|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Moja znajoma chciala zrobić tak, że ma tylko msze w kościele i odbierają prezenty pod kościołem i myk w podróż poślubną
![]() ![]() ![]()
#1622 |
Konto usunięte
|
goście. Tylko najbliższa rodzina w postaci rodziców i rodzeństwa oraz... cała chmara przyjaciół i znajomych. Nie zamierzałam udawać, że rodzina, która nie raz zalazła za skórę i widywana jest raz na ruski rok, bliższa mi i bardziej pożądana w tym dniu, niż ludzie, których sobie sama wybrałam do życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiam sobie vlogi Szusz z Austrii - jestem jej kurcze naprawdę wdzięczna, że mogę sobie przypomnieć jedne z fajniejszych chwil mojego życia, spacerując z nią po dokładnie tych samych ścieżkach, po których chodziłam
![]() Swoją drogą byli w Innsbrucku, Szusz bardzo lubi Swarovskiego z tego co wiem, a właśnie tam jest muzeum-wystawa Swarovski Kristallwelten. Hmmm, chociaz w sumie pewnie czynne wiosna/lato, bo to wszystko tam otoczone takimi cudnymi ogrodami i wchodzi się w zieloną górę z twarzą taką wielką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i przynajmniej dobra decyzja ![]()
![]() |
#1628 | |
now or never
|
Cytat:
bo tak ma być: z rodziną sie widuje na ślubach i pogrzebach. czasem na 1 listopada i zawsze te pytania, kiedy z moim sie zobaczymy ... ![]() no raczej nie zobaczymy :P wolę przyjaciółki zaprosić, nawet jesli dla jednej z nich, będzie trzeba wynająć McDonalda ![]()
jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się Edytowane przez juli_jka Czas edycji: 2015-01-10 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Muzyczne - koleżanka mi podesłała, totalnie mnie urzekło! /mnóstwo perełek na kanale
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-10 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
niepolubiecie
|
czy tylko ja stosuję wobec Queen B taryfę ulgową? bo jednak strasznie jest mi jej żal, że ma taką, a nie inną chorobę, że przez to wygląda jak wygląda, nie może chodzić itd. Wiem, że tak nie powinno się robić, ale jestem ciekawa czy ktokolwiek ma podobnie. Jednocześnie oczywiście widzę, że jest arogancka etc. a ten gorset jeśli ma być gorsetem też mnie przeraża. Tyle razy mówiła jak łatwo wywołać u niej złamanie kości :/
a Bogusława Sapierzyńska (mam nadzieję, że nie przekręcam nazwiska) jest dla mnie skrzyżowaniem Monici Bellucci z Morticią z rodziny Adamsów ![]() Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-01-10 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
now or never
|
mały off - nie wiem gdzie zapytać:
co najpierw nakładacie: krem pod oczy, czy krem do twarzy ?
#1632 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
niepolubiecie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Koteł
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Miuoshowa
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1637 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Konto usunięte
|
Za 90 tysięcy to można kawalerkę kupić w moim mieście, a skoro wzięli tak wysoki kredyt to widać, że nie było ich na to stać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1641 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak się tak o tym luźno pisze to też wygląda zupełnie inaczej niż jak się potem to załatwia tak naprawdę... Impreza (nie mówię o samym obiedzie, mam na myśli kilka posiłków, kilka godzin) weselna w dużym mieście nigdy nie będzie kosztować 200 zł za osobę, to są jednak znacznie wyższe koszty. Nawet samej restauracji się za to nie opłaci, a jeszcze ciasta, tort (którego jest ładnych kilka kg, to nie 50 zł czy 100), alkohol. Nie trzeba mieć pięciu fotografów, noclegu dla gości, poprawin i sukni od Zienia, żeby ślub i przyjęcie wyniosło 40-50 tysięcy. ![]() Oczywiście, może się trafić coś tańszego, ale zwykle już przy pierwszej wizycie wchodzisz i zaraz stamtąd wychodzisz. ![]() ![]() ![]() Też nie ogarniam kredytów na dziesiątki/setki tysięcy na ten cel. Nie ogarniam też wątków na forum ślubnym ludzi, którzy nie wiedzą jak związać koniec z końcem, nie stać ich nawet na wynajem kawalerki, ale "weselicho musi być na bogatości!". Cóż, ludzie mają różne priorytety. ![]() A tak w ogóle to mam jeszcze takie przemyślenie, że tyle ciągle czytam, jakie to wesela są beeeee, po co wydawać pieniądze na to, jeden dzień - lepiej sobie pojechać za tę kasę na wycieczkę lub kupić mieszkanie, a ja chcę bez rodziny, a ja tylko ze świadkami, rodzina jest do dupy, nawet nie znam połowy wujków... Ja nie żałuję, że mogliśmy zorganizować taką imprezę, nie czuję się przez to skończoną wieśniarą. To było bardzo radosne wydarzenie i u nas też rodzinne, chociaż nie mieliśmy pociotek i kuzynek, które pierwszy raz na oczy widzieliśmy jak to niektórzy piszą, tylko swoją, bliską rodzinę, swoich bliskich znajomych, przyjaciół. Super, że wszyscy w tym dniu przyszli cieszyć się razem z nami jakimś nowym etapem w życiu. Jakbym zrobiła urodziny na wypasie to nikt by się nie rzucał, że "mogłaś te pieniądze inaczej przeznaczyć niż na imprezę". ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-01-10 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
now or never
|
![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo dziękuję ![]() szeczrze mówiąc to nie wiem od kiedy te mimiczne są, nie przeszkadzają ![]() po prostu znalazłam krem pod oczy robiąc przegląd kosmetyków, i stwierdziłam, że wykorzystam, a, ze mieszczę się w dacie warto dobry nawyk sobie wyrobic ![]()
jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się Edytowane przez juli_jka Czas edycji: 2015-01-10 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Konto usunięte
|
Szafa Justyny. Jak słyszę taką muzykę, jak na początku filmiku, to mi słabo, jak lubię dziewczyny, tak ten rodzaj muzyki (nawet nie wiem, jak to się nazywa) rozpoczyna połowę "modowych" filmików na YT... czegoś nowego pragnę ![]() Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-01-10 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
niepolubiecie
|
zapytałam, bo to u mnie na czasie - ostatnio zauważyłam pierwsze takie załamanie, a mam latek 25 (rocznikowo) i nie za bardzo mam punkt odniesienia, bo jakoś nie patrzę ludziom na zmarchy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie dałam się, zaproszenia nie dostali ![]() w odwecie w prezencie dał mi niewykorzystany przez niego (kupiony rok przed naszymi zaręczynami ![]() ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2015-01-10 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
now or never
|
Cytat:
bardziej martwi mnie, ze widzę, że z elastycznością cery jest cos nie tak. jak mi sie poduszka odgniecie to trochę czasu to schodzi .... ![]() ![]()
![]() |
#1648 | |
Konto usunięte
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49687528]
![]() ale powiem wam szczerze, że pierwszy raz spotykam się, że zaprasza się tylko na ślub, a z waszych wypowiedzi wynika, że to powszechna praktyka. Ja tam myślę, że to tak niespotykana w naszym rejonie praktyka, że pewnie Ci co bym zaprosiła tylko na ślub by się obrazili o wiele bardziej, niż jak gdybym ich w ogóle nie zaprosiła ![]() ![]() Cytat:
Chyba faktycznie zależy od regionu, albo od rodziny po prostu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
niepolubiecie
|
moja koleżanka ostatnio po przejrzeniu mojej szafy, że wielkie zazdro i ze ona dąży do takiego minimalizmu.
a mam na sezon jesień/zima 7 kiecek codziennych, 2 wyjściowe, jedną bardzo wyjściową, jedną spódnicę, 3 bluzki, kilka t-shirtów, swetek, żakiet i spodnie dresowe. z 7 par majtek, dwa staniki i 2x pończochy. tymczasem ja nie ze względów ideologicznych, a finansowych uprawiam taki minimalizm ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.