|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
przepraszam to nie pojazd na Ciebie czy coś, ale to najśmieszniejsza teoria jaką tu usłyszałam
![]() i chyba pójde bez makijażu na egzamin to może coś mądrze powiem
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda tyle emotek
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam jak wszystkie zaczynały tam pracować, co drugi post na instagramie i facebooku z oznaczeniem #biuru #wbiuru #dobiuru #praca
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Koteł
|
|
|
|
|
#1418 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Ale nie czepiając się i rozumiejąc o co chodziło (chyba rozyczce?) kompletnie się z tym nie zgadzam i uważam, że Lulu wygląda wyjątkowo niekorzystnie jak na osobę z dodatkowymi kilogramami, niezdrowo. Uprzedzając - nie uważam, by istniała jakaś "powinność" i by Lulu "musiała" coś ze swoją nadwagą "zrobić". Uważam, że ma też masę innych walorów. Kompletnie tego nie rozumiem (choć widziałam masę atrakcyjnych kobiet w większym rozmiarze), dla mnie jej te kilogramy wyjątkowo odejmują atrakcyjności. |
|
|
|
|
#1419 |
|
Life is a drink ...
|
Ok 230 zaproszeń ... hmmm zaproszenie z osobą towarzysząca + dzieci to z mojego prostego dodawania wyjdzie, że na weselu Bogusi będzie +-500 osób...
![]() Chyba, że oni osobno rozdawają zawiadomienie o ślubie (czyli zaproszenie tylko do kościoła) a osobno zaproszenie na wesele ... Tyle gości to będzie prawie że królewskie przyjęcie
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49674831]Moze cheat day Ale tak swoja droga, to ja bym chyba nie przezyla na diecie jedzac na obiad salatki z kurczakiem :P[/QUOTE]Zależy ile tego kurczaka i jaka sałatka, poniżej 200 gram to przystawka a nie posiłek. |
||
|
|
|
#1421 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Kto pamięta:-Ile będziecie mieć gości? -Kameralnie, 150. -No pewnie, te huczne wesela to już przeżytek. |
|
|
|
|
#1422 |
|
Life is a drink ...
|
Dla mnie kameralnie to jest maks do 50 osób ... a duże wesela to tak od 100 osób.
|
#1423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-01-09 o 15:33 |
|
|
|
|
#1424 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nigdy nie byłam na tak wielkim weselu, ani nawet o takim nie słyszałam (oprócz sław, no chyba, że Bogusia się własnie do nich zalicza )Cytat:
![]() Cytat:
z drugiej strony też uważam, że to zupełnie ich sprawa i nikomu nic do tego z teksami: ojj przydała by się dietka...
|
|||||
|
|
|
#1425 |
|
Life is a drink ...
|
Naprawdę nie chce być teraz niemiła i nie, że jestem złośliwa bo nie mam pierścionka zaręczynowego na palcu ale jestem zdziwiona, że ksiądz/proboszcz tak bez problemu udzieli im ślubu.
Nie oglądałam całego filmu ale jak czytałam, że ona chce mieć suknie z gorsetem... ciekawe jak jej będą go zakładać (bo przecież na tym to polega żeby zrobić talie) a ona ma jest chora i jak ją zaczną w ten gorset ubierać żeby nie wyszło z tego gorszych problemów.
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jej nadwagą (pomijając kwestię schorzenia)? KORNELA APARATKA - PIERWSZE WRAŻENIE Ciekawe czy też będzie cały cykl jak u Oleski? Jak dla mnie Kornela nie musiała zakładać aparatu (tak, wiem, że każdy robi ze swoimi $ co chce )._________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8)
Edytowane przez tuRmaNIA Czas edycji: 2015-01-09 o 15:53 |
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe czy będzie więcej odcinków serii ślubnej np własnie z wyborem sukni itpCytat:
wszystkie jesteśmy na to za stare
|
|
#1428 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
niepolubiecie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49676389]
ja uważam, że mało której kobiecie dobrze jest z +30 kg. Nie mam jednego kanonu piękna, podobają mi się i bardzo szczupłe i okrąglejsze babeczki, ale po przekroczeniu pewnej granicy może taka dzieczyna ogólnie wyglądać jak 1 000 000$, a i tak będę na nie z drugiej strony też uważam, że to zupełnie ich sprawa i nikomu nic do tego z teksami: ojj przydała by się dietka...[/QUOTE]100% zgody, ba, powiedziałabym, że "dobrze" nie jest pewnie prawie żadnej. I o milionie $ absolutnie nie pisałam. Chodziło mi o to, że nie rozumiem jak dla postronnego obserwatora może być jakoś bardziej kobieca niż przeciętna kobieta, 100% kobieta itd. I nie piszę tego, by hejtować, raczej wydaje mi się to trochę niezrozumiałe, zważywszy, że kiedyś pisała, że waży chyba ze 120 kilo? co przy wzroście 170kilka daje bardziej 40kilka kilo nadwagi. Postronnego, bo zrozumiałabym gdyby to napisał np. jej partner. Z ostatnim zdaniem zgadzam się absolutnie. |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Cebulowa fryzura jest faszyn!
|
|
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49675097]Kurde probowalam znalezc jakies informacje o Madzika wadze, wpisalam w wyszukiwarke i wyskoczyl mi jakis jej vlog o odchudzaniu "jesli jesz teraz chrupki, wywal je! Tak, mowie do ciebie, wywal te chrupki!"
Ach, chciałam zapytać jak to szło. Dzięki
|
|
|
|
#1433 |
|
Konto usunięte
|
Co do zarobków na YT, oglądałam filmik Korneli na ten temat i mówiła, że 500funciaków to dla niej w UK kieszonkowe. W Polsce byłaby to spora suma, jednak nie ma co przeliczać na złotówki jeśli ktoś mieszka na stale za granicą. Dla niej to jak 500zł dla nas.
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ona to robi?Jak znajduje czas? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49676389] masakra, ogromne wesele... 500 ludzi?? Ale przecież to kupę kasy trzeba mieć nigdy nie byłam na tak wielkim weselu, ani nawet o takim nie słyszałam (oprócz sław, no chyba, że Bogusia się własnie do nich zalicza )[/QUOTE] Oczywiście, że się zalicza. Przecież jest aktorką
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewelinkawredotka2 godziny temu +AniolNaResorach Uważam ,że gorset nie jest odpowiedni dla Ciebie , z prostej przyczyny masz wiekszy brzuch od piersi ,a gorset pięknie wygląda tylko w odwrotnej sytuacji , to samo jeśli chodzi o rękawy do sukienki powinny być proste i z prostego materiału a nie koronki . Odpowiedz · 11 AniolNaResorach2 godziny temu ewelinkawredotka - nick bardzo do ciebie pasuje co do sukni będzie piękna a wszystko będzie tak dopasowane że brzuch napewno będzie nie dostrzegalny.Odpowiedz · 3 ewelinkawredotka1 godzinę temu +AniolNaResorach nick nickiem Krawcowa będzie miała zamiar Cie ścisnać w tym gorsecie ,że mówisz że odstający brzuszek nie bedzie widoczny ? Naprawde uwazasz ,że gorset w Twoim przypadku to dobry pomysł ? Tym bardziej ,że mówiłaś ze on ma jakieś "świecidełka" co akurat powiekszy tą cześć ciała .Bogumiła w gorsecie, z diamencikami i kokardkami zapewne ( jeszcze filmiku nie oglądałam, zostawiam na wieczór )
|
|
#1436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie skromna suknia
![]() http://www.dreamlikes.net/wp-content...ng-Dresses.jpg |
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Karo
|
no dobra, ale co jak ją za mocno ścisną, może to przynieść konsekwencje zdrowotne
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
Przecież ona by się nawet mogła połamać w nim, jakby został za mocno ściśnięty.
Ale jest dorosła, więc chyba wie co robi. Edytowane przez 201705230905 Czas edycji: 2015-01-09 o 17:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

nigdy nie byłam na tak wielkim weselu, ani nawet o takim nie słyszałam (oprócz sław, no chyba, że Bogusia się własnie do nich zalicza