Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 15:33   #2791
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Często też gotował obiady czy zupki dla małej. Facet jak chce to potrafi. Oststnio mamy fazę na jedzenie bez glutaminianu głównie bez wegety czy magi blech.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:33   #2792
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Dziewczyny te co maja juz dzieci, tak odbiegając od laktatorów jak wyglądały wasze relacje z TZtami po urodzeniu maluchów? Dużo sie kłóciliście ?

Bo ja teraz obserwuje znajomych którzy maja niespełna rocznego synka i nie obgadując oczywiście i nie ocinając ale mam wrażenie ze ona sie strasznie swojego TZta czepia. Wszyscy tak maja w sensie czy to normalne ze po całym dniu z dzieckiem ma sie tak juz troche dość ze się ma pretensje do całego świata ? No a wiadomo TZ najbliżej
no pewnie trochę TZ sie oberwie, nie ma się co łudzić, i na początku pewnie pójdzie na odstawkę tzw drugi plan Ja pamiętam jak wracał wieczorem z pracy i mu narzekałam nie jakoś bardzo i często ale jak załapałam gorszy dzień to musiałam się komus wyżalić i padało na niego...
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:33   #2793
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
no ale tzci ten nie bez winy czesto.
bo niektórzy sie zachowuja jakbysmy nie wiem.. nic nie robiły.
powiedzmy " co Ty mozesz wiedziec o ciezkiej pracy ja cały dzien harowałem "
a kobieta to co? przy dziecku to tez jest swego rodzaju praca.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

takze trzeba w dwie strony patrzec
Zgadzam sie, nie chce oceniac tej pary bo nie jestem z nimi 24h na dobę ale ten tatus jest raczej zaangazowany tyle ze pracuje do od 8-17 wiec wiadomo ze spedza znacznie mniej czasu z dzieckiem niz mama.
Tylko jak ona chce gdzies wyjsc to o 17:15 niemal stoi ubrana i wychodzi a jak moj TZ chcial obejzec mecz i zaprosil tego kolege to ona go nie puscila mimo ze dziec juz spal a on ma do nas tyle co przejsc przez klatke w kapciach. Ostatnio cos tam przy kolach w wozku robil i wpial spacerowke przodem do kierunku jazdy, czyli odwrotnie niz ona no i dostal taki opr ze az mi glupio to slyszec bylo i sie zastanawiam czy ja tez sie taka jedza zrobie a ruda jestem, a rude to wredne podobno

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:34   #2794
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam sie, nie chce oceniac tej pary bo nie jestem z nimi 24h na dobę ale ten tatus jest raczej zaangazowany tyle ze pracuje do od 8-17 wiec wiadomo ze spedza znacznie mniej czasu z dzieckiem niz mama.
Tylko jak ona chce gdzies wyjsc to o 17:15 niemal stoi ubrana i wychodzi a jak moj TZ chcial obejzec mecz i zaprosil tego kolege to ona go nie puscila mimo ze dziec juz spal a on ma do nas tyle co przejsc przez klatke w kapciach. Ostatnio cos tam przy kolach w wozku robil i wpial spacerowke przodem do kierunku jazdy, czyli odwrotnie niz ona no i dostal taki opr ze az mi glupio to slyszec bylo i sie zastanawiam czy ja tez sie taka jedza zrobie a ruda jestem, a rude to wredne podobno
ruda to nie kolor włosów, to charakter

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:35   #2795
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko w granicach rozsądku tylko czas pozwoli to wypracować .
Stary 2015-01-08, 15:35   #2796
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
ruda to nie kolor włosów, to charakter

ooo właśnie tak haha

ja też już rozmawiam z TZ na takie obowiązkowe tematy, ale cudów nie ma mam świadomość że on pracuje 9 h i bedzie musiał też wyjść z psem wieczorem a pewnie nawet i po pracy bo pewnie nie ogarne z maluchem dwoch spacerow z psem chyba ze ogarne nie wiem wiec wiekszosc obowiazkow bedzie spoczywac na moich barkach, on bedzie nadrabial w weekendy
jatka to pewnie bedzie jak oboje bedziemy pracowac hehe

ale macie racje kapiel i poranna kupa to jest minimum

Edytowane przez strzalka44
Czas edycji: 2015-01-08 o 15:41
Stary 2015-01-08, 15:37   #2797
irenka78
Rozeznanie

Cytat:
a tak wgl to jaki laktator? ręczny elektryczny?
to zależy jak go będziesz mocno używać, ja np miałam ręczny i powiem Wam że sie męczyłam strasznie, niestety musiałam mleko sciągać i dawać w butelce, pamiętam to siedzenie z laktatorem w nocy (co 3 h) i ściąganie, niestety elektrycznego nie miałam, teraz jak będzie taka potrzeba to na
pewno kupie elektryczny.
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:40   #2798
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam, że to też od Tż zależy czy my będziemy chodziły sfrustrowane czy nie Mój Tż przemówi mi do rozsądku na pewno, jeśli będę zbyt upierdliwa

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:40   #2799
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
nie no, to to juz trochę przeginka...
ale fakt, tak jak fistaszek mówi, to kwestia wypracowania, a początku sa trudne jak wiadomo

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Ja uważam, że to też od Tż zależy czy my będziemy chodziły sfrustrowane czy nie Mój Tż przemówi mi do rozsądku na pewno, jeśli będę zbyt upierdliwa
mój pewnie tez nie omieszka mi tego zakomunikowac
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 15:43   #2800
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też pewnie szybko zostanę sprowadzona na ziemię

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:02   #2801
201606011622
Konto usunięte

zeżarłam paczkę delicji z wedla

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...964515252.html

myślę o tej naklejce nad łóżeczko

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

http://allegro.pl/naklejki-scienne-z...958064097.html
albo coś własnie z imieniem nad łóżeczko

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

ale co do imienia myślałam o literkach do zawieszenia, bardziej mnie przekonuje ta pierwsza naklejka

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

http://allegro.pl/6el-posciel-100-x-...946526546.html

ooo i jest znów ta pościel w gwiazdki jakby któras chciała
widze ze nawet jak zamknie sie aukcja to za jakis czas znów jest dodawane

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

gadam do siebie
Stary 2015-01-08, 16:03   #2802
Kinga_20
Zakorzenienie

U mlodej w pokoju mamy takie naklejki:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4938512671

A literki mamy takie jakby piankowe 3d

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ta z Kubusiem naklejka super.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:05   #2803
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
U mlodej w pokoju mamy takie naklejki:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4938512671

A literki mamy takie jakby piankowe 3d

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ta z Kubusiem naklejka super.
oo niezłe
a masz linka do tych literek?
Stary 2015-01-08, 16:06   #2804
Kinga_20
Zakorzenienie

Coś takiego mam:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4957084243

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:19   #2805
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
biorę nospę. magnezu nie, bo mam witaminy i tam niby wszystko jest..

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

aż tak?
Mi gin i endo zalecili branie Asmag forte 3x dziennie. W ciąży mg jest bardzo wypłukiwany z organizmu więc trzeba sporo go łykać. A dziś 2 SR mówili, że magnez i żelazo wchłania się dużo lepiej w zestawie z wit B...

Cytat:
Mnie moje małe też, chyba chce mi wynagrodzić wczorajszy dzień i noc

Koło południa złapał mnie ból w pachwinie, był znośny, wzięłam nospę i zasnęłam. Później było już tylko gorzej. Koło 2 w nocy, jak kolejny raz się przebudziłam to chyba bym pogryzła wszystko co stało mi na drodze... Ciągnęło mnie przez całe udo, aż do kostki i drętwiała mi prawa noga. Wzięłam prysznic z pomocą Tż i mięliśmy wyjeżdżać do szpitala, a tu moje małe jakoś się przekręciło i dosłownie jak ręką odjął!!! Dzwoniłam rano do ginki i najprawdopodobniej małe uciskało mi jakąś żyłę i stąd ten ból, a prysznic dodatkowo mnie rozluźnił i pomógł małemu się przekręcić
Kochane te nasze dzieciaczki jak mnie coś boli-pęcherz albo co innego przypomina mi się ten filmik z dzidzią co mówi " I'm sorry mum"

Cytat:
on wgl rozdarciuch, aby drze tą japkę..
ale oczywiście jak zwykle musi na mnie się wydrzec, jeszcze jakbym coś zawiniła. a sam gamon zapomniał wziac to co trzeba. to co on ma 10 lat ze mam mu pakowac kanapki?
zadzwoniłam, mówie ze nie ma prawa się tak do mnie odzywac i ze jak tak mu źle to niech sobei zmieni.
to napisał ze moge przeciez łaskawie tel odebrac.

i niedawno napisał jak tam. srak. nie bd z nim gadała. jak burak się czasem zachowuje. i urazona królewna
Niech się cieszy, że w ogóle mu robisz. Ja swojemu też staram się robić, ale w sumie nie zawsze. A jak zapomni ich wziąć to już jego problem... a w ogóle na ciężarną się nie krzyczy bo dziecko się przestraszy

Cytat:
Mój Tż to taki typowy synuś mamuni i on wielu rzeczy nie potrafił, bo wszystko robiła teściowa
Mój też taki był, jaka to była masakra jak ze sobą zamieszkaliśmy. Ten to miał dwie lewe rączki do sprzątania czy gotowania...umiał tylko jajkową zrobić. Ale ja jestem zołza i się kłóciłam prosiłam, płakałam itp., i go wiele rzeczy nauczyłam. A jak mnie teściowa nie lubiła jak jej tłumaczyłam, że ma mnie wspierać i stać za mną n jak, przecież jej synek idealny jest a ja się go czepiam no trudno, było ciężko ale dałam jakoś radę. Teraz umie posprzątać wszystko <łazienkę nawet dokładniej niż ja>, ugotuje <takie podstawy i czasem coś tam spali itp.> więc spoko

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
O taka mam http://charytatywni.allegro.pl/torba...-mata-i1290365 jak myślicie ok??? czy kupić jeszcze jedną???
Spoko, przecież to Ty będziesz ją nosić a nie dziecko
Tatuś będzie głupio trochę wyglądał- albo i słodko

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Super te literki

Dziewczyny we wtorek w SR będziemy miały o tym co kupić na początek dla dzieciaczka, takie podstawy niezbędne. Wiadomo, że z czasem okaże się co jeszcze ale położna też mówi, że nie ma co szaleć bo późnej to jest niepotrzebne. A dokupić przecież zawsze można. Także jak chcecie czekajcie jeszcze troszkę-napisze co mówiła i zweryfikujemy sobie
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:22   #2806
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Weron tak, przychodzi do niego jakaś nauczycielka ze specjalnej szkoły i ma rehabilitacje w szpitalu. Ale mnie przeraża to, że chodzi do normalnej szkoły i tam sobie nie radzi, do tego rówieśnicy potrafią być bardzo niemili
to dobrze, że cokolwiek jest robione przy dziecku, bo znam przypadki, że dziecko jest pozostawione same sobie...
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:26   #2807
capriola_87
Zakorzenienie

Lily ofthe Valley, glukozę robi się między 24 a 28 tc

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie płaszcz w reserved, przeceniony z 500 zł na 99
.
pokaaaaaż!!
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie kompeltuje wyprawki? I tylko mnie to nie interesuje? Jestem dziwna?
Nie tylko Mnie też nie interesuje
07_Pati_07, gratuluję córeczki!

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
A co myslicie o takim zestawie do pielegnacji?

http://philipsavent.strefamarek.alle...scf400-30.html

cena/zawartośc ?
zupełnie nieadekwatna! za te drobiazgi do pielęgnacji kupowane osobno zapłacisz grosze

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Cześć. Chciałam się tylko przywitać bo powrót do pracy jest okropny... tyle roboty ;/ wczoraj od 7.30 do 18.20 siedziałam.... ehhh... ogarnęło mnie nieogarnięcie.
O matko!! A czym się zajmujesz??

U nas ciężarne po 4 godzinach mogą iść do domu. Ja zwykle zostaję 5-6 h, ale po 6 jestem tak wypluta że zasypiam na stojąco A były u nas przypadki, że dziewczyny, które się przemęczały i zostawały po 8h lub więcej, miały potem problemy z ciążą albo musiały do końca leżeć, także zastanów się, czy warto tak ryzykować
Stary 2015-01-08, 16:31   #2808
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Mi gin i endo zalecili branie Asmag forte 3x dziennie. W ciąży mg jest bardzo wypłukiwany z organizmu więc trzeba sporo go łykać. A dziś 2 SR mówili, że magnez i żelazo wchłania się dużo lepiej w zestawie z wit B...

Kochane te nasze dzieciaczki jak mnie coś boli-pęcherz albo co innego przypomina mi się ten filmik z dzidzią co mówi " I'm sorry mum"

Niech się cieszy, że w ogóle mu robisz. Ja swojemu też staram się robić, ale w sumie nie zawsze. A jak zapomni ich wziąć to już jego problem... a w ogóle na ciężarną się nie krzyczy bo dziecko się przestraszy

Mój też taki był, jaka to była masakra jak ze sobą zamieszkaliśmy. Ten to miał dwie lewe rączki do sprzątania czy gotowania...umiał tylko jajkową zrobić. Ale ja jestem zołza i się kłóciłam prosiłam, płakałam itp., i go wiele rzeczy nauczyłam. A jak mnie teściowa nie lubiła jak jej tłumaczyłam, że ma mnie wspierać i stać za mną n jak, przecież jej synek idealny jest a ja się go czepiam no trudno, było ciężko ale dałam jakoś radę. Teraz umie posprzątać wszystko <łazienkę nawet dokładniej niż ja>, ugotuje <takie podstawy i czasem coś tam spali itp.> więc spoko

Spoko, przecież to Ty będziesz ją nosić a nie dziecko
Tatuś będzie głupio trochę wyglądał- albo i słodko

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Super te literki

Dziewczyny we wtorek w SR będziemy miały o tym co kupić na początek dla dzieciaczka, takie podstawy niezbędne. Wiadomo, że z czasem okaże się co jeszcze ale położna też mówi, że nie ma co szaleć bo późnej to jest niepotrzebne. A dokupić przecież zawsze można. Także jak chcecie czekajcie jeszcze troszkę-napisze co mówiła i zweryfikujemy sobie
Toelegancko ja poczekam .

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Lily ofthe Valley, glukozę robi się między 24 a 28 tc

pokaaaaaż!!

Nie tylko Mnie też nie interesuje
07_Pati_07, gratuluję córeczki!

zupełnie nieadekwatna! za te drobiazgi do pielęgnacji kupowane osobno zapłacisz grosze

O matko!! A czym się zajmujesz??

U nas ciężarne po 4 godzinach mogą iść do domu. Ja zwykle zostaję 5-6 h, ale po 6 jestem tak wypluta że zasypiam na stojąco A były u nas przypadki, że dziewczyny, które się przemęczały i zostawały po 8h lub więcej, miały potem problemy z ciążą albo musiały do końca leżeć, także zastanów się, czy warto tak ryzykować
Nie warto. Ja byłam z młodą do 7 m-ca ciązy w pracy aż wyladowałam w szpitalu z krwawieniem.
Stary 2015-01-08, 16:31   #2809
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Ola fajny ten kubuś

Kinga bardzo ładne te literki, podobają mi się też takie szyte

Stary 2015-01-08, 16:33   #2810
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż się boję tego buntu dwulatka
No dzisiaj to jest u nas armagedon Ale oprócz buntu dwulatka to chyba zęby go jeszcze męczą, bo jeść nie chce

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj w Pepco zerknąć na te szlafroki i w końcu nie wzięłam, stwierdziłam że za ciepłe na maj Poza tym wpadłam do SH i upolowałam kilka rzeczy dla siebie, w tym dwie fajne bluzki na okres już po ciąży, mam zamiar wrócić do formy

A teraz zabieram się za sprzątanie szafy...
I ja się wstrzymuję ze szlafrokiem, bo też się boję, że za gorąco mi będzie. Teraz wydumałam, że może by jakąś cienką narzutkę kupić? Coś takiego np?
http://allegro.pl/modna-narzutka-ove...777069853.html
Nadawałoby się do szpitala???

Cytat:
o matko... co z tym dzieckiem bd za jakis czas

http://viralka.pl/lekarze-sugerowali...y-jett-morris/

Cytat:
Dziewczyny te co maja juz dzieci, tak odbiegając od laktatorów jak wyglądały wasze relacje z TZtami po urodzeniu maluchów? Dużo sie kłóciliście ?

Bo ja teraz obserwuje znajomych którzy maja niespełna rocznego synka i nie obgadując oczywiście i nie ocinając ale mam wrażenie ze ona sie strasznie swojego TZta czepia. Wszyscy tak maja w sensie czy to normalne ze po całym dniu z dzieckiem ma sie tak juz troche dość ze się ma pretensje do całego świata ? No a wiadomo TZ najbliżej
My się ogólnie nigdy nie kłócimy. Od początku mąż bardzo dużo robił przy synku, nigdy się nie migał. Razem kąpaliśmy. On obcinał paznokcie, bo ja się bałam Wracał z pracy i od razu szedł do małego, z resztą dalej jest tak samo. Podaje też młodemu kolację. Odkąd jestem w ciąży to w sumie po jego powrocie z pracy nie robię przy młodym nic. On kąpie, karmi, usypia. Ale fakt, narzeka ostatnio czasem, że czuje się odtrącony przeze mnie Ja się strasznie nerwowa zrobiłam w tej ciąży
Kluczem do zgody jest umiejętność pójścia na kompromis, wspólne dzielenie obowiązków.

Jak mąż chce gdzieś wyjść, to zawsze robi to tak, żeby synek już spał, albo żebym miała kogoś do pomocy. Nie wyobrażam sobie go gdzieś nie puścić. Z resztą ja też czasem potrzebuję gdzieś wyjść, on też nie robi problemów. Zawsze dzwoni i mówi, że sobie radzą i mam się nie spieszyć

Też jestem złą żoną, nie robię kanapek, nie prasuję mężowi koszul
Teść mi kiedys powiedział, że dobra żona wstałaby przed wyjściem męża do pracy i zrobiła te kanapki (mój mąż wstaje o 4.30). Na szczęście mój mąż nie ma takich wymagań

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-01-08 o 16:37
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:38   #2811
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
No dzisiaj to jest u nas armagedon Ale oprócz buntu dwulatka to chyba zęby go jeszcze męczą, bo jeść nie chce

I ja się wstrzymuję ze szlafrokiem, bo też się boję, że za gorąco mi będzie. Teraz wydumałam, że może by jakąś cienką narzutkę kupić? Coś takiego np?
http://allegro.pl/modna-narzutka-ove...777069853.html
Nadawałoby się do szpitala???

My się ogólnie nigdy nie kłócimy. Od początku mąż bardzo dużo robił przy synku, nigdy się nie migał. Razem kąpaliśmy. On obcinał paznokcie, bo ja się bałam Wracał z pracy i od razu szedł do małego, z resztą dalej jest tak samo. Podaje też młodemu kolację. Odkąd jestem w ciąży to w sumie po jego powrocie z pracy nie robię przy młodym nic. On kąpie, karmi, usypia. Ale fakt, narzeka ostatnio czasem, że czuje się odtrącony przeze mnie Ja się strasznie nerwowa zrobiłam w tej ciąży
Kluczem do zgody jest umiejętność pójścia na kompromis, wspólne dzielenie obowiązków.

Jak mąż chce gdzieś wyjść, to zawsze robi to tak, żeby synek już spał, albo żebym miała kogoś do pomocy. Nie wyobrażam sobie go gdzieś nie puścić. Z resztą ja też czasem potrzebuję gdzieś wyjść, on też nie robi problemów. Zawsze dzwoni i mówi, że sobie radzą i mam się nie spieszyć

Też jestem złą żoną, nie robię kanapek, nie prasuję mężowi koszul
Teść mi kiedys powiedział, że dobra żona wstałaby przed wyjściem męża do pracy i zrobiła te kanapki (mój mąż wstaje o 4.30). Na szczęście mój mąż nie ma takich wymagań
Fajna ta narzutka lubie takie .
Ja w poprzedniej ciązy kupiłam ten szlafrok http://allegro.pl/bawelniany-szlafro...888412746.html jest cieniutki.
Stary 2015-01-08, 16:38   #2812
201606011622
Konto usunięte

nie no, mój tz jak ma na pierwszą zmianę to teściowa mu robi kanapki, bo wie ze ja nie mogę w tej ciazy spac wiec nie budzi mnie po 5, albo sam sobie robi, ale zazwyczaj teściowa, nauczyła sie ze rano ja mu nie robię to ona robi ;p
Stary 2015-01-08, 16:40   #2813
fistaszek24
Zakorzenienie

Chciałabym jakis fajny biustonosz do karmienia macie jakieś firmy, które możecie polecic???
Stary 2015-01-08, 16:42   #2814
Emilia 25
404 Not Found

Wróciłam od endo. Wyniki ok, dawka euthyroxu bez zmian.
Stary 2015-01-08, 16:43   #2815
scotasia
Wtajemniczenie

Albo taka http://allegro.pl/narzutka-damska-bl...868915006.html
Tylko się boję, że pielęgniarki będą się na mnie krzywo patrzyły, że pokaz mody w szpitalu robię

Fistaszek fajny ten Twój, tylko mi szkoda 60zł, bo ja w szlafrokach ogólnie nie chodzę A z pierwszego porodu mam taki gruby szlafrok;/

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-01-08 o 16:44
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:45   #2816
ruskaa
Wtajemniczenie

ja już po zakupach i kupiłam kurtkę i płaszczyk elegancki bo nie miałam

Co do laktatorów to ja dostałam elektryczny, bo będę młodego zostawiać mężowi jak będę zajęcia prowadzić a w weekendy pewnie mamie bo na studia chyba wrócę..

Kinga właśnie takie literki nad łóżkiem mi się bardzo podobają

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:45   #2817
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Albo taka http://allegro.pl/narzutka-damska-bl...868915006.html
Tylko się boję, że pielęgniarki będą się na mnie krzywo patrzyły, że pokaz mody w szpitalu robię

Fistaszek fajny ten Twój, tylko mi szkoda 60zł, bo ja w szlafrokach ogólnie nie chodzę
Ja bym się bała tylko o to z jakiego materiału są te narzutki zrobione bo fajne są i bardzo mi się podobają.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 16:48   #2818
201606011622
Konto usunięte

http://allegro.pl/neju-literki-3d-30...963079098.html

tu fajne , i wzór 12d w sam raz dla nas

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

ja nie lubię takich narzutek. wolę sweterek który mogę zapiąć.
wgl nie lubię za bardzo takiego kroju
Stary 2015-01-08, 16:49   #2819
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Ja chętnie poczytam, bo jakoś nie mam weny na kompletowanie wyprawki

Jakoś te narzutki do mnie nie przemawiają, chyba do warunków szpitalnych mi nie pasują

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 16:52   #2820
201606011622
Konto usunięte

no nieźle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_0_0_2087472993_middle.jpg (94,1 KB, 17 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości