|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
, ale niekoniecznie z krótką datą ważności.Nude jest podobnież żółtawy więc ciepły według mnie, ivory to naprawdę jasny beżyk, według mnie neutralny. |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#454 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Emilko niepisz post pod postem, bo jak dalej pójdzie to jutro znowu otworza nową watek o Avonie. od tego jest opcja edytuj - jeśłi chcesz coś dopisać, to prosze skorzystaj z niej, a nie pisz post pod postem
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
ok sorry,nie wiedzialam.Na tym forum jestem 1 raz i nie wiedzialam jak tutaj sie pisze itp.sorry dopiero sie ucze,poprawie sie.w ogole to moge to skasowac tlyko nie widze tam takiej opcji...
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakturka wystawiona. W brakach zestaw do pedikiuru, oraz zestaw pędzelków i chusteczki z netto. Zestaw do wina i ten kolorowy pierścionek przyjdą
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Na moich próbkach jasniejszy był Nude... może miałam stare próbki?
Pierwsze zdjęcie od konsuktatntki, 2 pozostałe z aukcji Allegro...Może ktos jeszcze się wypowie?
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
ja już ni mogę się doczekac paczuszki z kata.10
przyjdzie dopiero w sobote albo w poniedziałek. wszystko przyjdzie
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
nie normalnie nie mogę
ludzie mnie rozbrajają....dostałam na gadu taką wiadomość od zupełnie obcej mi osoby: Witam! Bardzo lubię firmę Avon i systematycznie dokonuję w nim zakupy, przez różne źródła. Zwracam się z zapytaniem do Pani, bo wiem że jest Pani konsultantką: czy dysponuje może pani darmowymi próbkami, które mogłaby wysłać poczta? Pisałam do głównej siedziby Avon i uzyskałam odpowiedź żebym popytała u konsultantek. Byłabym bardzo wdzięczna za taką darmową przesyłkę. Oto mój adres:.... bez przesady...napisałam lasce, że jak Avon taki madry to niech jej wyśle paczuszkę ze stosem próbek...nam nie dają za darmo a ja będe jej paczkę robić śmiechu warte.... podsumowałam ją krótko....że Caritasem nie jesteśmy
|
|
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
Skoro systematycznie dokonuje zakupów z różnych źródeł - to niech w tych źródłach popyta
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=myszka1706;4969278]nie normalnie nie mogę
ludzie mnie rozbrajają....dostałam na gadu taką wiadomość od zupełnie obcej mi osoby: Witam! Bardzo lubię firmę Avon i systematycznie dokonuję w nim zakupy, przez różne źródła. Zwracam się z zapytaniem do Pani, bo wiem że jest Pani konsultantką: czy dysponuje może pani darmowymi próbkami, które mogłaby wysłać poczta? Pisałam do głównej siedziby Avon i uzyskałam odpowiedź żebym popytała u konsultantek. Byłabym bardzo wdzięczna za taką darmową przesyłkę. Oto mój adres bez przesady...napisałam lasce, że jak Avon taki madry to niech jej wyśle paczuszkę ze stosem próbek...nam nie dają za darmo a ja będe jej paczkę robić śmiechu warte.... podsumowałam ją krótko....że Caritasem nie jesteśmy [/QUObozeee rozwaliło mnie to ze tacy ludzie maja czelnosc pytac o cos takiego
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe kto to - patrzyłaś w katalogu publicznym?
|
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
To nie jedyny przypadek.
Na forum AvonClub też o tym trąbią - tam nawet lisyę numerów i adresów Email zrobili
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Ja doznałam dziś szoku jak na e-mailu odebrałam 5 takich wiadomości jak myszka, oto niekróre z nich:
" witam, zawsze wiele słyszałam o kosmetykach Avon,jednak nigdy ich nie stosowałam,zniechęcona komentarzami przyjaciółek.chciałabym się przekonać na własnej skórze,czy są odpowiedznie dla mnie.interesuje mnie dosłownie wszystko tej firmy:kosmetyki do ciała,twarzy,włosów,perfu my... chciałabym się czegoś dowiedzieć. czy mogłabym otrzymac jakieś materiały informacyjne i próbki produktów?dodam że mam 20,lat,problemy z trądzikiem i cellulitem,lubię świeże,owocowe zapachy. oto mój adres: " lub "> Witam > > Jestem zainteresowana produktami firmy Avon??? Wszystkie moje koleżanki co miesiąc zamawiają mnósto kosmetków z tej firmy, a ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam. lecz przed zakupem produktu chciałabym go wypróbować. od kolezanki dostalłam tego meila bo podobno pani mogłaby wysłać jakieś darmowe próbki kosmetyków lub jakieś gadżety reklamujące firmę... czy byłaby taka możliwość. > > Proszę o szybką odpowiedź > > > Pozdrawiam Serdecznie i z góry dziękuje ![]() >" albo "Witam, nie jestem konsultantką Avon-u ani nie mam w gronie znajomych takich osób, jednak chciałabym przetestować kosmetyki tej firmy, aby móc wybrać odpowiednie produkty do swojej skóry przed zakupem pełnowartościowego produktu. Dlatego zwracam się z zapytaniem czy dysponuje Pani bezpłatnymi próbkami produktów tejże firmy, które mogłabym otrzymać drogą pocztową? Proszę o odpowiedź, z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem: *** Podaję również swój adres pocztowy (...)" Adres e-mailowy podałam na forum avonu na avon.pl gdzie dziewczyny zostawiały potencjalnym klientkom namiary na siebie, no i proszę... Już wiem jak muszą sie czuć ludzie z innych firm kosmetycznych gdzie dostają po kilkaset takich e-miali. Dziewczyny na forum avonu już wywęszyły spisek. Adresy e-mailowe sie powtarzają,a e-maile maja prawie taka sama terść. Nie chciałabym używać tego słowa, ale jak dla mnie, to zwykłe naciągaczki....
Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... Edytowane przez anetka_m Czas edycji: 2007-08-09 o 20:49 Powód: nie asiuchna tylko myszka , przepraszam za pomyłkę;) |
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszaleli chyba? co to my sponsorki jesteśmy czy co? Niech do Avonu pisza z prosbami o póbki a nie nas - bidne konsultantki
|
|
#467 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Widać komuś słoneczko za mocno przygrzało w te lato..
|
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
masakra normalnie....ja na meila jeszcze nic nie dostałam!! to pewnie Ci z wątku Free samples...bożeeeeee
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taak czyli jestem naciągaczką :/
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#472 |
|
Adwokat diabła
|
http://avonpolska.pl/avonclub/forum/viewtopic.php?t=213
no tak na forum avonu dziewczyny dały swoje namiary a ktoś to wykorzytał...
|
|
#473 |
|
Doncia
|
mam pytanie do netto z k13, ma ktoś może torebkę Kithira? ( nie mogę dokładnie przeczytać nazwy więc jeśli źle napisałam nazwę to przepraszam) Byłabym wdzięczna za fotki bo bardzo mi się podoba, ale kolor mnie intryguje trochę, bo na zdjęciu jest fiolet a w opisie niebieski. Widział ją ktoś może?
... widzialam ją w kiedys w coku, jest zdecydowanie metaliczna niebieska i duża, z bardzo przyjemnego mięciutkiego w dotyku tworzywa |
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie: macie moze oferty netto z katalogu 12 i 13? Jesli tak to bardzo prosze o przeslanie na maila : 90nataliaa@interia.pl Z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
absolutnie nie to miałam na myśli.....przejrzałam ten wątek i coś mi zaświtało,że się zastanawiali ludzie czy Avon wysyła katalogi i wogóle...
Ty jesteś "naszą" wizażanką znasz Avon i wogóle...a przecież nawet nie użyłam takiego słowa... przepraszam jeśli zabrzmiało to nie tak
|
|
|
|
#476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już do Ciebie lecą
|
|
|
|
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Po przeczytaniu kilku stron z tamtego forum muszę niestety stwierdzić, że się nie dziwię tym mailom.
Piszecie "naciągaczki", ale co druga konsultantka napisała tam właśnie "Darmowe próbki" i niekoniecznie przy zamówieniu produktów z katalogu. Dlatego pewnie pomyślały, że konsultantki dysponują próbkami za darmo
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Maniaaa wizazowaniaaa
a nie wiesz ile kosztuje w katalogu 13?jesli nie wiesz to nic tak tylko spytalam.Bardzo lubie ta maseczke,choc moje kumpele jej nie lbuia,bo mowia,ze dla nich jest za lekka i malo im pomaga

Pierwsze zdjęcie od konsuktatntki, 2 pozostałe z aukcji Allegro...Może ktos jeszcze się wypowie?

wizażanką