|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla "nerdów" - fanek gier, komiksów, seriali, 9gaga etc.
Unieruchomić można np kołeczkami, obie płyty mają po prostu nie poruszać się względem siebie i mają być w ustalonym położeniu
![]() Szamponetki fajne, bo skoro nie mogę mieć pro białych włosów, to już niech będą rude. No i kolor ładnie się spłukuje więc nie muszę farbować jak nie będę chciała. Z samochodowych gier pamiętam tylko stare death rally :p |
|
|
|
|
#752 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym chciała mieć włosy białe jak śnieg! Smuteczki są dwa: odrost widać po tygodniu; moje naturalne włosy rozjaśniają się do bieli, ale są już zafarbowane na ciemniejszy kolor. :c Z tym wypłukiwaniem koloru to true. Tej nie znam, bo ja głównie NFS.
|
||
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49651312]Paaani! A gdzie link?
![]() [/QUOTE] Już wrzucam, tylko otrzegam że raka można dostać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796207 Zawsze jak widzę takie wątki (tak samo z mamusiowymi) zastanawiam się jakby faceci/mężowie tych babek zareagowali jakby się dowiedzieli że każdy dzień, każda kłótnia jest spisana i jest do wglądu dla każdego.
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, wątek w którym coś czasem skrobnę ;-) ale chyba powoli zaczynam tam niepasować,bo ani się nie zaręczam,ani ślubu nie planuję,ani nawet z chłopem jeszcze nie mieszkam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać że się nie udzielasz, ledwo mały wersecik o Tobie
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
jakoś się tam nie umiem wbić od jakiegoś czasu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#757 |
|
Konto usunięte
|
Cudo, cudo! Mickiewicz jakby czytał, to by płakał.
Gracieux, udzielaj się, dostań do klubu i zostań naszym tajniakiem! ![]() A ktoś tu jeszcze ma opłatkiiiii. Omnomnom. Powiem Wam, że zabawne to jest: http://piekielni.pl/63798#comments Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f Czas edycji: 2015-01-08 o 00:11 |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49651566]Cudo, cudo! Mickiewicz jakby czytał, to by płakał.
Gracieux, udzielaj się, dostań do klubu i zostań naszym tajniakiem! ![]() A ktoś tu jeszcze ma opłatkiiiii. Omnomnom. Powiem Wam, że zabawne to jest: http://piekielni.pl/63798#comments[/QUOTE] Dokładnie! Graciuex zostań tajniakiem! Komuś rangę stanowiska obniżają a ty się śmiejesz
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Normalnie zero poszanowania dla osób na poważnych stanowiskach. Kajam się. :d
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
Dobrze chociaż że po rozum do głowy poszłaś
|
|
#761 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49649011]Przeczytałam pierwszą w tym roku książkę: "Podręcznik do ekonomii" Z. Dach. Nuda, nie polecam. Oby następna pozycja była lepsza. :d Dziewczęta, tak sobie nieśmiało pomyślałam. Czy mogłabym jutro wrzucić tutaj swoje zdjęcie na kilka godzin, a te, które je zobaczą i byłyby tak uprzejme, mogłyby mi zasugerować kolor włosów (mój odwieczny problem)? Niby jest taki dział jak 'metamorfozy', ale chciałabym bezkarnie to zdjęcie później usunąć. A że tutaj jest takie doborowe towarzystwo...[/QUOTE]Zrób coś lepszego - wrzuć swoje zdjęcie tu do prywatnego albumu: https://wizaz.pl/forum/album.php i wyślij nam zaproszenia do znajomych - dzięki temu nikt niepowołany nie obejrzy. przy okazji możesz sobie obejrzeć moje i mojego TŻta hehe bo też je mam ![]() Cytat:
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49649808]O jeżu. Nie lepiej serial obejrzeć? [/QUOTE]Nie! Jak TŻ mówi że czeka na nową serię mówię mu... PRZWCZYTAJ KSIĄŻKI i doprowadzam go do szału ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam się ciepło, wczoraj poszłam się zmasakrować do klubu i wróciłam o 22, nawet nie zdążyłam pograć ani obejrzeć, zajęłam się praniem i gotowaniem... starość i dorosłość to straszna sprawa dziewczyny a dziś siedzę w pracy i się relaksuję
|
||||
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
na LC mam taki sam nick jak tutaj
|
|
|
#763 | |
|
Konto usunięte
|
Rozsądna ze mnie dziewczyna.
![]() Cytat:
A pooglądam z ciekawości. ![]() Też bym szału dostała, gdyby ktoś mi powiedział, żebym lepiej sobie GoT przeczytała. :P Mnie też pranie czeka. :c Też Was tak irytuje/irytowała masa studentów na wykładach? |
|
|
|
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49654146]Rozsądna ze mnie dziewczyna.
![]() O, dzięki. Spoko opcja. A pooglądam z ciekawości. ![]() Też bym szału dostała, gdyby ktoś mi powiedział, żebym lepiej sobie GoT przeczytała. ![]() Mnie też pranie czeka. :c Też Was tak irytuje/irytowała masa studentów na wykładach?[/QUOTE] Nigdy tak o tym nie myślałam dlaczego Cię irytują?
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Może za dużo wymagam, jednak od osób dorosłych, które chcą zdobyć wyższe wykształcenie, oczekuję obycia i jakiejś kultury osobistej. A tutaj taki plebs przychodzi.
Plus jeden przede mną się ciągle wierci i rusza mój 'stolik', drugi za mną też coś kombinuje. Grr. |
|
|
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
A, czyli nie studenci Cię irytują, tylko zachowanie rodem z buszu
To też tak mam
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma może zbyt wielu studentów na roku, na wykładach też nie ma jakiejś super frekwencji, ale busz umysłowy niestety jest. Ja jak nie jestem zainteresowana tematem, to porobie spokojnie krzyżówki albo notatki z czegoś poprzepisuje jak mi brak, dzisiaj projekt sobie przepisywałam, a obok mnie gadali mega głośno, inni wychodzili na chwile po kurtki (że niby na autobus, a wszyscy tu samochodami są
).Wkurza mnie to, bo przeszkadzają innym no i przez takich wykładowcy są bardziej cięci, jak coś nie pójdzie na kolosie. A przecież można trochę się ogarnąć i jednak być w dużo lepszej sytuacji |
|
|
|
|
#768 |
|
Konto usunięte
|
Aż bym ich zrugała na fejsowej grupie. Myślicie, że mogę i nie zostanę wtedy wrogiem publicznym numer jeden?
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety myślę że byłabyś.
![]() Wysłane z mojego Nexus 4
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
Zatem muszę to przemyśleć. Pokusa jest spora. :d
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
A co cię opinia debili obchodzi
![]() Wysłane z mojego Nexus 4
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
Ponieważ ktoś może się później notatkami nie podzielić albo wiedzą co do egzaminu. Jednak nigdy nie byłam konformistką, zatem teraz też nie będę.
|
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
CZEŚĆ! MELDUJĘ SIĘ! Znalazłam moje miejsce na tym forum. Kto by pomyślał, że tu taki temat na takim forum się przyjmie..
Około 8 lat gry w Lineage2, oprócz tego po troszku: Tera, Aion, parę mniejszych tytułów lub na tyle krótkich że nie ma co wymieniać, a ostatnio - od 2 sezonów - League of legends. Bardzo mi miło! PS. Nie wiem, dlaczego znalezienie chłopaka przez grę uważacie (na jednej z pierwszych stron) za szalone. Ja na 2lvl Cruma Tower w L2 poznałam chłopaka, któremu 5 lat temu powiedziałam sakramentalne "Tak" . Dalej gramy, ale kiepskie z nas duo - o wiele lepiej dogadujemy się na tej realnej płaszczyźnie niż wygląda nasza współpraca podczas pvp ![]() Seriale oglądam nałogowo przez tydzień po czym przez pół roku nie oglądam ich wcale. Za to nie ma u mnie obiadu bez jakiegoś dokumentalnego
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie uważamy (przynajmniej ja), że partner z gier jest szalony. I nie wiem gdzie to wyczytałaś.
|
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mówiliśmy o tym jak inni ludzie to odbierają dla nas to raczej nic dziwnego ![]() Wysłane z mojego Nexus 4
|
|
#776 |
|
Konto usunięte
|
Uff, mam nadzieję, że nikogo w zaproszeniach nie pominęłam.
![]() Tutaj link do albumu: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24922 Zatem. Dobrze się czuję w barwach zimnych. W ciepłych czuję się nie za dobrze. To co mam na głowie, to zmyty fiolet (farbowany ponad 2 miesiące temu). Włosy, mniej więcej od połowy w dół, pamiętają rozjaśnianie. Górną część włosów ta przyjemność ominęła. Myślałam o kolorach takich: a) czarne. Obawiam się jednak, że mnie przytłoczą, ponieważ zazwyczaj chodzę w czerni lub bieli. Z drugiej strony łudzę się, że może wyglądałabym jak Śnieżka? b) ciemny, chłodny brąz. Ale to nuuudaaa. c) liliowe/lawendowe. Do tego by trzeba było rozjaśnić całe włosy, a nie mam pewności, że dobrze by to odebrały. No i czy dobrze będę wyglądać w takich jasnych? Nie rozmażę się? d) fioletowe ombre. Ciemny, chłodny fiolet przechodzący w jasny (liliowy, eh, bym chciała). e) jakiś rudy??? Aha. Kolor włosów musi też pasować do czerwonej szminki (nie wiem, czy z czymś się to kłóci, ale chciałam zaznaczyć ).
Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f Czas edycji: 2015-01-08 o 17:07 |
|
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49660432]Uff, mam nadzieję, że nikogo w zaproszeniach nie pominęłam.
![]() Tutaj link do albumu: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24922 Zatem. Dobrze się czuję w barwach zimnych. W ciepłych czuję się nie za dobrze. To co mam na głowie, to zmyty fiolet (farbowany ponad 2 miesiące temu). Włosy, mniej więcej od połowy w dół, pamiętają rozjaśnianie. Górną część włosów ta przyjemność ominęła. Myślałam o kolorach takich: a) czarne. Obawiam się jednak, że mnie przytłoczą, ponieważ zazwyczaj chodzę w czerni lub bieli. Z drugiej strony łudzę się, że może wyglądałabym jak Śnieżka? b) ciemny, chłodny brąz. Ale to nuuudaaa. c) liliowe/lawendowe. Do tego by trzeba było rozjaśnić całe włosy, a nie mam pewności, że dobrze by to odebrały. No i czy dobrze będę wyglądać w takich jasnych? Nie rozmażę się? d) fioletowe ombre. Ciemny, chłodny fiolet przechodzący w jasny (liliowy, eh, bym chciała). e) jakiś rudy??? Aha. Kolor włosów musi też pasować do czerwonej szminki (nie wiem, czy z czymś się to kłóci, ale chciałam zaznaczyć ).[/QUOTE]Ja bym poszła w brązy, czerń myślę, że wyostrzyłaby Ci rysy niepotrzebnie. Co do liliowych, czy fioletowych włosów, się nie wypowiem, bo preferuję naturalne kolory A rudy... Nie wiem, nie wyobrażam sobie chłodnego rudego
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z ciebie mordeczka fajna :3
Oglądam na telefonie i nie mogę dojrzeć, jaki masz kolor oczu? Mi tu przekornie jakiś ciemnoczekoladowy brąz pasuje Wysłane z mojego Nexus 4
|
|
#779 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj miałam jasnoszare. Czasami są zielonkawe, czasami niebieskie. Zależy od światła i nastroju.A te brązy nie są zbyt nudne? :c |
||
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
też myślę, że brązy super
chociaż wydaje mi się, że w rudym też by fajnie było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

A że tutaj jest takie doborowe towarzystwo...[/QUOTE]