|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
bardzo pilnie porządnego śpiwora! Oddam wiele!
nieaktualne
Hej! Potrzebuję pilnie porządnego śpiwora. - przede wszystkim jak najmniejszy po zwinięciu - ciepły jeśli masz takowy na zbyciu, proszę, napisz! Na pewno się dogadamy!W zamian mam naprawdę mnóstwo rzeczy poza wątkiem, m.in.: * dużo nowych butów rozm 38 (głównie szpilki) * dużo nowej pielęgnacji (np L'Occitane) * dużo perfum (cavalli, ellie saab, guerlain, hermes, ale także yves rocher) * dużo książek w bdb stanie (Pilipiuk, King, Coben, Gerritsen i wiele innych) * może jakaś srebrna biżu by się znalazła za coś extra ![]() * rzeczy do domu, np mikser, elektryczny młynek do pieprzu * mnóstwo wosków Yankee Candle
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2016-06-27 o 19:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: bardzo pilnie porządnego śpiwora! Oddam wiele!
Na kiedy ten śpiwór potrzebny? Jeśli w lutym to znalazłabym jeden który po złożeniu jest dość mały, nie mam go w domu, w domu mam większy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Hej, hej! Śpiwór potrzebuję mieć najpóźniej w pierwszych dniach kwietnia, więc wymianka w lutym wchodzi w grę
![]() z Twojej wish na pewno mogłabym zaproponować jakiś rozświetlacz do twarzy, bo mam ich trochę: Essence, Soo Glow! Cream to Powder Highlighter - 20 Bright Up Your LifeEssence, Sun Club, Highlighter Powder - 01 Summer Glow
Essence, Love Letters, Highlighting Powder - 01 Love Poem IsaDora, Bronze Bijoux Scott Barnes, Loose Powder - Diamond Dust Sephora Shimmer Powder Puff - Brown Thierry Mugler, Angel Midnight Collection Pearly Body Powder - odsypka pędzelek mam Everyday Minerals - Flat-Top Baby Kabuki to ten: http://www.makeupalley.com/product/s...Makeup-Brushes (ma b. dobre oceny na makeupalley) z szamponów mam nowy L`Occitane, Shampooing Reparateur (Odbudowujący szampon do włosów suchych i zniszczonych), mogę też zaproponować nową połowę kostki KnottyBoy, All Purpose Shampoo Bar, Fresh Cut Grass, tu możesz o nim poczytać: http://dreadspullen.nl/getproduct.ph...dee4d71eb634d2 mam też gdzieś mp4, Apple, iPod nano 2 GB Silver (2nd Generation). to ten: http://www.amazon.com/Apple-Silver-G.../dp/B000EP4TWQ na pewno sprawny, ale musiałabym go poszukać, bo już chyba z 2 lata nie używałam i nie wiem gdzie mogłam go wetknąć ![]()
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeden z nich leży u koleżanki, nie pamiętam dokładnie modelu, jak mi go odda mogę napisać, ale to może być ten lub bardzo podobny do niego: http://jysk.pl/ogrod/spiwory/spiwor-...0x220-open-air
On jest dość duży, po złożeniu też zajmuje sporo miejsca Ten mniejszy mam z wakacji, kupiłam w Holandii na szybko, więc ciężko będzie znaleźć Mogę tylko powiedzieć, że nie jest taki w stylu mumii tylko prostokątny, szerszy o ile dobrze pamiętam i krótszy w kolorze morskim zielonym. No i po złożeniu jest sporo mniejszy od tego pierwszego. Jeśli będziesz go przewozić samochodem to raczej różnicy nie ma, ale jeśli jakiś festiwal/impreza/pielgrzymka to im mniejszy tym lepszyTen drugi będę miała u siebie 31 stycznia najprędzej i wtedy mogłabym powiedzieć cóż to jest, wstępnie jesteś zainteresowana którymś? |
|
|
|
|
#5 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
jestem zainteresowana jednym i drugim. jest opcja, żebyś oddała oba?
to nic, czekam z niecierpliwością do końca miesiąca
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
haha musiałabym się grubo zastanowić, bo mam tylko dwa a nigdy nie wiadomo kiedy człowiek wyląduje pod mostem, wypadałoby chociaż jeden śpiwór mieć
a powiedz mi co mogłabyś oddać za jeden z nich i który interesowałby Cię bardziej? ipod fajna sprawa, potrzebuję czegoś do słuchania
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
no właśnie nie wiem, wstępnie skusiłabym się na ten mniejszy, ale obawiam się, że może nie być dość ciepły :/ dlatego pomyślałam o dwóch
ale jeśli zdecydujesz się zostawić sobie jeden, to oczywiście zrozumiem.mój śpiwór po tegorocznym woodstocku i festivalu reggae w ostródzie już dokonał swojego żywota, i tak był stary ale to wypełnienie w nim się już zupełnie skulkowało i po prostu jest mi w nim zimno ![]() fajnie by było jakbyś podała chociaż markę tego mniejszego śpiworka, żebym mogła poszukać w necie jakieś charkterystyki - ten z jyska jak najbardziej by mi się kwalifikował, przy ok 10 st na dworze powinno mi być w nim ciepło (wg producenta) tylko szkoda, że jest duży.
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
bo zebraniu i ustaleniu informacji, znalazłam coś takiego: http://nl.quechua.be/slaapzak-camping-20deg-id_79341
głowy sobie uciąć nie daję, że to on, ale z tego co pamiętam to podobny był, ale kosztował jakieś 15euro i nie jest składany w taką prostokątną poduszkę tylko normalnie w ten worek ok, to nie ten, nie znajdę w internecie go, bo nie ma w tym worku kartki z modelem śpiwora itp. dla mnie był on ciepły i dawał radę, zimno mi w nim nie było, ale za często w śpiworach nie sypiam, wiec porównania mieć nie będę większego Edytowane przez wypad Czas edycji: 2015-01-10 o 14:52 |
|
|
|
|
#9 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A masz może jakiś wątek wymiankowy?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych pudrów/rozświetlaczy, które wymieniłaś to nie to czego szukam, skusiłabym się na essence, ale jakoś za różowo wygląda. pędzelek za mały
a jakąś inną mp3/cokolwiek do odtworzenia muzyki na dłuższą podróż? albo słuchawki? chciałabym wymienić go na coś równie potrzebnego, niekoniecznie jakoś drogiego, byleby się na pewno przydało
|
|
|
|
|
#11 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No tak, ostatnio jest tylko szaro, buro...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja mam w domu na pewno jakieś spiwory, ale ostrzegam, że nie sa jakieś super nowe- choc wiem po sobie, ze na festiwalach te nowe nie maja racji przeżycia- wiec jak bylabys zainteresowana to mogę poszukać (tylko musisz mi dac czas, bo my świeżo po przeprowadzce) i powiem Ci czy mam coś w dobrym stanie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey, widzialam że szukasz śpiwora. Mam takowy. Granatowy, bardzo ciepły (polar w środku w kolorze szarym) i zajmuje niedużo miejsca po zlożeniu. Gdybyś znalazła coś zmojej pogrubionej wish to będę go szukac w szafie i podawać wiecej szczegułów
|
|
|
|
|
#15 |
|
Welcome to Jamrock
|
na ten moment szukam pielęgnacji, głownie z kwasami w każdej ilości
mam 2 rozświetlacze w użyciu, jedynie mógłby zainteresować mnie loreal magique
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się:
Bath and Body Works, Dark Kiss Body Mist (Mgiełka zapachowa) Vivalis, Batiste, Dry Shampoo (cóż to za wersja? masz może miniaturkę? )Yves Rocher, Jardins du Monde, Pomarańcza z Florydy 200ml ewentualnie pianka do higieny intymnej Tylko napisz mi proszę co to za Batiste, jaki rodzaj/e posiadasz Co z tego wybrałabyś mi za ten mniejszy śpiwór? Będę go miała w domu tak jak mówiłam na początku lutego |
|
|
|
|
#17 |
|
Welcome to Jamrock
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
to nie lepiej kupić porządny śpiwór za 5 dyszek? możesz tutaj poszukać http://www.sportbazar.pl/produkty/tu...spiwory,2,8489 , a najtańszy kosztuje gdzieś właśnie 50zł, a jest całkiem dobry, jest napisane, że przy 8 stopniach będzie Ci ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Na pewno się dogadamy!

Mogę tylko powiedzieć, że nie jest taki w stylu mumii tylko prostokątny, szerszy o ile dobrze pamiętam i krótszy w kolorze morskim zielonym. No i po złożeniu jest sporo mniejszy od tego pierwszego. Jeśli będziesz go przewozić samochodem to raczej różnicy nie ma, ale jeśli jakiś festiwal/impreza/pielgrzymka 

A masz może jakiś wątek wymiankowy?