![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
cześć
![]() dzis się dowiedziałam że jestem w 3 tyg ciąży ![]() planowaliśmy z chłopakiem ale tak czy siak jestem w lekkim szoku ![]()
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
aakkzzii gratulacje
![]() Vanessa a ile po laparo sie udało?naturalnie? Super,może i dla mnie jest jeszcze szansa.. Mam 37lat to nasze starania o pierwsza ciąże W tej chwili jesteśmy zakwalifikowani do ivf,jeszcze tylko ta laparo wlasnie czeka mnie za dwa tyg.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
Vanessa i aakkzzii gratulacje .
Ja w lipcu miałam usuwanego mięśniaka. W grudniu miałam jechać na kontrole do swojego lekarza, ale w listopadzie zaryzykowaliśmy i pod koniec miesiąca testy pokazały dwie kreski. Jednak 5 dni później doszło do samoistnego poronienia. Starania wznawiamy w lutym . Mamy nadzieję, że się uda niedługo.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie na samym początku trafiłam do szpitala z rozpoznaniem poronienia zagrażającego. W jeden dzień zrobiłam test, jeszcze nie zdążyłam się nacieszyć i na drugi dzień zaczęło się krwawienie. W szpitalu brałam duphaston i po tygodniu wyszłam. Jak poszłam do jednego lekarza t pytał po co oni w ogóle mnie trzymali na oddziale bo tak wczesnej ciąży nie da się uratować, gdybym miała poronić to bym poronila i żadne leki by nie pomogły. Nie wiem na ile to prawda, ale więcej do tego lekarza nie poszłam.
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2015-01-08 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że wam się udało.Moja koleżanka zaszła w drugim cyklu właśnie po laparo,ale u niej była torbiel i chyba ona uniemożliwiła zajście. Ja miałam hsg z kontrastem i wyszly drozne jajowody tyle że ponad 2 lata minęły. A w tym roku 2inseminacje nie udane dlatego gin przed ivf chce sprawdzić czy nic się nie dzieje głębiej. Cytat:
Cytat:
Moja szwagierka mieszka w Kanadzie i tam do 12tyg uznają ciążę za zatrzymanie miesiaczki :-( Mam nadzieję że teraz już będzie wszystko dobrze Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-01-08 o 21:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.