|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Dziewczyny ja tak tylko na szybko melduje ze juz po kolędzie u nas, na czekaliśmy się prawie 5 godzin bo juz od czternastej zaczął ksiądz chodzić ale nie wiedzieliśmy od której klatki zacznie. Powiem Wam ze jestem pozytywnie zaskoczona, był proboszcz i bardzo naturalnie podszedł do tego ze nie mamy ślubu. Dał nam rade ze jeśli chcemy chrzcic dziecko to najlepiej połączyć to ze ślubem nawet jak nie mamy kasy to zrobić tylko sama uroczystość w kościele i zaprosić najbliższych na kolacje czy obiad.
Jaka ulga ze nie było żadnych kazań, życzę każdemu takiego księdza ![]() Madziu, Mirelko mam nadzieję że już najgorsze za Wami trzymajcie się kochane! Mam tyle do odrobienia od wczoraj stron ze nie wiem czy dam radę. Powiem tylko ze świętowanie mojej 30 - tki wczoraj popsuła mi trochę mama ale potem już było fajnie. Buziaczki
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Hanka - co się stało? Czy to kwestia prezentu o którym wcześniej pisałaś?
Spr.pogodę i u nas ta wichura dopiero sie zacznie jakoś ok.22 i będzie aż do rana :/ Jejku boję sie takiej pogody
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechalam na szoping lodowkowy z mezem a dzieciaki zostaly z tesciowa wiec polazilam troche po swojemu i kupilam w rosku dla malej: 2op pampersow 1, 2pak chustek nawilzajacy bambino, krem nivea na odparzenia, krem nivea na kazda pogode, disnemar, hipp mleczko pielegnacyjne i hipp plyn do mycia. Dodatkowo po worku lovelki bialej i kolorowej bo niby promka byla
A i w totka wygralam 68.90zl dokladnie ![]() ide teraz poczytac co u was
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baty dla TŻ, że Cię puszcza w taką pogodę sam niech tyłek rusza
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
[/COLOR]Gosiak no gratulacje
) trzeba to opic bavaria
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bird to chyba zamawiamy u tego samego sprzedawcy bo ja tez walsnie patrze ze nie ma tych prześcieradeł.. Narazie mój koszyk niecałe 300 a chyba wszystko mam prócz tych prześcieradeł. |
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA
Na allegro koszyk stanal na 284zl bodajze i pojechalam do kerfa i roska bo maz wrocil z roboty jutro go klepne. KORDELKA ja mam 158cm i wazylam 62kg i w 38 wchodzilam a niektore 36 nawet. PAVLINECKA nie ma obszukalam caly dzial z piwem i nie ma wyszlo a tak mialam ochote.---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Owocki wciagam tez workami, jablka i 3 dziennie potrafie wciagnac plus banana rano. Chcialam mandarynki ale paskudne dzis byly to zastapilam delicjami pomaranczowymi I zrobilam salatke jarzynowa
|
#3459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratki kkchana wygranej!!! ![]() Ja musze kupic proszek lovela,mozna tez kupic plyn do plukania i uzywax do prania ciuszkow synka? Cytat:
masakra ![]() Biedna ![]() A moj M to sie pogoda nie przejmuje hehe chociaz widze ze widzi ze mi mega ciezko juz i wiecej mi pomaga a mi spacer nawet dobrze robi Cytat:
|
|||
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA plyn lub proszek jak kto woli, oba ma lovela. W kerfie sa teraz po 19.99. A koszyk spory ale tam i przewijak jest i termometr.. i mnostwo innych gratow
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny !
Mnie nie było parę dni gdyż pracowalam jutro mam ostatnią zmiane i l4 ! Generalnie u mnie nie zaciekawie, mam problem ze zgaga, zresztą mam go juz od dawna ale wczoraj rano objawy nasiliły mi się tak, ze caly dzien nic nie moglam przełknąc bo czułam tylko kwas, uparcie nie chciałam wziąć zadnego rennie ani nic z tych rzeczy i dziś w nocy obudziłam się krztusząc treścią zołądkową i tym okropnym kwasem... Myslałam ze już po mnie normalnie życie mi przeleciało przed oczami na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo, jakoś zasnelam i.. stało się to drugi raz. Okropny bol.. od tamtej pory nie spalam, wypilam szklanke mleka i się meczyłam cała noc.. z samego rana zadzwonilam do ginekologa i powiedział zebym kupiła "piastprazol". Mam nadzieje ze te tabletki pomogą kręgosłup tez nie daje mi zyc, boli w kazdej pozycji.. I jestem przerazona ze teraz jest tak kiepsko u mnie, a tu jeszcze 3 miesiące ciązy No, to sie wygadalam, ale kto mnie zrozumie, jak nie Wy ?
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pomozcie mi sie zdecydowac, bo nie wiem, ktore wziac bodziaki, a i tak zamowienie musze zrobic, bo Mai leginsow brakuje( z tym mniejszy problem, bo sama wybrala):
1) http://pl.nextdirect.com/pl/g7w9010s2 2) http://pl.nextdirect.com/pl/g7w4010s1 3) http://pl.nextdirect.com/pl/x552772s4 |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
A taki mam komplecik do wozka, kolor jasny delikatny zielony
no i nie wiem czy kupowac drugi..
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tym razem nie o prezent chodziło. Po prostu mama parę dni temu zaproponowała ze zaprasza zaś na ekstra wyzerke do pizzy hut, żebym nie musiała tyle szykować na te urodziny. Ja miałam tylko ciasto zrobić. I wszystko było ustalone. Mieliśmy pojechać około 14 na ta pizze a potem do nas na kawę. Jednak zadzwoniłam do mamy ze trochę się spoznimy bo mieliśmy sprawę w banku i wiedzieliśmy ze nie wyrobimy się na 14. Potem jeszcze jak jechaliśmy to akurat strajkujący z kopalni pokój zablokowali drogę wiec ponownie dzwonie ze będziemy jeszcze później bo nie wiadomo o której nas puszcza. To było gdzieś ok 14.45. A mama mi nagle oświadcza ze jej się odechciało gdziekolwiek jechać ze to nie jest ta godzina na którą się umawialiśmy, jest wstrętna pogoda i ona zostaje w domu a my sobie mamy robić co chcemy...to ja jej powiedziałam ze dziękuję za super urodziny i do widzenia. Ale ona już chyba tego nie słyszała bo się rozlaczyla nawet nie dając mi dojść do słowa. Wrr Tyle, ze kasę musieliśmy sami wyłożyć ale trudno przynajmniej w spokoju żeśmy spędzili popołudnie i wieczór. No to wiesz jak to jest... moja ostatnio coraz częściej pije i potem takie sytuacje odstawia normalnie mam ochotę czasem nią potrzasnac ![]() Gosiak gratki wygranej
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE 3 lub 1 mi sie podobaja
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja r_p i jakaś liczba
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA jak by swoja widziala! Wspolczuje kochana! Grunt ze jednak milo spedzilas czas
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA przeczytalam plym do prania
ale kalafior ja daje plyn do plukania
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za gratki
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia można - ja mam płyn do płukania Lovela
ja to pierwsze pranie zrobię w tych dziecinnych proszkach/płynach, a potem już spróbuję jedno pranie zrobić w naszym tylko Sensitive i zobaczymy jak mała zareaguje - mam nadzieję, że dobrze
|
|
|
|
#3476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie - koszyk niezły ale to zawsze sie nazbiera. U mnie ostatnio wyszło ponad 400zł :/ (w tym laktator który muszę spr.czy działa) Po 3cie to ja z taką samą wagą startowałam, wzrost - 168 cm. Ubrania różniaste ale najczęściej M/38.Cytat:
Mi sie raz zdarzyło że sie nachyliłam nad koszem i nagle trochę jedzonka z żołądka wróciło mi do buzi ble, dobrze, że to było nad koszem to od razy wyplułam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że później było miło i przyjemnie ![]() Mamie chyba jako córka to nawet powinnaś powiedzieć kilka słów, może oprzytomnieje
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie moja mama nie ma łatwego charakteru ale wczoraj to przeszła sama siebie... może to dziecinne ale nie chce mi się z nią gadać nawet i nie odbieram od niej telefonów. Może da jej to coś do myślenia...
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź ją na przetrzymanie.
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
On ma prześcieradła do wózka?
Ja na początek bez płynu do płukania, Lovelke muszę kupić bo nic nie mam
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja waga zazwyczaj w okolicach 58-59 kg i noszę rozm najczęściej 36 czasem 38. Jak juz napisałam wcześniej już jej parokrotnie mówiłam ale nie zbyt to wiele dało.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

68.90zl dokladnie 
sam niech tyłek rusza 

ja r_p i jakaś liczba