|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VII
Ja nie zgłaszałam się do Physiogelu, ale uważam, że takie przeprosiny, które zostały zaprezentowane, nie są wystarczające.
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
Dajmy spokój już, Dziewczęta
![]() Wiadomo, że rozczarowanie jest większe, kiedy najpierw dadzą ciastko a później zabiorą niż gdyby w ogóle nie było pozytywnego zaskoczenia, że wow, jest wygrana, ale czy faktycznie jest sens się tak oburzać? Zgadzam się w stu procentach, że wykazuje to głównie brak profesjonalnego podejścia organizatora bo najpierw odświeżamy stronę jak wariatki tydzień dłużej łudząc się, że tym razem będą wyniki, a jak już je dostajemy to są błędne. Sprostowanie się pojawiło, choć fakt, można oczekiwać, że organizacja przyzna się do błedu i przeprosi w bardziej właściwy i adekwatny do skali zniesmaczenia nas wszystkich sposób a nie ups, żarcik kosmonaucik, sorry, emotka co dwa słowa. To bagatelizuje nas jako testerki jeszcze bardziej, ALE wait, to tylko krem! Nie chodzi o zestaw, o rok testowania, o brauna, o wycieczkę na Karaiby, girls, to tylko krem. Aplikujemy dalej gdzie się da, zapominamy o tej przykrej sprawie, wygrywany next time! ![]()
#603 |
Konto usunięte
|
Nie chodzi o krem, tylko o podejście organizatora...
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Nie zgłaszałam się do physiogelu, ale widzę, że fajne cyrki porobili
![]() Wpadła mi druga tygodniowa wejściówka z Jatomi :P szkoda, że nie ręcznik, albo miesięczne członkostwo, ale zawsze coś ![]() ![]()
#605 |
Zadomowienie
|
Też się nie zgłaszałam, ale szczerze mówiąc - zarówno błąd, jak i praktycznie żadna forma przeprosin troszkę mnie zszokowały. I to mało ważne, czy to krem, czy paczka zapałek - zresztą któraś z Was już tu pisała, że jako testerki macie swoje obowiązki, wypełniacie je terminowo - a jeśli nie - są wyciągane konsekwencje. Ten, kto popełnił błąd, ten ponosi odpowiedzialność. I w "niekonkursowym" życiu zarówno ja sama za swoje błędy jestem odpowiedzialna, jak i innym je popełniającym zbytniej taryfy ulgowej nie daję - szczególnie, że jestem jak i Wy - zwykłą konsumentką, a przeważnie, jak i w życiu, tak i w tym przypadku - po drugiej stronie macie profesjonalistę. Tu nie ma usprawiedliwień - bo pracownik zawalił, bo system nawalił, bo jeszcze coś tam. Macie pełne prawo wymagać odpowiedniej rekompensaty. Przede wszystkim organizatora to zmusi do zwracania większej uwagi na sposób realizacji obowiązków. Wobec Was wyciągnięto by konsekwencje.
Gratuluję wygranych Mixa! ![]() Ja czekam na ofemininie, czy nick przyjaciółki się pojawi, bo to ona nas zgłaszała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzacie troche? Przeciez nic sie wielkiego nie stalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4965220 3]Nie chodzi o krem, tylko o podejście organizatora...[/QUOTE]
No,a co powinien zrobić? W ramach przeprosin wysłać krem? ![]() Po prostu pomyłka, prawdopodobnie oprogramowania, przeprosili, wyjaśnili... nie wiem czego więcej można oczekiwać? Przecież na ofeminin, żeby testować w parze ty też musiałaś się zgłosić... dwie osoby z pary wysyłają dwa różne zgłoszenia i wpisują swoje nicki nawzajem. |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Raczkowanie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4965220 3]Nie chodzi o krem, tylko o podejście organizatora...[/QUOTE]
Organizator dał popis braku profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o dotrzymanie terminów jak i rzetelność informacji, jak i napisałam zresztą w poprzedniej wiadomości, nie mam zamiaru go usprawiedliwiać czy klepać po plecach na pocieszenie, niemniej jednak nasuwa mi się dosyć mocno pytanie czy skala oburzenia jest adekwatna do tego o co gramy. ![]()
#609 |
Rozeznanie
|
Ależ tu się działo - 5 stron musiałam nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
To było zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe, że każda z nas wygrała....Trudno..stało się, gramy dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Ja proponuję zakończyć już ten temat... Było, minęło... Nie ma sensu drążyć tego dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie brałam udziału w teście tego kremu ale wydaje mi się, że ta informacja z przeprosinami i wyjaśnieniem powinna się pojawić tam, gdzie pojawiają się wyniki, raczej nie zbyt dużo osób czyta forum.
#613 |
Zakorzenienie
|
Mało kto też sprawdza wyniki dwa razy. Powinni się pofatygować i wysłać PW do wszystkich uczestników.
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Obiecuję, kończę. Ale naprawdę machanie ręką na tego typu sytuacje, stwierdzanie, że inni mają prawo się mylić i nie ma podstawy do pociągnięcia kogokolwiek do odpowiedzialności - bo tylko konkurs i darmowe wygrane - ma potem przełożenie, na to - komu i na co pozwalamy wobec siebie w życiu. Ale oczywiście rozumiem, że każdy ma prawo nie chcieć tracić energii na dochodzenie się z organizatorem. Już siedzę cicho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zadomowienie
|
Ale się tu zadziało... Parę dni mnie nie było i tu taki szum... Ja się do Physiogelu zgłaszałam, ale mnie nie wybrali więc się nie obrażam, bo to nie pierwszy i nie ostatni raz. Muszę jeszcze sprawdzić wyniki Mixa choć też nie mam wielkiej nadziei...
Dziewczyny, czy orientujecie się, czy jest jakiś aktualny konkurs, w którym jest dobry aparat do wygrania? Bo ostatnio słabo z takimi konkursami - tylko Bephanten był, ale bez szału... Muszę też zrobić sobie podsumowanie ubiegłego roku ![]() Gratuluję wygranym i głowa do góry tym, którym się nie udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Rozeznanie
|
Czy maja być dzisiaj jakieś wyniki na wizazu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
Szał... Udało mi się dostać do testowania Mixa do skóry wrażliwej. Sądziłam, że na Ofeminin nigdy mnie nie wybiorą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zadomowienie
|
u mnie strona z konkursami i testami wcale nie działa...
Może sprawdzają milion razy żeby znowu byka nie strzelić ![]()
#620 |
Raczkowanie
|
Zebrałam wszystkie terminy, mam nadzieję, że niczego nie pominęłam:
Olejkowy Rytuał Elseve 09.01.2015 r. https://wizaz.pl/akcje/loreal/olejkowy-rytual/ Maybelline NY – Lash Sensational 14.01.2015 r https://wizaz.pl/akcje/loreal/lash-s...ieta.php#start Garnier Fructis Gęste i Zachwycające 18.01.2015 r. Garnier BB Cream 22.01.2015 r. Garnier Olia 18.01.2015 r. https://wizaz.pl/akcje/garnier/piekna-z-garnierem/ Kolastyna 16.01.2015 r. https://wizaz.pl/akcje/kolastyna/ene...ch/ankieta.php ![]() Edytowane przez dorotade Czas edycji: 2015-01-08 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze Braun ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
dorotade, pozwoliłam sobie skopiować Twój wpis i wkleić wszystkie terminy do pierwszego posta wątku. Jeśli macie zapisane jeszcze jakieś daty z wynikami,to podajcie - będę aktualizować wpis.
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz L'oreal - do 18.01; Kolastyna - do 19.01 Garnier Fructis - do 20.01 Zawsze zapisuję sobie jako "do 7 dni" od daty zakończenia zbierania zgłoszeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"2.3. Rozwiązanie Testu (dalej „Testerek”) zostanie ogłoszone na stronie internetowej https://wizaz.pl/akcje/kolastyna/energy-touch/ w terminie nie później niż 7 dni odostatniego dnia czasu trwania etapu zbierania zgłoszeń do Testu, czyli do dnia 16.01.2015. Wyniki testu dostępne będą po zalogowaniu w serwisie na stronie https://wizaz.pl/akcje/kolastyna/energy-touch/." i "Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja wybierze w terminie do 16.01.2015 r. 100 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci produktu do przetestowania do dnia 19.01.2015 r." Wydaje mi się, że możesz mieć wpisaną datę dostarczenia produktu do testerki. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Ok, zrobiłam to trochę inaczej. Jest nazwa konkursu, link oraz fragment z regulaminu mówiący o terminie wyboru testerek i dostarczenia nagrody. Dodałam też konkurs z Brauna ![]() Olejkowy Rytuał Elseve https://wizaz.pl/akcje/loreal/olejkowy-rytual/ Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja Olejkowy Rytuał Elseve wybierze w terminie do 09.01.2015 r. 50 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci zestawu produktów do przetestowania do dnia 15.01.2015 r. Braun https://wizaz.pl/akcje/braun/depilat...un-prezent.php Laureaci zostaną wyłonieni w wyniku przeprowadzenia procedury opisanej w punkcie 8.1. Regulaminu w terminie najpóźniej do dnia 11.01.2015 r. Maybelline NY – Lash Sensational https://wizaz.pl/akcje/loreal/lash-s...ieta.php#start Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja Maybelline Lash Sensational wybierze w terminie do 14.01.2015 r. 100 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci produktu do przetestowania do dnia 18.01.2015 r. Kolastyna https://wizaz.pl/akcje/kolastyna/ene...ch/ankieta.php Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja wybierze w terminie do 16.01.2015 r. 100 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci produktu do przetestowania do dnia 19.01.2015 r Garnier Fructis https://wizaz.pl/akcje/garnier/piekn...em/fructis.php Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja Garnier Fructis Gęste i Zachwycające wybierze w terminie do 18.01.2015 r. 100 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci produktów do przetestowania do dnia 23.01.2015 r. Garnier Olia https://wizaz.pl/akcje/garnier/piekn...ierem/olia.php Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja Garnier Olia wybierze w terminie do 18.01.2015 r. 100 Testerek, które otrzymają nagrodę w postaci produktu do przetestowania do dnia 23.01.2015 r. Garnier BB https://wizaz.pl/akcje/garnier/piekn...rnierem/bb.php Spośród wszystkich Zgłoszeń Komisja Garnier BB Cream wybierze w terminie do 22.01.2015 r. 500 Testerek z przyjaciółkami, które otrzymają nagrodę w postaci produktu do przetestowania, do dnia 29.01.2015 r. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
My tu terminy ustalamy a Wizaż i tak da wtedy kiedy będzie chciał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Wtajemniczenie
|
jakie konkursy się dzis kończa w waszych kalendarzach bo u mnie balagan jak nie wiem co
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Zgadzam się. Tu nie chodzi o wartość nagrody ale o zasady. Nie widzę nic złego w tym, że dziewczyny napisały co o tej sytuacji myślą. Zresztą nazwa wątku to "Pochwal się nagrodami i plotkuj do woli" ![]() ========================= Ps warto też wspomnieć na przyszłość ( może komuś się przyda) - jest takie coś w KC jak "przyrzeczenie publiczne" ![]() Cytat:
![]() |
#629 |
Raczkowanie
|
Ja też uważam że nie ma co przesadzać, tym bardziej że już na wątku było praktycznie pewne że to pomyłka.
Jedyne co źle zrobił wizaż ,że nie umieścił sprostowania i przeprosin na stronie głównej żeby wszyscy widzieli. Jeśli mieliby faktycznie wysłać wszystkim którzy się zgłosili do testu te kremy to pewnie musieliby ich wysłać z 10 000 a nie 100... Poza tym uważam że czym innym jest ogłoszenie wyniku i poinformowanie jakoś zwycięzcy (mailem, na fb), a później się z tego wycofanie niż taki automatyczny komunikat. Bardziej mnie akurat na wizażu denerwuje kompletne nie trzymanie się regulaminowych czasów konkursów i zastanawiam się co na to prawo... Bo pewnie są jakieś regulacje mówiące o tym że skoro jakaś data jest w regulaminie to powinna być zachowana
#630 | |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Dlaczego to coś innego? Wizaż ma właśnie taki system informowania zwycięzców, więc to jest to samo co informacje o wygranej np wysłane mailem, czy w konkursach Rossmanna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.