam 14 i nie uwierzyli dopóki nie pokazałam dowodu Ale im wybaczę, bo chodzę tam bez makijażu
Dla mnie to trochę kłoptliwe- szczególnie jak załatwiam coś dla swojej firmy - po 3 razy pytają "Ale to Pani jest właścicielem?" "Naprawdę?" Już nie mówiąc że chyba nigdy nie uda mi się nikogo poznać i zostanę starą panną bo przecież nikt w zbliżonym wieku do mnie nie podejdzie, chyba że wywieszę sobie karteczkę na szyji
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 23:03   #2672
steam_engine
Zakorzenienie

Miłośniczki Zary cz. XLVIII

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
18 to i tak dobry wynik Ja jak pierwszy raz przyszłam do stadniny w której jeżdżę jakiś rok temu, to wszyscy myśleli że mam 14 i nie uwierzyli dopóki nie pokazałam dowodu Ale im wybaczę, bo chodzę tam bez makijażu

Dla mnie to trochę kłoptliwe- szczególnie jak załatwiam coś dla swojej firmy - po 3 razy pytają "Ale to Pani jest właścicielem?" "Naprawdę?" Już nie mówiąc że chyba nigdy nie uda mi się nikogo poznać i zostanę starą panną bo przecież nikt w zbliżonym wieku do mnie nie podejdzie, chyba że wywieszę sobie karteczkę na szyji

Gdy pracowałam w biurze i miałam kontakt z klientami to tez często dziwili sie, ze taka młoda osoba do nich przyjechała załatwiać byznesy niekórzy nawet ostentacyjnie mieli mnie gdzies.
Do mnie dwa razy zagadali kolesie, którzy myśleli, ze jestem w liceum. Jeden 26 lat, drugi 29. Jesli facet bedzie Ciebie wart to na pewno nie bedzie sie przejmował tym, czy wyglądasz na 16 czy 26, tylko po prostu padnie u Twoich stóp

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
mnie w te wakacje pytali o maturę w sumie to mojej mamy, jak córce poszła

Tez miałam podobne sytuacje z jakimiś dalekimi znajomymi rodziców
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 23:05   #2673
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Gdy pracowałam w biurze i miałam kontakt z klientami to tez często dziwili sie, ze taka młoda osoba do nich przyjechała załatwiać byznesy niekórzy nawet ostentacyjnie mieli mnie gdzies.
Do mnie dwa razy zagadali kolesie, którzy myśleli, ze jestem w liceum. Jeden 26 lat, drugi 29. Jesli facet bedzie Ciebie wart to na pewno nie bedzie sie przejmował tym, czy wyglądasz na 16 czy 26, tylko po prostu padnie u Twoich stóp

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Właśnie, aroniasty, nic się nie przejmuj
Stary 2015-01-07, 23:11   #2674
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
w pracy taki młody wygląd nie pomaga, coś na ten temat wiem.
aczkolwiek kiedyś jak po maturze pracowałam miesiąc w zarowni, raz wspomnienialam klientce o mamie, a ona na to chyba Pani córka

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:

ooi z "rodziną" też tak miałam jeszcze :/
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 23:12   #2675
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam obecnie z tym problem. Co i rusz słyszę pytania czy jestem praktykantką/studentką. A już troszkę od tych studiów minęło.

Generalnie cieszę się z młodego wyglądu (chociaż jak mi nie sprzedali piwa (!) po obronie, to się wkurzyłam), tylko szkoda, że czasem jestem odbierana z jego powodu mało profesjonalnie.

Aroniasty pozwoliłam sobie spojrzeć na twojego insta, rzeczywiście młodziutko wyglądasz, ale to fajne.

Przypominam o wężowych sznurowańcach 38 dla mnie.
Obojętnie jak płatne, chcem je

.

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2015-01-07 o 23:15
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 23:14   #2676
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Ja mam obecnie z tym problem. Co i rusz słyszę pytania czy jestem praktykantką/studentką. A już troszkę od tych studiów minęło.

Generalnie cieszę się z młodego wyglądu (chociaż jak mi nie sprzedali piwa (!) po obronie, to się wkurzyłam), tylko szkoda, że czasem jestem odbierana z tej racji mało profesjonalnie.

Aroniasty pozwoliłam sobie spojrzeć na twojego insta, rzeczywiście młodziutko wyglądasz, ale to fajne.

No tak, kwestia pracy to jedyny minus takiej urody chyba.
Stary 2015-01-07, 23:21   #2677
Kamila96
Zakorzenienie

m
Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość

Generalnie cieszę się z młodego wyglądu (chociaż jak mi nie sprzedali piwa (!) po obronie, to się wkurzyłam), tylko szkoda, że czasem jestem odbierana z jego powodu mało profesjonalnie.

.
też mam czasami takie odczucia, ale niestety nic z tym nie zrobimy..

Edytowane przez Kamila96
Czas edycji: 2015-01-07 o 23:23

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 00:17   #2678
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
w pracy taki młody wygląd nie pomaga, coś na ten temat wiem.

aczkolwiek kiedyś jak po maturze pracowałam miesiąc w zarowni, raz wspomnienialam klientce o mamie, a ona na to chyba Pani córka

Hahah ja kiedys odbierałam braci z przedszkola to mnie posądzili o bycie ich mamą. Jestem tylko 9 lat starsza ; D
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 00:39   #2679
saandy
Wtajemniczenie

Ale sie wkurzylam, zara mi wysłała 35 maili z informacja ze kurier przyjedzie po paczkę, po która juz przyjechał dzis rano, zaczęli o 00:30 i tak co minutę, poczta mi sie pobrała o 1 i zaczęło pikac jak oszalałe aż sie obudziłam i teraz juz zasnąć nie moge z nudów kliknęłam spódnice i koszule w stradim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-01-08, 02:34   #2680
aroniasty
Wtajemniczenie

Jakby co, to mam do zwrotu taki sweterek milutki z pulla,może ktoś go chciał kupić a się nie udało zwracam w piątek, cena 99zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9585334712_2_1_1.jpg (67,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9585334712_2_3_1.jpg (68,7 KB, 12 załadowań)
Stary 2015-01-08, 02:37   #2681
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Ale sie wkurzylam, zara mi wysłała 35 maili z informacja ze kurier przyjedzie po paczkę, po która juz przyjechał dzis rano, zaczęli o 00:30 i tak co minutę, poczta mi sie pobrała o 1 i zaczęło pikac jak oszalałe aż sie obudziłam i teraz juz zasnąć nie moge z nudów kliknęłam spódnice i koszule w stradim

A mi w stradim wykupili koszulkę na którą się czaiłam żeby staniała, więc na pocieszenie kliknęłam spodnie w bershce

Może jutro pod dom zawita do Ciebie 35 ciężarówek
Stary 2015-01-08, 04:54   #2682
pati_pz
Zadomowienie

Apropo mlodego wieku, ucze w 2 klasie podstawowki i zdrzaja sie akcje, ze jakis spozniony rodzic wchodzi do sali, kiedy my siedzimy na dywanie, rzuca okiem po sali i pyta "A gdzie Wasza Pani?", a ja podnosze reke "Tutaj" Najlepsza byla jazda ze zdjeciem klasowym, bo sie wtopilam w tlum... moja wlasna mama szukala mnie wsrod dzieci
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 06:49   #2683
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość

ja dzis tez powtorka z rozrywki i od 1 budzenie sie co godzine
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 06:51   #2684
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Co naklikałaś?

Szalona!! Moje stoją znowu

O to dla mnie trudna matematyka. Jak zakryć cenę na metce? Bo zwraca się tańszy na droższym paragonie.
Cytat:
Ja mam sie czym pochwalić, jednak wiele to nie zmienia Podobnie jak Tobie, mnie często dają mniej lat, niz mam (23) w zeszłym roku to na poważnie chyba kilkanaście razy słyszałam, ze wyglądam tak na osiemnachę. Raz przyszli Panowie ze spółdzielni cos sprawdzic, to zapytali mnie, czy jest ktos pelnoletni w domu. Ale i tak jedna babcia przebiła wszystkich pytając, czy chodze do gimnazjum tu na osiedlu xD
Tez mi to nie przeszkadza. Śmieje sie, iz oznacza to tylko, ze sie dobrze konserwuję
Nieeee no w tym wieku to sie swietnie konserwujesz

Ja to juz winnam z eleonorka zejsc z tego
watku :-P

Ale naskrobalyscie boszzz czlowiek nie moze isc spokojnie o 22 spac bo zaraz ma 10 stron do nadrobienia....

Dzien dobry
Stary 2015-01-08, 07:04   #2685
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49650069]
nie popadajmy w taką skrajność
ale faktem jest, że ja w tym momencie czuję się grubo, chociaż oczywiście niby wszystko jest szczupło (póki ubranie zasłania )[/QUOTE]
Dlatego trzeba rozróżniać - czuję się grubo, a jestem gruba

Ja też chcę schudnąć, w planach 5-6 kg, bo tak lepiej czuję się, ale nigdy nie powiedziałabym o sobie że jestem gruba A noszę niemodny tutaj 38 na I podobnie jak star, nic sobie z tego nie robię

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Cieszę się

Kij z tym jakie mamy nogi biusty ramiona, jesli nam sie cos podoba to mierzymy i jesli czujemy sie w tym dobrze to bierzemy, nie ze nasze nogi są za grube, bo koleżanka ma szczuplejsze! Każda z nas tutaj jest piękna i jedyna w swoim rodzaju, jestesmy fajne babki i nie martwimy się pierdołami! Nikt inteligentny nie bedzie od nas wymagał smukłych łydek, wąskich ud, dużego biustu czy ponętnych ust. Jesli cos nam nie pasuje to do roboty! Dbajmy o swoje ciało jak mozemy, kształtujmy i wzmacniajmy je ćwiczeniami ale sa rzeczy, których zmienic sie nie da i to należy zaakceptować, a każdą "niedoskonałość" pokochać! Jestesmy wyjątkowe dlatego, ze sie różnimy, a nie lecimy wszystkie tym samym sortem jak z jednej taśmy produkcyjnej, pamietajmy o tym. Wtedy nikt nam zlego slowa nie powie choćby nam i te gacie z 10kg dodały, bo pewność siebie daje naprawde wiele!

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:04   #2686
patrysienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
owszem chodzi mi tylko o to, ze trzeba zachowac jakis zdrowy rozsadek w tym narzekaniu, no chyba ze to taka kokieteria, zeby wszystkie zaprzeczaly
A ja uważam, że zawsze jest miło usłyszeć, że się nie jest grubym i wygląda świetnie, chociaż jak mi coś nie pasuje to i tak komplementy niewiele zdziałają. Tak naprawdę niewiele osób stać na szczerość, które mogą powiedzieć, że się wygląda beznadziejnie. Przykładowo... moje koleżanki zawsze są zachwycone, schodzę do babci a ona..a co żeś się odwaliła jak stróż w Boże Ciało

Poza tym kwestia wyglądu.. każda z nas dąży do czegoś innego, na forum możemy pisać to co chcemy i czujemy. Jedna chce być chudsza, druga grubsza, z kolei następna chce wyglądać jak pierwsza i myśli.. ale jak to jej nie odpowiada, wymyśla

Ja samą siebie wolę w ciemnych dżinsach

Dzień dobry drogie Panie jutro piąteczek już! Uff.

A ja chcę odstawić słodycze , po to, aby lepiej się czuć, dla satysfakcji. Po brzuchu od razu widać kiedy sobie pozwolę na więcej.. a kiedy jestem bez słodyczy. Dwa dni + bieganie i od razu znika
I czuję się źle gdy wymęczę się na siłowni a zaraz idą w ruch chipsy bądź cała czekolada... W

Edytowane przez patrysienka
Czas edycji: 2015-01-08 o 07:07
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:06   #2687
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
na mnie też mam 158 cm
Współczuję. Ja Kocham modę woda w piwnicy, bo to sprawia że gdzieś tam jestem w stanie jakieś jeansy na siebie znaleźć. A z materiałowych mam kilka par przed kostkę

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość
a może to .... OSTENTACYJNOŚĆ
w aspekcie moralnym, ofkors

Stary 2015-01-08, 07:10   #2688
patrysienka
Zadomowienie

Oddam wszystkie pieniąchy za wcierkę do włosów albo cuś, co mi pomoże na porost. Mam taką długość włosów, której nie mogę przekroczyć..
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:15   #2689
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
Oddam wszystkie pieniąchy za wcierkę do włosów albo cuś, co mi pomoże na porost. Mam taką długość włosów, której nie mogę przekroczyć..
ale kolor masz teraz super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 07:16   #2690
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam pic pokrzywe 1-2 szkl dziennie i wcierac olej z korze nia lopianu.....na mnie to mieszanka wybuchowa ;-)

Ja zas zauwazylam ze jak sie wieczorem nawpierdzielam tlustej kalorycznej pizzy to rano na wadzie -0,5kg.....a jak sie oszczedzam jem "zdrowo" to na wadze jestem na + ........
Stary 2015-01-08, 07:16   #2691
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Współczuję. Ja Kocham modę woda w piwnicy, bo to sprawia że gdzieś tam jestem w stanie jakieś jeansy na siebie znaleźć. A z materiałowych mam kilka par przed kostkę

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

w aspekcie moralnym, ofkors
bez przesady
Stary 2015-01-08, 07:18   #2692
sskers
batonik

Cytat:
A ja chcę odstawić słodycze , po to, aby lepiej się czuć, dla satysfakcji. Po brzuchu od razu widać kiedy sobie pozwolę na więcej.. a kiedy jestem bez słodyczy. Dwa dni + bieganie i od razu znika
I czuję się źle gdy wymęczę się na siłowni a zaraz idą w ruch chipsy bądź cała czekolada... W
U mnie też jak sobie pofolguje od razu po brzuchu widać. Ale też na szczęście w pierwszej kolejności leci z tego miejsca.

Stary 2015-01-08, 07:18   #2693
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Polecam pic pokrzywe 1-2 szkl dziennie i wcierac olej z korze nia lopianu.....na mnie to mieszanka wybuchowa ;-)

Ja zas zauwazylam ze jak sie wieczorem nawpierdzielam tlustej kalorycznej pizzy to rano na wadzie -0,5kg.....a jak sie oszczedzam jem "zdrowo" to na wadze jestem na + ........
A jaki konkretnie masz olej z łopianu, gdzie kupujesz ?
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 07:19   #2694
sskers
batonik

Ja dzisiaj spałam do budzika, ale znów do 1 kręciłam się w łóżku jak bąk

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
bez przesady
No to był już żarcik

Stary 2015-01-08, 07:20   #2695
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego trzeba rozróżniać - czuję się grubo, a jestem gruba

Ja też chcę schudnąć, w planach 5-6 kg, bo tak lepiej czuję się, ale nigdy nie powiedziałabym o sobie że jestem gruba A noszę niemodny tutaj 38 na I podobnie jak star, nic sobie z tego nie robię

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Hipsterka
Ja tam uważam, że ładny wygląd jest kwestią proporcji, można nosić 40 i wyglądać bardzo zgrabnie i kobieco dzięki super proporcjom ciała (Beyonce? Lopez? Halle Berry?), można mieć 34 i wyglądać nieapetycznie i niezgrabnie (nie podoba mi się większość modelek Zary )

No i gdzie te spadki cen, o Zaro?

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:25   #2696
sskers
batonik

Cytat:
Nie ma nic lepszego na porost jak masaż. Poświęć 5 min dziennie na szczotkowanie włosów, albo masaż rękoma i włosy rosną że aż miło

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Hipsterka
Ja tam uważam, że ładny wygląd jest kwestią proporcji, można nosić 40 i wyglądać bardzo zgrabnie i kobieco dzięki super proporcjom ciała (Beyonce? Lopez? Halle Berry?), można mieć 34 i wyglądać nieapetycznie i niezgrabnie (nie podoba mi się większość modelek Zary )
No to czy komuś podoba się chuda osoba, czy kształtna to już kwestia gustu i jak to wanka napisała, ideałów

A swoją drogą..ja nawet ważąc te 5kg mniej noszę rozmiar 38 w zadku. Musiałabym chyba zejść te 10 kg żeby w tej części mieć rozmiar mniej Jestem szczuplejsza w udach, lekko w pupie, a za to klata jak u pirata - widoczne użebrowanie na mostku ect. (co mi się nie podoba). Muszę iść na siłownie, może to coś pomoże. A tak mi się chceee

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2015-01-08 o 07:28
Stary 2015-01-08, 07:26   #2697
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj spałam do budzika, ale znów do 1 kręciłam się w łóżku jak bąk

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

No to był już żarcik
aha
Stary 2015-01-08, 07:28   #2698
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Nieeee no w tym wieku to sie swietnie konserwujesz

Ja to juz winnam z eleonorka zejsc z tego
watku :-P

Ale naskrobalyscie boszzz czlowiek nie moze isc spokojnie o 22 spac bo zaraz ma 10 stron do nadrobienia....

Dzien dobry
Ej ja tez jestem konserwa wsród Was ��

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Nie ma nic lepszego na porost jak masaż. Poświęć 5 min dziennie na szczotkowanie włosów, albo masaż rękoma i włosy rosną że aż miło

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

No to czy komuś podoba się chuda osoba, czy kształtna to już kwestia gustu i jak to wanka napisała, ideałów

A swoją drogą..ja nawet ważąc te 5kg mniej noszę rozmiar 38 w zadku. Musiałabym chyba zejść te 10 kg żeby w tej części mieć rozmiar mniej Jestem szczuplejsza w udach, lekko w pupie, a za to klata jak u pirata - widoczne użebrowanie na mostu ect. (co mi się nie podoba). Muszę iść na siłownie, może to coś pomoże. A tak mi się chceee
Klata jak u pirata????

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:34   #2699
earthpace
Zakorzenienie

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...4p2042546.html
Kliknęłyście może te spodnie?

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 07:37   #2700
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
ja generalnie nie lubię blondu...nie bijcie pliiissss ale baaardzo podoba mi się blond Lady I
Kochana
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości