|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
No właśnie. RYŻ. Węglowodany. W sałatce z kurczakiem nie ma w ogóle węglowodanów, jeśli nie poleje się jej oliwą, to nawet nie ma tłuszczu. Na samym białku organizm nie będzie prawidłowo funkcjonował. A już zwłaszcza po ćwiczeniach porcja węgli jest obowiązkowa. A to też. Zawodowcy ze zdrowiem nie mają zbyt wiele wspólnego. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-01-09 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679352]
No bez przesady, nie chodzi o wielkosc posilkow jakie zjada Madzik, moim zdaniem sa normalne. Uwazam wrecz, ze jedzenie 1,5 lyzki owsianki, albo jajecznicy z 1 jajka to patologia i zwalnianie metabolizmu na wlasne zyczenie. Jak zaczelam jesc wiecej, to zaczelam chudnac (gdyby nie moja wrodzona milosc do czipsow, to juz na pewno wazylabym tyle, ile chce wazyc, ale ze lubie robic dupie bal i nie wyrzucam chrupkow, jak kaze Madzik, to inna sprawa ![]() Zawsze mnie dziwiły te różne foodbooki i wpisy na vitalii typu 'zalewam trzy łyżki płatków owsianych, ale sycące śniadanie!!!' Jakbym miała policzyć, to u mnie jest z 6łyżek+dużo siemienia lnianego, słonecznika, oliwy itp. Ale co ja tam wiem, jem 3 posiłki dziennie, nie 5 :nudy:
#1473 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Mrs Mrau
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679847]Wiesz co na mnie jeszcze nie działa? Mityczny banan
![]() Ja bananów mogę pochłonąć 5-6 na raz i nadal bedę głodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Aniela wchodzi na redukcję więc dla ciekawych: http://fitdevangel.blogspot.com Mimo jej całej sztuczności, wulgarności itd... podziwiam ją. Ja nawet cukru nie potrafię wyeliminować z diety ![]()
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
Ktoś sprawdził i dom Essie został kupiony za prawie 2 miliony funtów. Rodzice Aslana to bogaci ex-komuniści z partii, którzy uciekli z kazachstanu po upadku związku radzieckiego. Essie ukrywa linki afiliacyjne z rewardstyle używając skróconych adresów. Ma umowy na używanie produktów w filmach z Body Shopu, Burberry, Charlotte Tilbury, Tarte i kilkoma innymi. Ma umowę z Unliverem na reklamowanie ich produktów do włosów. Generalnie większość produktów przez nią polecanych jest z płatnych reklam z czym się ukrywa. Generalnie pełno jest tam takich informacji o znanych youtuberach. No nie wspominając o tym, że mają własną aferę na forum. Założycielka umarła, ktoś się pod nią podszywał po śmierci i wprowadził☠na forum chaos. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679352]
No bez przesady, nie chodzi o wielkosc posilkow jakie zjada Madzik, moim zdaniem sa normalne. Uwazam wrecz, ze jedzenie 1,5 lyzki owsianki, albo jajecznicy z 1 jajka to patologia i zwalnianie metabolizmu na wlasne zyczenie. Jak zaczelam jesc wiecej, to zaczelam chudnac (gdyby nie moja wrodzona milosc do czipsow, to juz na pewno wazylabym tyle, ile chce wazyc, ale ze lubie robic dupie bal i nie wyrzucam chrupkow, jak kaze Madzik, to inna sprawa ![]() Niestety i ilość i jakość (jaką pokazuje Madzik) nie wpływa na chudnięcie o jakim marzy. Nie uważam, że jej obiad dzisiejszy (chyba?) jest zły, ale na przestrzeni kilku zdjęć ('kilo' kanapek, dalej na kolacje pomarańczka, a potem taki obiadek) stwierdzam, że jednego dnia nie dojada 'bo jestem na diecie' , a drugiego dnia dojada, bo wcześniej nie dojadła *mindfuck* ![]() ![]() Co do mnie, nie uważam, że mój metabolizm się zwolnił. Nie mam problemu z tyciem, jestem po prostu drobna i fizycznie nie daję rady zmieścić więcej i nie uważam tego za patologię. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio wsiadłam przez przypadek do autobusu jadącego do cygańskiego getta (pomyliłam z centrum handlowym ;-; ) i akurat jechało nim cygańskie wesele i nawet grali muzyke na żywo i śpiewali, ale i tak miałam pełny tyłek strachu (a panna młoda powazne braki w uzębieniu). Taka tam historia całkowicie offtopowa :"D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49679847]Wiesz co na mnie jeszcze nie działa? Mityczny banan
![]() U mnie jest tak ze zjem brokuly robione na parze, a za chwile jestem jeszcze bardziej glodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
BlankaLoves - Haul zakupowy - makeup i pielegnacja
_________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49680277]ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze.. Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia... [/QUOTE] A co jesz na co dzień? Może Twoja dieta ogólnie nie jest idealna i organizm domaga się np. magnezu. Inna sprawa, że to może być uzależnienie i wtedy najlepiej najzwyczajniej nie kupować słodyczy. Jeżeli nie będziesz ich miała w domu, nie zjesz ich ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49680133]
![]() Co do ich domu to bardzo łatwo go było zlokalizować przez internet po zdjęciach z agencji nieruchomości. Cenę też było bardzo łatwo ustalić bo była podana w jakimś serwisie z nieruchomościami. Co do Aslana to nie mają 100% pewności, ale od dziecka mieszkał z mamą i siostrą. Ma fundusz powierniczy. Skończył prywatną szkołę, cambridge, teraz jest w znanej szkole prawniczej. Essie wspominała, że jego matka to osoba, która ma wszystko. Jego nazwisko pokrywa się z tymi osobami(drugi link). Czyli część prawdopodobnie jego rodziny powiązana jest z korupcją w Kazachstanie. No i ze swoją najbliższą rodziną wyemigrowali z Kazachstanu podczas upadku ZR. Dziewczyny z GG podliczyły ich designerskie meble i samochody. Wychodzą abstrakcyjne kwoty jak na dwudziestoparoletnich londyńczyków. Vlogerkę i studenta. To akurat mi nie robi. Nie każdy musi być z biednej rodziny i zapracować na wszystko sam. Przeszkadza mi to, że Essie się kryje z współpracami co nie jest legalne w UK, o współpracy trzeba wspomnieć chociażby w opisie filmu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak jak u nas lokowanie produktu w serialach? Hm... Matka Stifflera musiałaby chyba sobie całe pontony wytatuować AUDYCJA ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
dla mnie gadki o rodzicach komunistach i cenie ich domu są niesmaczne i przekraczają pewne granice.
#1489 |
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49680277]ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze..
Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia... [/QUOTE] Miałam tak samo, pomimo pełnego brzucha zawsze czułam, że muszę zjesc cos słodkiego po posiłku. Często potrafiłam zjeść sama całą Goplanę mleczną. Nie przekonywało mnie to, że będę mieć cellulit, fałdki na brzuchu, przytyję. Dopiero, gdy dowiedziałam się, że cukier szkodzi skórze i będę szybciej się starzeć, z dnia na dzień go odłożyłam. Nie słodzę kawy ani herbaty, nie jem juz ciastek ani czekolady po obiedzie. Raz w tygodniu, gdy jestem na większych zakupach kupuję sobie batonika Amigos w biedronce. Czuję się lekka i szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Konto usunięte
|
Z tym, ze w UK cene domu latwo znalezc, ja bylam zdziwiona, ze znaja ich adres (ja wiedzialam jakie to okolice, no i tanio to tam nie jest, ale zeby wpisywac adres, no to az tak ciekawa nie bylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety bardzo łatwo zlokalizować miejsce zamieszkania Youtuberów i dokopać się do ich rodzin mając tylko skrawki informacji. Edytowane przez Selvan Czas edycji: 2015-01-09 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=Byul...ature=youtu.be Karolina Zientek i niepokojące trendy w makijażu. ciekawe, czy skrytykuje nawalanie się po twarzy bronzerem, jak u koleżanki z kanału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1494 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ma tylu widzów, youtubowych koleżanek, może ktoś jej pomoże w końcu zrozumieć jak się do tego porządnie zabrać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
w krainie snu i marzeń
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49676087]Bogusia przebiła Kaśkę Solską (znowu wyjeżdżam z tym filmem
![]() -Ile będziecie mieć gości? -Kameralnie, 150. -No pewnie, te huczne wesela to już przeżytek.[/QUOTE] kameralnie to chyba miałam ja, bo miałam 70 osób na weselu ![]() no jak to??? przecież to ślub księżniczki ![]() ja oglądałam, z tego co pamiętam to przeszło 20kg Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2015-01-09 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Karo
|
#1497 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bogusia pisała gdzieś, że wszystkim zajmują się już teraz, bo chcą wszystko zrobić na spokojnie, dużo wcześniej... No nie wiem, moim zdaniem skoro aż tyle osób chce zaprosić to już mają bardzo gorąco. ![]() ![]() Sporo ludzi zaprasza się przecież tylko na ślub, może na przykład 100 czy 150 zaproszeń tego typu chcą rozdać? ![]() Kwintesencja pani redaktoraktorkorektor. :P Już pomijam sposób pisania, jak jej brzuch może być na pewno niedostrzegalny? Nie ma takich cudów. Dziwne te komentarze, "Nie powinnaś zakładać gorsetu, bo nie będziesz wyglądać korzystnie", a co? Bez gorsetu to jak modelka? ![]() ![]() Gust Bogusia ma taki a nie inny i nie ma to żadnego związku z jej niepełnosprawnością. Diamenty, kokałdy, papuzie oko. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-01-09 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Konto usunięte
|
Dobra, obejrzałam filmik Karoliny Z., naprawdę warty uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49680277]ja też nie ;/ a bardzo bym chciała. Nie chcę schudnąć, ale wiem, że czekolada to nic dobrego i na pewno cały organizm by mi za to podziękował, pewnie i samopoczucie by po czasie było lepsze..
Właśnie może ktoś zna jakąś metodę jak się wyrwać z tego nałogu? Autentycznie nie ma dnia kiedy bym nie jadła czekolady, ciastek itp., Nie potrafię po śniadaniu/obiedzie/kolacji odmówić sobie czegoś słodkiego, traqgedia... [/QUOTE] Moze zacznij sie przestawiac na gorzka i powoli zmniejszaj tez ilosc? Np. nie wiem jak w Polsce, ale w UK sa troche mniejsze czekolady i lepiej chyba zjesc tabliczke mniejsza, jak juz sie musi. Asia Styledigger kiedys zamiescila u siebie fajny przepis na paleo nutelle - bardzo smaczna, chociaz oczywiscie nie smakuje jak prawdziwa, ale warto wyprobowac. http://styledigger.com/2013/04/real-food.html Co do ciastek, skoro juz juz musisz je jesc, moze sprobuj takich bez bialej maki, z miodem zamiat cukru i naladowane suszonymi owocami i orzechami? Na kwestiasmaku.com jest ostatnio sporo przepisow bezglutenowych, bez bialego cuktu etc. tu z maka razowa: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html tu z makami bezglutenowymi: http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html tu znowu z maka razowa: http://www.kwestiasmaku.com/desery/m...e/przepis.html (pierwszy i ostatni przepis wyprobowalam i sa swietne) Uwazam, ze jak sie ma na cos ochote, to lepiej po prostu zjesc to w zdrowszej wersji, niz caly czas sobie odmawiac i czuc sie przez to ograniczonym. Jesli dodatkowo masz problem ze slodzeniem herbaty/kawy, to probuj na poczatek slodzic o polowe mniej (lyzeczka zamiast dwoch, pol zamiast calej). Sama rowniez, jesli pije soki owocowe, to je rozcienczam troche woda mineralna, zawsze to mniej cukru w diecie tez. Podpowiedzialam to tez znajomemu i trzyma sie tego i calkiem mu ta rada sluzy. Powodzenia! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.