|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Dobry
Cytat:
Wzięłam, najwyzej będę odsyłać ![]() A jak będzie fajny i ogólnie super, tylko mi dlugość będzie przeszkadzać, to zaniose do skrócenia, tak przed kolano ...zobaczymy. Kocham ten kolor ![]() No...prawie już tak wyglądam ![]() Współczuję bezsenności |
|
|
|
|
#1442 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
i Cytat:
i czy ktoś mnie może oświecić, czemu teraz panuje taki trend, ze wszelkie modelki maja miny jakby im się ciężka krzywda działa i łaskę robią nieziemską, ze pozwolą na sobie kawałek szmaty sfotografować? Mnie się odechciewa wszelkich zakupów, jak na to patrzę....Znad nowego torbiszcza
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-01-12 o 09:34 |
||
|
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też to mam (perfumowo) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zachorowałam na pierścionek w rossmannie, a nie mieli mojego rozmiaru
|
|
#1444 |
|
Nindżopesz
|
Ju, gratuluję, super!
Stazja, wzięłaś ten "morski" płaszcz? Świetny kolor, fason też, tylko sztywność kołnierza by mnie wkurzała. Będzie cudny do rudych włosów, kolor nie kołnierz Mam nadzieję, że nie brałaś za dużego rozmiaru jak Movesfashion.
|
|
|
|
#1445 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1446 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
|
|
|
|
|
#1447 | ||||
|
Panaroja
|
snad braku zapowiadanego deszczu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.a zwykle mają takie regulowane ![]() Dalej pieruńsko wieje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1448 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ciekawe, czy przy okazji wyglądała zza winkla, czy niekoniecznie?
|
|
#1449 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1450 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zdawało mi się, ze pani (w założeniu) pisze po polsku... ale łatwiej widać włączyć google translator i pisać brednie...
(po polsku "wyglądać zza winkla" to mniej więcej tyle, co "wyglądać zza rogu", więc określenie "obeszłam wszystkie winkle" brzmi nieco kuriozalnie). No, ale może Pani pisuje dla Wprost, albo dla gazety, wtedy to zrozumiałe.
|
#1451 | |
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Może ona na oboju w "Kapeli zza winkla" gra? ![]() O! Nie wpadłbym na to
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko
będzie ktoś dzisiaj w jakimś rossmanie? ![]() u mnie tylko jeden ross, a do warszawy jechać, to za same bilety zapłacę drugie tyle, co piździonek wart
|
#1454 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A który chcesz i jaki rozmiar? Rossmany mam dwa w okolicy - jeden koło pracy, drugi na Bankowym, a i tak muszę do szewca kozaki odebrać.
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka torbę ![]() Cytat:
Tylko w swoim rozmiarze ![]() W tym za wielkim wygląda autentycznie jak kot w butach.... Liczę, że nie będzie jakiś baardzo sztywny. Wygląda na cieńki dość, więc może nie będzie żle. Najwyżej odżałuję na wysył i odeślę...
|
||
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanka ma się w centrum rozejrzeć, to może capnie. Sama bym pojechała, ale nie bardzo mi się opłaca, jak bilety do wawy drugie tyle, co sam piździon mnie wyjdą
|
#1457 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
On sam w sobie wygląda na fajny, tylko mina tej panny i te buty ![]() Torba wygląda tak:
|
|
#1458 |
|
Piers do przodu
|
Margota
taka Twoja
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-01-12 o 13:15 |
|
|
|
#1459 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A dzięki Kaś
chciałam se tę premie wydać na coś konkretnego, nie na tzw. życie...
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju, jakże się cieszę!
Wspaniale! :kula: ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------
|
|
#1461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj tej rozświet, na ludziach bez porów, Alina Rose, wygląda dobrze, przynajmniej na fotkach. Ja używam matującej, bo mi sebum wsiąka w nią i mam nawet glow, także testuj, kwestia cery. Tu się zgodzę, ja noszę fairest gold, i jest to zwykły jasny odcień. Cytat:
klask i:![]() ![]() Kocham Barcelonę, przyznam, że lepszego miejsca bym sobie na Twoje obrazy nie wymarzyła, artystycznie mi pasują w estetykę, kolorystykę Barcelony!!!! Rewelka. Ja tam chcę byyyyyć!!!!! Gratuluję aż miesiąca. Cytat:
Świetny płasz, brałabym w ciemno. Wyjątkowy! Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-12 o 13:54 |
||||
|
|
|
#1462 |
|
BAN stały
|
Rejcz, myślałem o Tobie przed chwilą, jak tam sobie z remontową amsakreską radę dajesz
|
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajna Cytat:
Rejcz się podoba, Rejcz się podoba ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
łeb mnie boli, zatoki wysiadają, a za ścianą próba zespołu weselnego i jakieś disco polo napierdzielają
Ale dobrze, że z nosa tylko woda kapie, siostrze leci krew z nosa i z zęba, okazało się, że ma kolejny ząb z pustymi kanałami i przebicie do zatoki...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-12 o 16:43 |
|
|
|
#1465 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja nawet jak Twoją fotkę (taką, na którą mam już zgodę) wrzucam na Instagrama, to za każdym razem piszę, kto robił. Nie wyobrażam sobie inaczej.
|
|
#1466 |
|
Konto usunięte
|
omyłka, przepraszam.
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
mam nadzieję, że i nam się uda dotrzeć. bazę mamy sprawdzoną, teraz tylko terminy dograć. celujemy w 30-4 ![]() już za 4 tygodnie ![]() Cytat:
![]() trzeba chwalić i pisać, że lepiej być nie może
|
|
#1470 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele osób chce być i planuje - akurat na długi weekend majooowyyy ![]() (mi zjadło) - Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale wiecie, co mam potworne wieści - na razie przynajmniej koszt mojego przelotu, pobytu to pikuś Za transport obrazów zaśpiewali mi - jak podalam rozmiar i wagę... 9000 zł, a w drugim miejscu 5200 zł. No przecież nie moge zrezygnować z wystawy z powodu tego, że mnie nie stać na transport! Więc magiczne kule aktualne - bo nie mam jeszcze wyniku jednych rozmów w tej sprawie... Czekam...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

i
i czy ktoś mnie może oświecić, czemu teraz panuje taki trend, ze wszelkie modelki maja miny jakby im się ciężka krzywda działa i łaskę robią nieziemską, ze pozwolą na sobie kawałek szmaty sfotografować? Mnie się odechciewa wszelkich zakupów, jak na to patrzę....
chyba posiadana ilość mnie zaspokoiła , oczywiście minimalna do szczęścia ad sinupret minimalizmu 
I tak całej flaszki nei zużyję, po zaspokojeniu się dyszką mi przejdzie 

i te buty
chciałam se tę premie wydać na coś konkretnego, nie na tzw. życie...
klask i: