![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zadomowienie
|
Obydwoje mamy dystans do siebie i po tylu latach nauczyliśmy się patrzeć na wszystko 'z lotu ptaka'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MADLEN będę u niedźwiedzia na weselu znajomych 14 października ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
babeczko Dobrze ze teraz mówisz mu, o tym co będzie inaczej wyglądało w waszym małżeństwie niż w domu jego mamy. Mój przyszły mąż wie, że musi sobie sam wyprasować koszulę, a mimo to chce si.e ze mną żenić ![]() Prawda jest taka, by sobie wszystko poukładać i dużo ze sobą rozmawiać, by potem nikt nie był zaskoczony i nie mówił "miało być inaczej" Dziewczyny mężatki 2008, będą szczęśliwe, bo tak postanowiły i KONIEC! (a raczej początek) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
moj TZ wszystko sam robi, gotuje, prasuje sprzata. i nie ma z tym problemu.
ale chyba zadna z Was tak sie ostatnio nie kloci jak my ![]() od jutra praktyki zaczynam...ciekawe jak bedzie
#1237 |
Raczkowanie
|
widzę że ciekawy temat został poruszony
![]() my jesteśmy ze sobą już prawie 5 lat i szczerze to najbardziej burzliwe okresy oczywiście na przemian z cudownymi przez 2,5 roku ![]() ![]() ![]() my już też mamy wyjaśnione sprawy gotowania,sprzątania itp:d wiec chcemy być ze sobą bez względu na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Yona84
Bardzo bardzo na Ciebie liczę, będę wdzięczna za każdą info, szczególnie mi zależy na jakości jedzonka, obsłudze etc. Więc poproszę o szczegółowy raport ![]() Hm, dziwne, albo my z M. jesteśmy dośc spokojni i wolimy poprzez rozmowę albo nie mamy problemu z pójściem na kompromis albo.. (oby nie) wszystko jeszcze przed nami. ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zadomowienie
|
A my trwamy dalej mocno ze sobą
![]() ![]() ![]() Więc moje drogie ogłaszam wszem i wobec, że 27 wrzesień 2008 jest jak najbardziej AKTUALNY !!!! ![]() Wczoraj dzwoniliśmy do pana który wynajmuje Chyslera 300 C, cały dzień plus kierowca plus kwiaty wyniesie nas 1000 zł. Jak sądzicie czy to drogo? Zaczęłam już przedślubne odchudzanie przez 2 tygodnie zrzuciłam 3 kg .... jeszcze jakieś 10 zostało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
czekoladko to super ze zostajesz wsrod nas
![]() ![]()
#1241 |
Rozeznanie
|
Co do sukni ślubnej ja najprawdopodobniej będę szyła u krawcowej, ale już za tydzień zobaczę jak uszyła mojej kumpeli wtedy się zdecyduję. Kupela zapłaciła za suknię ślubna, suknię na drugi dzień, bolerko koronkowe z krótkim rękawem i bolerko z długim 1350zł więc wydaje mi się to to opłacalna sprawa.
We wrześniu mamy zaplanowane nauki w weekend, oboje studiujemy zaocznie i nasze zjazdy rzadko się pokrywają. Mieszkanie po ślubie: W planach jest mieszkanie u teściów w dużym domu, mam co do tego wątpliwości:/ ale myślę, że jakoś nam się uda. a dopóki nie wyremontujemy będziemy mieszkać u moich rodziców. Ja jestem z TZ już ponad 5 lat, raczej nie ma u nas kłótni( czasem się pokłócimy ale to nie są straszne kłótnie a i cichych dni tez nie ma - no może minuty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inaczej być nie mogło, gratuluje Czekoladka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() *** Właśnie wróciliśmy z rundy po paru sklepach jubilerskich. Byliśmy w YES, chcieliśmy zobaczyć te obrączki, które nam się spodobały (postaram się jeszcze raz wrzucić fotę). I wiecie co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** czekoladko cieszymy się razem z Tobą!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja też się cieszę, najważniejsze, że między nami układa się naprawdę suuper i po tych ostatnich tornadach wreszcie zaświeciło słońce .... oczywiście sprzeczamy się o byle głupoty
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zadomowienie
|
ufff czyli nie tylko ja kłóce się czasem o nasza przyszłe obowiązki. A już myślałam, że jestem upierdliwa i na wyrost wszystkim się przejmuję. Ja mam dość nietypową sytuację bo mój TŹ jeśli chodzi o pracę i wszystkie tzw. 'męskie' prace wokół domu jest idealny, ale za to ma staroświeckie poglądy związane z prowadzeniem domu (czyt. pranie, sprzątanie, gotowanie) - czym doprowadza mnie do istniej furii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Droga Marto, poproszę również o dopisanie do listy ślubujących w 2008 roku
![]() Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zauważyłycie jakies przyzwyczajenia swoich Narzeczonych, któe Was irytują? Niektore meskie cudactwa sa przesmieszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Organizatorka
|
Prosze i mnie dopisać do listy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
Witaj posrod nas
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
moj TZ ma wrecz przeciwnie. jest bardzo porzadny. twierdzi ze po wojsku mu tak zostalo. wstaje to grzecznie scieli lozko, nic sie po pokoju nie wala, zadne brudne skarpetki czy reczniki.widzi ze sa brudne talerze to pozmywa. to chyba dobrze
![]()
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S basiawlg, 26.05 to poniedziałek? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie można mieć wszystkiego!
I ja tego się wciąż uczę, bo nie możemy wymagać by nasi panowie robili wszystko to co chcemy. Przykład mój TŻ, jak coś robi to robi to dokładnie (plus), prasuje(plus), odkurza(plus), wynosi smieci (plus), zajuje się wszystkim co związane z samochodem(plus), czasem posprząta w łazience (plus, szkoda, że nie tak często jak bym chciała), czasem pozmywa (plus, szkoda, że nie na bieżąco). ja chciałabym, żeby sprzątał łazienkę częściej no i zmywał na bieżąco (jak zje coś to niech pozmywa ) - i z tym walczę. Jednak wiem, że nie mogę wymagać by robił to co ja chcę, dlatego bywa ciężko. Ech dziewczyny życie we dwoje bywa trudne,ale ale życie w pojedynkę jeszcze gorsze. warto o tym pamiętać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Marto, dziękuję
![]() Jeśli chodzi o mojego TŻta, to bywa różnie ![]() Też nie rozumiem, czemu faceci rzucają byle gdzie skarpetki. Nawet, jeśli zdarzy mi się tak zrobić, to za chwilę to sprzątnę. Odmówiłam również prasowania ![]() ![]() Lubię w nim to, że pasjonuje się... gotowaniem ![]() Na początku wspólnego mieszkania trzeba będzie pójść na różne kompromisy i "dotrzeć się". Na plus przemawia to, że TŻ nie jest brudasem i nie ma zaściankowych poglądów, typu "kobieta powinna dbać o dom". Stawiamy na partnerstwo, zresztą najwięcej przyjemności sprawia nam wspólne wykonywanie czegokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Raczkowanie
|
gratulacje dziewczyny wybranego terminu<jupi>
mój Micho jest rasowym facetem ale można na nim polegać ![]() ![]() ![]() UWAGA!!!!w lubelskim poszlo pismo,aby ne uznawać weekendowych nauk!!!chyba ze faktycznie sprawdzona i posiada zezwolenie Kościoła!!! dzisiaj byliśmy na naukach i ksiądz czytał nam to pismo wydane przez metropolite lubelskiego życińskiego ![]() CZEKOLADKA GRATULUJE WYJAśNIONYCH SPRAW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zadomowienie
|
O matko! Calva, a ja właśnie liczyłam na weekendowe nauki bo mój mundorowy ma pracę zmianową i ciężko byłoby cokolwiek ustalić. Czyzby zaczynały się schody?
![]() Babeczko - masz napisane, że ślub 15.08.08 czyli w piątek? |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnośnie obowiązków domowych też stoczyliśmy boje, mieszkamy juz ze sobą rok czasu i powiem wam, że jest coraz lepiej ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio malo TZa nie udusilam bo mi zrobil na obiad golabki chociaz wyraznie mu mowilam ze chce parowki
![]()
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.