Wszystko o Avonie - cz.37 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-07, 17:36   #1621
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
A na mailu nic nie masz ?
Niestety nie
Zawsze przychodził sms, a tu dzisiaj cisza
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:37   #1622
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Ja zawsze dostaje i SMS i na maila informacje z kodem
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:37   #1623
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Paczka ponoć oczekuje na mnie w paczkomacie (wg stronki ) , a sms-a nie widać. Czy można w jakiś "cudowny" sposób pozyskać kod do jej odbioru??
Ktoś pisał, że można się zalogować na stronie paczkomatów i tam jakoś dostać kod. Obstawiam, że w najbliższym czasie przyjdzie sms

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Ja zawsze dostaje i SMS i na maila informacje z kodem
Z Avonu też? Ja jak zamawiam gdzieś indziej to też dostaję tu i tu, ale z Avonu tylko smsy
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:38   #1624
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no parę dni codziennie, faktycznie przedłuża trwałość makijażu, szczególnie cieni i tak stwierdziłam że na co dzień to za dużo już tych warstw na twarzy i zostawiłam na wyjścia i tak se zapomniałam o nim
No rozumiem ;p

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:41   #1625
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ktoś pisał, że można się zalogować na stronie paczkomatów i tam jakoś dostać kod. Obstawiam, że w najbliższym czasie przyjdzie sms

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Z Avonu też? Ja jak zamawiam gdzieś indziej to też dostaję tu i tu, ale z Avonu tylko smsy

A to nie wiem.. Dopiero mam sie zapisać do Avonu myslalam ze to tak ogolnie z inpostu dziala
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:45   #1626
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
Fenris a moze ty znasz jakas szminke z avonu ktora ma zloty połysk lub zlote drobinki? mialam kiedys pare lat temu szminke avon ulltra color 24 k w kolorze pink i ona miala złotą poswiate i szukam odpowiedznika to taki koral ze zlotym połyskiem
Mi się ostatnio bardzo spodobała UC Sparkling Nude, jest delikatna i złotawo-nudowa na ustach, ale drobinki ma chyba srebrne lub kolorowe. Musiałabyś przetestować. Jest bardzo ładna.

Oszukali mnie z punktami Payback. Ktoś miał jeszcze taką sytuację?

Twoja oferta specjalna

Kup dowolny produkt z serii Anew* i zbieraj punkty:
- punktów za - szt.
700 punktów za - lub więcej szt.

Więc wydedukowałam sobie, że ileś tam punktów jest za 1 sztukę, a 700 punktów za 2 sztuki lub więcej. Kupiłam w k01 dwie sztuki kremów Anew z podanych stron i czekałam na 700 dodatkowych punktów.
Ostatnio babeczka mnie zapewniała, że rzeczywiście mi się należy, nie dostałam i dziś zadzwoniłam raz jeszcze to mi inna babka powiedziała, że nie dostanę żadnych punktów, bo to oferta nie dla mnie i że dla mnie żadnej oferty na katalog 01 nie ma! A co katalog miałam ofertę na dodatkowe punkty, zawsze. Zapytałam jej, jaka oferta w takim razie jest dla mnie, a ona że nie mam żadnej... Że część konsultantek ma w k01, a część nie ma. Czy to prawda? Czy któraś z Was również nie ma oferty Payback na dodatkowe punkty oprócz podstawowych lub ma tą z myślnikami?

Sms z kodem do paczkomatu przychodzi czasem nawet godzinę po zmianie statusu na stronie paczkomatów.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-01-07 o 17:47
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:51   #1627
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mi się ostatnio bardzo spodobała UC Sparkling Nude, jest delikatna i złotawo-nudowa na ustach, ale drobinki ma chyba srebrne lub kolorowe. Musiałabyś przetestować. Jest bardzo ładna.

Oszukali mnie z punktami Payback. Ktoś miał jeszcze taką sytuację?

Twoja oferta specjalna

Kup dowolny produkt z serii Anew* i zbieraj punkty:
- punktów za - szt.
700 punktów za - lub więcej szt.

Więc wydedukowałam sobie, że ileś tam punktów jest za 1 sztukę, a 700 punktów za 2 sztuki lub więcej. Kupiłam w k01 dwie sztuki kremów Anew z podanych stron i czekałam na 700 dodatkowych punktów.
Ostatnio babeczka mnie zapewniała, że rzeczywiście mi się należy, nie dostałam i dziś zadzwoniłam raz jeszcze to mi inna babka powiedziała, że nie dostanę żadnych punktów, bo to oferta nie dla mnie i że dla mnie żadnej oferty na katalog 01 nie ma! A co katalog miałam ofertę na dodatkowe punkty, zawsze. Zapytałam jej, jaka oferta w takim razie jest dla mnie, a ona że nie mam żadnej... Że część konsultantek ma w k01, a część nie ma. Czy to prawda? Czy któraś z Was również nie ma oferty Payback na dodatkowe punkty oprócz podstawowych lub ma tą z myślnikami?

Sms z kodem do paczkomatu przychodzi czasem nawet godzinę po zmianie statusu na stronie paczkomatów.
przecież każda z nas w strefie ma indywidualną oferte payback, coś tej pani na infolinii się pomyliło
ja mam taką:
TWOJA OFERTA SPECJALNA

Kup dowolny produkty z serii Anew*
i zbieraj punkty:
1000 °P za 7 szt.
1500 °P za 9 lub więcej szt.

chociaż nie mam pojęcia jak oni to liczą w życiu tego nie wyrobię

doczytałam: to nie masz podanych ilości tylko kreski? to jakieś dziwne, bo szczerze powiem jeszcze się z tym nie spotkałam
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2015-01-07 o 17:57
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:54   #1628
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Kurde też chcę ten spray ;D go się używa przed malowaniem rzęs i w ogóle oczu czy po?
Po

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
no parę dni codziennie, faktycznie przedłuża trwałość makijażu, szczególnie cieni i tak stwierdziłam że na co dzień to za dużo już tych warstw na twarzy i zostawiłam na wyjścia i tak se zapomniałam o nim
Ja używam codziennie, myślałam że mnie zapcha czy coś a tu wręcz przeciwnie, cera jakaś ładniejsza

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 18:06   #1629
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
przecież każda z nas w strefie ma indywidualną oferte payback, coś tej pani na infolinii się pomyliło
ja mam taką:
TWOJA OFERTA SPECJALNA

Kup dowolny produkty z serii Anew*
i zbieraj punkty:
1000 °P za 7 szt.
1500 °P za 9 lub więcej szt.

chociaż nie mam pojęcia jak oni to liczą w życiu tego nie wyrobię

doczytałam: to nie masz podanych ilości tylko kreski? to jakieś dziwne, bo szczerze powiem jeszcze się z tym nie spotkałam
No właśnie mam kreski, ale widzę to piekielne 700 punktów Nawet jakby to 700 było od 3 kremów wzwyż to powinnam dostać ten pułap wyżej (którego nie mam podanego), czyli za sztukę...
Stary 2015-01-07, 18:10   #1630
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mam kreski, ale widzę to piekielne 700 punktów Nawet jakby to 700 było od 3 kremów wzwyż to powinnam dostać ten pułap wyżej (którego nie mam podanego), czyli za sztukę...
Niekoniecznie, bo ja mam pierwszy pułap-za 4sztuki i obstawiam, że Ty też nie masz jednej nawet jeśli masz indywidualną ofertę.
Stary 2015-01-07, 18:28   #1631
mardy bum
Rozeznanie

Dostałam dziś sms od Avon: Powitaj Nowy Rok z Avon! Specjalnie dla Ciebie woda perfumowana Avon Luck dla Niej lub dla Niego za 1 zł. Już teraz odpisz tak, a my skontaktujemy się z Tobą. Avon. Numer nadawcy to: 664079988. Czy oni mają taki nr? Zastanawia mnie to ostatnie zdanie, czy to nie jakaś sciema?
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 18:46   #1632
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
Po

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Ja używam codziennie, myślałam że mnie zapcha czy coś a tu wręcz przeciwnie, cera jakaś ładniejsza
I nie skleja rzęs?

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-01-07, 18:52   #1633
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Niekoniecznie, bo ja mam pierwszy pułap-za 4sztuki i obstawiam, że Ty też nie masz jednej nawet jeśli masz indywidualną ofertę.
Ja nie mam żadnej oferty. Powiedziano mi, że wyświetlanie tej co podałam to błąd i nie dotyczy ona mnie.
A co do punktów to zawsze miałam na górze ilość punktów za 1 sztukę, a na dole za 2 sztuki i więcej lub 3 sztuki i więcej. Nigdy nie miałam tak jak Wy za 7 sztuk itd., bo ja nie mam dużych zamówień.
Stary 2015-01-07, 18:58   #1634
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam żadnej oferty. Powiedziano mi, że wyświetlanie tej co podałam to błąd i nie dotyczy ona mnie.
A co do punktów to zawsze miałam na górze ilość punktów za 1 sztukę, a na dole za 2 sztuki i więcej lub 3 sztuki i więcej. Nigdy nie miałam tak jak Wy za 7 sztuk itd., bo ja nie mam dużych zamówień.
Ja wcześniej też miałam od jednej sztuki, a dalej np. od 3, a w aktualnej ofercie mam 4 i od 6. Więc to nie jest reguła.
Stary 2015-01-07, 19:00   #1635
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Ja wcześniej też miałam od jednej sztuki, a dalej np. od 3, a w aktualnej ofercie mam 4 i od 6. Więc to nie jest reguła.
Możliwe. Głównie chodzi mi o to, że Wy wszystkie macie swoją ofertę, a ja nie mam żadnej. Ta z myślnikami nie jest dla mnie i to jakiś błąd, jak już pisałam wyżej. Pani na Infolinii powiedziała, że dla mnie nie ma oferty w tym katalogu i to mi się nie podoba.
Bo niby dlaczego ja jako jedyna jej nie mam?
Stary 2015-01-07, 19:09   #1636
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe. Głównie chodzi mi o to, że Wy wszystkie macie swoją ofertę, a ja nie mam żadnej. Ta z myślnikami nie jest dla mnie i to jakiś błąd, jak już pisałam wyżej. Pani na Infolinii powiedziała, że dla mnie nie ma oferty w tym katalogu i to mi się nie podoba.
myslę, że więcej kk nie ma, tylko akurat nie są na wizażu
a u mnie to polecieli z tą ofertą ja nie mam dużych zamówień, zawsze mi tak wyśrubują, że przez rok musiałabym używać i jeszcze całą rodzinę obdarować
Stary 2015-01-07, 19:28   #1637
Viselle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Dostałam dziś sms od Avon: Powitaj Nowy Rok z Avon! Specjalnie dla Ciebie woda perfumowana Avon Luck dla Niej lub dla Niego za 1 zł. Już teraz odpisz tak, a my skontaktujemy się z Tobą. Avon. Numer nadawcy to: 664079988. Czy oni mają taki nr? Zastanawia mnie to ostatnie zdanie, czy to nie jakaś sciema?
Też dzisiaj dostałam takiego smsa od tego numeru i też się zastanawiałam czy to nie jest jakaś ściema.
Viselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 19:40   #1638
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viselle Pokaż wiadomość
Też dzisiaj dostałam takiego smsa od tego numeru i też się zastanawiałam czy to nie jest jakaś ściema.
ja dostałam z innego numeru o takiej treści Droga Konsultantko pomyśl komu dasz szansę dołączyć do AVON? Za każdą poleconą koleżanką na KONSULTANTKĘ, która złoży zamówienie na min.160zł odbierzesz 75zł na zakupy w AVON! Prezent dla nowej konsultantki to woda Avon Luck dla niej lub dla niego za 1zł. Szczegóły u menager AVON, tel. xxxxxxxxx
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 19:45   #1639
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Też dostałam dziś tego smsa

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 19:56   #1640
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja dostałam z innego numeru o takiej treści Droga Konsultantko pomyśl komu dasz szansę dołączyć do AVON? Za każdą poleconą koleżanką na KONSULTANTKĘ, która złoży zamówienie na min.160zł odbierzesz 75zł na zakupy w AVON! Prezent dla nowej konsultantki to woda Avon Luck dla niej lub dla niego za 1zł. Szczegóły u menager AVON, tel. xxxxxxxxx
to ja dostałam sms-a podobnej treści, ale już dawno 1.01.2015
Stary 2015-01-07, 19:58   #1641
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
myslę, że więcej kk nie ma, tylko akurat nie są na wizażu
a u mnie to polecieli z tą ofertą ja nie mam dużych zamówień, zawsze mi tak wyśrubują, że przez rok musiałabym używać i jeszcze całą rodzinę obdarować
Właśnie nie jestem pewna. Skoro normalnie dostałam punkty Payback podstawowe to powinno się wyświetlać w ofercie Payback w Strefie Konsultantki: "Punkty zdobyte w k01:" i liczba. A mi się wyświetla zero, także nawet podstawy mi nie naliczyło (na konto Payback dostałam, ale w Strefie jest ewidentny błąd).

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Ja takich smsów jak Wy w ogóle nie dostaję I dobrze.
Stary 2015-01-07, 19:59   #1642
taka jedna
Zakorzenienie

Ja nie dostałam podobnych smsów Pewnie chcą nałapać konsultantek i skądś mają bazę numerów...
Stary 2015-01-07, 20:00   #1643
stenka30
Zadomowienie

Obejrzałam sobie właśnie filmik w strefie z prezentacją tych nowych pomadek ochronnych i muszę przyznać że te najmocniejsze kolory są bardzo ciekawe oczywiście jak ktoś lubi bledziochy to mu się nie spodobająale Milena nie ma ust za dużo to mogliby dawać pomadki dziewczynie która ma większą powierzchnię do prezentacji choć ma za to piękne oczy to może z powodzeniem prezentować cienie i tusze
i ten angielskiojojojoj
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 20:05   #1644
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 20:38   #1645
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

A ja dalej nie dostałam sms-a, a paczka od paru godzin leżakuje w blaszaku
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 21:02   #1646
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też nie mam
Nie masz w ogóle czy masz myślniki? No to mnie pocieszyłaś.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A ja dalej nie dostałam sms-a, a paczka od paru godzin leżakuje w blaszaku
Zaloguj się na paczkomaty.pl, tam powinnaś uzyskać kod odbioru. Jak nie ma to zadzwoń, prześlą Ci smsem.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Obejrzałam sobie właśnie filmik w strefie z prezentacją tych nowych pomadek ochronnych i muszę przyznać że te najmocniejsze kolory są bardzo ciekawe oczywiście jak ktoś lubi bledziochy to mu się nie spodobająale Milena nie ma ust za dużo to mogliby dawać pomadki dziewczynie która ma większą powierzchnię do prezentacji choć ma za to piękne oczy to może z powodzeniem prezentować cienie i tusze
i ten angielskiojojojoj
Z angielskim bym się kłóciła, ale na pewno mówi 100 razy lepiej od Hani
Natomiast dziwnie mówi po polsku - jakby była Ukrainką? Stawia akcent w dziwnych miejscach i w ogóle...
Stary 2015-01-07, 21:25   #1647
20fingers
Raczkowanie

Ja dziś też dzwoniłam do obsługi paczkomatów, bo nie dostałam smsa. Okazało się, że zaginął gdzieś w sieci :/ Natychmiast dostałam smsa z kodem odbioru.
20fingers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 22:19   #1648
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze się wchłania, nie klei, dobrze nawilża, starcza na bardzo długo, ale jakiś efektów poza nawilżeniem nie zauważyłam, zresztą w moim wieku po 2 ciążach to tylko dobry stanik pomaga
I masaż w wykonaniu małża Kululu
Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Kurde też chcę ten spray ;D go się używa przed malowaniem rzęs i w ogóle oczu czy po?
Dla mnie to bubel jakich mało, niezależnie który podkład miałam na twarzy i puder, spray robił mi ciasto na twarzy, a trzymałam go w odpowiedniej odległości i nie używałam więcej jak trzeba. Szybko poszedł do zwrotu.
Tego typu produkty można stosować po skończonym makijażu nie wpływa na sklejenie rzęs.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 23:34   #1649
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
I masaż w wykonaniu małża Kululu

Dla mnie to bubel jakich mało, niezależnie który podkład miałam na twarzy i puder, spray robił mi ciasto na twarzy, a trzymałam go w odpowiedniej odległości i nie używałam więcej jak trzeba. Szybko poszedł do zwrotu.
Tego typu produkty można stosować po skończonym makijażu nie wpływa na sklejenie rzęs.
Ja kupię jak mi nie będzie pasował to zwrócę

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-01-08, 07:16   #1650
Selfish Girl
Life is a drink ...

Wróciłam sobie z nocki ... chce robić zamówienie a tutaj
Cytat:
Twoje konto jest nieaktywne. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Konsultantek.
a na e-mailu to ...

Cytat:
Szanowna Konsultantko/Konsultancie, Informujemy, że z powodu braku oryginału umowy Twoje konto w Avon zostało zablokowane. Blokada konta uniemożliwia realizację zamówień z następnego katalogu. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z Liderem Sprzedaży lub Okręgowym Menedżerem Sprzedaży. Pozdrawiamy, Avon Cosmetics Polska
o co tutaj chodzi ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości