![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
Mój syn nie chce spać na poduszce a ma 15 miesięcy. Na poczatku można segregator wysadzić pod materace jakby dziecko ulewalo, żeby się nie zakrztusilo własnymi wymiocinami ale powinien spać na twardym To nam dorosłym się wydaje ze trzeba , ze tak wygodniej. A dziecko niekoniecznie....
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
lille, najgorsze co teraz możesz zrobić to myśleć o tym śnie.
wiem że to sie łatwo mówi ale poprostu musisz o tym zapomnieć. myśl tylko o dobrych rzeczach i koniec kropka! dołowanie sie tylko szkodzi tobie i dziecku, chcesz mu zaszkodzić? przytulam i głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- no właśnie sie nie znam dlatego pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Industria ja myślę ze to jest po prostu rynek gadzetowy .... Rodzice kupują i kupują... Wydają i wydają.... I wydają....
Chcąc jak najlepiej dla dzieci A najwięcej to nie najlepiej ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wenge biały i beż także jest w moim typie. My nie robimy remontu, najchętniej bym się wyniosła stąd, bo ta stara właścicielka to szpieg nad szpiegi i wszystko jej się nie podoba. Tylko że tanio tutaj... i ciężko znaleźć fajne mieszkanie tak blisko pracy... dzisiaj staruszka narzekała, że tz kurtkę w mieszkaniu suszył.. tylko, że w piwnicy można tylko gdzie jest piec olejowy, a tam jest malo miejsca i zapach jest dziwny. A że ona tam suszyła dzisiaj to tz nie miał gdzie kurtki powiesić :/ Cytat:
[QUOTE=Princesika;49688620] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój tz nie potrafi robić zdjęć. ale w szpitalu jest fotograf, który robi dziecku fotki. Jak już leży w łóżeczku. Takue słodkie ujęcia, a to uśmiech, a to nóżka. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też czuję ruchy jak się skupiam i jak siedzę lekko do przodu pochylona. Albo kiedy leżę. Byliśmy dzisiaj w media Markt, chciałam kupić mini wieżę, bo nie ma na czym muzyki w domu słuchać, a chciałam dziecko przyzwyczajać do kołysanek. Czytałam, że jeżeli od piątego miesiąca ciąży będę puszczać dziecku kołysanki lub pozytywkę, to jak się urodzi będzie ją/jego ta znana melodia uspokajała. I znalazłam fajną i całkiem niedrogą mini wieżę, ale podobnej cenie tz znalazl kino domowe 5.1, a my żadnego odtwarzacza nie mamy, do oglądania DVD podłączaliśmy dotąd laptop do tv. I teraz mam rozkminę co wybrać. Próbowała którąś z mam tego sposobu z kolysanką/pozytywką? Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-01-10 o 16:57 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Marei;49694394]Gratulacje!!! Super opcja
![]() Muszę sobie sprawdzić te kolory, póki co nie wiem o czym dokładnie mowa. Jednak połączenie różowego i beżu powinno wyglądać ciekawie. Wenge biały i beż także jest w moim typie. My nie robimy remontu, najchętniej bym się wyniosła stąd, bo ta stara właścicielka to szpieg nad szpiegi i wszystko jej się nie podoba. Tylko że tanio tutaj... i ciężko znaleźć fajne mieszkanie tak blisko pracy... dzisiaj staruszka narzekała, że tz kurtkę w mieszkaniu suszył.. tylko, że w piwnicy można tylko gdzie jest piec olejowy, a tam jest malo miejsca i zapach jest dziwny. A że ona tam suszyła dzisiaj to tz nie miał gdzie kurtki powiesić :/ Bezpiecznej podróży! Cytat:
![]()
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tassia;49694450]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
mój tż na początku lubił wrzucać zdjęcia syna, sporo mnie kosztowało powstrzymywanie go, zupełnie nie rozumie dlaczego nie. ja rozumiem zdjęcie z jakiegoś wyjazdu, ale wrzucanie non stop takich nie wiadomo jakich ![]() no i .. nie przepadam za fotkami profilowymi dzieci. czasem na prawdę nie wiem czyj to profil, znajomej/znajomego czy jej/jego dziecka ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
moje dziecko poduszkę dostało w te wakacje, taką pamiątkową. jakiś czas temu sam zaczął z niej korzystać, wcześniej spał na płasko. |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
ja mam poduszkę...takiego naleśnika...jest w zasadzie grubości poszewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
cisza przez całą godzine? wszystkie oglądają "Sex w wielkim mieście"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może i źle trafiłam, nie wiem. auchan u mnie w miescie jest stosunkowo krótko, na dodatek na drugim końcu miasta, więc bardzo rzadko bywam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilie nie zadreczaj sie tym snem ![]() Marei ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-10 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Cos_ jestem w mega szoku
![]() ![]() ![]() ![]() Czujesz już ruchy? ![]() ![]()
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego tylko leżeć? Może nie będzie źle. Moja koleżanka, starsza nieco.od nas, ma bliźniaki, jednojajowe, z terminem na kwiecień i póki co wygląda świetnie i czuje się też dobrze. Jak ktoś może, to tylko plus dla nas, bo oznacza że nie jest to niemożliwe. Więc głowa do góry i myśleć pozytywnie ![]() Tylko ponoć rzadko udaje się donosić ciążę do 40tygodnia... ![]() Edit: ktoś pytał o sklepy internetowe z ubraniami ciążowymi. Jest jeszcze asos i zalando. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-01-11 o 06:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wolałam zapytać. Zwykłą poduszkę na pewno kupię, w razie 'w' będę podkładała cienki kocyk pod głowę. monika że też się to tak rozprzestrzeniło ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie możesz myśleć o tym, jak o czymś rzeczywistym. Nie denerwuj się kochana, nie załamuj ![]() Musisz być dobrej myśli. Idź jak najszybciej do gina-na pewno Cię taka wizyta uspokoi ![]() Ale tu cicho ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Jak tam u Was po tych wichurach? U nas strasznie lało i wiało, nie mieliśmy też prądu przez 3 godziny. Polamało drzewa, powywracało kosze itd. Ale jak włączyłam dziś telewizor, to zobaczyłam że u innych jest dużo gorzej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
U nas strasznie walilo deszczem w okna sypialni, syn obudzil sie zdezorientowany i... spalismy razem.
Konczymy sniadanie, czeka nas jakies sprzatanie, maz teraz w pracy a po poludniu zamiana. Strasznie mi sie nie chce... zaczynam zazdroscic tym co na zwolnieniu juz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
wczoraj tak wiało, bałam się że powyrywa okna. ![]() Krajobraz za oknem raczej nie nastraja optymistycznie.
#2305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję dnia pracującego. Ja chociaż wiem, że tydzień ciężki ale weekend zawsze wolny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie też wiało, najgorzej jak tak deszczem w szyby uderzało. Przez to i przez kłucie w lewym boku\pachwinie??? mało spałam
![]() Mi zaczyna się już robić nie wygodnie podczas spania, musze mieć pod brzuchem jaśka i kołdre między nogami to jest lepiej Coś, i ode mnie gratulacje ![]()
#2307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
ja przespałam noc i nawet nie wiem czy były jakieś wichury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem nawet o jakich wichurach mowicie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.