|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
choć już raz z tym u lekarza byłam i nic mi nie pomógł
|
|
|
#3272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
na helicobakter już robiłam, nie mam
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
no to co za cholerstwo
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, może mam to samo co moja mam, tzn nieżyt żołądka któy sobie wraca kiedy chce, szczególnie w sytuacjach stresowych, tylko jej leki pomogły a mi nic nie pomaga, chodzę od tygodnia z balonem zamiast brzucha
edit: w tym stanie wogólę nie czuję czegoś takiego jak głód, wręcz przeciwnie cały czas czuję się tak jakbym zjadła konia z kopytami, ale chyba na siłę powinnam coś wrzucić, mam serek wiejski to może zjem
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
oreganko mam takie pytanko jak byłaś na tej bez ww diecie przez te 21 dni to jedne dzień miałaś wolny i mogłaś sie objadać (ale nadal bez ww)??
jeśli tak to co Ty wtedy jadłaś dobrego?? |
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadłam po prostu więcej
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od czego ma się zgagę?od 3 dni ją mam i nie wiem od czego a już mi nawet Renni nie pomaga
|
#3279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i że majonecika można z żółtym serkiem a tu chyba nie co?? sweet niektórym na zgagę pomaga piwko ja mam od ostrych przypraw ale mi szybko samo przechodzi więc nie wiem co Ci polecić
|
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie odbyłam bardzo ciekawą rozmowę z szefem,na temat mojego rozwoju w firmie, podwyżki itd, no no może coś z tego będzie
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wcinałam kuraki, łososie i twarogi na tony od tamtego czasu mam uraz do węgli i praktycznie nie jem, nie widzę takiej potrzeby zupełnie,
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
oreganko to gratulacje ale ciii żeby nie zapeszyć
![]() a co do diety to sie w sumie załamałam tym objadaniem ale cóż zrobić w końcu to tylko jedzenie potrzebne do życia a nie na odwrót ![]() dobra spadam do lekarza buziaki |
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejciu coraz lepiej mi, kawa trochę mnie na nogi postawiła, ale nadal boję się coś zjeść
|
|
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka moze jak zjesz coś leciutkiego to nic Ci nie będzie.
A ja chyba nie potrafię żyć bez ww.
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
jestem po lekarzu
mimo, że tłumaczyłam lekarce że ciąża bardzo mało prawdopodobna wręcz byłby to cud i tak kazała mi test ciążowy zrobić bo przepisała mi jakieś tabletki które wrazie czego zaszkodziłyby dziecku więc zrobiłam dla świętego spokoju i jest negatywny (nic zaskakującego) jutro badanie cukru wyniki będą odrazu więc pójde z nimi odrazu tak to nudy tak jak Aneczka mam problemy z wytrzymaniem bez węgli ale jak mus to mus ![]() Oreganka naprawdę wpółczuję, ja bym nie dała rady ciągle z takimi nieprzyjemnościami brzuszka trzymaj sie!
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Za 10 min kończę
Szefowa mnie zwolniła bo muszę pozałatwiać parę spraw związanych ze ślubem. Muszę pojechać do miasta gdzie się urodziłam i wziąć odpis aktu urodzenia. Ale wymęczą ludzi z tymi kościelnymi sprawami
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze wyniki będą dobre ![]() mam nadzieję że jakoś mi w końcu lekarz ogólny pomoże a jak nie to trudno czeka mnie gastrolog Cytat:
![]() łzy mi z oczu kapią, muszę się w końcu wyspać
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka to dziś po bajce do łóżka. Ja też jestem z tych co potrzebują dużo snu. Tak 9-10 godzin to norma
|
#3289 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć spamerki przywitam się pięknie i zmykam w wir pracy mamy końcową wyprzdaż -70% szał pał ... la la alaaa
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ładnie, nie ładnie!obijmy się co??czyżby wolne od wizażu?
Ehhh... Jak tak to idę spać
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
ooojjjoojjjoooo jak puuusto
jestem padnięta po dniu w pracy standard upał niesamowity - siódme poty w drodze powrotnej do domu - a jechałam na rowerze ![]() nie mam sił na nic, a jeszcze muszę wyjść z psami i pomyć stertę naczyń (ktoś pomoże) jutro przyjeźdza do mnie tata, ostatni raz widzieliśmy się na majówce - cieszę się okropnie bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze że jutro pracuję do 15 bo na więcej nie mam sił ![]() ok, zaczynam - najpierw idę z pieskami ... później te cholerne naczynia (dlaczego człowiek nie może byc na maxa systematyczny) ... ehhh
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i dobranoc
![]() Ja dziś po biegach, 90/90. Jakoś przeżyłam choć łatwo nie było.
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no no nieźle ja mialam maraton w kuchni przy naczyniach, ale w końcu wszystko lśni teraz spokojnie mogę zasnąć. tak więc kolorowych , podniecających snów ... dobranoc
|
|
|
#3294 |
|
Rozeznanie
|
uu Basia to nie bedzie bobo
hmm ciekawe co to Ci jest a lekarka Ci powiedziala co to moze byc?? ehhh dobra trzymajcie kciuki bo w sobote wielki dzien i sprawdzan mojej wytrwalosci - znaczy sie przechodze na dietke, Ania bedziesz mnie dopingowac bo inaczej to moze byc krucho
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
hello kobietki
bamsia jak dzisiaj poranne mdłości?
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
dzieńdoberek
![]() ale miałam koszmarną noc...przez ponad 2 godziny tj 21:30-23 próbowałam sie dodzwonic do mojego podrzutka...jest sam w domu i pilnuje firmy i myślałam ze coś sie stało...a on poprostu zostawił telefon gdzieś tam i ma do mnie pretensje że się denerwuję :| to co nastepnym razem mam olać? ;( prawie co *raczki dostałam - przepraszam musiałam ![]() KAWA!!!
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedys podobną sytuację... Tż wracał pozno do domu i nie dał mi żadnego znaku ze dotarl bezpiecznie. Zaczelam wydzwaniac, ale miał wyłaczony telefon, mimo ze wiedzialam ze on nigdy nie wyłącza a baterie mial naładowana prawie na maxa. Pol nocy sie strasznie niepokoiłam. A okazalo sie ze wrocil do domu i siostra mu niechcacy wrzucila telefon do herbaty
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda naszych nerwów na nich
|
|
|
#3299 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze jak sie stresuje to mnie boli brzuch i jest mi zimno :/ wysłałam do niego 2 sms'y a połączeń to było z 30...na co on wysłał mi tylko sms'a ze pracował a telefon zostawił w domu i czego ja sie tak denerwuje...o zgrozo.. Cytat:
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
hello!ale pogoda pod psem
![]() ale dziś też wcześniej kończę pracę o 14:45 hmm... nawet wcześniej od Oreganki![]() Ze spraw kościelnych zostało mi wziąć metrykę chrztu i bieżmowania no i dziś w USC zaświadczenie, że możemy się pobrać i to by było na tyle ze spraw papierkowych, bo oprócz tego te nieszczęsne nauki, nie wiem po co no ale tak musi być.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

cześć spamerki
, podniecających