|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Tutti mamy nowego Adamexa. Byliśmy w kilku sklepach, jeździliśmy setką wózków ze sztucznym, ciężkim bobasem i Adamex prowadził nam się najlepiej. Dobra amortyzacja, skętność itd. Nie wiem co chcesz jeszcze widzieć, pytaj chętnie odpowiem
![]() Buu śliczne ciuszki Dobra dziołchy, lecę się prasować, ubierać, zjeść. Zaraz mąż zrywa się z pracy i jedziemy na wizytę zobaczyć Niunię Postaram się odezwać po wizycie z telefonu, bo potem na 19 do SR. Więc pewnie do zobaczenia na niwym wątku
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emdzik, Panna Migotka dziekuje dziewczyny. Melbi współczuje,mtrzymaj sie kochana dzielnie juz niedługo. Ja Ci powiem, ze wczoraj zjadłam oczywiście z przerwami, ale w sumie 2 paski czekolady tiki taki a dzis kawałek loda. I cukry zacne.
|
|
#4083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dziś mam kiche cukrowa Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Asia nowy wątek jest od 5000 posta :P więc do końca tygodnia na pewno nie będzie nowego... jeszcze zdążysz do nas wrócić w starym
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Zuzi, zmotywowałaś mnie do wydruku zdjęć. Zaległości mamy d 2008 roku!
|
|
|
|
#4086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do ktg w redlowie to wlasnie mi Agata moja mowila,blizniakowa- bo ona juz kilka razy byla ze jechala jak chciala i mowila,ze mlode sie mniej ruszaja, ze spinal jej sie brzuch i normalnie robili ![]() a z tym czasem na oprowadzanie to wiesz co, jestem sklonna uwierzyc,ze maja go malo Agata mowi,ze cc robia kilka na godzine normalnie, co chwile ktoras krzyczy na porodowce, maja duzy ruch:/ ale wieczorem jak wychodzilismy przed 22 to ip pusta byla ale jak przed 18 zajechalismy to bylo sporo ludzi Cytat:
![]() ![]() ![]() Daj znac po wizycie Ale na pewno wszystko jest super
|
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam jechać po albumy żeby wszystko powkładać ale Tż będzie do nas jechał niech wszystkie przywiezie, pewnie się wkurzy że będę mu kazała to targać i te śrubki musimy poszukać bo jak nie trzeba dokupić, a może to trwać. Że ta Madzia moja taka uparta nie wybiera się do cycusia no
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wśród odczopowanych... Zaczęło się wczoraj wieczorem i jeszcze dziś rano wylazło trochę. Czysty, bez różowych podbarwień. Brzuch chyba mi się nie opuścił, ale w nocy mnie obudziły skurcze jak na okres. Dzwoniłam do gina, kazał się dziś szprycować Magnezem i NoSpą, a jutro ok 10 jadę do niego bo ma dyżur w szpitalu i zrobi mi ktg i obejrzy szyjkę...
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Aga nie no że mają tam ruch to wierzę.. tylko mam wrażenie że jak zadzwonie to za każdym razem będą mówili że jest ruch i nie mają czas na oprowadzanki ....
A co do ktg to myślałam, że jak się im zapłaci to robią normalnie ![]() Bo ok tak jak wczoraj.. słabo czułam ruchy.. i bym pojechała.. a tam bym się położyła i akurat bym zaczeła czuć to by pomyśleli że ściemniam ![]() A jak ma się np skierowanie od lekarza to co? czy nie idzie tak dostać skierowania od lekarza na ktg ? Ja już głupieje w tych sprawach :/
|
#4090 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bierz magnez i odpoczywaj Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Tuli o jaaaaa!!!! Następna
![]() Ale nie pchać się przed kolejkę proszę Zielona o w mordeczkę, od 2008 roku to masz co robić
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tż mnie naciska na wybór wozka, łożeczka i tak dalej bo on nie bedzie tego sam kupować jak bym poszła wczesniej do szpitala, bo kupi nie takie jak bym chciała i napewno przez 20 lat bede mu wypominać ze nie takie chciałam |
|
|
|
|
#4093 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
minimum 20 min ![]() boję się takich nowinek mysle ze dam rade bez czegos takiego i tak mam zamiar dojechać tylko na parte, hahahahah (tak wiem, złudna nadzieja)Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odpoczywaj kochana dużo, trzymam kciuki, żeby było ok |
|
|
|
|
#4095 |
|
Konto usunięte
|
to daj znać jak po tym cieście
ja się trochę boję zobaczę co dziś na usg będzie jak ok z waga łożyskiem itp to może sobie pozwolę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Hej
ja juz po badaniach i ktg ... Mały wg lekarza który mnie tu badał wazy 2800! Także te ich ocenianie wagi to jakaś paranoja... 300g różnicy od wczorajszego...Na oddziale smierdzi fajami Będę podczytywac z tel
|
|
|
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
daria szkoda że musisz leżeć w szpitalu
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecą czopy lecą Ciekawe czy to u mnie wczoraj to też był czop czy co
|
|
#4099 |
|
Konto usunięte
|
ja muszę wytrzymać do tego cc
nie chce rodzic wcześniej Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i na innym sprzęcie były pomiary, a to też ma znaczenie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Daria trzymaj się tam! a tą wagą to tak jak Migotka mówi... zawsze jest jakiś margines błędu... pewnie waga jest gdzieś po środku
![]() Ajj mąż poszedł do innej biedronki i tam też nie było żadnych koszul
|
#4102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u agaty ba patologii Jak poszliśmy na krzesła to też same faje... Cytat:
Ej to 35 t jeszcze nie czas na mnie Tuli - łez kochana,oby do wizyty ahhh Wkurzyłam się, żeby nie powiedzieć gorzej. Patelnia naleśnikowa z Biedry nie działa na indukcji kurde!
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia nooo ciekawee, może i u Ciebie też się coś dzieje
![]() Hope tak, tak mocz zrobiłam Że też na koniec coś musiało się przyplątać ![]() Daria współczuję szpitala
|
|
#4104 |
|
Raczkowanie
|
Spoko, myślę, że to jeszcze nie to.
Bo w ciagu dnia tylko kilka skurczybyków i to jak połaziłam. No więc leżę, nie ma co. |
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
Witam się po długiej nieobecności....wszystko przez te Święta i utrudnione korzystanie z neta, bo moja mama u siebie odłączyła, bo nie korzysta, z kom. były pewne problemy...po powrocie dopadły mnie a to jakieś chandry a to totalny brak czasu...Dziś w sumie pierwszy dzień odpoczynku, choć zaraz po Małego do przedszkola...
U nas chyba wszystko dobrze poza tym, że w nocy nie mogę spać, boli mnie okropnie w pachwinach, tak że obracać się nie mogę...jak wcześniej śmigałam tak teraz wlekę się jak jakaś starowinka:/ brzuch nadal swędzi, doszły do tego i uda i czasem piersi, hydrokortyzon nie pomógł, pogodziłam się, że już chyba tak do porodu zostanie... Jeszcze kilka spraw do ogarnięcia jest, ale po tych wszystkich robotach nie mam siły i ochoty za nie się zabrać...Miałam ogarnąć to do końca tygodnia, ale jakoś mi nie wychodzi. Z tego co widzę wszystkie nadal jesteśmy w dwupakach (??) z czego bardzo się cieszę, choć już niedługo powoli zaczniemy się tak czy siak rozpakowywać ![]() Przepraszam za nieobecność i brak oznak życia, ale jak już pisałam jakaś apatia mnie dopada
|
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
Aga robienie naleśników chyba nie jest Ci dane
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
![]() odstawilam patelenke, wyciagnelam mojego fiskarsa poczciwego i.... wyszly boskie ![]() ![]() dla samej siebie je je jedwa na probe zrobilam i juz poszamalam z dzemem , chce wieceeeeeej,ale czekam na meza az wroci, nie ma co sa cudowne, ciasto wyszlo idealnie,a w ogole z ciastem tez przeboje mialam ![]() ale sie jaram co...nalesnikami a patelnie oddam mamie,ona ma zwykla plyte ,a nie indukcje ale oszusci,bo na naklejce byl symbol indukcji :/
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Pędzę na wizytę
|
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Wszystkie w dwupakach ciągle
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla samej siebie je je je