|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Trzymaj się dasz radę - chociaż Ci powiem że i mi gorzej się jakoś robi. Ostatnie pobranie 10 10 i banana wciągam szybko.
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Violka-wlasnie! Dzis 26 tydzien !
![]() ![]() Widze, ze i Tobie smakowala glukoza, ja jak na razie czuje sie bez zmian ![]() Tylko moj kalafior przeszedl dzis siebie, zagapilam sie z godzina, a wlasciwie zaczytalam sie a jakos ubzduralam sobie, ze mnie beda wolac a oczywiscie samemu sie czasu pilnuje i na drugie pobranie poszlam po 1h15min a nie po 1h ktoras z Was sie orientuje??
|
#2373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz bedzie ostatnie pobranie? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja patrzyła ale u mnie nie ma.. Cytat:
Cytat:
Własnie szamam śniadanko.Zaraz nadrobie reszte. dziś spałam do 9.30 bo mialam taka beznadziejną noc.. co przewrócenie na drugi bok to sie budziłam bo mnie mięśnie ciągną bo mnie Malutka okopuje w 1 miejscu ciągle. A i poleciała mi siara w nocy pierwszy raz - to też mnie obudziło. Normalnie spie tak czujnie.. |
||||
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia to dobra jesteś hehe gapka
myślę że nic nie będzie możesz powiedzieć lekarzowi że to było po 1h 15 min - dobrzeże to nie ten ostatni pobór opóźniony. Teraz budzik nastaw
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam takie same podejscie jak Ty, jak wtedy mnie polozyli do szpitala to pierwszy dzien byl masakryczny, plakalam jak dzieciak, na szczescie rodzinka byla ze mna bo bym sama nie dala rady a dziecka w domu jeszcze nie mam to co by bylo wtedy Potem jakos minelo, jak juz wiedzialam, ze falszywy alarm i wszystko ok i ze zaraz wychodze to latwiej bylo znosic ten szpital ![]() Dziewczyny tez byly fajne na sali to sie posmialysmy, poogladalysmy tv, czas lecial..sama chyba bym sie zanudzila
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-01-08 o 09:51 |
|
|
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis tragedia..:/ Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciak odprawilam do szkoly i juz po sniadaniu. Pranie zebralam i biore sie za prasowanie pierwszych ubranek
Powodzenia na glukozie ![]() MADZIX ja mialam tylko na czczo i po 2h pobranie.
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam na czczo, po h i po 2h ![]() jakas suczka ma cieczke i po prostu marudzi mi ciagle gnojek. nie spie od 5:30. zwariuje zaraz ![]() ubiore sie i z nim wyjde. potem sie ogarne i kawe strzele bo leb mi peka i zjem gofry, bo na sniadanie jednak byl chleb z pasztetem i pomidorki w smietanie z cebulka do tego herbatka z cytrynka
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Madi biedaczku
dobrze że już masz pokupowane dla dzoeciaczkow.Black trzymcaj glukoze w ryzach! !!! U mnie bez zmian tzn samopoczucie lepiej ale nadal sikam znacie sposoby na plecy bo nie wyrabian... cały dolny odcinek...A kot właśnie przyszedł i położył mi się w miejscy gdzie plecy bolą mam nadzieję że wyciągnie mi ból z pleców pozdrawiam i trzynajcie się ;* powodzenia dla reszty glukozujących |
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzieciaki chociaż będą mogły Cię potem odwiedzać? Mąż jakoś daje radę sam z pozostałą gromadka? Sonia - synuś słodki A rysy twarzy mu się jeszcze kilka razy zmienią, także spokojnie ![]() Ja już spakowana na wyjazd, w międzyczasie zjadłam śniadanko,rozebralam choinkę, posprzatalam kuchnię i jeszcze mam 15min na odsapniecie U mnie nocka bardzo średnia,do 2 nie umiałam usnąć,a potem co pół godziny pobudka,więc pewnie zaraz po zajęciach się pójdę zdrzemnac... A nie chce mi się na uczelnię wracać tak,że szok
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o my dzis tez rozbieramy choinke;* i wspolczuje nocki, wiem cos o tym;/ ;/ my dzis tez rozbieramy choinke, jedziemy tez do tesciow zamowic wozek i po te ciuszki. jutro tesciowa wpada na hybrydy do mnie
|
||
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Madi sie pokazala uff trzymam kciukasy za zdrowko
![]() Jeszcze nadaje z lozka ale zaraz schodze zrobic sobie sniadanko. |
|
|
|
#2384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to pierwsza bedziesz |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ROSARIO jedziesz do lekarza? Uwazaj zeby sie nie odwodnic bo to niebezpieczne.
|
|
#2386 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2387 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero po śniadanku, jeszcze kawkę popijam ![]() A dziś wizyta u gina..może uda się podejrzeć Olka na usg . Ciekawe ile waży młodzieniec ![]() Madison zdrówka dla Was! a i za 29 tc.Majka za 29tc. Sonia Mikołaj bardzo ładne imię ![]() Cytat:
wcale to tak źle nie smakuje ![]() Cytat:
Też mnie zatrucie dopadło z miesiąc temu..całą noc i następny dzień miałam tak jak Ty.. masakra.. :/ Ale słodziak! i jak ładnie buźkę widać! Cytat:
dobrze, za wyniki ![]() Mój tż jest zupełnie inny, to on w naszym domu zajmuje się rachunkami, opłatami, załatwianiem administracyjnych spraw ,zawsze ma wszystko uporządkowane i zapisane, tak,żeby o niczym nie zapomniał. A "zaraz i potem" to często z moich ust padają.. on jest taki,że wstaje i od razu coś robi. Jest bardziej zorganizowany niż ja. Ja taka bardziej roztrzepana.. ale przeciwieństwa się przyciągają,więc dlatego tak dobrze chyba nam ze sobą heheCytat:
za wyniki ![]() Cytat:
za 26 tcMyślę,że najważniejszy ten wynik po 2h. Więc obyś na ten się nie"spóźniła" to będzie ok violka też za 26 tc
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo waga to zło.. Mi wychodzi że tyje teraz 1kg tygodniowo, toż to miazga jakas!! Niedługo będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść
![]() Cytat:
a ja mam wizyte dzień po Tobie |
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za usg Olka
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki glukoz! Fajnie ze Wam bezproblemowo poszlo
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest możliwość aby to było od zęba? |
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
masakra Rosi wspolczuje
|
|
|
|
#2393 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochane, mozecie mi podpowiedziec, jak zapobiegawczo odzywiac się,zeby cukier nie przekraczał norm? bez słodyczy, mało pieczywa bialego itp., dobrze mysle? mi glukoza (wczoraj) wyszła w normie, ale nie taka ładna jak Wam niektórym bo po 2 h mam 116. czy to ze dzien wczesniej najadlam sie truskawek z kompotu (duzo cukru) i cukierkow czekoladowych (przed południem, ale jednak) moze miec wpływ na taki wynik? |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49654271]
najlepsze jest wygrzanie, bo smarować sie teraz maściami za bardzonie możemy. no i lezenie. mnie tez bolą plecy od kilku dni, ale ne od nerek Kochane, mozecie mi podpowiedziec, jak zapobiegawczo odzywiac się,zeby cukier nie przekraczał norm? bez słodyczy, mało pieczywa bialego itp., dobrze mysle? mi glukoza (wczoraj) wyszła w normie, ale nie taka ładna jak Wam niektórym bo po 2 h mam 116. czy to ze dzien wczesniej najadlam sie truskawek z kompotu (duzo cukru) i cukierkow czekoladowych (przed południem, ale jednak) moze miec wpływ na taki wynik?[/QUOTE] nie masz wskazan zeby sie odzywiac jak cukrzycy, naprawde. nie swiruj ![]() jadlas duzo cukru dzien przed a i tak masz bardzo ladne wyniki. |
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49654271]
najlepsze jest wygrzanie, bo smarować sie teraz maściami za bardzonie możemy. no i lezenie. mnie tez bolą plecy od kilku dni, ale ne od nerek Kochane, mozecie mi podpowiedziec, jak zapobiegawczo odzywiac się,zeby cukier nie przekraczał norm? bez słodyczy, mało pieczywa bialego itp., dobrze mysle? mi glukoza (wczoraj) wyszła w normie, ale nie taka ładna jak Wam niektórym bo po 2 h mam 116. czy to ze dzien wczesniej najadlam sie truskawek z kompotu (duzo cukru) i cukierkow czekoladowych (przed południem, ale jednak) moze miec wpływ na taki wynik?[/QUOTE] Ja w ogóle nue używam cukru tylko do ciast i takich tam a tak to slodze wszystko miodem z tego co czytałam to lepiej przed glukoza nie jeść nic slodkiego bo może wynik zawyżyć ale ile przed to nie wiem
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a glukoza wyszla mi spoko. chodzi ogolem o jedzenie, poczytac trzeba o indeksach ig. choc moim zdaniem jak ktos nie jest cukrzykiem,ani slodka mama to po chol.ere ma to czytac i kombinowac? ![]() wszystko jest w normie! |
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okaże się w środę
|
|
|
|
|
#2398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mikolaj super imie, Maja nadal walczy o nie dla brata Fakt podobny do taty, a gin mi kiedys w zartah powiedzial, ze dzieci po urodzeniu sa podobne do rodzicow, bo jest to uwarunkowane genetycznie by ojciec nie odrzucil dziecka, ze nie jego Maja nic ze mnie nie miala oprocz plci na poczatku, teraz raczej jak ja z mala domieszka tz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Madzix nic sie nie przejmuj, ze zrobilas po 1h 15 min pozniej, bo to jest tylko do zbadania jak rosnie cukkier gdyby bylo cos nie tak, ja teraz nie mialam w ogole po 1h, tylko po dwoch, bo albo organizm sobie poradzi albo nie i to wlasnie po 2 h widac. Z Maja mialam np. po 1h wynik w normie, ale po 2h byl zly, wiec sie nic nie stresuj. Ja juz tez po klujce jestem oczywiscie kolejki najpierw do recepcji, pozniej do labo, nawet sie nikogo nic nie pytalam, stawalam na poczatku i juz, nikt nic nie mowil, ze sie wpycham, przeciez widac, ze w ciazy Tz od razu mnie zawiozl, nic nie mowil, wiec wczoraj tylko gderal by gderac i czuc sie waznym ![]() Dzwonili z warsztatu i tylko akumulator do wymiany, a tz pojedzie po tel, wiec ulga duza |
||||
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego zapomniałam wziąć tabsy na tarczyce a już zjadlam chleb z masłem
Co do klucia to mnie też czesto kluje tylko u mnie to przez magnez...
|
|
|
|
#2400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Glukoza to nic strasznego. Kto twierdzi inaczej to cienias Cytat:
Cytat:
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49654271] najlepsze jest wygrzanie, bo smarować sie teraz maściami za bardzonie możemy. no i lezenie. mnie tez bolą plecy od kilku dni, ale ne od nerek Kochane, mozecie mi podpowiedziec, jak zapobiegawczo odzywiac się,zeby cukier nie przekraczał norm? bez słodyczy, mało pieczywa bialego itp., dobrze mysle? mi glukoza (wczoraj) wyszła w normie, ale nie taka ładna jak Wam niektórym bo po 2 h mam 116. czy to ze dzien wczesniej najadlam sie truskawek z kompotu (duzo cukru) i cukierkow czekoladowych (przed południem, ale jednak) moze miec wpływ na taki wynik?[/QUOTE] Nie masz cukrzycy, wynik chyba nie powinien być zaburzony przez to co zjadłaś dzień wcześniej. Cukier skacze przy produktach o wysokim indeksie glikemicznym tj.biały ryż i pieczywo, gotowana marchew i buraki itd. (w necie sa takie tabele produktów i ich IG)
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

ktoras z Was sie orientuje??

ehh.. reszta wyników ok.
Niestety skonczyla się era dwudziestki w moim życiu... 

, w sytuacji, gdzie mam już dziecko chyba bym sie załamała. Dla mnie to byłaby katastrofa, ale mamy chyba różne podejscie do tematu

mam nadzieję że wyciągnie mi ból z pleców
Ślubujemy: 21.10.2017