|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Tak! O ile wszystko mi jedno czy bedzie mały mężczyzna czy kobietka w domu bo to nie jest dla mnie ważne o tyle chciałabym juz wiedziec
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie powiem, bo zawsze chciałam mieć córeczkę, ale co by nie było, to jak będzie zdrowe, to i ja będę szczęśliwa
|
|
#1923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1924 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym już chciała wiedzieć ale musze jeszcze dłużej czekać niż wy bo wy już 10 11 tydzień macie a ja dopiero 7
na 29 sierpnia mam
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Same ciekawskie baby się tu spotkały. Jak nie o wadze, to o płci gadają
![]() Cytat:
![]() Niech ktoś mnie kopnie w pupę, bo muszę wstawić obiad, a tak mi się nie chce ...
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez kopniak sie przyda...Dzis mam luzniejszy dzien i obiecalam sobie, ze na dlugi spacer pojde, ale znowu leze
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-08 o 11:16 Powód: Blad |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wagę muszę sobie w końcu kupić, do tej pory wydawała mi się zbędna a dziewczyny mam pytanie do tych, które używały we wcześniejszych ciążach kosmetyków dla ciężarnych chciałabym stosować coś przeciw rozstępom i najbardziej skłaniam się ku Palmers, od dziś w Naturze jest promocja właśnie na ten balsam i poszłabym go kupić, ale co Wy w tym temacie macie do powiedzenia?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
A mój tż wpadł wczoraj na genialny pomysł żeby sobie zrobić niespodziankę i po porodzie dowiedzieć się jaka płeć. Powiedziałam ze nie ma mowy
Witam się przeziębiona na maxa
|
#1930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj strajkuje, obiadu nie bedzie junior i tak je w szkole, tz w pracy do 22:00, pozniej sobie jakas kolacje z juniorem na ciepło zrobimy ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Słyszałam , ze duzo osob chwali ale jak jest na prawde to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Ogólnie jeszcze czas na zakupy ale w Austrii będąc nie odmówiłabym ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprobuj moze naturalnymi sposobami domowymi, np. czosnek ![]() Szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
|
#1932 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie drogie sierpniowe mamusie 2015
To mój pierwszy post tutaj. Mam na imię Hania, jestem z Rybnika, w marcu skończę 29 lat, to moja druga ciąża (niestety 1 obumarła w 7 tygodniu). Obecnie jestem w 8 tc. (7t 4 dc). W poniedziałek 05.01 pierwszy raz widziałam swoje maleństwo z bijącym serduszkiem Dziewczyny mam pytanie, bo zaczynam powoli fiksować - czy Wy też miewacie czasem napady jakiegoś. lęku, paniki, że coś z kruszynką dzieje się nie tak. Ja mam tak od przedwczoraj, sama nie wiem co mi się dzieję. Martwię się, bo do 06.01 miałam wszystkie książkowe objawy, czyli mdłości, jadłowstręt, wrażliwość na zapachy, ciągnięcie w pachwinach, ból piersi a od wczoraj jakby ręką odjął niektóre. Mdłości minęły, za to pojawił się większy apetyt, ciągnąć w pachwinach też trochę przestało, tylko piersi dalej obolałe. Wiem, że może na daremnie ta moja panika, ale nie chce żeby powtórzyła się historia z I ciąży. Piszcie co o tym myślicie ! Pozdrawiam |
|
|
|
#1933 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wszystko będzie dobrze, musi być, ja też miałam poronienie i to w 11tygidniu ale teraz staram się myśleć pozytywnie chociaż wciąż mam lęki, musimy być silne
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Hanusiu ja mysle ze kazda ktora przezyla juz strate troche bardziej panikuje, analizuje bo boi sie powtorki, glowa do gory, ja sobie powtarzam ze wszystko bedzie dobrze i tak musi byc
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję wszystkich serduszek Cytat:
Zrobiłam dzisiaj badania, wydałam 240zł
|
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Nie martw sie, każda z nas ma gdzies tam z tylu głowy lekkie obawy ale grunt to nie zwariować ja przestałam całkowicie czytać informacje na temat ciazy w internecie, Google mi nie służyło wiec przestałam czytać ![]() Kolejna mama ze Śląska, kiedys to nawet po kilka razy w tygodniu bywałam w Rybniku ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Mnie to jutro czeka, ciekawe ile zostawię :p
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze akurat cos pomoze wiec ja smaruje |
|
|
|
|
#1939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa otuchy, jesteście kochane
U mnie to samo... już 3 pawie były Cytat:
Ja z wagą nie wiem jak stoję, jakoś nie mam ochoty na nią włazić... Ale jak tylko poczuję się lepiej to obiecałam sobie, że będę się bardzo pilnować, dobrze odżywiać i dużo pływać. Nie chcę przytyć 30kg... W 13 tygodniu poznałaś już płeć? WOW, ale szybko, ja myślałam, że to możliwe najwcześniej w 15-16... Cytat:
Teraz może ruchy poczujesz wcześniej, tak słyszałam, że w 2 ciąży szybciej czuć Też się nie mogę tego doczekać, ciekawa jestem jak to jest... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też miałam taki pomysł... ale mąż się nie zgadza
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry |
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostaje mi tylko napisać - witaj i zostań z nami ![]() Cytat:
Daj znać też znać proszę ile Cię skasują... badania przede mną
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam i nie umiem znalezc teraz. Jesli mi sie uda to dam znac.
|
|
|
|
|
#1943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1944 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html?m=1
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Tu macie analize |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Widzę w gazetce Natury, ze kosztuje 24,99 z 29,99 |
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Hanusia ja też mam na 24 termin hehe. Papusia spoko ja też dopiero koniec 7 tyg mam jeszcze tyyle przed nami. Tez jestem ciekawa płci. Ale Wanze ze zdrowe . Tak jest ciut strach żeby nie poronic. W 13 tu już płeć widać to wcześnie bardzo. Co do badań mi szwagierka mówiła ze miała wszystkie za darmo robione i toksoplazmoze i na cukrzycę itp. A ona chodzi do tego samego gina ci ja. A olejek ciążowy używam alverde mama Glück koszt 3 euro bardzo delikatny i fajny
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2015-01-08 o 12:43 |
|
|
|
#1948 | |||
|
Rozeznanie
|
Palmers pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom 24,99zł
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko w rosmanie poszukam tej emulsji i oliwki dla kobiet w ciąży, bo ostatnio byłam to nie widziałam tych produktów, a specjalnie poszłam się rozejrzeć
|||
|
|
|
#1949 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione zwłaszcza, że już przeszłaś jedną stratę. Najlepiej nie czytać nic w necie, no oprócz wizażu , bo można oszaleć .Cytat:
![]() Cytat:
Jestem mało systematyczna w smarowaniu brzucha, a rozstępów brak. No nie licząc kilku na boczkach... Cytat:
Na wcześniejsze ruchy nie liczę, bo 16/17 tc to i tak wcześnie ![]() Wybór i znalezienie dobrego lekarza nie jest łatwym zadaniem. Ja miałam ułatwione, bo pierwszą ciążę u niego prowadziłam i wiem jakim jest człowiekiem. Zawsze można na niego liczyć. Poczytaj opinie w necie o lekarzach w swoim mieście, podpytaj znajomych kogo polecają.
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-01-08 o 12:47 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

na 29 sierpnia mam

Szukam i nie umiem znalezc teraz. Jesli mi sie uda to dam znac.