|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
Ale co racja to racja, pewnie jeszcze poczuł się fatalnie że on tak dobrze to rozplanował a został porzucony. Hope ale i tak trzymam Twoją stronę
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
No u mnie to czyste szaleństwo, Tż jakby mógł to by i cyckiem nakarmił
![]() Znaczy wiecie, w tej chwili, to kozak, ze hoho On będzie kąpał, przewijał, ubierał, nosił Taaaa, pożyjemy, zobaczymy
|
|
#4593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego tu jesteśmy, jak mama była to ja nawet na 1 noc nie chciałam przyjechać, zawsze się wymiksowałam ze muszę spać przy otwartym oknie a z Zuzką nie ma jak. Jak w domu byliśmy to mówiła żebyśmy przyjechali, jak chcieliśmy wracać to do porodu byś sobie została było by mi łatwiej i te schody i blaaa blaa, a teraz już odwrót, ale to cała moja mama. Już mi doradzała ze papugi mam oddać do sklepu ![]() Mam tylko nadzieje że Madziula nie będzie alergikiem bo stanie na mamy.
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Wizyta 28stycznia wiec w poniedziałek muszę do niej podejść niech zerknie. Dziś spuchly najbardziej ręce. W poprzedniej ciąży też miałam zatrucie ciążowe także moze być ciekawie. jutro napisze smsa do ginki.ciekawe co mi napisze
MamaZuzi ja tam moge być z kobieta tylko one nie maja
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle wczoraj była u mnie koleżanka, ona jest teraz jakoś w 13 tc
Pisałam wam chyba już kiedys, że wpadła, że nie ma warunków, z tym typem nie jest i nie chce byc itd. Mało tego, nie jest pewna, z którym to dziecko ma, bierze dwóch kolesi pod uwagę ![]() I tak wczoraj siedzi i mi rzuca teksty z pretensją, że ona nie chce tego dziecka, że po co jej, że jakby wcześniej się ogarnęła to by usunęła No a wiecie, ja tam szczera dziewczyna jestem i wypaliłam jej, że samo to dziecko się nie zrobiło, no kurde, i że taka mądrala jest to trzeba było myśleć wcześniej No to jeszcze święte oburzenie
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja jednak mysle, ze dwie kobiety to o jedna juz za duzo
wole facetow z całym tym ich popapraniem czasem :P:P ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
moze sie jeszcze ogarnie jako tako, jak nie...szkoda dzieciaka nie ma co
|
|
|
#4597 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaa rozbolał mnie brzuch tak jakby mi ktoś przykładał do brzucha 100 szpilek i zaczęło spinać plecy w krzyżu, po około minucie przeszlo. Przepowiadacz?
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
Te skurcze to tylko takie przepowiadacze... Rozwarcie się nie powiększyło... A mi pobyt tutaj tylko zaowocował nie wyspaniem i potwornym bólem głowy... Najchętniej juz bym stad uciekła...
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
pOczytalam o tym zatruciu i mam 3 na 4 objawy. No i kurka moze być ciekawe i moge i ja na cc skonczyc
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
A jaaa jestem ciekawa co u Asi, czy sie uspokoilo czy poszlo cos dalej aj
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to najprawdziwsza prawda, bo mam kota i pomimo tego, że to wredny paździoch jest na pewno nigdzie go nie oddam Cytat:
A ręce to też mam spuchnięte jak nie wiem ;/ co mi przejdzie to na nowo wywala
|
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane ja bardzo czesto mam dla niego duzo wyrozumialosci bo sama mam dosc chlodne podejscie do wielu spraw i rozpracowywuje je lekko po mesku. Jestem tez bardzo samodzielna i wrecz zle, z czego zdaje sobie sprawe, ze przeginam z ta zosia samosia co to wszystko lepiej zrobi. Ale tu chcialam we dwoje jednak. I jesli chodzi o te budowe, to nie sadze, zeby to bylo na zasadzie szybciej bedziemy na swoim. Bo my nie mamy kasy juz nic a nic, to bedzie stalo do nastepnego roku. Tak to wymyslil bo zwyczajnie nie widzi potrzeby brania urlopu aby pobyc ze mna i z dzieckiem. U niego w pracy nie ma problemu z urlopami, zeby np musial kombinowac kosztem tscierzynskiego czy tym podobnych urlopow. On zwyczajnie chyba nie chcial brac, chcial chodzic do pracy i juz. Moj przytup troche otworzyl mu oczy moze ale tak mnie zniechecil, ze sama juz tego nie widze. Mnie nie chodzilo o jakies uroki love love love tylko poczuwanie sie do obowiazkow i wspolne adaptowanie do nowej sytuacji. On natomiast olal to i nie bral tego pod uwage, ze moge chciec go potrzebowac. Chciec, bo bez niego oczywiscie tez dam sobie rade. Ale chyba w tym przypadku nie warto byc zosia samosia. Nie warto dla siebie ani dla dziecka. Tak mysle.
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona Ty tez skurcze?!
Mala nie ma co.. z takim moczem to lepiej sie skonsultowac z lekarzem
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie licze skurczów ale nie moge się wyprostować jak po domu chodzę. Bol jakbym mega miesiączkę miala dostać i jakby w gratisie ktoś mnie pala walił w dół brzucha.
Mam tylko nadzieje ze jak zacznę rodzic to mnie bedzie przeczyszczac bo ja się znowu nie skapne ze to to.
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-01-10 o 00:03 |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona myślę, ze to przepowiadacz.
To co, ze chyba jeszcze nigdy żadnego nie miałam w życiu ![]() Ale tak myślę, no bo co innego ![]() Aga no jakoś ogarnie, ale wkurzają mnie teraz takie pretensje do całego świata a ona nie lubi jak się coś powie prosto w twarz MaladT tym bardziej gnaj do gina ale jak ja poczytam w necie o jakiejś chorobie, to też mam zaraz wszystkie objawy
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Hope i dobrze myslisz i masz racje.. oby maz zmienil zdanie
|
#4607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4608 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miejmy nadziejepies i moje dwie papugi Cytat:
eh czyli jednaka z ta zosia samosia to rozumiem,sama taka jestem czasem zgina mnie w pol ale nie powiem mezowi by mi pomogl siedze w kiblu i sycze z bolu wkladajac pranie do pralki sama a potem wychodze i rycze jaka to ja biedna ,ze sama wszystko robie jak boli :/ yyyy Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
a najbardziej lubie ten widok, jak M jest na mnie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa tak od gory jakby dobra ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
myslalam,ze przepowiadacze to lekkie pyrtki
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Mała ej weź bo zaraz urodzisz w domu
ja pierdziele, to chyba to Może zadzwoń na izbę i zapytaj czy masz przyjechać? ![]() Hope no Ty wiesz lepiej jak tam sytuacja u Was wygląda A może Tż zmieni zdanie tak sam z siebie, jak już dziecko się urodzi? Tego Ci życzę
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała a u Ciebie to już dawno mogło być wykryte ale oczywiście pojemnika nie było, sprać Cię po tyłku to mało
![]() Hope bardzo dobrze myślisz.
|
#4611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
przeklete dobrz jej powiedzialas
wkurza mnie pdoejscie doroslych kobiet do tematu,dziecko sie samo nie zrobilo dokladnie o to chodzi mam nadzieje ze ona sie jakos ogarnie mala ja sie na badaniu moczu nie znam,ale lepiej isc do gina niech to sprawdzi kurde a ja wlasnie dzis sie kapnelam,ze mam nogi napuchniete,wyszlam z wanny i tak patrze na nie patrze,jakies dziwne sa,moze nie jakos bardzo ale jednak dziewczyny bo |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam też sie martwię, że nic nie czuję i ze urodzę w marcu aaaaa
Weźcie tu nie piszcie wcale o seksiku, ja miałam nadzieję, ze teraz jak juz mogę to chociaż na palca wskoczę, jak nie na
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
hope ja mam nadzieje ze on zmieni zdanie,ze cos dotarlo do niego
wiem ze wymiana zdan musiala byc przykra skoro az Ci sie odechcialo zeby jednak byl przy Tobie,ale jakby cos zaskoczylo i zmienil zdanie niech bedzie,zeby pozniej nie bylo jakis wyrzutów sumienia
|
|
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam jeszcze napisać
Ilona dobrze jej powiedziałaś, nie ma co się teraz nad nią litować bo to jej nie pomoże, a dziecka mi już teraz szkoda. Pusta dziewucha no!!! Jak się bzyka z kwiatka na kwiatek to chociaż powinno się pomyśleć o konkretnym zabezpieczeniu!!!
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona 27 to chyba miałaś 10 tygodni temu :P
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- No dokładnie. Nie chcę wyjść na jakąś wredną koleżankę, ale no kurde, dziecko zmajstrowane to teraz trzeba myśleć już konkretnie co dalej a nie chodzić nabzdyczona, bo ona jest w ciąży, a nie chciała
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Hope jesteś mądra kobietka i dacie sobie radę z tym małym kryzysem. Dziecko zmienia tyle rzeczy w życiu że możecie mieć inne zdania na jakiś temat i każde będzie stawiać na swoim bo każde chce dla dziecka jak najlepiej.
A to fakt że faceci są bardziej honorowi, zadaniowi. Oni są spełnieni kiedy pracują a my kiedy po prostu kochamy i troszczymy się
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam maz zawsze powtarza ze bez bolca ćwiczę pier.dolca.
U mnie z opuchlizna to jest tak ze rano wstaje i jest a w dzień jak nie robię za wiele to mija. Co do porodu to dzis po 8rano moge rodzic bo maz w domu bedzie inaczej nie bede nawet nóg rozkladac o! Niech sobie mloda nie myśli za wiele bo myśliwym zostanie. Mmmm mój maz to ma super barki,bicek też mnie kreci,pupy mu sama zazdroszczę i nogi ma w udach umięśnione.a co najlepsze ze muły ma a nie ćwiczy.od zmiany biegów i trzymania nog na pedałach ciężarówki mu się mięśnie porobily
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-01-10 o 00:21 |
|
|
|
#4619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze ma trochę czasu na pokochanie fasolki
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
BUU w końcu dzięki lamie mamy dzieci
![]() Ja dzisiaj jak poleżałam w wannie to wyjść z niej nie mogłam bo kolana tak spuchły, że myślałam że mi skóra na nich strzeli No fakt! 37!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Dlatego tu jesteśmy, jak mama była to ja nawet na 1 noc nie chciałam przyjechać, zawsze się wymiksowałam ze muszę spać przy otwartym oknie a z Zuzką nie ma jak. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

eh czyli jednak
Może zadzwoń na izbę i zapytaj czy masz przyjechać?