Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-11, 15:19   #3271
olimpia2009
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

nadzieja zapalenia spojowek...wydaje mi sie z w szpitalu bo nikt inny w otoczeniu tego nie mial
a co do golenia to tez mialam was sie pytac...dzisiaj golilam sie lusterkiem bo ianczej juz sie nie da...a no najgorsze ze zaslonilam sie zaslona I mialam ciemno a Olimpia mi ci chwila przylazila do lazienki I pytala co ja tam robie za ta zaslona....

ja nie mysle ze od kremu dziecko nir roslo...pewnie sama nie wie albo nie chce powiedziec I zgania na balsam
Stary 2015-01-11, 15:33   #3272
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Nadzieja moze za ciepla woda byla ?albo za dlugo lezalas
Albo jedno albo drugie... ale wziełam magnez i ogarniam

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
nadzieja zapalenia spojowek...wydaje mi sie z w szpitalu bo nikt inny w otoczeniu tego nie mial
a co do golenia to tez mialam was sie pytac...dzisiaj golilam sie lusterkiem bo ianczej juz sie nie da...a no najgorsze ze zaslonilam sie zaslona I mialam ciemno a Olimpia mi ci chwila przylazila do lazienki I pytala co ja tam robie za ta zaslona....

ja nie mysle ze od kremu dziecko nir roslo...pewnie sama nie wie albo nie chce powiedziec I zgania na balsam
no ja tez dziś z lustrem i za dnia co by mieć dobre światło A i tak sie pocięłam

Mam pytanie do was? Macie już wybrane firmy kosmetyków do pielęgnacji? Bo jutro chyba przejde sie do rosska i właśnie przeleciałam opinie sroki i wygląda na to, że u mnie hipp prowadzi wiec chyba czas zacząć gromadzić kosmetyki
Stary 2015-01-11, 15:36   #3273
agnes188
Zakorzenienie

Ja po kolezankach wiem ze hipp dobry. Alr mam mnostwo roznych probek dla dzidzi i poprobuje na poczatku aa pozniej kupie pelnowartosciowe kosmetyko ktorych jeszcze nie mam

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 15:52   #3274
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Nie miałam przez dwa dni internetu, niezły odwyk Na szczęście trafiło na weekend i nie mam dużo nadrabiania

Nadzieja lewka już nie ma. Jak się rzuciłyśmy wszystkie z wizażu, to od razu informacja z ich strony zniknęła

Kinga zaciekawiłaś mnie tym imieniem No nic, poczekamy do maja. Jakbym ja miała dać imię po babci, to też byłoby oryginalnie.. Salomea

Dziewczyny ciuchy śliczne

Myszonka mnie też wkurzały teksty "doświadczonych" rodziców: "zobaczysz..", "przyzwyczajaj się..". A teraz wykańcza mnie gadanie do mojego synka: "korzystaj, bo w maju Ci się skończy" "mama już nie będzie miała czasu" ...Normalnie mam ochotę udusić

Zgadzam się z Tien co do mycia pupy wodą i wacikami Ja od początku nie byłam przekonana do tych chusteczek nawilżanych, drażnił mnie ich zapach, poza tym pupa się po nich lepi I zimne są. Najpierw myłam wodą z mydłem i wacikami, a później zwykłą watą ( z resztą do teraz tak robię).

U nas też taki okropny wiatr, a w nocy kilka razy taka wichura była, że spać nie mogłam Za to mąż nic nie słyszał

Ja smaruję się Pharmeceris M Foliacti i mam balsam z tej samej firmy do smarowania piersi. Póki co nie zarejestrowałam żadnego rozstępu.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i ujawnienie płci
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 16:01   #3275
Nadzieja87
Zakorzenienie

no ja chyba kupie po sztuce hippa na początek już sobie w kajeciku zapisałam co potrzebne

a jak bedą zdzierac to po powrocie do domu kupie na stronie hippa

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Nadzieja lewka już nie ma. Jak się rzuciłyśmy wszystkie z wizażu, to od razu informacja z ich strony zniknęła
no podczytywałam kiedyś poczekalnie, to widziałam, ze wszystkie na Lewki się rzuciły

ide coś do jedzenia zmajstrować bom głodna mogłabym ciągle jeść, a potem bede płakać wchodząc na wage
Stary 2015-01-11, 16:19   #3276
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Znalazłam dobre opinie o wózku Jedo Fyn ? Może się któraś wypowiedziecieć z Was, jeżeli coś wiecie?

Ja mieszkam na wsi,więc koniecznie pompowane kółka no i dobra amortyzacja.. Mamas&Papas ma śliczne,ale to typowo miejskie wóżki i drogie..możecie coś polecić? Bebetto mam już zapisane na liście do oglądnięcia
u/ mnie się nie sprawdził, raz na 2 tygodnie miałam przebitą oponę a nie jeździłam po lesie tylko po tym samym parku po którym koleżanki i żadna nie miała tego problemu, spacerówka w Fyn 4ds niedopracowana, lepsza w Memo.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Byliśmy w Smyku.

Cytat:
Napisane przez grubaRyba Pokaż wiadomość
Hej, ja rozstepy zauwazylam narazie jakies male na piersiach... ale niczym sie jeszcze nie smaruję, zastanawiam sie nad palmersem, ile razy dziennie się smarujecie?
Świetne zdobycze, ja narazie dałam na luz z zakupami, bo dzieć też jeszcze sie nie zdecydował kim chce byc, pewnie dopiero w nastepny wtorek sie dowiem, jeśli się odpowiednio zaprezentuje
Jakby mi świeże wylazły to bym smarowała 3 razy dziennie
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja tez sie smaruje palmersem. I tu mam pytanie. Rozmawialam ze znajoma ze ona sie smarowala nim i mowila ze miala maly brzuch, malo wod i dziecko nie roslo. Nie chce mi sie wierzyc ze to od tego... co myslicie
E no bzdura jakich mało

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do was? Macie już wybrane firmy kosmetyków do pielęgnacji? Bo jutro chyba przejde sie do rosska i właśnie przeleciałam opinie sroki i wygląda na to, że u mnie hipp prowadzi wiec chyba czas zacząć gromadzić kosmetyki
Tak jak przy synku - Hipp i Babydream

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

O tego lewka chodzi? http://grzechotka.com.pl/photos/fish...3332769360.jpg

zamówiłam go dla syna kiedyś i wcale się nim nie bawił dobrze, że nie kupiłam bo to byłyby zmarnowane 3 dychy

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 16:22   #3277
scotasia
Wtajemniczenie

Tien tak, to ten lew U nas też szału nie było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 16:51   #3278
Santilia
Wtajemniczenie

Wrocilam po calodniowym maratonie.. w sumie dla dziecka kupilam tylko kocyk i recznicxek- walczylam ze sobą caly dzien.. i podjęłam decyzję o zakupie ikeowskiej pościeli; p chociaz to pewnie dopiero po porodzie..

kurde chyba przechwalilam moją mamę. . Coagle słyszę nie kupuj tego bo Ci sie nie przyda, a to za małe, a to trzeba jeszcze kupic.. wiecie co przeżywam?;/

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 16:55   #3279
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
u/ mnie się nie sprawdził, raz na 2 tygodnie miałam przebitą oponę a nie jeździłam po lesie tylko po tym samym parku po którym koleżanki i żadna nie miała tego problemu, spacerówka w Fyn 4ds niedopracowana, lepsza w Memo
Tien a może mogłabyś coś polecić z wózków do użytku w terenie wiejskim ??

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 17:08   #3280
Nadzieja87
Zakorzenienie

Fuuuu przejadlam się...

Dokończylam spaghetti z wczoraj, a na to poprawiłam chrupiącymi kąskami z kurczaka

Będę się toczyć, ale rządza jedzenia jest ode mnie silniejsza

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Wrocilam po calodniowym maratonie.. w sumie dla dziecka kupilam tylko kocyk i recznicxek- walczylam ze sobą caly dzien.. i podjęłam decyzję o zakupie ikeowskiej pościeli; p chociaz to pewnie dopiero po porodzie..

kurde chyba przechwalilam moją mamę. . Coagle słyszę nie kupuj tego bo Ci sie nie przyda, a to za małe, a to trzeba jeszcze kupic.. wiecie co przeżywam?;/
I dlatego czasem się ciesze ze nie mam nad sobą bata który mi powie nie kupuj :
Stary 2015-01-11, 17:11   #3281
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, po porodzie Ja kupiłam przed i leżała, teraz też leży. Zupełnie niepotrzebnie wydane pieniądze bo za chwilę kupujemy większą pościel dla syna.

Mama dobra rada Współczuję

Cytat:
Tien a może mogłabyś coś polecić z wózków do użytku w terenie wiejskim ??
A jaki masz budżet? Czy koła mają być skrętne i czy jeśli wózek jest dobry ale drogi to w grę wchodzi używka?
Bo fajne są Musty, koleżanka miała taki na 4 dużych kołach i on się super sprawdzał w ciężkim terenie Inna koleżanka miała też na 4 dużych kołach i na pasach, więc bujało nieźle - z Tako i też zadowolona.
Jeśli chodzi o koła skrętne to Xlander, Maxi Cosi - niezniszczalne myślę ale dość drogie
Wózki z Tako są porządne Ja mam bebetto i też się sprawdza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 17:21   #3282
scotasia
Wtajemniczenie

Majaa ja mam Tako Laret, w sumie jestem zadowolona A my jeździliśmy po różnych drogach, często po polnych. Raz nawet wybraliśmy się w dość daleką drogę, a z powrotem wracaliśmy "na przełaj" przez pola uprawne, ugór, chyba nawet zboże I wózek dał radę Tylko tak jak pisałam, ma swoje wady: trudny dostęp do kosza, kosz jest dość mały.
Stary 2015-01-11, 17:40   #3283
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, po porodzie Ja kupiłam przed i leżała, teraz też leży. Zupełnie niepotrzebnie wydane pieniądze bo za chwilę kupujemy większą pościel dla syna.

A jaki masz budżet? Czy koła mają być skrętne i czy jeśli wózek jest dobry ale drogi to w grę wchodzi używka?
Bo fajne są Musty, koleżanka miała taki na 4 dużych kołach i on się super sprawdzał w ciężkim terenie Inna koleżanka miała też na 4 dużych kołach i na pasach, więc bujało nieźle - z Tako i też zadowolona.
Jeśli chodzi o koła skrętne to Xlander, Maxi Cosi - niezniszczalne myślę ale dość drogie
no i tak też zrobię. . Nie bede sobie teraz glowy pościelą zawracać. .

kurde, mam wyniki z wczorajszych badań. .

kilka wartosci ponizej normy, w tym hemoglobina. I inne które mówią o anemii jednak i tak gorszą dla mnie informacją jest ponowny wzrost TSH:/ i to do 3,24 niech już będzie ten wtorek bo ocwirkne. ..

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 17:45   #3284
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Majaa ja mam Tako Laret, w sumie jestem zadowolona A my jeździliśmy po różnych drogach, często po polnych. Raz nawet wybraliśmy się w dość daleką drogę, a z powrotem wracaliśmy "na przełaj" przez pola uprawne, ugór, chyba nawet zboże I wózek dał radę Tylko tak jak pisałam, ma swoje wady: trudny dostęp do kosza, kosz jest dość mały.
Teraz jest taki wybór wśród wózków tej firmy, że na pewno można znaleźć coś z większym koszem i lepszym dostępem
Mnie się bardzo podoba tako city move

Stary 2015-01-11, 18:01   #3285
scotasia
Wtajemniczenie

Santilia do wtorku już nie długo, nie ma co się stresować i zamartwiać na zapas
Tien fajny ten City Move i tu już kosz fajny z dobrym dostępem, jak widzę I torba ładniejsza niż w Larecie

Wiecie co, jakieś wakacje mi się marzą Wybieracie się gdzieś w tym roku z maluszkami? Tak sobie myślę, że łatwiej mi będzie ogarnąć na wyjeździe takiego 2,5latka i 4mies niemowlę, niż 3,5l i niewiele ponad rocznego maluszka w 2016
Stary 2015-01-11, 18:08   #3286
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
no i tak też zrobię. . Nie bede sobie teraz glowy pościelą zawracać. .

kurde, mam wyniki z wczorajszych badań. .

kilka wartosci ponizej normy, w tym hemoglobina. I inne które mówią o anemii jednak i tak gorszą dla mnie informacją jest ponowny wzrost TSH:/ i to do 3,24 niech już będzie ten wtorek bo ocwirkne. ..
Nie martw się kochana na zapas, do wtorku całkiem niedaleko

Pomalowalam paznokcie, mam nadzieję że zaraz mi się siusiu nie zechce....
Stary 2015-01-11, 18:15   #3287
majaa86
Zadomowienie

Cytat:

A wiesz,że patrzyłam na te mutsy..tylko zastanawiam się czy kupować 3w1 czy 2w1 ? Z fotelikiem czy bez? Chciałabym się w 2500 zmieścić..to i tak dużo dla mnie właśnie muszę zobaczyć go na zywo..
Xlander jakoś nie przemawia do mnie wizualnie..

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Najgorsze jest to,że w tych sklepach to w jednym jest taka marka w drugim inna i chcący kilka zobaczyć to chyba cały dzień stracę :/ no ale nie ma wyjścia chyba..

Stary 2015-01-11, 18:17   #3288
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Santilia do wtorku już nie długo, nie ma co się stresować i zamartwiać na zapas
Tien fajny ten City Move i tu już kosz fajny z dobrym dostępem, jak widzę I torba ładniejsza niż w Larecie

Wiecie co, jakieś wakacje mi się marzą Wybieracie się gdzieś w tym roku z maluszkami? Tak sobie myślę, że łatwiej mi będzie ogarnąć na wyjeździe takiego 2,5latka i 4mies niemowlę, niż 3,5l i niewiele ponad rocznego maluszka w 2016
My się wybieramy w sierpniu/wrześniu do Kołobrzegu, do Babci męża.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
A wiesz,że patrzyłam na te mutsy..tylko zastanawiam się czy kupować 3w1 czy 2w1 ? Z fotelikiem czy bez? Chciałabym się w 2500 zmieścić..to i tak dużo dla mnie właśnie muszę zobaczyć go na zywo..

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Najgorsze jest to,że w tych sklepach to w jednym jest taka marka w drugim inna i chcący kilka zobaczyć to chyba cały dzień stracę :/ no ale nie ma wyjścia chyba..
x-landery są ciężkie, nie polecam. Tzn. ja na pewno nie kupię.
Stary 2015-01-11, 18:21   #3289
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Teraz jest taki wybór wśród wózków tej firmy, że na pewno można znaleźć coś z większym koszem i lepszym dostępem
Mnie się bardzo podoba tako city move
Tylko ten wybór mnie przeraża..

City move
http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-4w1-...r-p-15881.html

ten moonlight też fajny, a co sądzicie o tym foteliku w zestawie?

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-4w1-...a-p-18322.html

dla porównania Mutsy..ehh cięzki wybór

http://4kids.com.pl/produkt/opis/153...lite_aquablack

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 18:30   #3290
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Ja startowalam z wagą koło 53kg przy 171cm i mam już 8kg na plusie a jem tak jak zwykle więc uważam, że to nie jest kwestia obżerania, bo u mnie odkłada się woda po prostu. No i jeśli są nadprogramowe kg to organizm nie potrzebuje odkładać na czas karmienia na zapas.
171 i tlko 53 kg??? To szczuplutka bardzo jestes, więc pewnie organizm musi trochę "nadrobić" teraz... Ja przy niższym wzroście zaczynałam z prawie 20 kg więcj może dlatego tak mało przytyłam?
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Tak na szybko:
Wszystko jest w porządku - dzidziol waży 358g i jest PIĘKNA - prawdopodobnie dziewczynka <3
Gratuluję!!
Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u kuzynki i dostałam od niej broszurki ze szpitala, dodatkowo kolejny smoczek aventa , krem tołpy na rozstępy, próbki jakiś kremów, płynów do kąpieli dla dziecka itp.
I chyba mam szansę na jakieś ciuszki , bo ona ma synka i córeczkę i dopytywała co będzie u nas
Ale jej ojciec doprowadził mnie do szału , normalnie mam alergię na "przyzwyczajaj się, zobacz co Cię czeka..."
o matko, zabić to mało!!! najgorszy tekst świata, nie cierpię!
Cytat:
Ja tez sie smaruje palmersem. I tu mam pytanie. Rozmawialam ze znajoma ze ona sie smarowala nim i mowila ze miala maly brzuch, malo wod i dziecko nie roslo. Nie chce mi sie wierzyc ze to od tego... co myslicie

bez komentarza
Cytat:

my byliśmy w zeszłym roku na totalnym last minute na tydzień w Turcji - rano rezerwacja, wieczorem wylot i było super było mnóstwo par z małymi dziećmi, nawet takimi maluchami 3-4 miesiące, więc da się to zrobić Myślę że październik/listopad jak młoda będzie pół roku miała to można coś pokombinować z wyjazdem no a latem to do rodziców najwyżej, albo gdzieś w Polsce

Paczcie jakie cudo wylicytowałam
http://allegro.pl/minnie-disney-slic...950554070.html
Stary 2015-01-11, 18:31   #3291
scotasia
Wtajemniczenie

Emilia my właśnie też, jak już coś, to nad Bałtykiem myślimy. tylko chyba coś bliżej, koło Gdańska, żeby śmignąć autostradą i zaraz być na miejscu Niby w góry mamy bliżej, ale wypuszczę mojego synka na plażę i mam spokój na cały dzień

Majaa ja mammaxi cosi cabrio fix. Jak dla mnie ten fotelik jest ok.
Nie mieliśmy z nim żadnych problemów. Ten wózek Mutsy do mnie jakoś nie przemawia Dość nisko ma ten kosz. No i koła piankowe- lepsze pompowane na wiejskie drogi
Tak jak piszesz, najlepiej poszukać sklepu, gdzie jest możliwość obejrzenia swoich typów. A żeby bez sensu nie jeździć, to podzwonić wcześniej po sklepach i się upewnić
Stary 2015-01-11, 18:33   #3292
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Emilia my właśnie też, jak już coś, to nad Bałtykiem myślimy. tylko chyba coś bliżej, koło Gdańska, żeby śmignąć autostradą i zaraz być na miejscu Niby w góry mamy bliżej, ale wypuszczę mojego synka na plażę i mam spokój na cały dzień
No niestety, mamy bardzo daleko. Ale Babcia czeka na nas.
Stary 2015-01-11, 18:34   #3293
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż uważa, że się wybieramy, ja nie wiem ale fakt, teraz będzie łatwiej jeśli niemowlak bezkolkowy

Cytat:
Ja teraz to w ogóle bym kupiła używany wózek, ich nie da się zniszczyć tak łatwo a i tak większość rodziców zmienia po roku na coś lekkiego.
Fotelik lepiej Maxi cosi czy Besafe

Cytat:
Tylko ten wybór mnie przeraża..

City move
http://dino.sklep.pl/nowy/wozki-4w1-...r-p-15881.html

ten moonlight też fajny, a co sądzicie o tym foteliku w zestawie?

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-4w1-...a-p-18322.html

dla porównania Mutsy..ehh cięzki wybór

http://4kids.com.pl/produkt/opis/153...lite_aquablack
no też spoko fotelik w zestawie tako nie ma żadnych testów, więc nie bardzo się nadaje ale w linku jest dobry fotelik

Stary 2015-01-11, 18:36   #3294
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Byliśmy w Smyku.

Emilia widzę, że szalejesz. Jeszcze parę dni temu nic nie miałaś a teraz co chwilę widzę zakupy no superrr

Tien Ty pisałaś kiedyś że na świeże rozstępy olejek ze słodkich migdałów??? rano smaruję palmersem a wieczorem tym olejkiem z migdałów i arganowym
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:39   #3295
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Hej
Nie miałam przez dwa dni internetu, niezły odwyk Na szczęście trafiło na weekend i nie mam dużo nadrabiania

Kinga zaciekawiłaś mnie tym imieniem No nic, poczekamy do maja. Jakbym ja miała dać imię po babci, to też byłoby oryginalnie.. Salomea

Dziewczyny ciuchy śliczne

Myszonka mnie też wkurzały teksty "doświadczonych" rodziców: "zobaczysz..", "przyzwyczajaj się..". A teraz wykańcza mnie gadanie do mojego synka: "korzystaj, bo w maju Ci się skończy" "mama już nie będzie miała czasu" ...Normalnie mam ochotę udusić

Zgadzam się z Tien co do mycia pupy wodą i wacikami Ja od początku nie byłam przekonana do tych chusteczek nawilżanych, drażnił mnie ich zapach, poza tym pupa się po nich lepi I zimne są. Najpierw myłam wodą z mydłem i wacikami, a później zwykłą watą ( z resztą do teraz tak robię).

U nas też taki okropny wiatr, a w nocy kilka razy taka wichura była, że spać nie mogłam Za to mąż nic nie słyszał

Ja smaruję się Pharmeceris M Foliacti i mam balsam z tej samej firmy do smarowania piersi. Póki co nie zarejestrowałam żadnego rozstępu.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i ujawnienie płci
hehe mnie tez straszą takimi tekstami "zobaczysz...", "skończy wam sie..." A najlepsze ze jak widza ze mnie to nie rusza to na psa mi się przerzucają i tez go straszą ze w kąt pójdzie, ze spacerki mu sie skończą ... Dobrze ze ten biedak nic nie rozumie bo ze strachu by się sam do schroniska oddał

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:43   #3296
majaa86
Zadomowienie

Cytat:

Majaa ja mammaxi cosi cabrio fix. Jak dla mnie ten fotelik jest ok.
Nie mieliśmy z nim żadnych problemów. Ten wózek Mutsy do mnie jakoś nie przemawia Dość nisko ma ten kosz. No i koła piankowe- lepsze pompowane na wiejskie drogi
Tak jak piszesz, najlepiej poszukać sklepu, gdzie jest możliwość obejrzenia swoich typów. A żeby bez sensu nie jeździć, to podzwonić wcześniej po sklepach i się upewnić
Scotasia ten fotelik to taki jak ten z linku Tako co wkleiłam?
Głupio się przyznać,ale myślałam,że można takie foteliki przodem do kierunku jazdy montować a tu wszystko tyłem pisze..

A z Mutsy z pompowanymi kołami np taki:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-muts...r-p-16556.html

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2015-01-11 o 18:47
Stary 2015-01-11, 18:46   #3297
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
hehe mnie tez straszą takimi tekstami "zobaczysz...", "skończy wam sie..." A najlepsze ze jak widza ze mnie to nie rusza to na psa mi się przerzucają i tez go straszą ze w kąt pójdzie, ze spacerki mu sie skończą ... Dobrze ze ten biedak nic nie rozumie bo ze strachu by się sam do schroniska oddał
dobre

Taką miałam nadzieję, że razem z TŻ pójdziemy na usg, a tymczasem jutro idzie do pracy... powinnam się cieszyć, bo zawsze to jakiś grosz wpadnie, a zrobiło mi się przykro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-11, 18:47   #3298
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Czego to ludzie nie wymyślą!!! Mogę tylko powiedzieć że ja Palmersem smaruję sie od 2 m-ca ciązy i moje dziecko rośnie.

A tak to w ogóle witam się weekendowo i leniwie...mąż mnie dziś uszczęśliwił plackami po zbójnicku i już sie dziś nie ruszę!!!
mzgz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 18:48   #3299
majaa86
Zadomowienie

Mam pytanie przed badaniem wymazu GBS trzeba się jakoś przygotowac- nie licząc oczywiście zadbania o higienę ??

Stary 2015-01-11, 18:51   #3300
scotasia
Wtajemniczenie

Majaa tak, taki sam czerwony jak z pierwszego linka Wszystkie foteliki 0-13 montowane są tyłem, z resztą tak małego dziecka inaczej wozić nie można. Słyszałam, że nawet do 2 lat powinno się wozić dzieci tyłem. Ale ja sobie nie wyobrażam, u nas była masakra z jeżdżeniem koło roczku.

Strzałka widzisz, Twój pies nie zrozumie, a mój dwulatek już tak..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości