|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28
Przed spaniem robi siusiu około 22-23, zawsze tak było, zawsze był wielkim śpiochem i potrafił długo nie iść... Już przestaję mu dawać pić do woli po 19, jak mocno błaga to leję mu tak pół szklanki wody tylko... Ostatnio dużo pije..
Operację miał 2 miesiące temu niecałe. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2015-01-09 o 23:23 |
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
znacie jakies strony internetowe sklepy z tanią odzieżą dziecięca ?
|
|
#1173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W każdym razie też słyszałam sporo narzekań na to i myślę, że to zmienią. A co do ludzi - no nic nie poradzisz. Ja kiedyś jechałam busem, a laska puszczała taką piosenkę na kompie bardzo irytującą - pamiętam, że w klipie był facet, wokalista, miał bardzo irytujący głos i śpiewał to w dosyć irytujący sposób (była popularna z 2,5-3,5 roku temu. Dzwonię do mamy przez tel., mówię, że słuchawki to świetny wynalazek, bo można słuchać muzy i się nikomu nie przeszkadza. Ta idiotka nie zrozumiała chyba, że o niej mówię. Druga babka koło mnie zaczęła się tylko śmiać i zwróciła uwagę, na szczęście wyłączyła, bo słuchawki dla niej były chyba za drogie ![]() Jest o tej porze jakieś fajne radio z audycją prowadzoną na żywo? Myślałam, że o tej porze będzie ktoś jeszcze na Eska Rock, ale cisza w eterze i tylko muza leci Typowo popowe radia mnie nie interesują.---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4968516 2] miałam też kamyczek 1 GB pojemności niby niewiele, działa do dziś i ma głośnik który daje czadu i bateria nadal długo trzyma. Kosztował jakieś 6 lat temu 10 funtów.[/QUOTE] W Polszy był droższy, zdecydowanie
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pszczoły i cała reszta bzyczą zupełnie inaczej niż komary i muchy, stąd wie. Po prostu zbesztaj kota jak będzie próbował polować na jadowite, po którymś razie zapamięta. Myślę, że góra tydzień nauki. Będzie dobrze |
|
|
|
|
#1175 | |
|
now or never
|
Cytat:
przed każdym komunikatem były 3 głośne uderzenia dzwonka - trup by się obudził... kolega jechał w obie i miał muzyke Chopina na stacjach (mimo iż były tylko 2 - Włoszczowa i Sosnowiec), ja miałam tylko na jednej. wiem, że na ludzi nic nie poradze, ale nie przypominam sobie podróży PKP bez "przygód" - dzisiaj wracałam to pociąg spóźnił sie 45 minut ... ![]() ot takie kulawe szczęście ![]()
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widocznie jestem trupem, bo naprawdę nie słyszałam tego komunikatu ani razu Nawet przy wsiadaniu (usnęłam za Sosnowcem, a obudziłam się przed Pruszkowem). On też prawie nie słyszał. O muzyce też słyszałam, że jest, ale osobiście jej... nie słyszałam ![]() Ja to jestem dziwna, ale większość moich podróży obyła się bez przygód, ale w ubiegłym roku jechałam tylko z 30 razy pociągiem - natomiast w ubiegłych na pewno ponad 100 razy rocznie.
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;49683147]No one wlasnie nie sa podraznione.. widzialam preparaty na suche oczy zeby je nawilzyc ale ja mam az nadto nawilzone.. myslisz ze okulsta cos pomoze? Czytalam trocge ze to moze byc tez od problemow z tarczyca to prawda? Zbieram sie do endokrynologa juz jakis czas ale te cale akierowania i czekanie mnie zniecheca..
Właśnie w tym tygodniu podjęłam ten odważny krok, cyrki u nas z endokrynologami. Jest ich w naszym sporym mieście (kiedyś wojewódzkim) garstka i terminy z kosmosu. Moja pierwsza próba rejestracji całkiem mnie osłabiła bo wyznaczono wizytę na..15 czerwca. I to w dodatku prywatnie Spodziewam się, że na fundusz będzie to za dwa lata.Ostatecznie dzwoniłam dalej i znalazłam wreszcie logiczny termin ale jesli masz faktycznie się umawiać, to lepiej zadzwoń wcześniej niż później bo też jest obawa, ze usłyszysz, że terminy do końca roku są już pozajmowane (tak jak usłyszałam u ginekologa w zeszłym roku..w lutym )---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
Pewnie w związku z nowymi regulacjami będzie więcej pacjentów leczyć się prywatnie bo to jednak jedna wizyta, a nie dwie (najpierw do rodzinnego po skierowanie..)..Ale niestety wtedy także ewentualne badania dodatkowe są płatne.
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy mogę używać przeterminowanego olejku rycynowego do smarowania rzęs? Czy lepiej wyrzucić i kupić nowy?
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wasze pralki też tak głośno chodzą? Kurczę chciałam włączyć parę ciuchów na odwiorowanie (wiem, wiem super pora), ale po 5 min włączyłam bo boję się, że obudze sąsiadów (o ile już ich nie obudziłam). I tak ta co jakiś czas się psuje, więc zastanawialiśmy się nad nową. Ta ma ponad 10 lat i jestem ciekawa czy te nowsze są cichsze :p
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane przez tapatalk |
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Hm pralka aż się trzęsie :p W dzień jest ok, bo samochody, telewizory i tak dalej, ale tak w nocy to słyszę np. Kłótnie sąsiadów, więc oni tą pralkę pewnie też słyszeli.
|
|
|
|
#1183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Asktawn. NIE WOLNO PSU OGRANICZAĆ DOSTEPU DO WODY. jeśli pies dużo sika to iść zrobić badania zamiast zabierać m u wodę.
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
Przecież nie zabieram mu zupełnie, tylko wieczorem leję mu mniej niż za dnia
jakie badania mu zrobić? Przed operacją miał robione, wszystko w porządku...
|
|
|
|
#1187 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem co jest twojemu psu, jeśli dużo pije i dużo sika to może być cukrzyca albo nerki. Może to być kwestia wieku. Nie wiem bo twojego psa nie widzę. Jeśli zmienia się psa zachowanie, ilość pitej wody, częstotliwość robienia siusiu to się po prostu idzie do weta.
|
#1188 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja właśnie nie zauważyłam, żeby zmieniła się częstotliwość siusiania za dnia
tylko w nocy się budzi... Chyba zadzwonię do wetki się zapytać co to może być.
|
|
|
|
#1189 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Może to być kwestia wieku tez. Wtedy pozostaje zaakceptować. Ale dla pewności to lepiej się skonsultować z wetem
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
http://gadzetomania.pl/26607,top-5-k...-poczty-e-mail
ja najbardziej z gmaila jestem zadowolona. kiedys uzywalam w pracy Mozilla Thunderbird i byłam też b. zadowolona
|
#1191 | |
|
now or never
|
Cytat:
tym czyms po raz pierwszy i ostatni ![]() fanie było zobaczyć i już. a zachwycać się, bo nowe i czystę nie będę - wszystkie składy powinny być takie (czyste) mnie nikt o bilet nie pytał przed wejściem, ale kolega mówił, ze 3 razy zanim wsiadł do pociągu zaczepił do steward zazdraszczam oficjalnie braku przygód. mnie zawsze się coś musi przydarzyć. albo sie czepiam i potrzebuję jedynie ciszy zeby książkę poczytać
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie macie opinie o używaniu regenerum do brwi? Znajoma mi poleciła używanie tej odżywki do brwi, bo stymuluje wzrost włoskow, pomogła Wam? Od początku listopada używam na brwi codziennie olejek rycynowy i efekt jak na razie dość średni, mówiła, że olejek za bardzo nie pomoże, lepsza odżywka.. Co sądzicie? Musi mi odrosnac trochę włosków z przodu..
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2015-01-10 o 09:16 |
|
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;49685404]Przed spaniem robi siusiu około 22-23, zawsze tak było, zawsze był wielkim śpiochem i potrafił długo nie iść... Już przestaję mu dawać pić do woli po 19, jak mocno błaga to leję mu tak pół szklanki wody tylko... Ostatnio dużo pije..
Operację miał 2 miesiące temu niecałe.[/QUOTE] Nie można psu ograniczać dostępu do wody Skoro więcej pije i siusia wcześnie rano to ja bym poszła z nim do weta. To może być cukrzyca albo powikłania po operacji. Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Moją suczkę też pszczoła ugryzła w pysk, bo próbowała ją łapać jak była mała i była w ogrodzie. Spuchło jej, popsikałam jej lodem w sprayu i po 2 dniach nie miała śladu. Ale się nauczyła, że os i pszczół się nie zjada Za to za muchami dalej podąża.
|
||
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
I faktycznie pomaga na brwi? Odrosną włoski w miejscach, gdzie były kilka lat wyrywane?
|
|
#1198 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
I faktycznie jest taka dobra? Trochę droga w porównaniu do regenerum.. Ciekawe, jak składem się różnią, na razie nie mogę tego sprawdzić.
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

W każdym razie też słyszałam sporo narzekań na to i myślę, że to zmienią. A co do ludzi - no nic nie poradzisz. Ja kiedyś jechałam busem, a laska puszczała taką piosenkę na kompie bardzo irytującą - pamiętam, że w klipie był facet, wokalista, miał bardzo irytujący głos i śpiewał to w dosyć irytujący sposób (była popularna z 2,5-3,5 roku temu. Dzwonię do mamy przez tel., mówię, że słuchawki to świetny wynalazek, bo można słuchać muzy i się nikomu nie przeszkadza. Ta idiotka nie zrozumiała chyba, że o niej mówię. Druga babka koło mnie zaczęła się tylko śmiać i zwróciła uwagę, na szczęście wyłączyła, bo słuchawki dla niej były chyba za drogie 
Typowo popowe radia mnie nie interesują.

)
tylko w nocy się budzi... Chyba zadzwonię do wetki się zapytać co to może być.