|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja siedzę właśnie z naolejowanymi włosami(olejek arganowy+rycynowy+sezamow y+nafta+żółtko), w kubku parzy mi się pokrzywa a obok stoją zalane wrzącym mlekiem drożdże. Jako, że nie umiem ich przełknąć "solo" to doprawiłam je cynamonem i imbirem. Czego to się nie robi dla włosów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
jelizawieta jakie ty meczarnie przechodzisz o matko ja niestety jak umyje robie turban i za kilka minut suszenie i wyjscie do pracy, poniewaz glowe myje codziennie o 5 rano to nie mam czasu na takie zabiegi ale dla ciebie za wytrwałość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
Ja uzywam maski z firmy macadamia super jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
kinia witaj ja tez jestem tu od niedawna w sumie to od nowego roku i mam podobna wage jak ty wiec milo ze ty tez tu jestes
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Matita a ile masz wzrostu ? Jakie posilki jadasz? Pozdrawiam :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
170cm do tej pory jadłam byle co samo śmieciowe jedzenie puste kalorie i tyle - z tad te kilogramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
A jaka masz dokladna wage? Cwiczysz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
teraz 98.2kg zaczelam cwiczyc na steperze 2x0.5h i kilka brzuszkow mam ochote wielka pojsc na fitness lub silownie tylko nie mam z kim syna zostawic a jest za maly zeby sam mogl zostac w domu
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym poszla na fitness ale nie mam gdzie :-( bo wszystkie tego typu kluby do po drugiej stronie miasta za 2-3 tyg sie przeprowadzam I wtedy zaxzynam cwiczyc na orbitek I bierznia
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
kinia super mam nadzieje, ze uda nam sie zgubic te kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A na co działa? Możesz powiedzieć o niej coś więcej? ![]() Cytat:
![]() Marinko wymyśliłam jeszcze jedną rzecz (a raczej moja babcia) pierś z kurczaka obtoczona w ziarnach sezamu mmm ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Jelizawieta ta odrzywka dziala nawilzajaco no suche zniszczone wlosy ktorych nie mozna rozczesac .... ja rozjasniam, farbuje co 4-5 tyg myje glowe codziennie a co 3 dni nakladam ta maske tak na 10-15 min po umyciu.... wlosy rozczesuja sie super I ladnie pachna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
Uuu rozjaśniasz włoski to faktycznie musisz dobrze odżywiać włoski. Ja w przyszłym miesiącu idę na dekoloryzację i muszę już teraz mocno odżywić włoski
![]() Uciekam spać, bo jutro mam cieżki dzień. Dobranoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
w ogóle mi się wstać nie chciało ![]() jej jak tu się gwarno zrobiło! witam wszystkich i życzę, aby z pomocą tego forum udało się Wam osiągnąć te cele, które sobie postanowiliście...a jak będziecie miały problem to na pewno będziemy się wzajemnie motywować pozytywnymi kopniakami ![]() zaraz zabieram się do pracy, im więcej zrobię tym szybciej stąd wyjdę, pewnie i tak atmosfera przez te 3 dni będzie strasznie drętwa Marina kurczaczek i tak bardzo smakowicie wygląda ![]()
#706 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W nocy sie budzilam kilkakrotnie i uprawialam wedrowki do lodowki ![]() Platki owsiane zalalam dopiero rano bo wieczorem juz duzego lenie dostalam. Glowa umyta czeka tylko na suszenie. Jeszcz ciuchy na silownie musze spakowac. Mam nadzieje, ze sa juz suche bo wczoraj pozno pranie robilam. Ciekawe co bede miala dzis w menu ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie przez jakis czas i tak sie bedziesz budzic w nocy.
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja. Co ja tu robie o 5:50
![]()
#708 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe koleżenki
![]() ![]() Miałam mieć dzisiaj wolne ale idę do pracy bo koleżance się dziecko rozchorowało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam wszystkich nowych i nowych-starych ![]() Matita jak tam z jedzonkiem? Nadal wcinasz te "podeszwy"? (cokolwiek to jest ![]() Marina ejjj...ja tak sobie myślę, dawno temu pisałaś mi, że nie lubisz jajek, a jakiś czas temu tutaj w Twoim menu widziałam, że sporo ich masz ![]() ![]() Pau ja też dziś nie śpię od 5:30, bo TŻ do pracy wychodził, a ja jak to ja, zajęczy sen...Łączę się w bólu ![]() Kinia co za spotkanie ![]() ![]() Jelizawieta ja cuda robię z włosami ![]() ![]() Nie było mnie kilka dni...Po odbiorze wyników TSh, okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. To teraz już wiem czemu taka nabita się zrobiłam, mimo że nie obżerałam się słodyczami ani niczym innym ![]() ![]() A tak w ogóle od soboty mam jelitówkę, więc wycięta z życia jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Hey mnie tez nie było przez weekend i masa czytania ale fajnie lubie kochane poczytać co u Was
![]() ps Witam świezynki ![]() Siedze przy kawce i zaraz nadrobie zaleglosci. U mnie ![]() ![]() JELIZAWITA postaram sie potem wyslac wiadomość w sprawie Pazurków ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2015-01-12 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochaniutkie!
Mam taka migrene od wczoraj, że nie mam siły wstać z łóżka.. Teraz jest nieco lepiej, zjadłam sniadanie i pije kawe.. Przeczytalam Was ale nie mam sily odpisywać każdej, wiec wybaczcie. Napisze tylko, że tez robie kurke w pistacjach i tak samo robie tofu i oba sa nieziemskie!! ![]() Z sezamem i chia, albo z platkami owsianymi i orzechami laskowymi to juz w ogole czad.. To wszystko mowi, ze dieta moze byc pyszna!! ![]() Aa i jeszcze raz dziekuje za wszystkie komplementy! ![]() W sobote bylam na targach slubnych, bo bylo duzo promocji. Ale kupilam tylko to co zamierzalam, czyli obraczki. Potem do cukierni testowac ciasta.. <rzygam tęcza> I pytali o smak mnie - osoby, która nie luubi za bardzo ciasta, a tortów to juz w ogóle.. Ale cos tam wybralismy. A na dzis nam zamówią ciasteczka.. ![]() ![]() ![]() A poza tym nauka, bo egzaminy w koncu! A jak Wasz dzionek?
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
monicfeliz też bym chciała zobaczyć twoje zdjęcia
![]() EDIT: Udało misięwreszcie wejść do Ciebie na profil ... Piękna metamorfoza ![]() ![]() ![]() Zazdraszczam i nastroiłaś mnie do roboty ![]() Na migrenę ![]() Ja pojechałam po buty rano bo mi się zrobiła "dziupla" nie mogłam ich reklamowac bo juz po gwarancji ![]() Kupiłam jakieś do latania po dzieciaki ![]() Za 40 min muszę dać dyla z domu i jechać po synka i z nim na zajęcia... Będę potem dopiero ok 16 ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2015-01-12 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Monia a kiedy dokładnie ten ślub? Robicie wesele czy przyjęcie?
Przepraszam, że tak wypytuję, ale mnie też to za jakiś czas czeka ![]() ![]() W ogóle chyba przypadkiem odkryłam, że TŻ chce mi się oświadczyć w Walentynki ![]() ![]() Właśnie piekę pierś kurczaka w folii w piekarniku i próbuję już normalnie jeść. Czeka na mnie kawałek tortu bezowego zrobionego dla mnie na urodziny wczorajsze przez przyszłą teściową, ale ze względu na jelitówkę jeszcze nie jadłam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie ty Szpiegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Pozbawiłaś się niespodzianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, że kogoś zainspiruje, bo wiem, ze na mnie działały sukcesy innych! ![]() A jakie buciki chcesz kupic? Cytat:
![]() ![]() A z tymi oświadczynami to dowaliłaś ![]() ![]() To 100lat Kochana!! ![]() ![]() A brzuch juz lepiej? Dokładnie tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
OGOLNIE szpiegu z krainy dreszczowców
![]() Fajnie tak w Walentynki romantycznie ![]() MONIC ![]() A butki sportowe zwyczajne...do latania po dzieci do spodni ![]()
#719 |
Zakorzenienie
|
A co tu CISZA
![]()
#720 |
Zakorzenienie
|
Koralik hmm, głupio wyszło w sumie z tym odkryciem...Parę dni temu szukałam w necie na TŻ laptopie pędzli do pudru i chciałam sobie zamówić, ale postanowiłam, że poczekam do wypłaty (a wypłatę mam pod koniec miesiąca), ale dzisiaj dostałam zwrot składki za ubezpieczenie kredytu, bo wcześniej spłaciłam i w związku z tym chciałam tą niedużą kwotę przeznaczyć na te pędzle...Więc weszłam w historię przeglądania stron i przeglądał pierścionki z Yes i Apartu, a później wieczorem jak poszedł się kąpać to napisała do niego sms jego siostra, więc odczytałam i potem jak zamykałam to włączyła mi się skrzynka odbiorcza i pisał z kumplem, że "planuję w Walentynki młodej się oświadczyć"
![]() Ku.wa. Monic Nie będę wcale myśleć o tych zaręczynach ![]() a jesli chodzi o ślub, ja bym chciała w przyszłym roku, ale powoli staje się to nierealne, bo nie zdążymy uzbierać wystarczająco pieniędzy, a w kredyty na wesele nie chcemy się pchać, bo potem będziemy musieli wziąć większy na mieszkanie czy budowę domu - zobaczymy na co będzie nas stać. A rodzice pewnie niewiele pomogą, zresztą ja chyba zbytnio pieniędzy brać nie chcę - chyba, że jako PREZENT na wesele, a nie dokładanie się i oprócz tego prezent. Tak więc data przesunie się pewnie o rok, tj. na 2017. Czas szybko zapitala i ani się obejrzę coś mi się wydaje. Brzusio lepiej - jem już w miarę normalnie, ale mało ![]() ![]() Pysia czy ja wiem ![]() ![]() Wiem, wybredna jestem ![]() Podejrzewam, że pierścionek miałam dostać na urodziny już, ale TŻ coś przebąkiwał, że nie zdąży wybrać tego co chce, bo to jednak musi znaleźć odpowiednie. W związku z czym kupił mi tablet zamiast pierścionka ![]() A ja czekam na koleżankę, ma wpaść na tort urodzinowy, ale coś się spóźnia ![]() Koralik a chciałam pytać, ile masz lat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.