|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Kuleczka, kolejne zmiany w umeblowaniu?
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dell półkę potrzebuję na projektor bo teraz wisi na takim badziewiu
, a szafę wystawiłam jakoś przed świętami i jak się uda to zrobię taką na wszystko i kurtki i buty i deskę, odkurzacz itd... jakoś mi się znudziła ta a wydaje mi się że wszystko jest rozwalone po tym mieszkaniu, bo buty gdzie indziej, kurtki gdzie indziej a tak to będzie spokój i wszystko się zmieści do jednej.---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Myślicie że taka półka w kształcie coś ala prostokąt o wymiarach 50 cm szer, wys. 20 i głęboka 30 cm będzie jako tako wyglądała. I_K jest dobra w meblach
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
To kto teraz w kolejce do porodu jako pierwszy?
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- IK mi się takie podobają tajne piłeczki
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kto Joasia
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dodało posta cześć Monita, tęskniłam ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Badziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa! wczoraj i dzisiaj ćwiczyłam |
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Passion to teraz przyszły czasy dobrobytu
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Takaya jak tam M ? już trochę lepiej ? Ewka a jak Twoja M ? Kurcze prawie wszystkie na M sie zaczynają
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
DELL ja wazylam 69. Teraz 85 :/
Kuleczko hmmmm ja sie na polkach nie znam. Musialabym widziec albo jakos sobie rozrysowac Nam by sie tez przydala jakas poleczka Zamawiasz gdzies czy jakas gotowa kupujesz?Jeeej nam dzis minal rok od poznania sie Moje Kochanie czekalo na mnie z roza a ja byłam na pogaduchach Ale sie podzialo przez ten rok. Kto by pomyslal
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro znalazłam za 45 zl plus przesyłka to wyjdzie mnie 73 zl czyli zaoszczedze 27 zl niz bym u siebie zamawiala
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, ale czym Ty sie przejmujesz? Tym, że tyjesz w ciązy? To normalne. ciesz sie normalną, zdrową ciążą a kilogramy później same spadną
też przytyłam coś koło tego, ale na wagę dziecka czy wody zgonić tego nie mogę |
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no w porownaniu do mojej psiapsioly to malo
Ona prawie 30 przytyla. Ale juz tego nie zrzucila. Passion ta ja wiem ze to normalne Nie przejmuje sie tyle ze czlowiek czuje sie taki wielki i ociezaly I tak jak mowisz-ciesze sie zdrowa ciaza ![]() Kuleczko oooo to nieduzo. Dobra cena Moze i ja polukam na All za taka polka. Bo nie mam sil zamawiac czegokolwiek u tych u których meble zamawialismy. Juz nigdy wiecej nic stamtad!!!Aaa pytalam mojej poloznej co mam miec itd itp. I w sumie wsio mam Nawet za duzo I nie robia masazu szyjki Ufff Potlumaczyla mi wszystko co i jak wiec hmmm jestem co nieco uswiadomiona Mowilam ze ma nie imprezowac bo co jak sie zacznie
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu super!!! A termin na kiedy masz ?
Dell a twój jaki termin? Kurcze koleżanką będzie mieć dziewczynkę. Wiecie juz się chyba cieszę ze nie mam Cory bo ja chyba ciężej wychować a wnuczkę mogę rozpieszczac ;P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Qsloncu czemu trudniej ? mi się wydaje ze dziewczynki sa bardziej usuchliwe. Chociaż teraz patrząc na młodzież to chyba nieraz nie widać różnicy . Joasia ładny zakaz koleżance Joasia zobaczysz szybko zlecisz z wagi przy zajmowaniu sie małym, tym bardziej ze ty na miejscu nie usiedzisz
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko
bo mi mowi ze zaplanowa imprezę koncem stycznia a mi sie juz lampka czerwona zapalila hehe Qsloncu 8 luty. Ja dziewczynke chce miec Smieje sie ze bedzie zmiana pozycji :PDELL hellol co to dzis? Gorszejszy nastroj? No i dzien dobry U nas dzis w planach lepienie pierogów Moze dam rade z moimi recami
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuleczka jak pomyśle jaka ja sama byłam. Haha oszalalabym
chłop jest prostrzy i tańszy ciiiii muszę jakoś się pocieszyć ze nie mam córki;p
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, intensywny, pełen wrażeń rok za Wami
szczęścia na następne latapierogi ![]() wg mnie wychowac córkę czy syna to jedno duże wyzwanie ![]() Ewka, już nie raz miałam pisać nie wiem czy jeszcze pijesz, chcesz pić pokrzywę, jak Ci smak nie odpowiada to do pokrzywy wrzuć jeszcze torebkę herbaty owocowej. Ja własnie piję, w jednym kubku, pokrzywa, owocowa i zielona. 14 grudnia M zrobiła pierwsze kroczki, do tej pory 2-3 robiła i miała gdzies, wolała na 4 ![]() wczoraj mążowi mówiły w żłobku, że przeszła cały duży pokój. Mój tata puszcza Jej Kasiu kasieńko uwielbia to, puścił, banan na buźce i tanecznym krokiem idzie a my wszyscy i zaraz brawa jak już ruszy na 100% to Jej nie złapiemyale bosko to wyglądało, po dordze próbowała jeszcze tańczyć
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Passion dziekuje Kochana
Mam nadzieje ze niemile niespodzianki zyciowe sa juz za mna A Ty filmik nagrywaj Swietnie to musi wygladac Swoja droga jak dzieciaki lubia disco polo
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawa dla corci passion. Genialnie musiało to wyglądać
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie wczoraj mezus czekal z roza
Milo Ciekawe jak tam Takaya... Aaa zobaczcie jakie cudne paznokcie https://m.youtube.com/watch?v=1DrXMzqeOJM
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia, ty się oszczędzaj Kochana
Passion, brawa dla Pszczółki to jest boski widok-te pierwsze kroczki.... Kuleczka, szalejesz z meblami normalnie wicie gniazda ![]() Qsloncu, data porodu jest w klubie jakoś nie lubię pisać takich szczegółów na ogólnym forum....
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2015-01-09 o 13:28 |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
DELL spoko spoko siedzialam i kleilam
Ja juz teraz nie poszaleje. Jak cos robie to zaraz polozyc sie musze
|
|
|
|
|
#1702 | |||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj bylismy u pediatry i wsio ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moze zrobie drugie podejscie z owocowa ![]() dla pszczoly![]() pamietam jak bawilam corke kolezanki jak przy mnie stawiala pierwsze kroki jaka bylam podjarana łoł ja nie pamietam kiedy jakiegos kwiatka dostalam... hej ![]() dziewczynki Wy szczepilyscie skojarzonymi szczepionkami czy 3 ukłucia? co polecacie ![]() pochwale sie ze mam +1kg do wagi przed ciaza
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia Ty modelko
Super No i ciesze sie ze M zdrowa. Kiedy chrzcicie?A co do rozy to wiesz.... Taka mala pierwsza rocznica to pewnie dlatego ![]() Ja nie szczepilam ale bede szczepic normalnie. Na 3 uklucia. Za duzo zlego slyszalam o tych skojarzonych. Wiem ze reguly nie ma ale po co wywolywac wilka z lasu
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chrzcimy chyba na wiosne zobaczymy narazie na chrzestna nie mozemy sie zdecydowac ![]() ktoras chetna ![]() no wlasnie tez wczoraj pani dr powiedzialam ze 3 wklucia ale chce jeszcze zrobic rozeznanie w terenie aby ewentualnie isc jeszcze po recepte gdybym zmienila zdanie
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-09 o 14:38 |
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez problem z chrzestna... Nie wiem jak to rozegramy :/
Moja pani dyrektor od zawsze powtarza ze te skojarzone to tylko zarobek i wygoda dla lekarza. Dziwne to wszystko... Tak jak te szczepienia przeciw pneumokokom. Mowia zeby szczepic ale drogie to ponoc jak jasny gwint. Ciekawe czy rzeczywiscie sa tak dobre... Czy rodzicow chca naciagnac... |
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, my te podstawowe, z tym, że krztusiec acelularny, delikatniejszy, koszt ok 80zł, ale my nei płaciliśmy bo M wcześniak.
Dwa, pneumokoki też darmo, na razie dostała jedną dawkę, w lipcu, bo od skończenia brania antybiotyku do następnego szczepienia musi upłynąc minimum 6 tygodni a u nas jeszcze się nie zdarzyło ![]() odpukać, po szczepieniach nic się nie działo, ani razu no i ja trochę odwlekałam, oprócz szpitalnego, szczepiona była dopiero w lutym, a jest z sierpnia
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Pneumokoki za darmo bo M wczesniak?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
tak
bałam się tych skojarzonych, nowosći typu pneumokoki, nie planowałam ale skoro państwo płaci za wcześniaki więc coś musi w tym być, że warto jednak ![]() przy tym wkłuciu nawet nie jęknęła ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- jak którą s zWas zdecyduje się na te refundowane to warto rozważyć ten krztusiec niepełnokomórkowy |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Passion to pewnie ze trzeba korzystac. Sama bym skorzystala jakby mi oplacili
A krztusiec wraca moje drogie... Moj Siostrzeniec mial rok temu :/ Wiec nie jest to taka zapomniana choroba. A lekarze kiepsko to wykrywają. No i u nas choinka rozebrana
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Oszalec idzie z tymi szczepionkami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

, a szafę wystawiłam jakoś przed świętami i jak się uda to zrobię taką na wszystko i kurtki i buty i deskę, odkurzacz itd... jakoś mi się znudziła ta a wydaje mi się że wszystko jest rozwalone po tym mieszkaniu, bo buty gdzie indziej, kurtki gdzie indziej a tak to będzie spokój i wszystko się zmieści do jednej.
I tak jak mowisz-ciesze sie zdrowa ciaza

i zaraz brawa
Mam nadzieje ze niemile niespodzianki zyciowe sa juz za mna
to jest boski widok-te pierwsze kroczki....