Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-08, 21:13   #3391
blink07
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
i tka jestem na nie

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

tez tak mam... jak mysle "a spoko wszystko juz mamy...w sumie to zrobic zaproszenia, zamowic podziekowania, prezenty dla gosci, autobus, hotel..ooo tort.. tak tort... i dekoracje kosciola.. sesje narzeczenska..."
i dalej nie chce myslec... ;O PANIKAAAAAA
Ja się tak zestresilam, ze od razu tel wykonalam do D. ze jutro ma załatwić samochód dla nas i autobus dla gości :O PANIKA level 1

Teraz dumam czy zrobić sobie kakalko czy budyn czekoladowy aaaa i jak ja mam podjac jakieś poważne decyzje slubne

18.07.2015 ślubujemy !!
blink07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:15   #3392
sQuaara
Zakorzenienie

Aneta to jeszcze zależy czy bookujesz hotel/transport zakłądasz dopraszanie gosci (bo masz narzucone minimum)
my tez rozdamy wczesniej wlasnie z powyższych powodów. chcemy potwierdzenia na sierpien żeby ew. domówić gosci, zamowic transport itp jak ktos tego nie potrzebuje to luz (my na dobra sprawe na 2tyg przed weselem mamy podac ile ludzi bedzie na sali)

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez blink07 Pokaż wiadomość

Teraz dumam czy zrobić sobie kakalko czy budyn czekoladowy aaaa i jak ja mam podjac jakieś poważne decyzje slubne
aa blink jak wracalam z K. z pracy to mowilam "zjemyyy budyyyń"? "obejrzymy 4kąty"? "zrobimy kakałko"??
i padło "i kakałko i budyń??" wiec jako że mam to przemyslane to powiem" bierz i kakałko i budyn"
Stary 2015-01-08, 21:15   #3393
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Blink, dziękuję
Zerknę dokładniej później, ale rzuciło mi się jedno w oczy: dopiero w czerwcu rozdajecie zaproszenia?

My zaczynamy zaraz po Wielkanocy, czyli w kwietniu.
Chcemy potwierdzenie do końca maja/początku czerwca.
Może to wynika z ilości gości, no i czasu ( będziemy mogli rozdawać tylko co drugi weekend), no i zwyczajów panujących w danej rodzinie - u nas zawsze się rozdaje zaproszenia na 2-3 miesiące przed.
My mamy ślub w czerwcu .Pod koniec stycznia zamawiamy zaproszenia i jak przyjdą zaczynamy rozdawać. Tyle ,ze oboje pracujemy różnie i czasami mamy tylko jeden dzień wolny w tygodniu i niekoniecznie w weekend ,wiec nam się zejdzie sporo czasu.
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:19   #3394
blink07
Zadomowienie

Cytat:
Blink, dziękuję
Zerknę dokładniej później, ale rzuciło mi się jedno w oczy: dopiero w czerwcu rozdajecie zaproszenia?

My zaczynamy zaraz po Wielkanocy, czyli w kwietniu.
Chcemy potwierdzenie do końca maja/początku czerwca.
Może to wynika z ilości gości, no i czasu ( będziemy mogli rozdawać tylko co drugi weekend), no i zwyczajów panujących w danej rodzinie - u nas zawsze się rozdaje zaproszenia na 2-3 miesiące przed.
Nie ma sprawy
Wlasnie poczatkowo myslalam o kwietniu i początku maja ale mama TZ na gadala mi ze czerwiec jest najlepszym czasem... i ze potwierdzenie na 2tygodnie przed slubem.. ale w sumie ludzie tez planują urlopy zagraniczne itd.. jednak bede trzymać sie swojego planu

18.07.2015 ślubujemy !!
Stary 2015-01-08, 21:23   #3395
aga99792
Zakorzenienie

Farb. Jak to znalazlas kobaltowe aaa <slina>

Sq nie zdecydowanie nie różowy. On mnie denerwuje... No już tak mam...
Szukajcie a znajdziecie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Aaa wiecie co... Nie idziemy na galę szef ten drugi od wesel dziś zadzwonił do M ze jedzie kręcić 7 lutego
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:24   #3396
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Właśnie przyszedł nasz akt ślubu. Szybko. Mówili, że pewnie będzie to trwało z miesiąc, a przyszedł po 2,5 tygodnia. No to już w pełni oficjalnie jesteśmy małżeństwem.
Graaaty!

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Heej! My mamy zły dzień, obydwoje z M.
Byliśmy w banku po wyliczenie książeczki mieszkaniowej i WIELKA na całość zamiany musimy brać kredyt a ślub zamówiony bo myśleliśmy, że z książeczki cos będzie. A tak to TŻ przeze mnie będzie miał mniejsza zdolność kredytowa. No ale juz jak tak ustalone to niech tak będzie.
Pokłóciłam się przez to z tata, już mnie dzisiaj tak wkurzyl, że słuchać mi się go nie chce

Jedynie co mi się dzisiaj udało to kupić dziennik rok z chodakowska za 9,90zl w matrasie. Regularna cena to 39zl.
Idę spać, może zasne chociaż nerwy we mnie chodzą.
Daaaaacie radę! Ewentualnie kredyt jeszcze przed ślubem, a mieszkanie przepisanie po?

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja też z ramionami, ja też

Na razie wystarczy mi życzenia dobrych dni

Z moją cerą tez przydałoby się coś zrobić. Mam nadzieję, że zdrowsze odzywianie też na nią wplynie.

Znacie jakieś fajne blogi, stronki z przepisami fit? Byłoby miło jakby byla rozpiska z ilością węglowodanów, ale nie będę wybrzydzac :P
ja lubię feedmebetter

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie jest wielka, np. fajnie się prezentuje to poniżej
Moja niedoszła teściowa taką robi (chyba jedyne co mi się w tamtym związku udało - teściowa! ), ale... ten... chyba się z nią nie będę kontaktowała

Dziewczyny... dostałam dzisiaj podwyżkę, fajną propozycję rozwoju w pracy....
Bez kitu - mieszkanie do mnie tupta małymi kroczkami A raczej zdolność kredytowa
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:28   #3397
sQuaara
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;49666468]
Bez kitu - mieszkanie do mnie tupta małymi kroczkami A raczej zdolność kredytowa [/QUOTE]

łuhuuuuuu
brawo
Stary 2015-01-08, 21:30   #3398
MagicGirls
Zakorzenienie

Bez kitu - mieszkanie do mnie tupta małymi kroczkami A raczej zdolność kredytowa [/QUOTE]
Gratki !
Stary 2015-01-08, 21:31   #3399
blink07
Zadomowienie

Cytat:
Aneta to jeszcze zależy czy bookujesz hotel/transport zakłądasz dopraszanie gosci (bo masz narzucone minimum)
my tez rozdamy wczesniej wlasnie z powyższych powodów. chcemy potwierdzenia na sierpien żeby ew. domówić gosci, zamowic transport itp jak ktos tego nie potrzebuje to luz (my na dobra sprawe na 2tyg przed weselem mamy podac ile ludzi bedzie na sali)

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

aa blink jak wracalam z K. z pracy to mowilam "zjemyyy budyyyń"? "obejrzymy 4kąty"? "zrobimy kakałko"??
i padło "i kakałko i budyń??" wiec jako że mam to przemyslane to powiem" bierz i kakałko i budyn"
Kakalko sie robi, ale po takiej dawce to budyn sie juz nie zmieści jutro zrobimy sobie z D. bo przyjeżdża na weekend i go ugoszcze budyniem
Mam litr pysznego kakalka

18.07.2015 ślubujemy !!
Stary 2015-01-08, 21:32   #3400
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
my tez rozdamy wczesniej wlasnie z powyższych powodów. chcemy potwierdzenia na sierpien żeby ew. domówić gosci, zamowic transport itp jak ktos tego nie potrzebuje to luz (my na dobra sprawe na 2tyg przed weselem mamy podac ile ludzi bedzie na sali) [COLOR="Silver"]
My jeden autokar zamawiamy wcześniej ( więcej nie ma potrzeby, bo większość ludzi u nas jeździ swoim środkiem transportu), pokoje przy sali będą zajęte też wcześniej (jest ich kilka, bierzemy wszystkie, dla znajomych, przyjezdni od Tż śpią u niego, ode mnie nie ma takich osób, które trzeba przenocować - oprócz 2-3 par znajomych), dopraszać nie dopraszamy.
Tak jak wyżej napisałam to chyba też wynika z reguł panujących w danej rodzinie, zawsze zaproszenia mieliśmy na te 2 miesiące przed maksymalnie, potwierdzenia na miesiąc przed (a to do kiedy PM miala podać listę to już inna kwestia, my też mamy podać na 2 tygodnie przed, ale wolimy sobie zostawić ten zapas co by dzwonić jak ktoś nie potwierdzi

Cytat:
Nie ma sprawy
Wlasnie poczatkowo myslalam o kwietniu i początku maja ale mama TZ na gadala mi ze czerwiec jest najlepszym czasem... i ze potwierdzenie na 2tygodnie przed slubem.. ale w sumie ludzie tez planują urlopy zagraniczne itd.. jednak bede trzymać sie swojego planu
Ja absolutnie nie miałam na celu przekonywania do swojego planu

Wszystko zależy od wielu czynników i wszędzie już tu zauważalnych różnic między regionami i rodzinami
Stary 2015-01-08, 21:32   #3401
viva91
na przekór do celu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 21:33   #3402
aneta_91
Zakorzenienie

Istaap, wielkie gratulacje
Stary 2015-01-08, 21:35   #3403
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Czy u was tez leje deszcz?
aż poszłam do okna, żeby sprawdzić i u mnie na szczęście nie leje

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
zgadzam się, albo mniejsze zrobić, żeby się tak w oczy nie rzucały.

Był ksiądz, pomarudził, że bez ślubu mieszkamy, wziął kasę i poszedł. Dowiedziałam się, że zapowiedzi powinny być w każdym miejscu, w którym się mieszkało po ukończeniu 18 roku życia. Że niby tak jest w prawie kanonicznym
a u nas już protokół spisany i nic takiego nie było, tylko do ostatniej parafii, a że mieszkamy w niej krótko to uznał, że i tak da tylko do parafii chrztu TŻta

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No racja, znając nas to jeszcze ja bym mogła w stresie taką gafę odwalić.....
Zła jestem . Na święta kupiliśmy aparat dla M. I głupek niewiadomo jakich funkcji używa i zmienia i poprawia i to i siamto. A potem ja potrzebuję cyknąć 3 fotki na automacie i się NIE DA . Chciałam ładniejsze cyknąć tego pudełka, to na 15 zdjęć udało mi się może z 5 w ogóle zrobić, bo inaczej w ogóle nie robiło fotek :/. Aż mnie oko od mrużenia boli i zła na M jestem . A ten pajac się śmieje, żebym coś tam i coś tam sprawdziła i że te co najpewniej mi wyszły będą i tak słabe, bom cienias!
bardzo mi się podoba to Twoje pudełko i chyba nasze też zrobimy na biało, tak jak patrzyłam na to Twoje to mi się bardzo spodobało... choć myślałam o ciemnym, ale powoli zmieniam zdanie dobrze, że kuzynka się jeszcze za nie wzięła

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
my też dziś mieliśmy kolędę ksiądz zapytał o ślub i to w żarcie, ucieszył się a na koniec dodał, że to będzie dla nas błogosławiony rok. Było sympatycznie

chciałabym już ten stresik czuć

moje ślubne są satynowe- kobaltowe

z takim kredytem nie będzie problemu, sama wzięłam dokładnie na wspomnianą przez Ciebie kwotę rok temu kredyt, żeby wykupić mieszkanie. A dochody miałam dwukrotnie mniejsze niż na dzień dzisiejszy.
ja to powoli zaczynam panikować, a nie czuć stresik i cały czas mam wrażenie, że o czymś zapomniałam

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
My mamy ślub w czerwcu .Pod koniec stycznia zamawiamy zaproszenia i jak przyjdą zaczynamy rozdawać. Tyle ,ze oboje pracujemy różnie i czasami mamy tylko jeden dzień wolny w tygodniu i niekoniecznie w weekend ,wiec nam się zejdzie sporo czasu.
Dacie radę, uwierz my nie dość, że oboje pracujemy zmianowo to jeszcze ja studiuję zaocznie w innym mieście i daliśmy radę, więc spokojnie! tylko dobra rada, trzymajcie się planu i czasu

umówiłam się na farbowanie włosów - pierwszy raz będę to robiła u fryzjera i przy okazji zrobimy próbną fryzurę, mam przynieść zdjęcie sukni i swoje inspiracje, tego samego dnia już w fryzurze umówiłam się na próbny makijaż z koleżanką, która będzie mnie malowała do tego wszystkiego brakuje jeszcze, żeby zadzwoniły i kazały mi w ten sam dzień odebrać sukienkę
dziś napisałam podanie o urlop, z okazji ślubu planuję nie być w pracy 3 tyg ciekawe czy to przejdzie, ale mam nadzieję, że tak.
i pytanie o czym zapomniałam??

a już wiem florystka... zaproponowała, żeby do kul z kwiatów powpinać motyle o takie i na stołach też rozłożyć trochę takich drodnych konfetti z motyli... pięknie to na zdjęciach wygląda... ale kurna to jest luty, a ja nie chce robić lata w środku zimy. No i nie wiem...
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:36   #3404
farbstiftka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Farb. Jak to znalazlas kobaltowe aaa <slina>

Sq nie zdecydowanie nie różowy. On mnie denerwuje... No już tak mam...
Szukajcie a znajdziecie

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Aaa wiecie co... Nie idziemy na galę szef ten drugi od wesel dziś zadzwonił do M ze jedzie kręcić 7 lutego
od tego sprzedawcy <klik> z Nine West czaiłam się na nie jakiś rok i pewnego dnia wchodzę a tam wyprzedaż, chyba za 99zł. No i chciałam kupić za kilka dni i już nie było, ale napisałam i okazało się, że mają jeszcze
Dla przypomnienia fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg unnamed (1).jpg (28,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg unnamed.jpg (40,2 KB, 6 załadowań)
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:44   #3405
aga99792
Zakorzenienie

Istapp brawoo!!

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

No tak czego mogłam się spodziewac jak nie all
ładne ale chyba wysokie no i dla nie sandałki nie widziałam u nniegi kobaltowych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 21:46   #3406
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Istapp brawoo!!

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

No tak czego mogłam się spodziewac jak nie all
ładne ale chyba wysokie no i dla nie sandałki nie widziałam u nniegi kobaltowych
aga nie bój się tak tego internetu, zawsze możesz zwrócić a tam jest pełno butów w tym kolorze
Stary 2015-01-08, 21:47   #3407
viva91
na przekór do celu

Ostatni raz już truję tyłek, bo więcej zdjęć nie mogę znaleźć
A takie coś?
Stary 2015-01-08, 21:47   #3408
dotuniek
Zakorzenienie

gratulacje

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Właśnie przyszedł nasz akt ślubu. Szybko. Mówili, że pewnie będzie to trwało z miesiąc, a przyszedł po 2,5 tygodnia. No to już w pełni oficjalnie jesteśmy małżeństwem.
i Wam również serdeczne gratulacje
Stary 2015-01-08, 21:50   #3409
blink07
Zadomowienie

Cytat:

Ja absolutnie nie miałam na celu przekonywania do swojego planu

Wszystko zależy od wielu czynników i wszędzie już tu zauważalnych różnic między regionami i rodzinami
Mialam na mysli ze powroce do mojej pierwszej mysli z zapraszaniem gosci, gdzies na przełomie kwietnia/maja chyba czerwiec na zaproszenia to troche za pozno..

18.07.2015 ślubujemy !!
Stary 2015-01-08, 21:50   #3410
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
aż poszłam do okna, żeby sprawdzić i u mnie na szczęście nie leje

ja to powoli zaczynam panikować, a nie czuć stresik i cały czas mam wrażenie, że o czymś zapomniałam

Dacie radę, uwierz my nie dość, że oboje pracujemy zmianowo to jeszcze ja studiuję zaocznie w innym mieście i daliśmy radę, więc spokojnie! tylko dobra rada, trzymajcie się planu i czasu

umówiłam się na farbowanie włosów - pierwszy raz będę to robiła u fryzjera i przy okazji zrobimy próbną fryzurę, mam przynieść zdjęcie sukni i swoje inspiracje, tego samego dnia już w fryzurze umówiłam się na próbny makijaż z koleżanką, która będzie mnie malowała do tego wszystkiego brakuje jeszcze, żeby zadzwoniły i kazały mi w ten sam dzień odebrać sukienkę
dziś napisałam podanie o urlop, z okazji ślubu planuję nie być w pracy 3 tyg ciekawe czy to przejdzie, ale mam nadzieję, że tak.
i pytanie o czym zapomniałam??

a już wiem florystka... zaproponowała, żeby do kul z kwiatów powpinać motyle o takie i na stołach też rozłożyć trochę takich drodnych konfetti z motyli... pięknie to na zdjęciach wygląda... ale kurna to jest luty, a ja nie chce robić lata w środku zimy. No i nie wiem...
Dzięki ! Trzymanie się planu to nie są nasze mocne strony ,ale cale życie człowiek się uczy
W tym momencie powinny paść słowa pocieszajace...jak będę mieć tyle czasu do ślubu co Ty teraz to będę robić po nogach

Edytowane przez MagicGirls
Czas edycji: 2015-01-08 o 21:57
Stary 2015-01-08, 21:52   #3411
aga99792
Zakorzenienie

Ok. Może popatrze i zamowie ... Ale... Może. XD
Viva mi sie podoba
Stary 2015-01-08, 21:54   #3412
Anabele23
Zakorzenienie

Jestem wróciałam nadrobiłam ale padam wiec ide spać.
Viva ja bym jednak pomyślała nad sutaszem czy coś jakoś cyrkonie mnie nie przekonują.
Królewna, Istapp gratki cieszę się, że Wam się układa.
Ania dacie radę z kredytem
Dziewczyny spokojnie na pewno będzie okej nie ma co się stresować wyrobimy się ze wszystkim.
A teraz dziękuję dobranoc
Stary 2015-01-08, 21:54   #3413
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No racja, znając nas to jeszcze ja bym mogła w stresie taką gafę odwalić.....
Zła jestem . Na święta kupiliśmy aparat dla M. I głupek niewiadomo jakich funkcji używa i zmienia i poprawia i to i siamto. A potem ja potrzebuję cyknąć 3 fotki na automacie i się NIE DA . Chciałam ładniejsze cyknąć tego pudełka, to na 15 zdjęć udało mi się może z 5 w ogóle zrobić, bo inaczej w ogóle nie robiło fotek :/. Aż mnie oko od mrużenia boli i zła na M jestem . A ten pajac się śmieje, żebym coś tam i coś tam sprawdziła i że te co najpewniej mi wyszły będą i tak słabe, bom cienias!
wiedziałam, że serduszko w środku będzie super wyglądało

Cytat:
A takie coś?
Wiesz ja to jak się okazało słabo znam sama mam błyszczącą biżuterię i dość sporą na zdjęciach, a na mnie wygląda super Nie myślałaś o biżuterii z kryształkami Swarowskiego?

Padam z nóg, ale zakupy an sobotę zrobione, dla P. na rocznicę kupiłam koszulę, a on mi zamówił lokówkę stożkową. Może mało romantyczne prezenty, ale my gustujemy w praktycznych prezentach.
Wreszcie też kupiłam witaminy an włosy i paznokcie, bo paznokcie to już mi do zera się połamały

EDIT Viva zapomniałam dodać naszyjnik mi się podoba, sama miałam kiedyś podobny chyba na studniówkę

Edytowane przez asia1905
Czas edycji: 2015-01-08 o 21:56
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-08, 21:54   #3414
existence
Zakorzenienie

viva nie wiem czemu ale pierwsze zdjęcie otwiera mi się do połowy na miniaturce wygląda ładnie i jak tak przewijałam na szybko bo jestem z doskoku to podobał mi się ten taki delikatny biały sutaszowy komplecik, chyba fajnie by pasował też
Stary 2015-01-08, 21:54   #3415
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
A takie coś?
Moim zdaniem tez ok
Stary 2015-01-08, 21:55   #3416
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam na mysli ze powroce do mojej pierwszej mysli z zapraszaniem gosci, gdzies na przełomie kwietnia/maja chyba czerwiec na zaproszenia to troche za pozno..
O Boże, zamotałam się już Ale to chyba przez to, że mi mózg dziś paruje nad pracą mgr
Stary 2015-01-08, 21:55   #3417
blink07
Zadomowienie

Istapp gratulacje!!!

18.07.2015 ślubujemy !!
Stary 2015-01-08, 21:56   #3418
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dzięki ! Trzymanie się panu to nie są nasze mocne strony ,ale cale życie człowiek się uczy
W tym momencie powinny paść słowa pocieszajace...jak będę mieć tyle czasu do ślubu co Ty teraz to będę robić po nogach
będziesz robić... ja zaczynam robić! jestem przerażona!
Stary 2015-01-08, 21:56   #3419
existence
Zakorzenienie

macie jakieś plany na prezenty na dzień babci i dziadka? co roku mam problem...rok temu dostali album gdzie są moje i mojej kuzynki zdjęcia od dzieciaka do teraz
Stary 2015-01-08, 21:57   #3420
blink07
Zadomowienie

Cytat:
O Boże, zamotałam się już Ale to chyba przez to, że mi mózg dziś paruje nad pracą mgr
Ja po 10h pracy wolniej mysle i pisze jak potluczona

18.07.2015 ślubujemy !!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości