Orgazmy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 12:30   #1
Gosia Gonia
Raczkowanie

Orgazmy

Dziewzyny, jestem tutaj nowa ,nie wiem czy dobrze zakładam wątek ,powiedzcie mi czy Wy miewacie orgazmy i lie mieliście podczas seksu najwięcej , czy Wasz mąż czy przyjaciel był zadowolony ,ze mieliście orgazm . Mój mąż uwielbia moje orgazmy i chciałby ,abym najlepiej codziennie je pokazywała ,mnie to nie dziwi,ponieważ dopasowaliśmy się
Stary 2014-11-11, 13:54   #2
jagodzianka_2316
Przyczajenie

Dot.: Orgazmy

szczerze powiedziawszy, uprawiałam seks z moim chłopakiem dwa razy, i ani razu nie doszłam. z tego względu nie wiem nawet jak wygląda orgazm ;/ cos jest chyba nie tak ze mną. przy seksie oralnym tez nigdy nie doszlam. ani jak mnie tam calowal ani jak wkładał palce. przyjemnie, ale brak orgazmu. yhh. takze zazdroszcze ci , ze wgl miewasz orgazmy
jagodzianka_2316 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-11, 15:53   #3
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Ja na początku znajomości z chłopakiem w ogóle nie potrafiłam dojść do orgazmu i musiałam zaspokajać się sama. Potem sytuacja się zmieniła, gdy poznałam partnera bliżej zaczęło mi być przyjemnie i i odtąd już prawie zawsze osiągam orgazm podczas seksu, zarówno klasycznego jak i oralnego.
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-11, 16:05   #4
bernikula
Zakorzenienie

Zawsze mam, na palcach u ręki bym policzyła ile razy nie miałam, odkąd zaczęłam uprawiać seks, czyli jakieś 16 lat temu.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-11, 16:38   #5
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Na samym początku 1,5 roku nie miałam wcale, potem nagle był "pstryczek" i zdarzało się dosyć często (ale nie zawsze) i od wielkiego dzwona po dwa razy na stosunek, a z obecnym partnerem mam za każdym razem (od pierwszego razu), po ponad 5 razy na stosunek, w zasadzie ciężko mi doliczyć ile tego jest.

Mój jest z siebie mega zadowolony, mówi, że czuł by się źle gdybym nie dochodziła
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 00:12   #6
poshh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
Zawsze mam, na palcach u ręki bym policzyła ile razy nie miałam
mam tak samo
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 10:13   #7
201607040946
Konto usunięte

Ja zaczęłam mieć orgazmy pochwowe (bo łechtaczkowych nie wliczam, o te zawsze łatwo) po jakichś 5 latach od rozpoczęcia współżycia. Teraz mam prawie zawsze, bez dodatkowej stymulacji.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-06, 23:33   #8
yoxuq
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny. sadzac po wielu juz watkach moge stwierdzic ze jestem jedna ze szczesciar ktore zawsze maja orgazm, co lepsze, czesto wiecej niz jeden w ciagu jednego stosunku. Moj partner sie niesamowicie atara, z reszta ja tez. Po jestem wykonczona totalnie. Dodam ze mam tak od samego poczatku wspolzycia.
yoxuq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-07, 21:55   #9
lovely_purple
Raczkowanie

Ja nie zawsze dochodzę, ale jeśli już to porządnie, jestem tak wykończona że idę od razu spać Chociaż - tak mi powiedział tż, ja sie nie znam - ponoć należę do rzadkiej liczby kobiet, które mają również wytrysk. Dostaję go tylko wtedy, gdy mój tż użyje palców. Nie wiem czy to wstyd, ja się na początku tego wstydziłam, w sumie nawet nie wiem dlaczego, ale mój tż jest zachwycony
lovely_purple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-07, 21:58   #10
yoxuq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lovely_purple Pokaż wiadomość
Ja nie zawsze dochodzę, ale jeśli już to porządnie, jestem tak wykończona że idę od razu spać Chociaż - tak mi powiedział tż, ja sie nie znam - ponoć należę do rzadkiej liczby kobiet, które mają również wytrysk. Dostaję go tylko wtedy, gdy mój tż użyje palców. Nie wiem czy to wstyd, ja się na początku tego wstydziłam, w sumie nawet nie wiem dlaczego, ale mój tż jest zachwycony
Ja tez jestem posiadaczka takiego wytrysku, ale czy palce czy penis to jest, czasem 😊
Stary 2015-01-07, 22:18   #11
bernikula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoxuq Pokaż wiadomość
Ja tez jestem posiadaczka takiego wytrysku, ale czy palce czy penis to jest, czasem 😊
A ja sądziłam, że jest to przereklamowane, a jednak, proszę. Za każdym razem masz wytrysk podczas orgazmu?

Insta
Stary 2015-01-07, 22:34   #12
yoxuq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
A ja sądziłam, że jest to przereklamowane, a jednak, proszę. Za każdym razem masz wytrysk podczas orgazmu?
Napisalam ze czasem. Nie za kazdym razem.
Stary 2015-01-08, 08:12   #13
bernikula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisalam ze czasem. Nie za kazdym razem.
Fakt, rzeczywiście. I tak kosmos dla mnie

Insta
Stary 2015-01-08, 17:48   #14
MCELIGIA73
Przyczajenie

Jak masz wytrysk podczas orgazmu to naprawdę masz wielkie szczęście bo mi się niestety to nigdy nie udało a chciałabym zobaczyć jak to jest. Bo z tego co czytam na różnych forach jest to całkiem przyjemne uczucie. Wy też tak sądzicie? Bo niektóre tutaj już miały takie przeżycia czytam
MCELIGIA73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-08, 22:42   #15
yoxuq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MCELIGIA73 Pokaż wiadomość
Jak masz wytrysk podczas orgazmu to naprawdę masz wielkie szczęście bo mi się niestety to nigdy nie udało a chciałabym zobaczyć jak to jest. Bo z tego co czytam na różnych forach jest to całkiem przyjemne uczucie. Wy też tak sądzicie? Bo niektóre tutaj już miały takie przeżycia czytam
Bardzo fajne uczucie, jednakze zaraz po tym jestem tak wykonczona ze ledwo daje rade 😃
Stary 2015-01-09, 11:29   #16
BiteAddict
Rozeznanie

To ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem... Nadwrażliwym najwyraźniej

Orgazmy mam odkąd pamiętam, już przy pierwszym razie doszłam pochwowo. Łechtaczkowe orgazmy są bez problemu, ostatnio udało mi się nawet dojść tylko od pieszczot sutków (i to był lekki szok )
Po paru miesiącach od rozpoczęcia współżycia pojawił się wytrysk, najpierw tylko od palców, a obecnie, parę lat później, jest stałym elementem palcówki, oraz niektórych pozycji podczas penetracji, czasami też podczas oralu.
Swoją drogą jest to strasznie niepraktyczne, tak kończyć z półmetrową kałużą pod tyłkiem...
Plus orgazmy mam wielokrotne, płynnie przechodzące jeden w drugi, i to mówimy o liczbach dwucyfrowych Dochodzę zawsze, bez problemu
I do tego wszystkiego trudno mnie 'zajeździć'

Wiem jak to brzmi, ale serio, to nie science fiction
BiteAddict jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-09, 20:23   #17
papciekapcie
Rozeznanie

Ja z kolei uprawiam seks od maja, i ani razu nie miałam xd Co prawda jest miło, choć często po prostu boli, ale przy okazji jest miło. I zawsze jak czuję że to może nadejść zaraz, to zaczyna boleć (o ile nie boli od początku). WTF!?
papciekapcie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-10, 11:52   #18
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez papciekapcie Pokaż wiadomość
Ja z kolei uprawiam seks od maja, i ani razu nie miałam xd Co prawda jest miło, choć często po prostu boli, ale przy okazji jest miło. I zawsze jak czuję że to może nadejść zaraz, to zaczyna boleć (o ile nie boli od początku). WTF!?
Ja zaczęłam mieć po 5 latach współżycia
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-10, 12:13   #19
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
To ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem... Nadwrażliwym najwyraźniej

Orgazmy mam odkąd pamiętam, już przy pierwszym razie doszłam pochwowo. Łechtaczkowe orgazmy są bez problemu, ostatnio udało mi się nawet dojść tylko od pieszczot sutków (i to był lekki szok )
Po paru miesiącach od rozpoczęcia współżycia pojawił się wytrysk, najpierw tylko od palców, a obecnie, parę lat później, jest stałym elementem palcówki, oraz niektórych pozycji podczas penetracji, czasami też podczas oralu.
Swoją drogą jest to strasznie niepraktyczne, tak kończyć z półmetrową kałużą pod tyłkiem...
Plus orgazmy mam wielokrotne, płynnie przechodzące jeden w drugi, i to mówimy o liczbach dwucyfrowych Dochodzę zawsze, bez problemu
I do tego wszystkiego trudno mnie 'zajeździć'

Wiem jak to brzmi, ale serio, to nie science fiction
Daj połowę, albo chociaż ćwierć
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 01:33   #20
Latiha
Zakorzenienie

Uprawiam seks od 8 lat, miałam wielu partnerów i nigdy nie miałam orgazmu.
Nie macie pojęcia jak Wam dziewczyny zazdroszczę.
Ja już przestałam mieć nadzieję. A próbowałam wszystkiego.
I nie, nie dochodzę nawet podczas masturbacji.

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 01:39   #21
yoxuq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Latiha Pokaż wiadomość
Sproboj tego: gdy chlopak bd robil ci palcowke niech lize ci twoj guziczek(lechtaczke) a pace pod czas ruchu niech ulozy w ksztalt haczyka i niech naciera na gorna partie pochwy
Stary 2015-01-11, 11:00   #22
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latiha Pokaż wiadomość
Przybij piątkę
Cytat:
Sproboj tego: gdy chlopak bd robil ci palcowke niech lize ci twoj guziczek(lechtaczke) a pace pod czas ruchu niech ulozy w ksztalt haczyka i niech naciera na gorna partie pochwy
Sprawa indywidualna, dla mnie nie ma bardziej w*urwiającej rzeczy niż palec w pochwie podczas minetki -.-
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 11:44   #23
yoxuq
Przyczajenie

Dla mnie to mega przyjemne jak mam minetke+palcowke tym bardziej, ze moj tż to mistrz w tych sprawach.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości