W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Są tu mamusie, są i staraczki bo wszystkie jesteśmy ze zgranej paczki cz. II 1 4,17%
W tym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 13 54,17%
wchodzisz = zachodzisz - Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 3 12,50%
Wiosna za pasem, słonko już parzy a nam się bobasek różowy marzy Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 1 4,17%
Idzie wiosna, za nią lato - będę Mama, co Wy na to?! Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 6 25,00%
Mamusie juz maja, a staraczki niecierpliwie na II kreseczki czekaja cz. II 0 0%
Głosujący: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 13:28   #1111
SzA10
Zadomowienie

Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I

Jeżuniuu u mnie jakiś Armagedon wieje okrutnie , leje jeszcze gorzej i grzmi mam nadzieję że przejdzie do 15.....bo strach wychodzić , a jak tu z moimi wiewiorkami wyjść na dwór (czytaj dwa yorki pseudo zbiorcze jurki)
SzA10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 13:58   #1112
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
hej

siedze w domku z moim dzieckiem na L4. i powiem Wam ze nie bardzo mialam jak wejsc a jak tu wpadla to poczytalam i nie mialam sily odpisywac, jeszcze dzis tak wieje ze na dwor sie nie wybiore znim a to zawsze ratuje sytuacje.

ja sie strasznie nakrecalam w 1cs, a teraz wiem ze @ i tak przyjdzie wiec sie nie przejmuje. aczkolwiek od nowego cyklu chce zaczac mierzyc temp rano jakims cudem ...

bardzo bym chciala na wiosne w ciaze zzajsc i miec bobo luty marzec , ideealne miesiace

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

widze , że jest nas wiecej z endo z jednej strony pocieszajace ze nie tylko ja ,a z drugiej dlaczego nas to gowno dotyka

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

u nas to samo teraz, co prawda mamy juz prawie 4 letniego szkraba, ale kazdy kiedy 2 i kiedy drugie. w wigilie w kazdych zyczeniach bylo mowione. nie ukrywam ze chcialabym , niby wszyscy wiedza ale jakos wewnetrznie czuje sie teraz taka jakas wybrakowana, nie wiem sama. tym bardziej dobija mnie fakt z e wtedy udalo sie za 1 razem , a teraz juz chyba 4cs i nic.
Mój koleżanka też nie mogła długo zajść w ciąże. On zdrowy, ona zdrowa, tylko mieli presje ze strony rodziny, cały czas pytania...i presja rosła oraz ich samych już stresowało, że rok się starają i nic. Aż w końcu pojechali na wakacje, odprężyli się i już wracali w trójkę
Więc może mnie stresu i nacisku, cieszcie się sobą powodzenia!

Edytowane przez ajka89
Czas edycji: 2015-01-09 o 14:01
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 14:34   #1113
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość
Jeżuniuu u mnie jakiś Armagedon wieje okrutnie , leje jeszcze gorzej i grzmi mam nadzieję że przejdzie do 15.....bo strach wychodzić , a jak tu z moimi wiewiorkami wyjść na dwór (czytaj dwa yorki pseudo zbiorcze jurki)
nie wiem jak u was ale u nas tez tak wieje bo panuje orkan nad ta okolica
wieje pada grzmi strach az jest wyjsc
Stary 2015-01-09, 14:38   #1114
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
nie wiem jak u was ale u nas tez tak wieje bo panuje orkan nad ta okolica
wieje pada grzmi strach az jest wyjsc
U mnie nie jest źle, chociaż cały dzień sączy się z nieba

Jeszcze godzinka i weekend
Stary 2015-01-09, 15:37   #1115
mysza007
Zakorzenienie

Witajcie,

U mnie @ sie zbliza, jednak tak sie dziwnie czulam ze zdecydowalam sie powtorzyc test, bo od poprzedniego minelo 5 dni, ale dalej negatywny
Jeszcze jutro i pojutrze o 5 rano na nogi bo do pracy, jak mi sie nie chce czuje sie pod psem

Kochane zastanawiam się wlasnie nad prowadzeniem ovufriend, tam wsio jest darmowe?

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 16:27   #1116
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Witajcie,

U mnie @ sie zbliza, jednak tak sie dziwnie czulam ze zdecydowalam sie powtorzyc test, bo od poprzedniego minelo 5 dni, ale dalej negatywny
Jeszcze jutro i pojutrze o 5 rano na nogi bo do pracy, jak mi sie nie chce czuje sie pod psem

Kochane zastanawiam się wlasnie nad prowadzeniem ovufriend, tam wsio jest darmowe?
Mysza jest darmowy, wiadomo są też abonamenty premium, które możesz wykupić, albo nie. Przez pierwszy miesiąc ovu daje Ci za darmo wszystkie funkcje premium, potem wracasz do normalnych
Według mnie ovufriend to najlepsza strona na prowadzenie cyklu, takie wyciągłam wnioski po przetestowaniu 5-6 serwisów
Stary 2015-01-09, 17:47   #1117
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Mysza jest darmowy, wiadomo są też abonamenty premium, które możesz wykupić, albo nie. Przez pierwszy miesiąc ovu daje Ci za darmo wszystkie funkcje premium, potem wracasz do normalnych
Według mnie ovufriend to najlepsza strona na prowadzenie cyklu, takie wyciągłam wnioski po przetestowaniu 5-6 serwisów
Właśnie się dzisiaj zapisałam. Przed pierwszą ciążą nie wtajemniczałam się w swoje cykle, ale teraz chciałbym wiedzieć dokładnie co i jak. Jestem trochę zielona w tym temacie, a na portalu widziałam sporo do poczytanie jest
Przygotowujecie się do ciąży? Ja zaczynam brak kwas foliowy i chciałbym jeszcze zrzucić parę kg. W pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg;/ i doszłam do wniosku, że jeśli wszystko z ciążą będzie w porządku to będę zażywała więcej ruchu, by nie obrosnąć tłuszczem jak wieloryb
Stary 2015-01-09, 17:55   #1118
MilkaJestem
Zakorzenienie

Witam sie kochaneeee przy popoludniowej kawusi

Cytat:
Milka nie mów tak! Uda Wam się!
Wiesz jakie jest prawdopodobieństwo, że zdrowy mężczyzna zapłodnienie zdrową kobietę?
25%
Wiem, że teraz trudno Ci sobie wyobrazić sytuację, ze jesteś w ciąży, miałam to samo w pierwszej ciąży, dopiero jak poczułam pierwsze ruchy to uwierzyłam, że będę miała dziecko 😀
No mialam nadzieje na ten 1cs ale jak na wlasnej skorze przekonalam sie ze to nie takie easy to nadzieja calkiem poszla w las

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
No to jesteśmy we 3 umówione na staranka od czerwca bo temp 36,63 i zaczynam krwawić ani się nie ciesze ani nie smuce
Jednak wczoraj przez @ się tak czułam
oj Madziulu znam to mieszane uczucie...ale i tak wiem, ze wczesniej zaskoczycie niz w tym czerwcu :P

Cytat:
Madzik u mnie też dziś sądny dzień, wreszcie@ przyszła

Zaczynam nowy cykl
Mysti trzymam kciuki za kolejny cykl

Cytat:
Dziewczyny jeśli prowadzicie wykresy na ovufriend to dodajcie mnie do znajomych nick: Mysti
Albo podajcie Wasze nicki to Was zaproszę
ja prowadzę mój nick PrezesGąska co prawda prowadze wykres jak przypomne sobie ale tylko objawy i dni cyklu i owu bo tempki nie mierze ale prowadze pamietnik

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość
u nas to samo! krzesła nam na balkonie powywracało aż tak wiucha!

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Właśnie się dzisiaj zapisałam. Przed pierwszą ciążą nie wtajemniczałam się w swoje cykle, ale teraz chciałbym wiedzieć dokładnie co i jak. Jestem trochę zielona w tym temacie, a na portalu widziałam sporo do poczytanie jest
Przygotowujecie się do ciąży? Ja zaczynam brak kwas foliowy i chciałbym jeszcze zrzucić parę kg. W pierwszej ciąży przytyłam prawie 30 kg;/ i doszłam do wniosku, że jeśli wszystko z ciążą będzie w porządku to będę zażywała więcej ruchu, by nie obrosnąć tłuszczem jak wieloryb
Ja zazywam kwas foliowy od listopada, czyli 3 miesiac juz bedzie, no i mam ambitny plan wrocic do treningow od lutego jak tylko sie przeniesiemy do wiekszego mieszkania bede miec wiecej miejsca na to wreszcie

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:40   #1119
mysza007
Zakorzenienie

Ja tez załozylam konto na ovu, jak przyjdzie @ to zaczne prowadzic i ściągnełam dwie apki na fona jedna - kobiecy kalendarz bardzo mi się podoba

Stary 2015-01-09, 22:50   #1120
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

A ja dziś byłam zrobić coś dla siebie - byłam na basenie, wyplywalam się i czuje się super! 😀😀
Karnet kupiony także 3 razy w tygodniu co najmniej pochodzę 😃
Stary 2015-01-10, 06:50   #1121
mysza007
Zakorzenienie

Witam kobietki w ten desz

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Witam kobietki w ten deszczowy poranek ja juz w drodze do pracy

Stary 2015-01-10, 09:34   #1122
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:

Witam kobietki w ten deszczowy poranek ja juz w drodze do pracy
U nas tak samo, okropność.

Zmykam na zakupy z moją całą cielotką
Stary 2015-01-10, 13:41   #1123
mysza007
Zakorzenienie

no to juz do domku odpoczywac a co tam u Was?

Stary 2015-01-10, 14:32   #1124
00Kitty00
Raczkowanie

czesc dziewczyny moja @ wkoncu przyszla ! ale strasznie pozno i moje cykle sa jakies dzikie i za dlugie mam nadzieje ,ze teraz bedzie juz dobrze , do gina i tak pojde , ale najpierw moj Gp musi dac mi skierowanie , wiec chyba szybciej to zalatwie jak bede w lutym w polsce teraz przeczytalam wszystkie zalegle strony , bo niestety zmienili mi zmiane w pracy od 15 do 24 do tego mam okropna atmosfere na drugiej zmianie...jedna kobieta ciagle robi mi na zlosc...i w dodatku ciagle nadaje na mnie , ze niby zle wszystko robie i nie nadaje sie do tej pracy.. jest mi strasznie przykro bo naprawde sie staram i wydaje mi sie ,ze robie wszystko tak jak nalezy ... wlasnie zastanawiam sie czy nie lepiej zmienic pracy , bo wykoncze sie nerwowo Milego dnia wam zycze
Stary 2015-01-10, 14:40   #1125
MilkaJestem
Zakorzenienie

witam się u nas pogoda paskudna, wlasnie pije kawe bo usne

ja sobie postanowilam ze tym razem nie z chodakowska a mel b bede cwiczyc znalazlam fajnie ulozone treningi na kazdy dzien w formie playlisty na you tubie max 40 min trening i pokazane w tym sa rozgrzewki i rozciagajace cw po treningu lubie jak jest trening z kilku roznych zlozonych, bo wtedy kazda czesc trwa nie wiecej niz 10 min, a jak mi przychodzi cwiczyc skalpel np. ktory trwa 40min ale jest to jeden caly trening to mi sie straaaasznie dluzy

moge podeslac Wam linki jakby ktoras chciala

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez 00Kitty00 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny moja @ wkoncu przyszla ! ale strasznie pozno i moje cykle sa jakies dzikie i za dlugie mam nadzieje ,ze teraz bedzie juz dobrze , do gina i tak pojde , ale najpierw moj Gp musi dac mi skierowanie , wiec chyba szybciej to zalatwie jak bede w lutym w polsce teraz przeczytalam wszystkie zalegle strony , bo niestety zmienili mi zmiane w pracy od 15 do 24 do tego mam okropna atmosfere na drugiej zmianie...jedna kobieta ciagle robi mi na zlosc...i w dodatku ciagle nadaje na mnie , ze niby zle wszystko robie i nie nadaje sie do tej pracy.. jest mi strasznie przykro bo naprawde sie staram i wydaje mi sie ,ze robie wszystko tak jak nalezy ... wlasnie zastanawiam sie czy nie lepiej zmienic pracy , bo wykoncze sie nerwowo Milego dnia wam zycze
Kitty dobrze, że @ już przyszła i wiadomo na czym stoisz

A co do pracy, ja mialam takie problemy ale z dyrekcją i wlascicielka p-la, i zmienilam prace bo stwierdzilam ze tyle zdrowia i fiz i psych ile one ze mnie wyżarły to żadne pieniądze mi nie wrócą to już wolę nie pracować czy tam chwilowo zanim znajdę kolejną pracę i tak postąpiłam

Stary 2015-01-10, 15:03   #1126
00Kitty00
Raczkowanie

Milka masz racje ! tez rozejze sie za czyms innym ... lubie swoja prace , nawet bardzo ale za duzo stresu w niej mam a to mi nie potrzebne ... moze gdzie indziej beda potrzebowali na te stanowisko i nie bedzie takiej atmosfery )
Stary 2015-01-10, 15:14   #1127
gosiek0388
Zadomowienie

Hej dziewczynki , u mnie za oknem katastrofa , a samopoczucie dziś jeszcze gorsze, łeb mi pęka , ciśnienia brak i poszłabym spać:ziew am:
Kitty dobrze że @ przyszła, kilka dni i do roboty
Mi właśnie wczoraj się @ skończyła i zamierzam dziś dorwać męża, ciężki jego los, winko kupione, więc zapowiada się upojny wieczór
Stary 2015-01-10, 15:42   #1128
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00Kitty00 Pokaż wiadomość
Milka masz racje ! tez rozejze sie za czyms innym ... lubie swoja prace , nawet bardzo ale za duzo stresu w niej mam a to mi nie potrzebne ... moze gdzie indziej beda potrzebowali na te stanowisko i nie bedzie takiej atmosfery )
Dokladnie wiem ze z praca jest ciezko ale trzeba miec na uwadze swoje zdrowie i samopoczucie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki , u mnie za oknem katastrofa , a samopoczucie dziś jeszcze gorsze, łeb mi pęka , ciśnienia brak i poszłabym spać:ziew am:
Kitty dobrze że @ przyszła, kilka dni i do roboty
Mi właśnie wczoraj się @ skończyła i zamierzam dziś dorwać męża, ciężki jego los, winko kupione, więc zapowiada się upojny wieczór
ohoho no to owocnego wieczoru życzę

Stary 2015-01-10, 18:20   #1129
yhyh
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale ostatnio nie miałam weny ani siły pisać.. Ale trochę Was podczytywałam Witam nowe staraczki

@ powinna przyleźć w poniedziałek, ale zrobiłam test wczoraj.. Po upływie 5 min pojawił się cień cienia Wyrzuciłam go do kosza, bo uznałam, że jest negatywny. Wiem, że nie należy sprawdzać testu po upływie wyznaczonego czasu, ale po ok 1h wyjęłam go, a tam 2 grube kreski Poszłam zrobić dziś bete i teraz odebrałam wynik.. 109,1
Ale mam duże obawy, czy wszystko jest ok.. W pon idę powtórzyć test.. Mam cały czas wrażenie, jakby @ miała za chwilę przyjść

09.12.2013 Natalka

10.09.2015 Kinga
yhyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 18:32   #1130
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yhyh Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale ostatnio nie miałam weny ani siły pisać.. Ale trochę Was podczytywałam Witam nowe staraczki

@ powinna przyleźć w poniedziałek, ale zrobiłam test wczoraj.. Po upływie 5 min pojawił się cień cienia Wyrzuciłam go do kosza, bo uznałam, że jest negatywny. Wiem, że nie należy sprawdzać testu po upływie wyznaczonego czasu, ale po ok 1h wyjęłam go, a tam 2 grube kreski Poszłam zrobić dziś bete i teraz odebrałam wynik.. 109,1
Ale mam duże obawy, czy wszystko jest ok.. W pon idę powtórzyć test.. Mam cały czas wrażenie, jakby @ miała za chwilę przyjść
O RANY BOSKIE!!!!

GRATULACJE kochana!!!!!!!!!! No tego to się nie spodziewałam

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

a takie uczucie jak przed @ to normalne podobno i ze nawet sie utrzymuje do kilku miesiecy wlasnie w okolicy terminow @ gdyby mialy byc gdyby ciazy nie bylo wiec spokojniutko ale bedzie wiadomosc na dzien babci i dziadka dla Waszych rodzicow

Stary 2015-01-10, 18:42   #1131
yhyh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
O RANY BOSKIE!!!!

GRATULACJE kochana!!!!!!!!!! No tego to się nie spodziewałam

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

a takie uczucie jak przed @ to normalne podobno i ze nawet sie utrzymuje do kilku miesiecy wlasnie w okolicy terminow @ gdyby mialy byc gdyby ciazy nie bylo wiec spokojniutko ale bedzie wiadomosc na dzien babci i dziadka dla Waszych rodzicow
Dziękuję Mi jest bardzo przykro, że u Ciebie się pojawiła Ale trzymam cały czas &&&&& i za inne staraczki też

Co do objawów: mam wszystko to co miałam z córką, czyli ból podbrzusza, lekkie mdłości, senność i straszne humory.. Ale wtedy robiłam test w dniu terminu @. Teraz jest jeszcze przed i dlatego mam większe obawy.. W poniedziałek się uspokoję, jak beta odpowiednio wzrośnie

09.12.2013 Natalka

10.09.2015 Kinga
yhyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 18:43   #1132
gosiek0388
Zadomowienie

wkońcu dziś jakieś pozytywne wiadomości GRATULACJE!!!!yhyh
Pozytywnie zazdroszczę
Stary 2015-01-10, 19:19   #1133
mysza007
Zakorzenienie

witajcie, ja leze w bolem glowy wzielam tabletke bo nie wyrabiam, nawet nie mam sily isc glowy umyc

Stary 2015-01-10, 19:45   #1134
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Mi jest bardzo przykro, że u Ciebie się pojawiła Ale trzymam cały czas &&&&& i za inne staraczki też

Co do objawów: mam wszystko to co miałam z córką, czyli ból podbrzusza, lekkie mdłości, senność i straszne humory.. Ale wtedy robiłam test w dniu terminu @. Teraz jest jeszcze przed i dlatego mam większe obawy.. W poniedziałek się uspokoję, jak beta odpowiednio wzrośnie
Na pewno będzie wszystko super

Cytat:
witajcie, ja leze w bolem glowy wzielam tabletke bo nie wyrabiam, nawet nie mam sily isc glowy umyc
Biduloooo, a co tak Cie wzielo

Stary 2015-01-10, 19:48   #1135
mysza007
Zakorzenienie

Mileczko ciśnienie i pms, wszystko razem jutro juz chyba @ przyjdzie, a w pon muszę sie zmusic zeby te badania krwi zrobic, bo jeszcze nie zrobilam

Stary 2015-01-10, 20:25   #1136
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Juhuu gratuluje witam wsrod zafasolkowanych cien cienia powiadasz? zapisz sie w takim razie do gina od razu oni ci na pewno jeszcze raz potwierdza ale sie ciesze razem z toba
a reszta niech sie nie martwi wasz czas nadejdzue

Gosiak - bierz męża w obroty
Co do pogody u nas tez paskuuudnie jeszcze mieszkam przy morzu praktycznie i u nas do dachowki leca z domow, drzewa i galezie padaja masakra do tego pada strach sie bac serio poza tym czuje sie tez taka jakas bez energi spac mi sie chce nie wiem czy na pogode nie zwalic
Aaa ja tez mam takie wlasnie objawy bole podbrzusza i do teraz mam sikac mi sie czesto chce najgorzej w nocy.. fajnie sie spi a tu nagle bach tak sie chce szczać aaa uroki ciazy

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2015-01-10 o 20:26
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-10, 20:28   #1137
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Mileczko ciśnienie i pms, wszystko razem jutro juz chyba @ przyjdzie, a w pon muszę sie zmusic zeby te badania krwi zrobic, bo jeszcze nie zrobilam
ooo jeszcze pogoda taka do dupy to jeszcze poteguje zle samopoczucie

zrób badania, zrób, będziesz miała pogląd na wszystko

Mi zostało równe 2 tyg do zrobienia TSH, jestem z siebie dumna bo nie pominelam ani jednej tabletki )

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość

Co do pogody u nas tez paskuuudnie jeszcze mieszkam przy morzu praktycznie i u nas do dachowki leca z domow, drzewa i galezie padaja masakra do tego pada strach sie bac serio poza tym czuje sie tez taka jakas bez energi spac mi sie chce nie wiem czy na pogode nie zwalic
Aaa ja tez mam takie wlasnie objawy bole podbrzusza i do teraz mam sikac mi sie czesto chce najgorzej w nocy.. fajnie sie spi a tu nagle bach tak sie chce szczać aaa uroki ciazy
Hej Sugar! No wlasnie jedni by zycie oddali za mieszkanie przy morzu a tu czasem i tego sa minusy

Stary 2015-01-10, 21:59   #1138
viki1988
Zakorzenienie

yhyh , gratulacje w sumie beta chyba wysoka więc raczej wszystko ok
U mnie też straszne wiatry xd masakra , wiatrak w łazience "sam"ciągnie Włączyłam sobie dziś film Maleficent - na prawdę piękna bajka polecam Wam dziewczyny
Stary 2015-01-10, 22:01   #1139
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Yhyh ogromne gratulacje!
Twoje objawy sa zupełnie normalne!
Ale fajnie 😃😃
Stary 2015-01-10, 22:06   #1140
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
yhyh , gratulacje w sumie beta chyba wysoka więc raczej wszystko ok
U mnie też straszne wiatry xd masakra , wiatrak w łazience "sam"ciągnie Włączyłam sobie dziś film Maleficent - na prawdę piękna bajka polecam Wam dziewczyny
Hej tez polecam ten film Lubie takie fantasy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości