Mamusie lutowe 2015 - cz. 6 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 13:10   #4081
Asia1105
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6

Tutti mamy nowego Adamexa. Byliśmy w kilku sklepach, jeździliśmy setką wózków ze sztucznym, ciężkim bobasem i Adamex prowadził nam się najlepiej. Dobra amortyzacja, skętność itd. Nie wiem co chcesz jeszcze widzieć, pytaj chętnie odpowiem

Buu śliczne ciuszki

Dobra dziołchy, lecę się prasować, ubierać, zjeść. Zaraz mąż zrywa się z pracy i jedziemy na wizytę zobaczyć Niunię Mam nadzieję, że wrócę do domu z dobrymi wieściami...
Postaram się odezwać po wizycie z telefonu, bo potem na 19 do SR. Więc pewnie do zobaczenia na niwym wątku
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:12   #4082
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Duszona mogłabyś filmy kręcić na podstawie swoich snów

Madzia oby jutro już było lepiej

Dostałam przed chwilą smsa od ciotki- siostry mojego ojca- o treści "Odezwij się do taty bo się martwi!"
Nosz k..... niech pilnują swojego nosa, wrrr a on już poszedł się poskarżyć jaki on to jest biedny
Tylko, że ja im się nie żaliłam jakie mam piekło w domu
Wiedziałam, że tak będzie, że to ja wyjdę na niedobrą córkę ehh
No nic, na dniach zmieniam numer i niech mnie pocałują w tyłek
Wspolczuje kochana i rozumiem Cię doskonale. Moja rodzinka tez ostatnio namiętnie daje o sobie znać z tamtej strony.

Emdzik, Panna Migotka dziekuje dziewczyny.

Melbi współczuje,mtrzymaj sie kochana dzielnie juz niedługo. Ja Ci powiem, ze wczoraj zjadłam oczywiście z przerwami, ale w sumie 2 paski czekolady tiki taki a dzis kawałek loda. I cukry zacne. nawet 100 nie przekroczyłam. U mnie to zależy od dnia, jakiegoś okresu, nie wiem...

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:14   #4083
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Wspolczuje kochana i rozumiem Cię doskonale. Moja rodzinka tez ostatnio namiętnie daje o sobie znać z tamtej strony.

Emdzik, Panna Migotka dziekuje dziewczyny.

Melbi współczuje,mtrzymaj sie kochana dzielnie juz niedługo. Ja Ci powiem, ze wczoraj zjadłam oczywiście z przerwami, ale w sumie 2 paski czekolady tiki taki a dzis kawałek loda. I cukry zacne. nawet 100 nie przekroczyłam. U mnie to zależy od dnia, jakiegoś okresu, nie wiem...
ale fajnie
ja dziś mam kiche cukrowa

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:16   #4084
emdzik
Zakorzenienie

Asia nowy wątek jest od 5000 posta :P więc do końca tygodnia na pewno nie będzie nowego... jeszcze zdążysz do nas wrócić w starym

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:17   #4085
zielona butelka
Zakorzenienie

Mama Zuzi, zmotywowałaś mnie do wydruku zdjęć. Zaległości mamy d 2008 roku!
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:18   #4086
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Aga Ja też czasem śmigam jak cały dzień odpoczne a później wiem, że coś muszę zrobić, a to że później cierpie po bokach to nic udaje że wszystko dobrze :P ona też pewnie te 3-4h udaje że jest wszystko super

Też nie wiedziałam co to ten tens jest...
Ale ja dalej mam przeczucie, że będę miała CC więc się chyba nie zagłębiam

Aaa a mówili jak to dokładnie w końcu wygląda z higieną noworodka ?
Tzn nie kąpią.. ale że wcale czy przez ileś godzin po porodzie a na 2 dzień kąpią ?
O noworodku jeszcze zajec nie bylo :P:P Ale jak tylko bede cos wiedziala, to oczywiscie Ci napsize

Cytat:
Mój mąż pojechał mi po wynik GBS.. podobno ten też wyszedł ujemny więc mogę się cieszyć, jak już dwa wyszły tak samo to jest dobrze

I w ogóle poszedł się dowiedzieć czy mogę pojechać na ktg czy coś, to nie :/
bo oni mają szpital a nie przychodnie położniczą
Że przyjechać mogę ale jak się coś dzieje. Masakra
A jak chce szpital obejrzeć to niby można ale trzeba wcześniej dzwonić bo to też nie wiadomo jak oni mają czas
Super z gbsem

Co do ktg w redlowie to wlasnie mi Agata moja mowila,blizniakowa- bo ona juz kilka razy byla
ze jechala jak chciala i mowila,ze mlode sie mniej ruszaja,
ze spinal jej sie brzuch
i normalnie robili

a z tym czasem na oprowadzanie to wiesz co, jestem sklonna uwierzyc,ze maja go malo
Agata mowi,ze cc robia kilka na godzine normalnie, co chwile ktoras krzyczy na porodowce, maja duzy ruch:/
ale wieczorem jak wychodzilismy przed 22 to ip pusta byla
ale jak przed 18 zajechalismy to bylo sporo ludzi

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
[
Dobra dziołchy, lecę się prasować, ubierać, zjeść. Zaraz mąż zrywa się z pracy i jedziemy na wizytę zobaczyć Niunię Mam nadzieję, że wrócę do domu z dobrymi wieściami...
Postaram się odezwać po wizycie z telefonu, bo potem na 19 do SR. Więc pewnie do zobaczenia na niwym wątku
Udanej wizyty i SR

Daj znac po wizycie Ale na pewno wszystko jest super

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:22   #4087
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Mama Zuzi, zmotywowałaś mnie do wydruku zdjęć. Zaległości mamy d 2008 roku!
Super
Ja miałam jechać po albumy żeby wszystko powkładać ale Tż będzie do nas jechał niech wszystkie przywiezie, pewnie się wkurzy że będę mu kazała to targać i te śrubki musimy poszukać bo jak nie trzeba dokupić, a może to trwać.

Że ta Madzia moja taka uparta nie wybiera się do cycusia no
Stary 2015-01-08, 13:26   #4088
tuliluli
Raczkowanie

Witam się wśród odczopowanych... Zaczęło się wczoraj wieczorem i jeszcze dziś rano wylazło trochę. Czysty, bez różowych podbarwień. Brzuch chyba mi się nie opuścił, ale w nocy mnie obudziły skurcze jak na okres. Dzwoniłam do gina, kazał się dziś szprycować Magnezem i NoSpą, a jutro ok 10 jadę do niego bo ma dyżur w szpitalu i zrobi mi ktg i obejrzy szyjkę...
tuliluli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:29   #4089
emdzik
Zakorzenienie

Aga nie no że mają tam ruch to wierzę.. tylko mam wrażenie że jak zadzwonie to za każdym razem będą mówili że jest ruch i nie mają czas na oprowadzanki ....

A co do ktg to myślałam, że jak się im zapłaci to robią normalnie
Bo ok tak jak wczoraj.. słabo czułam ruchy.. i bym pojechała.. a tam bym się położyła i akurat bym zaczeła czuć to by pomyśleli że ściemniam

A jak ma się np skierowanie od lekarza to co? czy nie idzie tak dostać skierowania od lekarza na ktg ?

Ja już głupieje w tych sprawach :/

27.01.2015 <3
Stary 2015-01-08, 13:32   #4090
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tuliluli Pokaż wiadomość
Witam się wśród odczopowanych... Zaczęło się wczoraj wieczorem i jeszcze dziś rano wylazło trochę. Czysty, bez różowych podbarwień. Brzuch chyba mi się nie opuścił, ale w nocy mnie obudziły skurcze jak na okres. Dzwoniłam do gina, kazał się dziś szprycować Magnezem i NoSpą, a jutro ok 10 jadę do niego bo ma dyżur w szpitalu i zrobi mi ktg i obejrzy szyjkę...
jej i u nas się zaczyna
bierz magnez i odpoczywaj

Stary 2015-01-08, 13:33   #4091
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Tuli o jaaaaa!!!! Następna
Ale nie pchać się przed kolejkę proszę

Zielona o w mordeczkę, od 2008 roku to masz co robić
Stary 2015-01-08, 13:34   #4092
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Tutti mamy nowego Adamexa. Byliśmy w kilku sklepach, jeździliśmy setką wózków ze sztucznym, ciężkim bobasem i Adamex prowadził nam się najlepiej. Dobra amortyzacja, skętność itd. Nie wiem co chcesz jeszcze widzieć, pytaj chętnie odpowiem
A jaka jest spacerówka w miare duża czy z tych wąskich raczej? Oglądam wozki rożne i już nic nie wiem ja jestem niska maż wysoki i musze miec w miare zgrabny wozek żeby mnie nie przytłoczył a żeby nie był jakiś malutki i żeby tz śmiesznie nie wyglądał.

Tż mnie naciska na wybór wozka, łożeczka i tak dalej bo on nie bedzie tego sam kupować jak bym poszła wczesniej do szpitala, bo kupi nie takie jak bym chciała i napewno przez 20 lat bede mu wypominać ze nie takie chciałam Biedny strasznie jest zestresowany ze miałby sam coś wybrać
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:37   #4093
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Hope miałam mieć wczoraj wizytę, ale mój gin przełożył na jutro, więc zobaczy co tam się ciśnie. A posiew robiłam przed świętami i nic nie było ale ja myślę, że to nie infekcja pochwy tylko cewki moczowej bo tam właśnie mnie swędzi
Oby do jutra
kochana niestety to tak jest, że oba układy sprzedają sobie te ustrojstwa bez większego problemu, więc na twoim miejscu zrobiłabym mocz koniecznie chociaż! wiesz, jak się nastawiamy na sn, to pasuje mieć tam czystą sytuację, coby mały niczego nie złapał. A nie daj Panie jak np wody nie odejdą na raz, tylko może się będą sączyć, to te bakterie mogą się dostać do pęcherza płodowego dużo wcześniej i maluszek może urodzic się czymś zakażony. może zakazić się rownież przechodząc przez kanał rodny. Dlatego ja uważam, że właśnie szczególnie przed porodem trzeba sobie wszystkiego dopilnować jeśli chodzi o infekcje, niż potem mieliby mi dzieciątko trzymać w szpitalu dużo dłużej. to po prostu nie warto... ja mocz robiłam w tym tyg, zrobie pewnie jeszcze za 1,5 tyg. A posiew przy okazji następnej wizyty, w razie gdyby miała okazać się ostatnią. dla własnego spokoju, że ze swojej strony zrobiłam co mogłam.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Mnie diab sama bierze bez kolejki także pod tym względem mam luksus , ale chodziło mi o rejestrację i wszelkie inne kolejki gdzie ciężarówki są niewidoczne takie mamy społeczeństwo, tak samo jak z sytuacją gdzie ktoś bardzo rzadko zatrzyma się na ulicy, żeby przepuścić kobietę z dzieckiem/dziećmi czy właśnie cięzarną.
oj Kasia, masz absolutną rację. Już nie wspomnę o sklepach z osobnymi kasami dla kobiet w ciąży i niepełnosprawnych, do której k&^#$% też nawet nie ma sensu podchodzić bo stoją ci idioci chorzy ale chyba umysłowo i nawet kobita nie ma śmiałości przed nich przejść. Ale mam ochotę to zrobić. podejść i zapytać : kto z państwa jest niepełnosprawny albo w ciąży? i wejść na sam początek. o ! tesko sresko.

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile trwało Wasze ktg?
minimum 20 min

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Słyszała któraś o tym, miała? chcecie spróbować ???
boję się takich nowinek mysle ze dam rade bez czegos takiego i tak mam zamiar dojechać tylko na parte, hahahahah (tak wiem, złudna nadzieja)
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja znowu mam dola jedzeniowgo
jest coraz gorzej jeśli chodzi o chęć na słodycze cy mi się płakać chce
w nocy mi się śniło że jem mufinke czekoladowa i nawet we śnie myślałam że p cukier muszę ja zjeść
melb a nie myślałaś upiec czegoś sama? ja kurcze kupiłam wczoraj produkty i właśnie ma mufiny, choć mąka ale nie dam nic cukuru tylko banany i kakao. Coś co Kubek dla T robiła do blw tylko jeszcze modyfikuje. zmierze cukier przed 1 i po, zobaczę co to wartne, najwyżej domownicy zjedzą

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
oooo oooooł
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:38   #4094
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
ojacieee... zaczyna się i u nas
odpoczywaj kochana dużo, trzymam kciuki, żeby było ok
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:39   #4095
201704210903
Konto usunięte

to daj znać jak po tym cieście
ja się trochę boję
zobaczę co dziś na usg będzie jak ok z waga łożyskiem itp to może sobie pozwolę

Stary 2015-01-08, 13:39   #4096
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Hej ja juz po badaniach i ktg ... Mały wg lekarza który mnie tu badał wazy 2800! Także te ich ocenianie wagi to jakaś paranoja... 300g różnicy od wczorajszego...

Na oddziale smierdzi fajami nie nawidze!!!

Będę podczytywac z tel
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 13:40   #4097
201704210903
Konto usunięte

daria szkoda że musisz leżeć w szpitalu

Stary 2015-01-08, 13:40   #4098
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
następna
Lecą czopy lecą

Ciekawe czy to u mnie wczoraj to też był czop czy co

27.01.2015 <3
Stary 2015-01-08, 13:41   #4099
201704210903
Konto usunięte

ja muszę wytrzymać do tego cc
nie chce rodzic wcześniej

Stary 2015-01-08, 13:41   #4100
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Hej ja juz po badaniach i ktg ... Mały wg lekarza który mnie tu badał wazy 2800! Także te ich ocenianie wagi to jakaś paranoja... 300g różnicy od wczorajszego...

Będę podczytywac z tel
wydaje mi się, że 300g to taki standardowy margines błędu, bo waga dzieci jest statystycznie obliczana na podstawie wymiarów no i na innym sprzęcie były pomiary, a to też ma znaczenie
Stary 2015-01-08, 13:48   #4101
emdzik
Zakorzenienie

Daria trzymaj się tam! a tą wagą to tak jak Migotka mówi... zawsze jest jakiś margines błędu... pewnie waga jest gdzieś po środku

Ajj mąż poszedł do innej biedronki i tam też nie było żadnych koszul

27.01.2015 <3
Stary 2015-01-08, 13:48   #4102
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Aga nie no że mają tam ruch to wierzę.. tylko mam wrażenie że jak zadzwonie to za każdym razem będą mówili że jest ruch i nie mają czas na oprowadzanki ....

A co do ktg to myślałam, że jak się im zapłaci to robią normalnie
Bo ok tak jak wczoraj.. słabo czułam ruchy.. i bym pojechała.. a tam bym się położyła i akurat bym zaczeła czuć to by pomyśleli że ściemniam

A jak ma się np skierowanie od lekarza to co? czy nie idzie tak dostać skierowania od lekarza na ktg ?

Ja już głupieje w tych sprawach :/
Ja bym jechała normalnie,mówiąc że ruchy są słabe, i tyle. Sami nam mówili ostatnio ze lepiej Przyjechać niepotrzebnie niż nie przyjechać, to nasza 1. Ciąża i mamy prawo nie wiedzieć

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość

Będę podczytywac z tel

u agaty ba patologii Jak poszliśmy na krzesła to też same faje...

Cytat:
następna
Lecą czopy lecą

Ciekawe czy to u mnie wczoraj to też był czop czy co
Ja też jestem ciekawa ci u mnie plum zrobiło wtedy bo od tego czasu czuje się gorzej

Ej to 35 t jeszcze nie czas na mnie

Tuli - łez kochana,oby do wizyty ahhh

Wkurzyłam się, żeby nie powiedzieć gorzej. Patelnia naleśnikowa z Biedry nie działa na indukcji kurde!

Stary 2015-01-08, 13:49   #4103
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Madzia nooo ciekawee, może i u Ciebie też się coś dzieje

Hope tak, tak mocz zrobiłam Póki co podmywam się tantum rosa i jest trochę lepiej, a jutro gin już zajrzy
Że też na koniec coś musiało się przyplątać

Daria współczuję szpitala i która tam taka mądra, żeby leżąc na patologii ciąży palić faje
Stary 2015-01-08, 13:51   #4104
tuliluli
Raczkowanie

Spoko, myślę, że to jeszcze nie to. Bo w ciagu dnia tylko kilka skurczybyków i to jak połaziłam. No więc leżę, nie ma co.
tuliluli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 14:01   #4105
wegielek
Rozeznanie

Witam się po długiej nieobecności....wszystko przez te Święta i utrudnione korzystanie z neta, bo moja mama u siebie odłączyła, bo nie korzysta, z kom. były pewne problemy...po powrocie dopadły mnie a to jakieś chandry a to totalny brak czasu...Dziś w sumie pierwszy dzień odpoczynku, choć zaraz po Małego do przedszkola...
U nas chyba wszystko dobrze poza tym, że w nocy nie mogę spać, boli mnie okropnie w pachwinach, tak że obracać się nie mogę...jak wcześniej śmigałam tak teraz wlekę się jak jakaś starowinka:/ brzuch nadal swędzi, doszły do tego i uda i czasem piersi, hydrokortyzon nie pomógł, pogodziłam się, że już chyba tak do porodu zostanie...
Jeszcze kilka spraw do ogarnięcia jest, ale po tych wszystkich robotach nie mam siły i ochoty za nie się zabrać...Miałam ogarnąć to do końca tygodnia, ale jakoś mi nie wychodzi.
Z tego co widzę wszystkie nadal jesteśmy w dwupakach (??) z czego bardzo się cieszę, choć już niedługo powoli zaczniemy się tak czy siak rozpakowywać
Przepraszam za nieobecność i brak oznak życia, ale jak już pisałam jakaś apatia mnie dopada
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 14:01   #4106
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Aga robienie naleśników chyba nie jest Ci dane
Stary 2015-01-08, 14:05   #4107
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Asia nowy wątek jest od 5000 posta :P więc do końca tygodnia na pewno nie będzie nowego... jeszcze zdążysz do nas wrócić w starym
ciąża to suuuuper stan wiem, że nowy wątek jest od 5000 tylko ubzdurało mi się, że po 4080 jest 5000 nie mogę z siebie

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
A jaka jest spacerówka w miare duża czy z tych wąskich raczej? Oglądam wozki rożne i już nic nie wiem ja jestem niska maż wysoki i musze miec w miare zgrabny wozek żeby mnie nie przytłoczył a żeby nie był jakiś malutki i żeby tz śmiesznie nie wyglądał.

Tż mnie naciska na wybór wozka, łożeczka i tak dalej bo on nie bedzie tego sam kupować jak bym poszła wczesniej do szpitala, bo kupi nie takie jak bym chciała i napewno przez 20 lat bede mu wypominać ze nie takie chciałam Biedny strasznie jest zestresowany ze miałby sam coś wybrać
Moim zdaniem jest dość spora i bardzo dobrze i fajnie zabudowana, więc na przyszłą zimę będzie super, a potem wiadomo parasolka.
Stary 2015-01-08, 14:05   #4108
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Aga robienie naleśników chyba nie jest Ci dane

odstawilam patelenke, wyciagnelam mojego fiskarsa poczciwego i.... wyszly boskie
dla samej siebie je je je

dwa na probe zrobilam i juz poszamalam z dzemem , chce wieceeeeeej,ale czekam na meza az wroci, nie ma co
sa cudowne, ciasto wyszlo idealnie,a w ogole z ciastem tez przeboje mialam bo zgubilam na kompie skopiowane od was przepisy i machnelam od starmachowej z ksiazki, ale konsystencja jakas nie wychodzila wiec na oko dorobilam wedlug siebie

ale sie jaram co...nalesnikami

a patelnie oddam mamie,ona ma zwykla plyte ,a nie indukcje
ale oszusci,bo na naklejce byl symbol indukcji :/

Stary 2015-01-08, 14:05   #4109
Asia1105
Wtajemniczenie

Pędzę na wizytę
Stary 2015-01-08, 14:06   #4110
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
ciąża to suuuuper stan wiem, że nowy wątek jest od 5000 tylko ubzdurało mi się, że po 4080 jest 5000 nie mogę z siebie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez wegielek Pokaż wiadomość
Witam się po długiej nieobecności....wszystko przez te Święta i utrudnione korzystanie z neta, bo moja mama u siebie odłączyła, bo nie korzysta, z kom. były pewne problemy...po powrocie dopadły mnie a to jakieś chandry a to totalny brak czasu...Dziś w sumie pierwszy dzień odpoczynku, choć zaraz po Małego do przedszkola...
U nas chyba wszystko dobrze poza tym, że w nocy nie mogę spać, boli mnie okropnie w pachwinach, tak że obracać się nie mogę...jak wcześniej śmigałam tak teraz wlekę się jak jakaś starowinka:/ brzuch nadal swędzi, doszły do tego i uda i czasem piersi, hydrokortyzon nie pomógł, pogodziłam się, że już chyba tak do porodu zostanie...
Jeszcze kilka spraw do ogarnięcia jest, ale po tych wszystkich robotach nie mam siły i ochoty za nie się zabrać...Miałam ogarnąć to do końca tygodnia, ale jakoś mi nie wychodzi.
Z tego co widzę wszystkie nadal jesteśmy w dwupakach (??) z czego bardzo się cieszę, choć już niedługo powoli zaczniemy się tak czy siak rozpakowywać
Przepraszam za nieobecność i brak oznak życia, ale jak już pisałam jakaś apatia mnie dopada
rozumiem apatię, też mnie dopadła, choć staram się ją odganiać jak mogę ...
Wszystkie w dwupakach ciągle

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości