![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() Co do przygotowan, to wszystko będę przygotowywala przed narodzinami maluszka, ale prawda jest taka, że bardzo dużo rzeczy dostaniemy, dlatego skupiać się będę na tym, jak będę wiedziała co konkretnie mam kupować żeby nic się nie powtórzylo
![]() |
#1952 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten żółty ma w składzie alkohol. Okropnie śmierdzi, sama kupiłam dla siebie na wakacje, ale poszedł do kosza. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ogóle chyba oszalalam bo w ogóle nie mam ochoty na zakupy. Nie chce mi się patrzeć na to wszystko. Jedyne co to mam rozkmine wozkowa ![]() ![]()
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też nie chcemy wszystkie naraz ale teraz też uważamy, że za wcześnie. Ale odkładamy co miesiąc kasę, właściwie od początku ciąży ![]()
![]() |
#1957 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Od wczoraj strasznie mnie boli brzuch :/ nisko po lewej stronie. W nocy nie mogłam się przekręcić z boku na bok. Teraz wzięłam nospe i trochę przeszło. Oby nic się nie działo. Jeszcze mały w nocy dal nam tak popalić, że jestem ledwo żywa. Z tej oto przyczyny popłakałam sobie trochę i ciut mi lepiej ![]() Ja miałam termin na październik, a wszystkie zakupy zrobiłam gdzieś w lipcu. I dobrze, bo urodziłam wczesniaka. Ale ja tak przewidywalam, bo ciąża była provlemowa, zagrożona i na podyrzymaniu. Parę dni po odstawieniu leków urodziłam :/
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() No i znamy już płeć ![]() ![]() W związku z tym zwolnieniem, to teraz się będę cykać wyjść z domu, choć nie mam leżącego
#1959 |
Zakorzenienie
|
Nad takim wózkiem się zastanawiam na początek
![]()
#1960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z pakowaniem go do auta i jak mieszkasz w bloku to po schodach masakra . 20kg+10kg dziecko+ 5 kg zakupy+ 3 kg torba dziecka Wyjdzie do tachania nawet 40kg ![]() Cytat:
Gratuluje!!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toledo podobny bardzo i nie mieliśmy problemu z włożeniem go do auta a nie było to kombi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
justi699 gratulacje!
![]()
#1964 |
Zakorzenienie
|
Masija - stanik wiekszy niz w 9 m-cu na pewno ale dla mnie to loteria, nie szukalabym fajnych stanikow przed porodem. Mialam zwykle szmaciaki na tuz po porodzie a cos fajnego warto kupic jak ustabilizuje sie laktacja bo to znowu kolejny rozmiar moze byc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nosiłam go głownie w domu bo był miękki taki, wygodny ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ja nie mowie ze się nie da. Tylko jeśli można wygodniej. Ja do auta wózek pakuje sama średnio 2-4 razy dziennie. I jak miałam gondole która ważyła 15kg to klelam momentami na cz świat stoi. Jak robi się to parę razy dziennie to można się wkurzyc ...
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ja miałam (w sumie mam dalej w szafie) bardzo lekką torbę. mała tubka kremu,ze 3 pieluchy,tetra.....nawet butelka 150ml niech dojdzie. w życiu tam nie miałam 3 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Justi gratuluję chłopaka. Tz cały czas pyta jak statystyki na wątku, ilu chłopców i ile dziewczynek
![]() Mnie brzuch boli czasem, ale jak już to na samym dole jakby pęcherz lub po bokach kłuje. We wtorek wizyta na szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój xlander też trochę ważył, jak gondola i dzieć mały to tego tak nie czułam, ale jak przeszłam na spacerówkę, Blanka podrosła to już było ciężkawo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Justi gratuluję synka
![]() Ja stanik kupię po porodzie, jak już będę wiedziała jaki rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy kp brałam tylko pieluchy, chusteczki, przewijak był w torbie, ubranko na zmiane, dla siebie portfel, klucze, telefon, wodę. Potem doszła butelka w termoopakowaniu, pojemniczek z mm. A moja torebka wazy mało, bo nosze mało. Jedynie klucze, portfel, chusteczki i pomadkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
kurde ale ja przecież nigdzie nie napisałam, że to dobrze jak wózek ciężki....sama jestem zdania, że da się.....tylko po co się męczyć.
Jednak w większości wózki które mi się podobają ważą ok 15 kg nadal.....są lżejsze....ale albo mi się nie podobają, nie mają pompowanych kół albo są za drogie. No kobiecie ciężko dogodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba Was nastraszyłam tym zus'em trochę, co? ![]() ![]() Ok, dzięki za odpowiedzi. W takim razie na początek kupię jakiegoś zwyklaka bawełnianego a później będę myślała co dalej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Moja mama jest w ciucholandzie teraz, dzwoniła to jej powiedziałam, żeby zobaczyła czy są jakieś spodnie ciążowe. pytam czy wie jak wyglądają a ona: "no wiem, wiem, takie ogrodniczki na szelkach?"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Wgl to juz nie mogę ogarnąć mojego nosa..od samiuśkiego początku mam katar. Tzn to nie jest taki katar-katar, ale takie ciągłe gile, gluty za przeproszeniem.. Już nie wiem co mam z tym zrobić, najgorzej jest w nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() ![]() czyli.....zaczynamy 5 miesiąc? jeju jak to leci.... wczoraj wieczorem leżeliśmy w łóżku i gadaliśmy z mężem o dziecku, o tym że to już 5 miesiąc, o porodzie, o tym wszystkim....strasznie sie wzruszyliśmy oboje..... ![]() szuu, czyżbys miała faceta idealnego? ![]() justi, gratuluje chłopaka ![]() stina, ja też mysle ze teraz na grubsze zakupy za wcześnie, ale jakieś pojedyncze ciuszki czy gadżety można pomalutku kompletować. a za jakiś miesiąc na spokojnie ogarnąć temat wózków itd.... ja jestem niecierpliwa i tez bym już najchętniej wszytsko kupiła, no ale jak to bedzie stało miesiącami to mi sie opatrzy i bede tym żygać zanim sie dziecko urodzi ![]() ja właśnie teraz jakiś pojedynczy ciuszek czasem kupie, a po połówkowym, zaczniemy te powaniejsze rzeczy ogarniac. to już sie zacznie 6 miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.