|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Łooo matkoo.. hehehe.. ludzie maja tupet.. A swoja droga mialam ostatnio akcje.. kobitka zamówienie złożyla na 130 zł ponad.. no i tak sobie rozmawiamy, ze brala kiedys od innej konsultantki, potem znowu od innej ale sie wyprowadzily i kontakt sie urwal.. i tak ta pierwsza zawsze dawala próbki, a ta druga ani jednej i ze ona nie wie dlaczego jedna tak, druga tak.. i kobitka czekała na moja reakcje.. wiec ja choc najpierw zaszokowana odpowiedziałam grzecznie,że próbki to nie przymus tylko dobra wola, jak ktos ma wysokie zamówienia to moze sobie pozwalic na olbrzymiej ilosci próbki dla klientek.., zaznaczylam jej ze ja daje próbki za zlozenie zamówienia bardzo wysokiego, bo na kilka osob ktore u mnie kupuja, nie jestem w stanie dawac duzej ilosci probek, a w momencie jak duze zamówienie, to mam rabat na próbki( wiem to bylo troszke nieładnie z mojej strony..) ale wkoncu niech kobita wie, ze nie moze dostac probki kazdego zapachu zcy kremu by mogla wyprobowac(z 15 zapachów wybierze jeden..a z kremu tak samo). Jakbym miala kazdej dawac próbki, bo wkoncu dla jednej zamówienie za 50 zl to duzo a dla innej zamowienie za 150 to norma co katalog.. Ja tam wole miec spokojniejsza glowe ze nikt nei patrzy na mnie spod byka.. a wkoncu jakis "zarobek" trzeba miec, jak zalatwia sie to wszystko lata za klientkami itp. Nie musimy przeciez naszego zarobku np 100-125 zł( przy zamówieniu 500 zł..) wydawac na próbki dla klientek wkoncu cos nam sie należy no nie..?? ja STRAJKUJE nie wiem jak wy;P..;P
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#482 | |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny
Teraz myślę czy nigdzie nie zostawiłam swojego maila jako konsultantka... A jednak Tutaj mam swojego maila ale mam nadzieję, że to nie ta stronkahttp://avoninfo.vdl.pl/index.php?id=26 Cytat:
Skorzystaj z opcji PRZESZUKAJ TEN WĄTEK
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogliby zrobić jakies mieszane np..że wybierasz sobie 5 zapachów <po 1 szt z każdego> dowolne za jakąś tam cene;p
|
|
|
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie czy miala ktoras z was ozdoby na paznokcie z oferty netto z katalogu 12 (strona 4). Jesli tak to czy ladnie wygladaja na paznokciach? I jak sie trzymaja
?
|
|
|
|
#485 |
|
Adwokat diabła
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4969874]Dziewczyny
Teraz myślę czy nigdzie nie zostawiłam swojego maila jako konsultantka... A jednak Tutaj mam swojego maila ale mam nadzieję, że to nie ta stronkahttp://avoninfo.vdl.pl/index.php?id=26 [/quote] hmm no ja też mam nadzieję że nie z tej strony...
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
a ja dostalam cos takiego dzisiaj:
Witam! Jestem konsultantką Avon z Zielonej Góry, mam klientkę z Łodzi. Chciałabym ją przekazać w dobre ręce. Czy jesteś odpowiednią osobą? Tylko, że chciałabym brać co dany procent od zamówienia mojej klientki, ale wszystko do uzgodnienia, nie zależy mi na dużej sumie. Dostawałabym pieniądze wtedy gdy zamawiałaby klientka (nawet najniższy procent) a w zamian to zyskałabyś nową klientkę. Czekam na odpowiedź odpisalam jej a jak niby mialabym jej kase wysylac jak to wiadomo przez poczte ale za co za co tez wiadomo za pieniadze ale czyje ![]()
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4969874]Dziewczyny
Teraz myślę czy nigdzie nie zostawiłam swojego maila jako konsultantka... A jednak Tutaj mam swojego maila ale mam nadzieję, że to nie ta stronkahttp://avoninfo.vdl.pl/index.php?id=26 [/quote]Mój też tam jest
|
#488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja już wolę dać jako gratis jakiś żel z netto czy krem do rąk I się zbiera, hmm oby nie W sumie jest tam spory wybór
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo wogole rozbrajajace sa kobitki, ktore zamawiaja balsam za 8.9 i chca do tego jakies probki..
|
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
ja swojego tam nie dawałam na szczęście...może dlatego dostałam tylko <jak narazie> tą jedną wiadomość na gg...
to fakt większość klientów myśli, że mamy stosy próbke w domu i nawet 5 naraz za zamówienie za 8.90 dostaną...
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#494 |
|
Adwokat diabła
|
Kurczę może mają jakieś podsłuchy czy co? Masakra..
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
musze sprawdzic poczt bo widze ze atakuja konsultantki.. biedne i bezbronne;P
|
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#498 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam listę moich skromnych zakupów z k11 i k12, mam wszystko co potrzebne póki co
![]() k11: - krem zmiękczający pięty 150ml FW - żel re-charge 500ml senses - kredka big colour chocolate (w końcu w promocji) - serum na końcówki AT k12: - multikompleks odżywczy do paznokci NE (jednak się skuszę )- żel pod prysznic jeżynowy naturlas - tusz z demo -cienie ShadowStix charcoal (od baardzo długiego czasu poszukuję ładnego odcienia szarości, jak by wyglądał jak na zdjęciu to bosski
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#500 |
|
Rozeznanie
|
Raaany,ale historia!!!! aż sprawdziłąm maile i naszczęście nic takiego nie znalazłam,uffff. Szkoda tylko,ze Was tak spamują ![]() Muszę podzielić sie z Wami (bo najlepiej zrozumiecie moją radość) moim nowym nabytkiem : dostałam wreszcie poczta kuferek,którego nei udao mi się dostać za kolorówke i jest SUUUPER zaraz go avonowo zapełnie![]() ![]() ![]()
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
#502 |
|
Raczkowanie
|
niewiem czy to juz bylo
jesli tak to wybaczcie
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
emi - było
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za katalog Asiuchna
![]() Widzę że w kąciku wspomnień jest torebka MOCK Crock - czy jakoś tak :P Ma któraś z Was real foto ? Ciekawe jaki kolor będa dawali...jesli ten czarny-ciemno brazowy to bym wzięła ![]() Ej ja też dostałam te prosby o próbki ;/ To pewnie z tej strony z avonu..bo keidyś tam dawałam swego meila... Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna kosmetyków AVON. Z uwagi na to że jest Pani konsultantką AVON, chciałabym Panią serdecznie prosić o przesłanie kilku próbek kosmetyków AVON. Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna, jeżeli Pani byłaby skłonna spełnić moją prośbę. Mój adres: Alicja i tu adres Pozdrawiam. Witam > > Jestem zainteresowana produktami firmy Avon??? Wszystkie moje koleżanki co miesiąc zamawiają mnósto kosmetków z tej firmy, a ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam. lecz przed zakupem produktu chciałabym go wypróbować. od kolezanki dostalłam tego meila bo podobno pani mogłaby wysłać jakieś darmowe próbki kosmetyków lub jakieś gadżety reklamujące firmę... czy byłaby taka możliwość. > > Proszę o szybką odpowiedź > > > Pozdrawiam Serdecznie i z góry dziękuje ![]() Tragedia..
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Avonki pytały o nowość z katalogu 10 - odżywka regenerująca do paznokci (nail builder) - mam ją od wczoraj na paznokciach i nic narazie nie odpryskuje, a normalnie wszystko robię w domku (zmywam, gotuję, myję ręce...)
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh co za ludzie.. tylko tyle powiem;]
Co człowiek nie zrobi, aby mieć wszystko jak najtaniej, albo dostać cos za darmo..
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm - co do tych próbek darmowych dla klientów - to ja zawsze daję.Nawet do jednego żelu za 8.90 czy toniku za 10.90.
Za 4,90(lub 3,75 w promocji) mam pakiet 5 w miarę najnowszych próbek.To przecież jak każdej klientce dam jedną to mi nie ubędzie jak sprezentuję jej złotówkę a więcej zyskam (bo to takie miłe jest znaleźć w reklamówce jakąś pierdółkę oprócz tego co się zamówiło )
|
|
|
|
#509 |
|
Doncia
|
[QUOTE=paulinkosia;4970291]Dzięki za katalog Asiuchna
![]() Widzę że w kąciku wspomnień jest torebka MOCK Crock - czy jakoś tak :P Ma któraś z Was real foto ? Ciekawe jaki kolor będa dawali...jesli ten czarny-ciemno brazowy to bym wzięła ![]() . ... a w której kampani w kąciku wspomnień jest ta torebka, bo jest świetna i gdyby była brazowa to bym wzieła |
|
|
|
#510 |
|
Adwokat diabła
|
DZIEWCZYNY! Dostałam tego maila spamowego..
I na adres jaki podałam na stronie http://avoninfo.vdl.pl/index.php?id=26 teraz wiem skąd te nie wypały :[------------------------------------- Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna kosmetyków AVON. Z uwagi na to że jest Pani konsultantką AVON, chciałabym Panią serdecznie prosić o przesłanie kilku próbek kosmetyków AVON. Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna, jeżeli Pani byłaby skłonna spełnić moją prośbę.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Tutaj mam swojego maila ale mam nadzieję, że to nie ta stronka

?

To ja już wolę dać jako gratis jakiś żel z netto czy krem do rąk 

bosski

teraz wiem skąd te nie wypały :[