Miłośniczki Zary cz. XLVIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-11, 18:10   #4651
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII

wróciłam... u mnie w 2 zarach nic nie ma:/ chyba wczoraj był istny szał....
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Jeszcze raz ogłaszam się. Kupiłam paseczkowe szpilki, rozmiar 36 (99,90zł za gotówkę).

Trzymam do środy później zwracam
nie potrzebuję ich, nie potrzebuję ich
Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Mam taką małą sugestię. Jeżeli nie zależy wam na podmiankach w niższych cenach, to oczywiście możecie podawać, gdzie i co widziałyście, tylko, że potem będzie płacz

w ogóle nie piszmy co jest mega hot, bo zaraz te rzeczy znikają ze strony i ze sklepów i pojawiają się na all
Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
kredka
śliczne są te buciki, ale tak jak myślałam, ich wadą jest to, ze nie są zabudowane na pięcie i pięta wypada podczas chodzenia, widziałam to dziś na sklepie i na fotach w necie... takze jak dla mnie odpadają
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:11   #4652
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
yyyyy tym że o basenie napisałaś
aaa no to dobre jest. Mój mąz chodzi co dwa dni, gada mi, ze chodzi taka laska, podobno ma super ciało... i że pływa non stop po 2, 3 godziny....

15 km biegiem to by mnie zabiło....
Stary 2015-01-11, 18:16   #4653
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Mój mąż wypowiedział się na temat mojego długiego trencza po oglądnięciu zdjęcia na instagramie" Nie podoba mi się... wygląda jak.prochowiec od Colombo"
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:17   #4654
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
aaa no to dobre jest. Mój mąz chodzi co dwa dni, gada mi, ze chodzi taka laska, podobno ma super ciało... i że pływa non stop po 2, 3 godziny....

15 km biegiem to by mnie zabiło....
Jakbys zaczela stopniowo, to bys nawet nie zauwazyła, kiedy te 15 k robisz

Moze idz pilnuj meza? wyjdzie Ci to na zdrowie tez

A czemu ja Cie nie ma na ig w sumie?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:18   #4655
Forget_me
Zakorzenienie

Ćwiczenia zrobione Od razu jakoś mi lepiej

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
iii jaaa.. chociaż ciężko się zmusić do wyjścia z domu.. z łóżka
Jeszcze leżakujesz?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja juz dzisiaj ćwiczyłam. Ostatnimi czasy nie robię sobie nawet rest day, bo mi jakoś tak dziwnie dzien bez machania odnózami wyglada
Ty już tak długo ćwiczysz, że Ci w krew weszło Mi super szło do listopada, a później czekała mnie przymusowa przerwa. Teraz powolutku wracam Najgorszy jest zawsze początek, później leci z górki

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie skonczylam mel b na posladki i 8abs na nogi

Cytat:
to na dokładkę

Cytat:
Kochana, jak sie juz rok cwiczy, to to w nawyk wchodzi, jak mycie zebów
A na początku jak ciezko sie było zmotywować to prostu ubierałam gatki, top, buty, odpalałam film i leciałam jak pendolino, czy mi sie chciało, czy nie Taki rodzaj upartosci

Jakie porównanie Choć to nasze pendolino to na początku w większości stało

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
ja już po

dokładnie, ja jade z JM Body Revolution

Cytat:
A i wstawiam fote w siwcowym rozowym golfie, aby pokazac, ze nie przesadzałam, ze lezy jak worek a raczej wisi, bo lezec to on nijak nie lezy
Rzeczywiście workowato

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Ja to samo do tego w dzieci do ogarniecia.....i padam na pysk z ksiazka i nie marze o fikaniu nogami
Gabi, pamiętam z insta, że czytałaś książę Charlize Mystery Jakie wrażenia? Bo ostatnio ją w empiku macałam i zastanawiałam się, czy ta książka w czymkolwiek może być pomocna?

Cytat:
Ja to tak: praca siedząca, no nie zawsze, bo w moim zawodzie nerwów spalę troche..., jezdze autem, nie ruszam sie ni w ząb....
Pamiętam jak na studiach pracowałam i studiowałam jaką miałam kondycję i paliłam jeszcze A teraz nie palę, kondycji nie mam, ciało z cellulitem
Od dzisiaj zamierzam zacząć walczyć z cellulitem Wczoraj kupiłam serum z ziaji. Podobno super jest. Zobaczymy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:18   #4656
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Mój mąż wypowiedział się na temat mojego długiego trencza po oglądnięciu zdjęcia na instagramie" Nie podoba mi się... wygląda jak.prochowiec od Colombo"
Mnie tam prochoweic u Colombo sie podobał

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-11, 18:19   #4657
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Gadżet, Colombo, co tu się wyrabia
Stary 2015-01-11, 18:20   #4658
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbys zaczela stopniowo, to bys nawet nie zauwazyła, kiedy te 15 k robisz

A czemu ja Cie nie ma na ig w sumie?
Ja jestem cała szczęsliwa jak idzie na ten basen....
Czasami z nim chodzę, ale mało kiedy

Nie wiem, ja Cię mam chyba

Unikalna on taki trochę jest jak Colombo....
Stary 2015-01-11, 18:23   #4659
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Ty już tak długo ćwiczysz, że Ci w krew weszło Mi super szło do listopada, a później czekała mnie przymusowa przerwa. Teraz powolutku wracam Najgorszy jest zawsze początek, później leci z górki

Ja często po cwiczeniach sie budze

A wiesz, to zalezy od przerwy, jak długa miałas? Jak dłuzsza, to faktycznie na poczatku moze byc nieco z oporem. Ja miałam w swieta 6 dni przerwy przymusowej, ale potem szło łatwo, bo sie steskniłam

No tak, ja chyba jednak nie stałam

Aaaa i popatrz jakam durna, teraz sobie uświadomiłam, ze nawet Cie nie przeprosiłam za całe wczorajsze zamieszanie z obówiem, tak mi łeb nagrzało chyba wybacz, przepraszam za problemy i zawrócenie głowy A i tak mi dalej głupio

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-01-11 o 18:27
Stary 2015-01-11, 18:23   #4660
aroniasty
Wtajemniczenie

Dziewczyny dziwna sytuacja... dostałam zwrot za zamówienie które już odebrałam tak jakby? Kwota zarowa , w tytule "zwrot nierozliczonej transakcji na kartę" Czy miała któraś z Was taką sytuację?
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:26   #4661
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja jestem cała szczęsliwa jak idzie na ten basen....
Czasami z nim chodzę, ale mało kiedy

Nie wiem, ja Cię mam chyba
A czemu z nim czesciej nie chodzisz? Chociaz ja jak gdzies ide, to od swojego odczepic sie nie moge, bo on by tez szedl ze mna

Juz naprawiłam bład i mam Cie na ig

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-11, 18:26   #4662
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ni e zna sie obawiam sie ze moj powie tak samo
Cytat:

Jeszcze leżakujesz?

Rzeczywiście workowato

Gabi, pamiętam z insta, że czytałaś książę Charlize Mystery Jakie wrażenia? Bo ostatnio ją w empiku macałam i zastanawiałam się, czy ta książka w czymkolwiek może być pomocna?

Od dzisiaj zamierzam zacząć walczyć z cellulitem Wczoraj kupiłam serum z ziaji. Podobno super jest. Zobaczymy
Ogolnie fajna ksiazka i dobrze sie czyta, ale niczego nowego o czym bym nie wiedziala nie napisala..... no i w tej cenie to troche za droga
Stary 2015-01-11, 18:30   #4663
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja często po cwiczeniach sie budze

A wiesz, to zalezy od przerwy, jak długa miałas? Jak dłuzsza, to faktycznie na poczatku moze byc nieco z oporem. Ja miałam w swieta 6 dni przerwy przymusowej, ale potem szło łatwo, bo sie steskniłam

No tak, ja chyba jednak nie stałam

Aaaa i popatrz jakam durna, teraz sobie uświadomiłam, ze nawer Cie nie przeprosiłam za całe wczorajsze zamieszanie z obówiem, tak mi łeb nagrzało chyba wybacz, przepraszam za problemy i zawrócenie głowy A i tak mi dalej głupio
Miałam miesiąc z haczykiem przerwy więc to już troszkę jest Jak pierwszy raz ćwiczyłam po tym czasie, to ujechać nie mogłam, tak szybko się męczyłam Nie wspomnę o zakwasach następnego dnia Teraz już jest lepiej, ale jeszcze 1000% z siebie nie daję
Powiem Ci, że też już tęskniłam za ćwiczeniami. Byłam tak wkurzona, że musiałam zrobić sobie tą przerwę, że szok! Ale teraz powolutku, pomalutku wracam

Przestań z tymi butami Przecież to mogło się zdarzyć każdej z nas Ja tam się cieszę, że mogłam pomóc
Głowy mi nie zawracałaś, sama przecież pisałam, że mogę się rozejrzeć, bo w Zarze będę Musiałam przecież oddać te nieszczęsne węzowe szpilki Prócz tych Twoich panterek nic u mnie nie było.
Chyba jeszcze maila Ci nie wysłałam, a miałam to wczoraj zrobić Przepraszam, zaraz piszę
Stary 2015-01-11, 18:30   #4664
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
wróciłam... u mnie w 2 zarach nic nie ma:/ chyba wczoraj był istny szał....

nie potrzebuję ich, nie potrzebuję ich

w ogóle nie piszmy co jest mega hot, bo zaraz te rzeczy znikają ze strony i ze sklepów i pojawiają się na all

śliczne są te buciki, ale tak jak myślałam, ich wadą jest to, ze nie są zabudowane na pięcie i pięta wypada podczas chodzenia, widziałam to dziś na sklepie i na fotach w necie... takze jak dla mnie odpadają
E tam, nic nie wypada Stopa dobrze siedzi w przodzie buta i paski podtrzymują

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziwna sytuacja... dostałam zwrot za zamówienie które już odebrałam tak jakby? Kwota zarowa , w tytule "zwrot nierozliczonej transakcji na kartę" Czy miała któraś z Was taką sytuację?
To znaczy paczkę masz i kasę za nią Ci zwrócili?
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:30   #4665
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
nie, takiej nie, ale mój cyrk z kasą zarową, którą mi biorą i oddają nadal trwa
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:31   #4666
LoreleiLee
Przyczajenie

Potrzebuję pomocy, dziewczyny.
Szukam pilnie takiej sukienki z Zara Knit. Była w sprzedaży wiosną/latem.
http://i900.photobucket.com/albums/a...ay1986/zar.jpg

LoreleiLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:34   #4667
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu z nim czesciej nie chodzisz? Chociaz ja jak gdzies ide, to od swojego odczepic sie nie moge, bo on by tez szedl ze mna

Juz naprawiłam bład i mam Cie na ig
Hmmm w sumie nie chodze z tego lenistwa na ten basen...Wciąz coś wymyslam...Kurcze, bo....on lepiej pływa.... Żartuje oczywiscie, z lenistwa no nie chodze...
My i tak duzo czasu ze soba spędzamy, wiec jestesmy baaardzo szczesliwi jak cos osobno mozna zrobic. My nie jestesmy takim typem: wszystko razem...nieee
Też Cię już mam w IG
Stary 2015-01-11, 18:37   #4668
anciaahk
kosmitka

Cytat:
O masz, to swojego bym więcej nie puściła, jakby tak gadał
Cytat:
U facetów innego komentarza bym się nie spodziewała
Cytat:

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49708838]nie, takiej nie, ale mój cyrk z kasą zarową, którą mi biorą i oddają nadal trwa [/QUOTE]
Aż się boję na kartę wchodzić , ale dzisiaj już to zrobię, chociaż boję się, co tam zastanę

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:40   #4669
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Miałam miesiąc z haczykiem przerwy więc to już troszkę jest Jak pierwszy raz ćwiczyłam po tym czasie, to ujechać nie mogłam, tak szybko się męczyłam Nie wspomnę o zakwasach następnego dnia Teraz już jest lepiej, ale jeszcze 1000% z siebie nie daję
Powiem Ci, że też już tęskniłam za ćwiczeniami. Byłam tak wkurzona, że musiałam zrobić sobie tą przerwę, że szok! Ale teraz powolutku, pomalutku wracam

Przestań z tymi butami Przecież to mogło się zdarzyć każdej z nas Ja tam się cieszę, że mogłam pomóc
Głowy mi nie zawracałaś, sama przecież pisałam, że mogę się rozejrzeć, bo w Zarze będę Musiałam przecież oddać te nieszczęsne węzowe szpilki Prócz tych Twoich panterek nic u mnie nie było.
Chyba jeszcze maila Ci nie wysłałam, a miałam to wczoraj zrobić Przepraszam, zaraz piszę
No miesiac to troszkę, też by mi było ciezko przypuszczam
Ale grunt, ze to za Tobą i ze znowu ćwiczysz, a z kazdym dniem łatwiej będzie Ja niby tylko 6 dni, ale jak zaczełam to tez troszkę chodziłam "poobijana" w sensie bolały mnie miesnie, ale głownie pleców
A wiadomosc, ze teskniłas za cwiczeniami oznacza, ze juz Ci to w nawyk weszlo
Przypomnij mi, co teraz ćwiczysz, bo ciemnosc mnie jakas dopadła

Mogło nie mogło, ale mogłam głupia sprawdzić na stronie, ale oczywiscie nie przyszło mi to do głowy, bo byłam pewna ze na stronie nie ma, tym bardziej ze nie widziałam wczesniej na woman, a tam głownie patrzę, kto by pomyslal, ze to trafaluc....ehh....
Poza tym wiem, jakie to wkurzajace miec coś, co sie nie przydało i mrozic na troche kasę Kurcze, złą jestem na siebie jak .....

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-11, 18:43   #4670
monimyszek
Zakorzenienie

No tam ma ciało ekstra i pali. Generalnie mój chłop koduje wszystko, on taki ciekawy świata jest...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

A i jeszcze mu zajmuje tor i potrzebuje suszarki ( ta dziewczyna) do suszenia włosów, a on przeciez potrzebuje dwóch suszarek, bo ma gestsze włsy.. Ledwo przyjdzie cała relacja zdana z basenu...
Stary 2015-01-11, 18:45   #4671
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Hmmm w sumie nie chodze z tego lenistwa na ten basen...Wciąz coś wymyslam...Kurcze, bo....on lepiej pływa.... Żartuje oczywiscie, z lenistwa no nie chodze...
My i tak duzo czasu ze soba spędzamy, wiec jestesmy baaardzo szczesliwi jak cos osobno mozna zrobic. My nie jestesmy takim typem: wszystko razem...nieee
Też Cię już mam w IG
No tak
Ja też nie ejstem typem, ze wszystko razem, jak dzieci za raczki w przedszkolu ale niestety mój tz tak, on wszystko by razem. Nawet jak idzie grac z kumplami w tego swojego squatha i wie, ze to nie dla mnie, to zawsze sie pyta "idziesz ze mna?" Albo ja gdzies ide, to od razu słysze "to ja ide z toba!"

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
[/COLOR]A i jeszcze mu zajmuje tor i potrzebuje suszarki ( ta dziewczyna) do suszenia włosów, a on przeciez potrzebuje dwóch suszarek, bo ma gestsze włsy.. Ledwo przyjdzie cała relacja zdana z basenu...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-11, 18:46   #4672
aroniasty
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;49708831]E tam, nic nie wypada Stopa dobrze siedzi w przodzie buta i paski podtrzymują

To znaczy paczkę masz i kasę za nią Ci zwrócili?[/QUOTE]

Tak
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:47   #4673
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
No tak
Ja też nie ejstem typem, ze wszystko razem, jak dzieci za raczki w przedszkolu ale niestety mój tz tak, on wszystko by razem. Nawet jak idzie grac z kumplami w tego swojego squatha i wie, ze to nie dla mnie, to zawsze sie pyta "idziesz ze mna?" Albo ja gdzies ide, to od razu słysze "to ja ide z toba!"

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

U nas to samo
Stary 2015-01-11, 18:48   #4674
Kissulka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jak sądzicie, jest jeszcze szansa na S lub M?
Na stronie tylko XS...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9929232251_1_1_1.jpg (65,3 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Kissulka
Czas edycji: 2015-01-11 o 18:49
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:48   #4675
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tak
Ala jajca tez tak chce - zjesc torcik i miec dalej torcik

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
U nas to samo

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-11, 18:51   #4676
magda20003
ex Moderator

Cytat:
No tam ma ciało ekstra i pali. Generalnie mój chłop koduje wszystko, on taki ciekawy świata jest...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

A i jeszcze mu zajmuje tor i potrzebuje suszarki ( ta dziewczyna) do suszenia włosów, a on przeciez potrzebuje dwóch suszarek, bo ma gestsze włsy.. Ledwo przyjdzie cała relacja zdana z basenu...
Haha Monia, ale gdzie on sobie te włosy suszy, że aż dwie suszarki potrzebuje? :brzyda l:

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:51   #4677
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
No miesiac to troszkę, też by mi było ciezko przypuszczam
Ale grunt, ze to za Tobą i ze znowu ćwiczysz, a z kazdym dniem łatwiej będzie Ja niby tylko 6 dni, ale jak zaczełam to tez troszkę chodziłam "poobijana" w sensie bolały mnie miesnie, ale głownie pleców
A wiadomosc, ze teskniłas za cwiczeniami oznacza, ze juz Ci to w nawyk weszlo
Przypomnij mi, co teraz ćwiczysz, bo ciemnosc mnie jakas dopadła

Mogło nie mogło, ale mogłam głupia sprawdzić na stronie, ale oczywiscie nie przyszło mi to do głowy, bo byłam pewna ze na stronie nie ma, tym bardziej ze nie widziałam wczesniej na woman, a tam głownie patrzę, kto by pomyslal, ze to trafaluc....ehh....
Poza tym wiem, jakie to wkurzajace miec coś, co sie nie przydało i mrozic na troche kasę Kurcze, złą jestem na siebie jak .....
Coś Ania ma ostatnio pecha
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:52   #4678
anciaahk
kosmitka

Cytat:

Przepraszam, ale się popłakałam ze śmiechu.

Stary 2015-01-11, 18:55   #4679
monimyszek
Zakorzenienie

To my wiele rzeczy osobno....Ja tak nie mogę. Mój też nie wszystko razem lubi....Oj nie...Choć czasami wspólnie coś robimy, wiadomo.
Mój to nawet wysyła mnie z przyjaciólkami na winko, ja swojego też z kolegami na piwo...On tak chętnie wraca do domu, serioi zaraz lepszy, taki milszy, zaraz opowiada....

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Haha Monia, ale gdzie on sobie te włosy suszy, że aż dwie suszarki potrzebuje? :brzyda l:
no na basenie, dwiema bo przecież ma geste i dużo

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale się popłakałam ze śmiechu.
No tak ma...wszystko zauważy, zaraz przemyśli, a myśli szybko...
Stary 2015-01-11, 18:56   #4680
anciaahk
kosmitka

Jesteś niemożliwa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości