|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
lecę pod prysznic i spać. dzieci juz 1,5 h śpią więc pewnie od 7 będą brykać. dobrej nocy |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, dobrej spokojnej nocy
|
|
|
|
#4893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja jeszcze bryka a miałam dalej ubranka zmniejszać aaa
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorowych snów
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej poszłam do pokoiku bo mąż mnie zawołał i pokazał skończone pasy... Kurcze jest pięknie, jak na zdjęciach z internetu, naprawdę... Aż się poryczalam <3
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
MONIA napisz też co u Was !!
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
logoasiadobranoc
Aga jutro zrobie foto ![]() Ja co drugi raz jak dzwonie do mamy to mi sie pyta, czy juz rodze.... kurde, przeciez jak sie zacznie to dam jej znac, a poza tym to raczej nic nie zapowiada, zebym miala juz rodzic.
|
|
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
emdzik- nieprzyjemna sytuacja z teściami, kurcze potrzebujesz sie wykurować i nazbierać sił przed porodem, teściowa w sumie powinna Cie zrozumieć bo też kiedyś była w ciąży ale widocznie już się jej zapomniało
![]() przeklete_pragnienia- ja też oglądam seks w wielkim mieście, i na szczęście sama bo mój tż poszedł do pracy. Ale przed wyjściem skwitował że ten głupi film to tylko kobity potrafią zrozumieć. Zupełnie nie wiem o co mu chodzi ![]() iva- wszystkie przechodzimy jakieś kryzysy raz większe raz mniejsze, będzie dobrze A ja się właśnie dowiedziałam że dostaniemy w prezencie kosz mojżesza. Ma któraś taki kosz?? i czy dziecko może w nim w nocy normalnie spać??Zdjęcie w załączniku. Wygląda jak mini kołyska.
|
|
#4899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam taki kosz i zamierzam na poczatku z niego korzystac, mysle maks do 3 miesiaca. Tutaj w uk to bardzo popularne i nawet same polozne polecaja, bo dziecko wtedy nie ma takiej duzej przestrzeni dookola i jest spokojniejsze niz w łózeczku, ale to tylko ze slyszenia wiem. |
|
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
My oglądamy "Need for speed". Na "sex w wielkim miescie" byłam dawno temu z M (jeszcze wtedy nie M) w kinie. Drugi raz by chyba tego nie zniósł
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mój jednak dzielny był
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie mówi.... tylko ogląda. Nie powiedział raz, że musiał sobie piwo otworzyć, bo na trzeźwo nie zniesie tego filmu ale ogląda
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też ze mną ogląda, już enty raz hehe bo nawet przed chwila powiedział, że nie nam ryczeć bo oczywiście się wzruszyłam
bo mówi,że przecież oni się spikna haha Przed chwila wrócił z psem,mówi, że łeb urywa taka wichura... Kupił mi sok multiwitamina i czekoladę milka lu i pasztecik z grzybami hehe niezły mix
|
|
#4904 |
|
Rozeznanie
|
martu_la- właśnie koleżanka z anglii będzie mi go wysyłała, a możesz mi napisać ile mniej więcej taki używany na ebuy kosztuje?? Kumpela za niego kasy nie chce a ja chcę się rozliczyć
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez jest straszny wiatr...
Agata, nawet fajny ten kosz Mojżesza
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na tel wiec nie widzę kosza Agaty.. Zobaczę później lub jutro z komputera
My nie mamy,nie myślałam żeby mieć ale jakby mi ktoś dał to bym używała a co
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Agata.. ja tez mam ten kosz mojzesza... ale mam tez lozeczko, wiec w sumie nie wiem jeszcze z czego bede bardziej korzystac... moze z tego w czym Mlodej bedzie sie lepiej spalo... w tym koszu jest fajne to, ze moge go sobie postawic obok lozka i miec ja blisko siebie a ona jednak bedzie spala sama... coz.. praktyka pokakaze, jak to wyjdzie...
![]() Ja sie klade spac.. ale wichura taka, ze nie wyobrazam sobie zasnac tak sie boje... chyba kurcze sobie muzyke jakas zapodam bo normalnie mam oczy jak piec zlotych... Skurcze mnie lapia jeszcze co jakis czas to juz w ogole sajgon.. hehe... Spokojnych nocy Wam zycze kobitki..
|
|
#4908 |
|
Rozeznanie
|
Agata mniej więcej ok 20 funtow kosztuje uzywany.
meiredobranocka |
|
|
|
#4909 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
Staram się Was nadrobić od kilku godzin bo nic tylko tu śpię ale przerwał mi "sex w wielkim mieście" uwielbiam ten film widziałam go już kilka razy ale i tak uważam za dwójka lepsza U nas nadal spokojnie, dostaje dodatkowo antybiotyk bo w posiewie wyszła jakaś bakteria ale podobno na szczęście niegrozna tylko przed porodem trzeba ja wyleczyć. A nie pisałam Wam jeszcze o największym hicie wczorajszego dnia, okazało się ze nie mam rozwarcia na 4cm a tylko na niecały 1cm :-D ta różnica może wynikać z wyciągnięcia krążka, wtedy było to rozwarcie mialam też usg mała wazy 2600g i przekrecila się już nie jest główka w dół a pupa:-D od 25 tc ułożenie gotówkowe a teraz sobie fiknela, za dużo ma miejsca po prostu;-), jeżeli tak zostanie to może nawet w przyszłym tygodniu będzie cc bo to już będzie 38 tc. Lecę dalej Was nadrabiać bo wyspalam się w dzień J teraz mam oczy jak 5 zł:-D |
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę ten wiatr to u mnie szaleje jak głupi aż okna się trzęsą i chyba już coś się stało bo właśnie straż jechała
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Olcia ślicznie Ci w tej sukience. Ja bym też ją czymś ozdobiła. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Monia ale mała dokuczyła! Masakra
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Monia - no niezłą niespodziankę Ci młoda zrobiła ...
ah te nasze dzieciaki, już zaczynają Ja staram się wytrwać i nie iść spać. Mąż zamontował gniazdka u młodego, wymienił też kilka żarówek w podwieszonym suficie u nas w przedpokoju, bo mieliśmy ciepłe, a jednak wolę białe, zimne światło i tak dokupujemy ledy po kilka bo to drogi biznes ![]() Wiatr masakrycznie dokucza... a ja ciągle chodzę do pokoju Małego i się zakochuję w tych pasach za każdym razem jak je widzę wiem, że o tym piszę cały czas,ale noooo like it ![]() A jak byłam pod prysznicem to chwycił mnie skurcz od pachwiny w nogę, myślałam, że się ZES**AM z bólu za przeproszeniem. Nie mogłam nogi podnieść, by wyjśc z brodzika, a mamy niski ale teraz się unieruchomiłam na wyrku i wolę nie sprawdzać,czy przeszło:/
|
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
Monia to niezle namieszała na sam koniec Twoja mała
![]() Agato jutro czekamy na zdjęcia pokoiku ![]() No i oby ten skurcz przeszedł. Ja jestem dość wyspana, bo w ciagu dnia miałam 2 godzinna drzemke, jedynie co to plecy mnie bola, ale takie juz uroki 9 miesiąca. U mnie przez dwa dni w nocy wiało, ponoc pociagi w szkocji prawie nie jezdza, bo sieci trakcyjne pozrywane.Ale mi od dwoch nocek sie nawet dobrze spi, wiec wedle mnie moze tak wiac
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie jutro zdjęcie,ale ściany,bo nic więcej nie ma do pokazywania na razie
![]() ja mam nadzieje,ze nie obudze sie o 3ciej , oby oby bo to jest straszne tak nie wiedziec, co ze soba zrobic ale mi spuchly palce u stop i rąk grrrrrr nie lubie tego bardzoooo:P M. ma trochę pracy - więc zawijam się pod koldre niedlugo sama, a on niech dzierga na komputerze co musi
|
|
#4914 |
|
Rozeznanie
|
ok, moze byc zdjecie ściany na razie
![]() To trzymam kciuki za przespaną nockę. Ja chyba jeszcze trochę pozamulam przed kompem...Chciałabym zrobic cos konstruktywnego, np umyc lazienke, ale nie bardzo mam siłe... |
|
|
|
#4915 |
|
Konto usunięte
|
monia a to mała psotnica
dobrze że rozwarcie mniejsze Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- a ja dziś dostałam kwiaty od tz:p i chyba ma syndrom wicia gniazda bo wytrzdpal dywany jest taki kochany Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- jeszcze niecałe 100 postów ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla Tzta A ja chcialam nagrac mała jak mi fika w brzuchu, ale za kazdym razem jak wlaczam wideo to sie uspokaja... |
|
|
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
ja czasem chce pokazać tz i jak on podchodzi to nie ma fikania
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4918 |
|
Zadomowienie
|
A ja trochę swirowac zaczelam tez porodowo, bo miałam ochotę spróbować SN, choć ginka doradza CC... I tak wiedzę i czytam wszystko jak leci o porodach SN po CC. Chwilami nastawiam się ze a co mi tam spróbuje a za chwile czytam post matki ze po dwóch CC się upadła na SN i były komplikacje, dziecko niedotlenione i niepełnosprawne teraz choć ciąża była cacy, a teraz znów dziewczyna rodziła, wszystko super szło a na koniec szew po pierwszej cesarce sprzed 5lat jej puścił i dziecku tętno zanikalo i ratowali na stole i ja i bejbika... Juz nawet maz mi mówi żebym może na ta cesarke szła i SE darowała... Boje się ze jak podejmie sie SN choć mogę wybrać spokojnie ''bezpieczne'' CC i cos pójdzie nie tak i będę zła na siebie... A z drugiej strony ... No wlasnie, nie zaczynam dyskusji jaki poród lepszy
ważny w sumie rezultat czyli zdrowy dzidziuś U mnie tez nieźle wieje..... A kosz Mojżesza tez będę miała bo lozeczka nie planuje na razie, starsza KP spala ze mną. Podobno bezpieczne i dobre rozwiązanie do czasu AZ dziecko nie nauczyvsie siadać. Przeważnie do 9kg wytrzymałość choć SA wymiarami rożne. Znajome sobie chwalily. Ja będę miała sam kosz bez nóżek i kołyski, wiem ze fajnie wyglada ale ja jakopowtórna matka teraz patrzę na przydatność i wygodę bardziej niż żeby wszystko pieknie wygladalo pokoikiem coreczek zajmie się bardziej jak druga od ziemi trochę odrosnie a starsza będzie miała juz jakieś wizje co by chciała..
|
|
|
|
#4919 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejo. zaglądam z ciepła herbatką, jakoś brzuszek pobolewa
![]() Cytat:
my mieliśmy przy Marcinie, spał w nim 2 miesiąceCytat:
|
||
|
|
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
hej ja nie śpię,głód mnie wypędził z łóżka
O 1w nocy mieliśmy pobudkę, zadzwonił klient męża, napruty że mu alarm wyje bo nie mają prądu, zanim skumał co ma zrobić to prawie godzina minęła Asia jak tam twój ból brzucha,ja w ogóle nie mogę chodzić tak mnie boli, mam wrażenie że młoda mi zaraz wypadnie skurcze mam cały czas ale tak po dwa trzy w ciągu godziny, czop mi chyba już zszedł cały monia to ci numer mloda wywinęła, trzymam kciuki za przyszły tydzień Agaty fajny kosz, podoba mi się bardzo Mlebi brawa dla męża |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

lecę pod prysznic i spać. dzieci juz 1,5 h śpią więc pewnie od 7 będą brykać. dobrej nocy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kurde, przeciez jak sie zacznie to dam jej znac, a poza tym to raczej nic nie zapowiada, zebym miala juz rodzic.

chyba kurcze sobie muzyke jakas zapodam bo normalnie mam oczy jak piec zlotych...
dla Tzta