Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 17:55   #1471
Cattivo
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Dlaczego? Że niby kurczak szkodzi? Z tego co widzę u osób które przygotowują się do zawodów i są na redukcji to w ostatniej fazie jedzą praktycznie tylko kurczaka, ryż i warzywa (nie wszystkie).

No właśnie. RYŻ. Węglowodany. W sałatce z kurczakiem nie ma w ogóle węglowodanów, jeśli nie poleje się jej oliwą, to nawet nie ma tłuszczu. Na samym białku organizm nie będzie prawidłowo funkcjonował. A już zwłaszcza po ćwiczeniach porcja węgli jest obowiązkowa.

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
i bez tłuszczu!!!!
Po za tym kulturysta na zawodach =/= zdrowy człowiek.
A to też. Zawodowcy ze zdrowiem nie mają zbyt wiele wspólnego.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-01-09 o 18:00
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 17:57   #1472
weraa66
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679352]
No bez przesady, nie chodzi o wielkosc posilkow jakie zjada Madzik, moim zdaniem sa normalne. Uwazam wrecz, ze jedzenie 1,5 lyzki owsianki, albo jajecznicy z 1 jajka to patologia i zwalnianie metabolizmu na wlasne zyczenie. Jak zaczelam jesc wiecej, to zaczelam chudnac (gdyby nie moja wrodzona milosc do czipsow, to juz na pewno wazylabym tyle, ile chce wazyc, ale ze lubie robic dupie bal i nie wyrzucam chrupkow, jak kaze Madzik, to inna sprawa ).[/QUOTE]

Zawsze mnie dziwiły te różne foodbooki i wpisy na vitalii typu 'zalewam trzy łyżki płatków owsianych, ale sycące śniadanie!!!' Jakbym miała policzyć, to u mnie jest z 6łyżek+dużo siemienia lnianego, słonecznika, oliwy itp. Ale co ja tam wiem, jem 3 posiłki dziennie, nie 5 :nudy:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:00   #1473
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Zawsze mnie dziwiły te różne foodbooki i wpisy na vitalii typu 'zalewam trzy łyżki płatków owsianych, ale sycące śniadanie!!!' Jakbym miała policzyć, to u mnie jest z 6łyżek+dużo siemienia lnianego, słonecznika, oliwy itp. Ale co ja tam wiem, jem 3 posiłki dziennie, nie 5 :nudy:
Wiesz co na mnie jeszcze nie działa? Mityczny banan Zawsze jak byłam głodna przed obiadem, to mama mówiła "zjedz banana, jest sycący". Czy tylko ja robię się głodna po bananie po 5 minutach? To jakieś oszustwo.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:08   #1474
cattt
Mrs Mrau

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679847]Wiesz co na mnie jeszcze nie działa? Mityczny banan Zawsze jak byłam głodna przed obiadem, to mama mówiła "zjedz banana, jest sycący". Czy tylko ja robię się głodna po bananie po 5 minutach? To jakieś oszustwo.[/QUOTE]
Ja bananów mogę pochłonąć 5-6 na raz i nadal bedę głodna
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:09   #1475
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

No właśnie. RYŻ. Węglowodany. W sałatce z kurczakiem nie ma w ogóle węglowodanów, jeśli nie poleje się jej oliwą, to nawet nie ma tłuszczu. Na samym białku organizm nie będzie prawidłowo funkcjonował. A już zwłaszcza po ćwiczeniach porcja węgli jest obowiązkowa.
A to zgadzam się
Aniela wchodzi na redukcję więc dla ciekawych: http://fitdevangel.blogspot.com Mimo jej całej sztuczności, wulgarności itd... podziwiam ją. Ja nawet cukru nie potrafię wyeliminować z diety
Stary 2015-01-09, 18:13   #1476
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Podziel się obserwacjami hamerykańskich heaterek

Ktoś sprawdził i dom Essie został kupiony za prawie 2 miliony funtów. Rodzice Aslana to bogaci ex-komuniści z partii, którzy uciekli z kazachstanu po upadku związku radzieckiego.
Essie ukrywa linki afiliacyjne z rewardstyle używając skróconych adresów. Ma umowy na używanie produktów w filmach z Body Shopu, Burberry, Charlotte Tilbury, Tarte i kilkoma innymi. Ma umowę z Unliverem na reklamowanie ich produktów do włosów. Generalnie większość produktów przez nią polecanych jest z płatnych reklam z czym się ukrywa.

Generalnie pełno jest tam takich informacji o znanych youtuberach. No nie wspominając o tym, że mają własną aferę na forum. Założycielka umarła, ktoś się pod nią podszywał po śmierci i wprowadził☠na forum chaos.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:16   #1477
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Ktoś sprawdził i dom Essie został kupiony za prawie 2 miliony funtów. Rodzice Aslana to bogaci ex-komuniści z partii, którzy uciekli z kazachstanu po upadku związku radzieckiego.
Essie ukrywa linki afiliacyjne z rewardstyle używając skróconych adresów. Ma umowy na używanie produktów w filmach z Body Shopu, Burberry, Charlotte Tilbury, Tarte i kilkoma innymi. Ma umowę z Unliverem na reklamowanie ich produktów do włosów. Generalnie większość produktów przez nią polecanych jest z płatnych reklam z czym się ukrywa.

Generalnie pełno jest tam takich informacji o znanych youtuberach. No nie wspominając o tym, że mają własną aferę na forum. Założycielka umarła, ktoś się pod nią podszywał po śmierci i wprowadził☠na forum chaos.
No wiesz Ty co, takie informacje z wieczora podajesz. Jestem w szoku o Aslanie, a taki z niego cipcia-rybcia. Myślałam, że wynajmują ten dom. Ale jaka to posh dzielnica. Ciekawe jak do tego doszły te dziewczyny, tzn. do przeszłości jego rodziny itp.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 18:18   #1478
starliv
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679352]
No bez przesady, nie chodzi o wielkosc posilkow jakie zjada Madzik, moim zdaniem sa normalne. Uwazam wrecz, ze jedzenie 1,5 lyzki owsianki, albo jajecznicy z 1 jajka to patologia i zwalnianie metabolizmu na wlasne zyczenie. Jak zaczelam jesc wiecej, to zaczelam chudnac (gdyby nie moja wrodzona milosc do czipsow, to juz na pewno wazylabym tyle, ile chce wazyc, ale ze lubie robic dupie bal i nie wyrzucam chrupkow, jak kaze Madzik, to inna sprawa ).[/QUOTE]
Niestety i ilość i jakość (jaką pokazuje Madzik) nie wpływa na chudnięcie o jakim marzy. Nie uważam, że jej obiad dzisiejszy (chyba?) jest zły, ale na przestrzeni kilku zdjęć ('kilo' kanapek, dalej na kolacje pomarańczka, a potem taki obiadek) stwierdzam, że jednego dnia nie dojada 'bo jestem na diecie' , a drugiego dnia dojada, bo wcześniej nie dojadła *mindfuck* A to się ma nijak do tracenia wagi. Tak to widzę jako powiedzmy jej widzka. (cóż za zdanie )
Co do mnie, nie uważam, że mój metabolizm się zwolnił. Nie mam problemu z tyciem, jestem po prostu drobna i fizycznie nie daję rady zmieścić więcej i nie uważam tego za patologię. Do czipsów również mam słabość, ale to przychodzi nagle, zwykle pod koniec miesiąca, na szczęście
starliv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:18   #1479
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez starliv Pokaż wiadomość
Ja nie jestem w stanie zjeść 5 posiłków, próbowałam i zawsze ostatni wypadał u mnie za późno więc zrezygnowałam.
Te wszystkie jadłospisy m.in pani Ewy czy inne, które można znaleźć na internetach też nie sprawdzają się, po prostu nie daję rady zjeść +/- 300kcal na śniadanie (powiedzmy 3łyżki płatków owsianych na mleku + pół jabłka + cynamon) i jadam z tego połowę. Jajecznicy na 2jajkach nie daję rady wciągnąć Więc pewnie nie jestem zdrowa i w ogóle fit

Jak Madzik wciąga kopę kanapek, plus taki obiad, porównywalną do śniadania kolację i odpowiednio do posiłków w ciągu dnia nie da sobie wycisku, to nie wróżę jej szybkiej zmiany w 'fit-dupeczkę' .

Nie mogę się doczekać księżniczkowej bogusiowej sukni ślubnej. Przeczuwam, że może to wyglądać w stylu cygańskich wesel. Obym się myliła. :brzydal:
jeśli dobrze pamiętam to w filmie wspominała chyba o koronie, ale moge sie mylić bo leciało w tle jak układałam pasjansa

Ostatnio wsiadłam przez przypadek do autobusu jadącego do cygańskiego getta (pomyliłam z centrum handlowym ;-; ) i akurat jechało nim cygańskie wesele i nawet grali muzyke na żywo i śpiewali, ale i tak miałam pełny tyłek strachu (a panna młoda powazne braki w uzębieniu). Taka tam historia całkowicie offtopowa :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:19   #1480
201607111040
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679847]Wiesz co na mnie jeszcze nie działa? Mityczny banan Zawsze jak byłam głodna przed obiadem, to mama mówiła "zjedz banana, jest sycący". Czy tylko ja robię się głodna po bananie po 5 minutach? To jakieś oszustwo.[/QUOTE]
U mnie jest tak ze zjem brokuly robione na parze, a za chwile jestem jeszcze bardziej glodna A banany dzialaja na mnie swietnie. Czesto je jem na sniadanie.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:24   #1481
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
A to zgadzam się
Aniela wchodzi na redukcję więc dla ciekawych: http://fitdevangel.blogspot.com Mimo jej całej sztuczności, wulgarności itd... podziwiam ją. Ja nawet cukru nie potrafię wyeliminować z diety
ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze..
Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia...
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 18:25   #1482
tuRmaNIA
Zakorzenienie

BlankaLoves - Haul zakupowy - makeup i pielegnacja

_________________________ _________________
Pociągnięte z mojego małego traktora 8)

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:30   #1483
starliv
Raczkowanie

Cytat:

Serio?? Ja bym nie zauważyła śniadania z 1,5 łyżki płatków czy 1 jajka i nie nie mam wymiarów Madzika.

Gdyby Madzik na serio zaczęła ćwiczyć to ma szanse.
Owsiankę zawsze robi mi mój luby, który zawsze robi ją z 6-7 łyżek suchych płatków, po zagotowaniu z mlekiem dostaję 3 łyżki plus pół jabłka plus słonecznik rodzynki migdały, nie jestem w stanie całej porcji zjeść, przykro mi Taki ze mnie dziwak :P

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jeśli dobrze pamiętam to w filmie wspominała chyba o koronie, ale moge sie mylić bo leciało w tle jak układałam pasjansa

Ostatnio wsiadłam przez przypadek do autobusu jadącego do cygańskiego getta (pomyliłam z centrum handlowym ;-; ) i akurat jechało nim cygańskie wesele i nawet grali muzyke na żywo i śpiewali, ale i tak miałam pełny tyłek strachu (a panna młoda powazne braki w uzębieniu). Taka tam historia całkowicie offtopowa :"D
Może dostanie propozycje z tlc na wyemitowanie jej ślubu z bajki
starliv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:39   #1484
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Co to za forum? Ten wątek na Wizażu to przy nim pikuś, hejtery z Kafeterii (nawet te, co jeździły pod miejsce zamieszkania Bogumiły) też mogą się schować. Ciekawa jestem innych teorii spiskowych

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:46   #1485
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Ja sypię na oko albo liczę wagowo, pewnie wychodziłoby z 9-10 ale to kwestia przyzwyczajenia żołądka. Jem 4-5 razy dziennie. Mimo wszystko nawet w czasach gdy jadłam mało, te 3 łyżki starczyłyby mi może na godzinę. Na obecnym śniadaniu daję radę biegać z pięć godzin jeśli zajdzie taka potrzeba, a takie trzy łychy... 21g węgli.

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49680277]ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze..
Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia...
[/QUOTE]

A co jesz na co dzień? Może Twoja dieta ogólnie nie jest idealna i organizm domaga się np. magnezu. Inna sprawa, że to może być uzależnienie i wtedy najlepiej najzwyczajniej nie kupować słodyczy. Jeżeli nie będziesz ich miała w domu, nie zjesz ich a zamiast tego można zrobić sobie domowy budyń z kakao, czy ciastko z mikrofali, czy nawet tę owsiankę z kakao. Słodzone czym tam sobie zamarzysz, poza cukrem.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 18:52   #1486
Selvan
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49680133] No wiesz Ty co, takie informacje z wieczora podajesz. Jestem w szoku o Aslanie, a taki z niego cipcia-rybcia. Myślałam, że wynajmują ten dom. Ale jaka to posh dzielnica. Ciekawe jak do tego doszły te dziewczyny, tzn. do przeszłości jego rodziny itp.[/QUOTE]

Co do ich domu to bardzo łatwo go było zlokalizować przez internet po zdjęciach z agencji nieruchomości. Cenę też było bardzo łatwo ustalić bo była podana w jakimś serwisie z nieruchomościami. Co do Aslana to nie mają 100% pewności, ale od dziecka mieszkał z mamą i siostrą. Ma fundusz powierniczy. Skończył prywatną szkołę, cambridge, teraz jest w znanej szkole prawniczej. Essie wspominała, że jego matka to osoba, która ma wszystko. Jego nazwisko pokrywa się z tymi osobami(drugi link). Czyli część prawdopodobnie jego rodziny powiązana jest z korupcją w Kazachstanie. No i ze swoją najbliższą rodziną wyemigrowali z Kazachstanu podczas upadku ZR.
Dziewczyny z GG podliczyły ich designerskie meble i samochody. Wychodzą abstrakcyjne kwoty jak na dwudziestoparoletnich londyńczyków. Vlogerkę i studenta.
To akurat mi nie robi. Nie każdy musi być z biednej rodziny i zapracować na wszystko sam. Przeszkadza mi to, że Essie się kryje z współpracami co nie jest legalne w UK, o współpracy trzeba wspomnieć chociażby w opisie filmu.
Stary 2015-01-09, 18:56   #1487
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Przeszkadza mi to, że Essie się kryje z współpracami co nie jest legalne w UK, o współpracy trzeba wspomnieć chociażby w opisie filmu.

Tak jak u nas lokowanie produktu w serialach?
Hm... Matka Stifflera musiałaby chyba sobie całe pontony wytatuować
AUDYCJA ZAWIERA
LOKOWANIE PRODUKTU.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 18:58   #1488
olenkasz
Zakorzenienie

dla mnie gadki o rodzicach komunistach i cenie ich domu są niesmaczne i przekraczają pewne granice.
Stary 2015-01-09, 19:00   #1489
FancyDesire
Rozeznanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49680277]ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze..
[/QUOTE]
Miałam tak samo, pomimo pełnego brzucha zawsze czułam, że muszę zjesc cos słodkiego po posiłku. Często potrafiłam zjeść sama całą Goplanę mleczną. Nie przekonywało mnie to, że będę mieć cellulit, fałdki na brzuchu, przytyję. Dopiero, gdy dowiedziałam się, że cukier szkodzi skórze i będę szybciej się starzeć, z dnia na dzień go odłożyłam. Nie słodzę kawy ani herbaty, nie jem juz ciastek ani czekolady po obiedzie. Raz w tygodniu, gdy jestem na większych zakupach kupuję sobie batonika Amigos w biedronce. Czuję się lekka i szczęśliwa
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-09, 19:01   #1490
Konto usunięte

Z tym, ze w UK cene domu latwo znalezc, ja bylam zdziwiona, ze znaja ich adres (ja wiedzialam jakie to okolice, no i tanio to tam nie jest, ale zeby wpisywac adres, no to az tak ciekawa nie bylam ). Ja znalazlam historie domu, w ktorym mieszkam i cene, za ktora zostal sprzedany. Wystarczy wpisac adres w google i ciocia zoopla wyswietla wszystko.
Stary 2015-01-09, 19:12   #1491
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Co to za forum? Ten wątek na Wizażu to przy nim pikuś, hejtery z Kafeterii (nawet te, co jeździły pod miejsce zamieszkania Bogumiły) też mogą się schować. Ciekawa jestem innych teorii spiskowych
Teorii jest mnóstwo. Każdy znany YTber ma tam swoje podforum. Większość wyssana z palca. Dla mnie zaglądanie do portfela i szukanie domów to duża przesada.
Niestety bardzo łatwo zlokalizować miejsce zamieszkania Youtuberów i dokopać się do ich rodzin mając tylko skrawki informacji.

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2015-01-09 o 19:16
Stary 2015-01-09, 19:13   #1492
201607110949
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=Byul...ature=youtu.be Karolina Zientek i niepokojące trendy w makijażu. ciekawe, czy skrytykuje nawalanie się po twarzy bronzerem, jak u koleżanki z kanału
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:27   #1493
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję za streszczenie
Stary 2015-01-09, 19:32   #1494
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Serio?? Ja bym nie zauważyła śniadania z 1,5 łyżki płatków czy 1 jajka i nie nie mam wymiarów Madzika.

Gdyby Madzik na serio zaczęła ćwiczyć to ma szanse.
Ach ten Madzik i jej dzikie treningi...

Ma tylu widzów, youtubowych koleżanek, może ktoś jej pomoże w końcu zrozumieć jak się do tego porządnie zabrać.
Stary 2015-01-09, 19:40   #1495
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49676087]Bogusia przebiła Kaśkę Solską (znowu wyjeżdżam z tym filmem ). Kto pamięta:
-Ile będziecie mieć gości?
-Kameralnie, 150.
-No pewnie, te huczne wesela to już przeżytek.[/QUOTE]
kameralnie to chyba miałam ja, bo miałam 70 osób na weselu

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
dlaczego proboszcz miałby mieć jakieś "ale"?
no jak to??? przecież to ślub księżniczki

Cytat:

Czy ktoś może oglądał ostatnie filmy Saruni? Ile kg schudła?
ja oglądałam, z tego co pamiętam to przeszło 20kg

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2015-01-09 o 19:43
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:51   #1496
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ach ten Madzik i jej dzikie treningi...

ahahah na głos piękne

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:55   #1497
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze podziwialas?
o tak ---->

201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:00   #1498
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
kameralnie to chyba miałam ja, bo miałam 70 osób na weselu

no jak to??? przecież to ślub księżniczki

Nie obejrzałam jeszcze tego filmu, może jutro...

Bogusia pisała gdzieś, że wszystkim zajmują się już teraz, bo chcą wszystko zrobić na spokojnie, dużo wcześniej... No nie wiem, moim zdaniem skoro aż tyle osób chce zaprosić to już mają bardzo gorąco. Jeśli chce osobiście zaprosić 230 par i będzie robić to tylko w weekendy, to żeby jakoś przyzwoicie wyrobić się te dwa miesiące przed ślubem to z moich skromnych obliczeń wynika, że mają jeszcze max 10 tygodni. Co po prostych przeliczeniach daje nam kilkanaście rodzin dziennie w sobotę i tyle samo w niedzielę. Przypominam, że Bartek nie ma prawa jazdy ani samochodu.

Sporo ludzi zaprasza się przecież tylko na ślub, może na przykład 100 czy 150 zaproszeń tego typu chcą rozdać?

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
napewno nie dostrzegalny - poważnie?
Kwintesencja pani redaktoraktorkorektor. :P
Już pomijam sposób pisania, jak jej brzuch może być na pewno niedostrzegalny? Nie ma takich cudów.
Dziwne te komentarze, "Nie powinnaś zakładać gorsetu, bo nie będziesz wyglądać korzystnie", a co? Bez gorsetu to jak modelka? Ciężko o dobry fason. Widocznie Bogusia wymarzyła sobie ślub i wesele z bajki, z przepychem. Ja tego nie kumam, podporządkowania życia pod ten JEDEN JEDYNY DZIEŃ, MÓJ DZIEŃ <3 i tego całego pieprzenia o byciu księżniczką też nie. Cóż, niektórzy nie rozumieją z kolei mojego podejścia, nigdy się nie dogodzi wszystkim. Ja z kolei usłyszałam, że a)Moja sukienka była jakaś taka za skromna, b) "Kupiłaś gotową z salonu tak po prostu? No spodziewałam się, że sama będziesz sobie wymyślać". Życie.
Gust Bogusia ma taki a nie inny i nie ma to żadnego związku z jej niepełnosprawnością. Diamenty, kokałdy, papuzie oko.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-01-09 o 20:03
Stary 2015-01-09, 20:01   #1499
201607110949
Konto usunięte

Dobra, obejrzałam filmik Karoliny Z., naprawdę warty uwagi Mówi o okropnym trendzie powiększania ust pomadką i tragicznych, wyrysowanych brwiach, nawiązuje do Gossa. Wiele naszych YTberek powinno sobie jej słowa wziąć do serca, zwłaszcza CMB, która zaczyna z tymi brwiami przypominać karykaturę samej siebie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:03   #1500
lush_lover
Raczkowanie

[/QUOTE]
Moze zacznij sie przestawiac na gorzka i powoli zmniejszaj tez ilosc? Np. nie wiem jak w Polsce, ale w UK sa troche mniejsze czekolady i lepiej chyba zjesc tabliczke mniejsza, jak juz sie musi.
Asia Styledigger kiedys zamiescila u siebie fajny przepis na paleo nutelle - bardzo smaczna, chociaz oczywiscie nie smakuje jak prawdziwa, ale warto wyprobowac.
http://styledigger.com/2013/04/real-food.html
Co do ciastek, skoro juz juz musisz je jesc, moze sprobuj takich bez bialej maki, z miodem zamiat cukru i naladowane suszonymi owocami i orzechami? Na kwestiasmaku.com jest ostatnio sporo przepisow bezglutenowych, bez bialego cuktu etc.
tu z maka razowa:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html
tu z makami bezglutenowymi:
http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html
tu znowu z maka razowa:
http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html
(pierwszy i ostatni przepis wyprobowalam i sa swietne)
Uwazam, ze jak sie ma na cos ochote, to lepiej po prostu zjesc to w zdrowszej wersji, niz caly czas sobie odmawiac i czuc sie przez to ograniczonym.
Jesli dodatkowo masz problem ze slodzeniem herbaty/kawy, to probuj na poczatek slodzic o polowe mniej (lyzeczka zamiast dwoch, pol zamiast calej). Sama rowniez, jesli pije soki owocowe, to je rozcienczam troche woda mineralna, zawsze to mniej cukru w diecie tez. Podpowiedzialam to tez znajomemu i trzyma sie tego i calkiem mu ta rada sluzy.
Powodzenia!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości