Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 17:30   #2071
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość

Mówicie, że lepiej farbować na 24h niż klasyczną farbą? A henna coś daje na siwe?
henna inaczej chwyci siwe i "normalne"
ja farbuję się u fryzjera, farbą bez amoniaku niby jakąś łagodną, szamponem na początku próbowałam ale wtedy miałam mało siwych, teraz co raz więcej. Moja mama była praktycznie siwa w wieku 35 lat więc... moja przyszłość jest przesądzona. I wtedy machnę się na platynowy blond serio

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Ale się zapusciłam i próbuję znowu wrócić do biegania., odstawiłam cukier od nowego roku i mam nadzieję, że chociaż 3 tyg. wytrzymam
cukier to ZUO. ale kocham cukier niestety

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agnsk Pokaż wiadomość
Dziewczyny poszukuję w internecie kurtki zimowej, proszę o poradę,pomoc w wyborze
nie polecam puchówek zary - strasznie gubią pierze. sprawdzone na 2 moich kurtkach i jeszcze jednej kupionej przez moją przyjaciółke. różne modele, różne sezony, pierze leci jak śnieg.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:32   #2072
--Olka--
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
Eh.
To mnie chyba wszystkie włosy wyjdą. Teraz lecą na potęgę, a jeszcze przy farbowaniu.
Przydałoby się pewnie trochę stres ograniczyć.
Stary 2015-01-12, 17:33   #2073
a34
Zakorzenienie

Cytat:

nie polecam puchówek zary - strasznie gubią pierze. sprawdzone na 2 moich kurtkach i jeszcze jednej kupionej przez moją przyjaciółke. różne modele, różne sezony, pierze leci jak śnieg.
Ja mam krótką i długą drugi sezon i nie zauważyłam ani jednego piórka Moja przyjaciółka tak samo.
Stary 2015-01-12, 17:38   #2074
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja mam krótką i długą drugi sezon i nie zauważyłam ani jednego piórka Moja przyjaciółka tak samo.

Potwierdzam Mam jedną z Zary drugi rok i wszystko z nią ok.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:44   #2075
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Ja będę robiła kolejne podejście do owsianki

Co jakiś czas kupuję płatki, suszone owoce, etc z myślą, że będę robiła owsiankę i oczywiście nic mi z tego nie wychodzi Nie mogę się przemóc

Macie może jakieś sprawdzone przepisy na pyszną owsiankę?
Uwielbiam owsiankę
Ja przeważnie robię z bananami i cynamonem, albo z jabłkiem i cynamonem, lub ze suszonymi owocami: morelami, śliwkami, żurawiną i daktylami Dodaję też orzechy, wiórki kokosowe Przeważnie robię na wodzie, jednak lubię też taką, jak robi A34, na mleku migdałowym

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
[FONT=Verdana]Gotuję mleko migdałowe, na gotujące wrzucam płatki i trochę cynamonu, imbiru, gotuję przez 2-3 minuty. Przelewam do miseczki, dodaję banana, czasem jabłko, migdały, wiórki, daktyle. Postoi chwilę i jem. Ale najważniejszy jest cynamon
Z mlekiem migdałowym też uwielbiam
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 18:57   #2076
Ag4
AGA :)

Cytat:
ja do owsianki dodaję cynamon kiedyś akurat nie miałam i faktycznie już nie była taka pyszna
ooo jutro sobie dodam!!
ja płatki z mlekiem jem codziennie rano

Cytat:
Ja też mam wrażenie, że zaczęłam siwieć przez stresujący okres w życiu.
No tak, tylko jak tu się nie denerwować

Cytat:
I wtedy machnę się na platynowy blond serio .
Moja koleżanka ma mnóstwo siwych i farbuje sie na platynowy blond, nbie widac tak mocno siwych odrostów

Dziewczyny, kupiłam telefon! S4 ostatecznie wzięłam Już zapłaciłam, jutro do obebrania bo dziś na sklepie był tylko ten z ekspozycji.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:01   #2077
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam telefon! S4 ostatecznie wzięłam Już zapłaciłam, jutro do obebrania bo dziś na sklepie był tylko ten z ekspozycji.
Czyli będzie insta, będzie insta

Ja dzisiaj odebrałam kartę micro sim Teraz kombinuję, jakby tu kontakty przenieść
Stary 2015-01-12, 19:12   #2078
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Czyli będzie insta, będzie insta

Ja dzisiaj odebrałam kartę micro sim Teraz kombinuję, jakby tu kontakty przenieść
Ciekawe kiedy mój telefon będzie do odbioru
Kolega też zmieniał kartę na tą micro i nie wykombinował jak przenieść kontakty
W takim razie też będę musiała mieć micro

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:16   #2079
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ciekawe kiedy mój telefon będzie do odbioru
Kolega też zmieniał kartę na tą micro i nie wykombinował jak przenieść kontakty
W takim razie też będę musiała mieć micro
Ja niby wykombinowałam, ale jakby nie wyłapywał karty pamięci Muszę to chyba małżonowi zostawić, bo dla mnie to wyższa szkoła jazdy
Stary 2015-01-12, 19:18   #2080
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

a to nie trzeba jakoś przez komputer?

Ja miałam w aktualnym telefonie normalną kartę przycinaną, także przeniosły mi się kontakty razem z kartą
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:21   #2081
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
a to nie trzeba jakoś przez komputer?

Ja miałam w aktualnym telefonie normalną kartę przycinaną, także przeniosły mi się kontakty razem z kartą
Przez komputer też niby można, ale z karty pamięci też idzie. Niestety mi jakoś nie wyłapuje, albo robię cosik nie tak
Stary 2015-01-12, 19:30   #2082
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakiej firmy uzywasz? Też chyba spróbuję.
Lubię Joannę, ale ostatnio kolor który mi się podobał był z Welli bodajże, albo Schwarzkop
Szczerze? Różnie, czasem wezmę Marion, czasem jeszcze coś innego - byleby mi się kolor zgadzał i żeby to był właśnie ten szampon 24. Mi włosów dużo wypada, a kiedyś się strzeliłam na blond to wyjmowałam garściami, czy brązowej farbie też tak miałam, dlatego teraz TYLKO szampony. Bo i normalnie mi sporo włosów wypada, wiec farb się boję
Stary 2015-01-12, 20:06   #2083
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Mogę Ci podać mój ulubiony przepis:
1/2 jabłka
4 łyżki płatków owsianych
1 lub 2 łyżki wiórek kokosowych
1 łyżeczka miodu
1/2 łyżeczki cynamonu
1 szklanka mleka(lub mniej)

Płatki i wiórki gotuje na mleku aż będą miękkie,dodaje miód,cynamon i starte na grubych oczkach jabłko
Dziękuję Zapisałam sobie
W tym tygodniu będę eksperymentować z owsianką

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Uwielbiam owsiankę
Ja przeważnie robię z bananami i cynamonem, albo z jabłkiem i cynamonem, lub ze suszonymi owocami: morelami, śliwkami, żurawiną i daktylami Dodaję też orzechy, wiórki kokosowe Przeważnie robię na wodzie, jednak lubię też taką, jak robi A34, na mleku migdałowym

Z mlekiem migdałowym też uwielbiam
Dzięki Forget! W tym tygodniu robię owsiankę na 100%

a tak btw - zamówiłam sobie to serum z BU, które polecałaś
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:12   #2084
pulp fiction
Zadomowienie

Ja codziennie jem owsiankę, a właściwie życiankę bo z owsianych przerzuciłam się na płatki żytnie.
a dzisiaj zrobiłam na szybko na drugie śniadanie - banan + twaróg chudy + kilka migdałów - mniaaaaaam, jakie to było pyszne tylko naleśnika brakowało

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:22   #2085
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Dzięki Forget! W tym tygodniu robię owsiankę na 100%

a tak btw - zamówiłam sobie to serum z BU, które polecałaś
Na pewno będzie Co smakować

Ciekawe, czy u Ciebie też się tak świetnie sprawdzi, jak u mnie
Stary 2015-01-12, 20:30   #2086
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
W ogóle u operatorów teraz drogo. Abonament za 60 zł miesięcznie plus jeszcze 800 zł za telefon, poszaleli!

Dziewczyny, jak już kupię w końcu ten nowy telefon to czy mogę się zsgłosić do was po instrukcje jak ściągać ter wszystkie aplikacje i w ogole jak korzystac w tych dobrodziejstw bo ja jestem w tym temacie kompletnie zielona
Sklep play, google- wybierasz żądaną aplikację (ja wybieram tylko te bezpłatne), klikasz "instaluj" i masz, zazwyczaj nic więcej nie musisz robić

Cytat:
Dziewczyny, pochwalę się, bo dzisiaj 7 dzień czystka piję

Dokładnie Ja mojego Soniacza też oddawałam do reklamacji Wszystko chyba zależy od szczęścia. Jednemu dany model będzie chodził super, a drugi będzie go musiał reklamować.
Ja ani razu Jantara jeszcze nie użyłam, ale za to codziennie rano i wieczorem robię ćwiczenie na plecy-brzuch-uda-pupę Wcześniej robiłam je dość nieregularnie, ale że naprawdę widze efekty a nie zajmuje to dużo czasu i siły

Cytat:
Z iphone'a chyba każdy jest zadowolony Przynajmniej każdy, kto go ma, to go poleca Zobaczymy, może za dwa lata do niego dojrzeję

A mi się wydaje, że na biały to zaraz wszystko widać Ale za to taki elegancki jest

Ja własnie słyszałam kiepskie opinie o iPhone. Najlepsze recenzje były od koleżanki, która musiała po mieście z ładowarką chodzić bo jej do godziny bateria trzymała

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
Cześć, mogę dołączyć ?
Witamy

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Na szybce mam folię, a na resztę przezroczystego gumowego kondona. Stwierdziłam że inny będzie bez sensu, bo jak ma się pecha to nic nie pomoże. Tyle o ile że pilnuję się, żeby z kluczami jednak nie wrzucić, tak na wszelki wypadek. A ten flip cover nie dla mnie. Porwałabym na strzępy po minucie

No, a pokrowiec jak i ładowarkę do samochodu dostałam gratis A wybrałam najtańszą stacjonarną opcję we Wrocławiu.
Polecam szkło na ekran- mój TŻ sobie zażyczył pod choinkę, raptem 40zł, a lepsze niż folia- mniej się rysuje, istotnie zwiększa bezpieczeństwo ekranu, jak spadnie to najpierw pójdzie to szkło i na folii klejącej się zatrzyma a ekran cały (no chyba że ktoś naprawdę mocno uderzy)

Cytat:
Chyba faktycznie się skuszę na jakiś szampon. Napiszcie proszę jeszcze tylko jakie firmy w takim razie polecacie? widziałam jakieś z joanny.

Oglądnęłam sobie dziś xpierie z1 i chyba się zdecyduję na samsunga s4. Ładniejszy Oby tylko było jutro za te 1200 zł
Mój TŻ ma Z1 i jest zachwycony, bateria długo trzyma, ładny, prosty design, robi niesamowicie dobre zdjęcia i długo by wymieniać zalety

Cytat:
Dziękuję

Ale się zapusciłam i próbuję znowu wrócić do biegania., odstawiłam cukier od nowego roku i mam nadzieję, że chociaż 3 tyg. wytrzymam
Cukru nie lubię, ale żebym tak potrafiła sól odstawić...

Cytat:
ja farbuję się u fryzjera, farbą bez amoniaku niby jakąś łagodną, szamponem na początku próbowałam ale wtedy miałam mało siwych, teraz co raz więcej. Moja mama była praktycznie siwa w wieku 35 lat więc... moja przyszłość jest przesądzona. I wtedy machnę się na platynowy blond serio

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

cukier to ZUO. ale kocham cukier niestety

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Przyłączę się do zdania- puchówki z Zary to zło! Drogie, wcale nie takie ciepłe, wszędzie pióra, ciągle musiałam obierać siebie, TŻ, kurtki innych na wieszakach, a samochód to do odkurzania- wszędzie pióra! 400zł za płaszcz na jeden sezon to zdecydowanie za dużo Więcej szans im nie dam.

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:38   #2087
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Dziewczyny gdzie kupić fajną bieliznę? Zazwyczaj kupuję w Esotiq bo jest w każdym centrum handlowym ale wzornictwo średnio mi pasuje.
Strasznie podoba mi się bielizna od http://www.agentprovocateur.com/ ale bez mierzenia nie zaryzykuję zakupu.
Chcę coś czarnego i do noszenia na co dzień (a nie tylko do efektownego rozbierania się) czyli z staniki z fiszbinami i nieprzezroczyste. Ale ładne
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:45   #2088
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja ani razu Jantara jeszcze nie użyłam, ale za to codziennie rano i wieczorem robię ćwiczenie na plecy-brzuch-uda-pupę Wcześniej robiłam je dość nieregularnie, ale że naprawdę widze efekty a nie zajmuje to dużo czasu i siły

Ja własnie słyszałam kiepskie opinie o iPhone. Najlepsze recenzje były od koleżanki, która musiała po mieście z ładowarką chodzić bo jej do godziny bateria trzymała
Ja jak na razie jestem systematyczna w stosowaniu Jantaru Nawet w kalendarzu zaczęłam sobie zapisywać, który dzień już za mną

Ćwiczyć staram się regularnie, do tego teraz doszły masaże nóg Mam nadzieję, że i w tym będę regularna

Coś Ty? Kiedy szukałam telefonu i zapytałam, co mi polecają, to jednogłośnie dziewczyny twierdziły, że iphone Pewnie bym go kupiła, gdyby nie to, że było mi troszkę szkoda kasy Teraz się cieszę, że jednak zdecydowałam się na inny telefon

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Dziewczyny gdzie kupić fajną bieliznę? Zazwyczaj kupuję w Esotiq bo jest w każdym centrum handlowym ale wzornictwo średnio mi pasuje.
Strasznie podoba mi się bielizna od http://www.agentprovocateur.com/ ale bez mierzenia nie zaryzykuję zakupu.
Chcę coś czarnego i do noszenia na co dzień (a nie tylko do efektownego rozbierania się) czyli z staniki z fiszbinami i nieprzezroczyste. Ale ładne
Intimissimi ma piękne
Choć ostatnio, kiedy tam weszłam, jakoś nie byłam usatysfakcjonowana Jakaś dziwna pani do obsługi mi się trafiła
Stary 2015-01-12, 21:03   #2089
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja lubię beliznę z Dalii i np Avy. Tylko Ava to internetowo ale zawsze mozna zwrócić/wymienić.
Stary 2015-01-12, 21:17   #2090
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Ja staniki stacjonarnie tylko M&S, zbieram się do jakiegoś internetowego zamówienia z innej firmy. Zdarzyło mi się kupić takie w stylu z załącznika w Oysho czy H&M, ale ja mam mikroskopijny rozmiar, więc nawet na co dzień nie potrzebuję specjalnego okiełznania biustu. Majtki zwykle w H&M i Oysho, czasem Intimissimi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 64e4fade2c55bc66c6700716dcd43af4.jpg (18,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2015-01-12, 21:51   #2091
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
ja do owsianki dodaję cynamon kiedyś akurat nie miałam i faktycznie już nie była taka pyszna
to prawda, cynamon musi być ja kiedyś byłam taka zaspana,że zamiast cynamonu wsypałam sobie przyprawy do kurczaka musiałybyście widzieć moją minę jak spróbowałam- była bezcenna

A ostatnio zrobiłam sobie przerwę od owisanki bo mi się jakoś przejadła ale na pewno za jakiś czas znów do niej wrócę
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:16   #2092
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Moja mama ponad ćwierć wieku przepracowała w branży bieliźniarskiej i stąd wiem, że polski rynek jest jednym z najlepszych na swiecie Polecam zerknąć na takie firmy jak Anais, Axami, Gorteks, Kinga, Konrad, Kostar, Nipplex, Róża. Mało kto wie, że nasze wyroby rewelacyjnie się sprzedają na Zachodzie najlepiej sobie poprzeglądać na stronach typu intymna. pl, gdzie masz wielu różnych producentów niż skakać ze strony na stronę danej firmy Ja mam/miałam najczęściej bieliznę z Kingi, Konrada, Axami i moim zdaniem to jest bielizna nie do zajechania (a kiedyś nie prałam niczego ręcznie ). Niektóre modele miały po 4-5 lat i już wyrzucałam je tylko dlatego, że mi się znudziły albo nie miałam miejsca w bieliźniarce Także zerknijcie dziewczyny na polskie firmy, bo jest w czym przebierać

Cytat:

Intimissimi ma piękne
Choć ostatnio, kiedy tam weszłam, jakoś nie byłam usatysfakcjonowana Jakaś dziwna pani do obsługi mi się trafiła
ma, ale co z tego jak rozmiarówka do bani Figi/coś seksi jeszcze kupię, ale staniki już sobie darowałam, bo nie leżały tak jak powinny. A poza tym, miałam wrażenie, że po kilku miesiącach stanik nieco tracił kształt. I nie wiem czy to normalne, czy to ja już byłam taka przyzwyczajona do tego, ze stanik wygląda jak nowy po 3 latach

Wiecie co... nic jeszcze nie kupiłam na wyprzedażach i nawet się nie rozglądam. Chciałam kupić puchówkę z Mango, ale po pierwsze prawie codziennie jest temperatura na plusie, a po drugie już jest samochód, to nie wiem gdzie bym ją nosiła Fajnie gdybym znalazła klasyczne czarne szpilki (bez platformy, obcas do 9cm, najlepiej lakierowane), ale póki co widziałam jedne w Venezii i czekam aż cena zejdzie A tak to niiiiic kompletnie mnie nie kusi. Jedyne wyprzedażowe zakupy zrobiłam dzisiaj w Empiku online (planszówki i kilka gadżetów do podróżowania ).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:28   #2093
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
to prawda, cynamon musi być ja kiedyś byłam taka zaspana,że zamiast cynamonu wsypałam sobie przyprawy do kurczaka musiałybyście widzieć moją minę jak spróbowałam- była bezcenna
Ja kiedyś curry dodałam, więc moja mina musiała być podobna.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Polecam zerknąć na takie firmy jak Anais, Axami, Gorteks, Kinga, Konrad, Kostar, Nipplex, Róża.
Ciekawe co piszesz, popatrzę.

Cytat:
Chciałam kupić puchówkę z Mango, ale po pierwsze prawie codziennie jest temperatura na plusie, a po drugie już jest samochód, to nie wiem gdzie bym ją nosiła Fajnie gdybym znalazła klasyczne czarne szpilki (bez platformy, obcas do 9cm, najlepiej lakierowane)
Mam tak samo z puchówką.
A szpilki właśnie takie znalazłam.
Stary 2015-01-12, 22:33   #2094
naciulatko
Zakorzenienie

Dziewczyny, orientujecie się jak to wygląda ze zwrotem w Croppie?
Mój chłopak kupił kurtkę, zdecydował się ją oddać. W sklepie jest regulamin, że zwrotów dokonują jedynie na kartę podarunkową. W ten sposób mój chłopak ma 200 zł. na karcie do końca stycznia 2015, a póki co nie ma w planach zakupów w tym sklepie. Nie wiecie co w takiej sytuacji można zrobić? To jest zgodne z prawem, że sklep zastrzega sobie, że odda pieniądze, ale na kartę podarunkową?
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:36   #2095
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Mój chłopak kupił kurtkę, zdecydował się ją oddać. W sklepie jest regulamin, że zwrotów dokonują jedynie na kartę podarunkową. W ten sposób mój chłopak ma 200 zł. na karcie do końca stycznia 2015, a póki co nie ma w planach zakupów w tym sklepie. Nie wiecie co w takiej sytuacji można zrobić? To jest zgodne z prawem, że sklep zastrzega sobie, że odda pieniądze, ale na kartę podarunkową?
Coś mi się kołacze, że przyjmowanie zwrotów zakupów stacjonarnych to dobra wola sklepu i jak najbardziej mogą tak robić, ale głowy nie daję.
Stary 2015-01-12, 22:41   #2096
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Moja mama ponad ćwierć wieku przepracowała w branży bieliźniarskiej i stąd wiem, że polski rynek jest jednym z najlepszych na swiecie Polecam zerknąć na takie firmy jak Anais, Axami, Gorteks, Kinga, Konrad, Kostar, Nipplex, Róża. Mało kto wie, że nasze wyroby rewelacyjnie się sprzedają na Zachodzie najlepiej sobie poprzeglądać na stronach typu intymna. pl, gdzie masz wielu różnych producentów niż skakać ze strony na stronę danej firmy Ja mam/miałam najczęściej bieliznę z Kingi, Konrada, Axami i moim zdaniem to jest bielizna nie do zajechania (a kiedyś nie prałam niczego ręcznie ). Niektóre modele miały po 4-5 lat i już wyrzucałam je tylko dlatego, że mi się znudziły albo nie miałam miejsca w bieliźniarce Także zerknijcie dziewczyny na polskie firmy, bo jest w czym przebierać

ma, ale co z tego jak rozmiarówka do bani Figi/coś seksi jeszcze kupię, ale staniki już sobie darowałam, bo nie leżały tak jak powinny. A poza tym, miałam wrażenie, że po kilku miesiącach stanik nieco tracił kształt. I nie wiem czy to normalne, czy to ja już byłam taka przyzwyczajona do tego, ze stanik wygląda jak nowy po 3 latach

Wiecie co... nic jeszcze nie kupiłam na wyprzedażach i nawet się nie rozglądam. Chciałam kupić puchówkę z Mango, ale po pierwsze prawie codziennie jest temperatura na plusie, a po drugie już jest samochód, to nie wiem gdzie bym ją nosiła Fajnie gdybym znalazła klasyczne czarne szpilki (bez platformy, obcas do 9cm, najlepiej lakierowane), ale póki co widziałam jedne w Venezii i czekam aż cena zejdzie A tak to niiiiic kompletnie mnie nie kusi. Jedyne wyprzedażowe zakupy zrobiłam dzisiaj w Empiku online (planszówki i kilka gadżetów do podróżowania ).
masz może link? bo szukam właśnie takich butów
Cytat:
jeśli zakup był dokonany stacjonarnie to jest to zgodne z prawem bo zwroty do dobra wola sklepów (nie dotyczy online)
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:46   #2097
Ciemna163
Kociara

Cytat:

Mam tak samo z puchówką.
A szpilki właśnie takie znalazłam.
i nie pochwalisz się gdzie?

Cytat:
niestety, ale tak. Gotówkę mógłby dostać w przypadku reklamacji, a nie zwrotu. Może macie jakiegoś znajomego, który często kupuje w Croppie i odkupiłby kartę? Swoją drogą przy każdym zakupie w Croppie/Housie sprzedawcy informują o tym jak realizują zwroty, więc chłopak powinien wiedzieć Jesteś pewna, że karta jest ważna do stycznia 2015? Z tego co pamiętam ich karty miały rok albo i dlużej ważność...

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;49730059]masz może link? bo szukam właśnie takich butów
[/QUOTE]
Chyba te https://www.venezia.pl/czolenka-p-17...14.17.161.html

ale nie dam sobie głowy uciąć, bo ja patrzyłam i mierzyłam stacjonarnie,a było sporo podobnych modeli Chciałabym coś do 200zł :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:48   #2098
caarolaaa
Zakorzenienie

Witajcie
W sobotę ostatecznie wyprowadziliśmy się z TŻtem z Poznania. Wróciliśmy do naszego rodzinnego miasta, TŻ dostał tu dobrą (jak na początek) pracę. Ja póki co mam problemy z pracą magisterską, a w zasadzie z promotorką.. Jak się obronię do wiosny to będzie cud

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Cukru nie lubię, ale żebym tak potrafiła sól odstawić...
Mam ten sam problem ! Sól dodaję niemal do każdego dania i to w takiej ilości, że głowa boli, ale wtedy mi lepiej smakuje

Co do puchówek z Zary to ja miałam jedną i nie polecam. Białe piórka miałam na każdej bluzce czy swetrze. Najgorzej wyglądało to na czarnym, jakby na mnie śnieg nasypał Mam i siostra też miały i było identycznie.
Ostatnio chciałam kupić sobie kurtkę w Mango (zdjęcie w załączniku), ale była taka sama sytuacja jak z kurtką z Zary. Swoją droga widziałyście gdzieś takie kurtki ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33083547_02_B.jpg (57,0 KB, 9 załadowań)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:50   #2099
fauxlige
Raczkowanie

Dziewczyny, a ja zadam trochę inne pytanie..
Bo ostatnimi czasami obserwuję mojego TŻ-eta, który każdego dnia gra to w jakąś fife to w nba. Ma 24 lata, za tydzień obrone i mówi, że to sposób na relaks. Ale w sumie od kiedy mieszkamy razem to widzę, ze to jego granie to staje się sposobem na życie- w sumie schodzi mu na tym kilka godzin dziennie..

Chciałam zapytać czy wasi też tak? Czy mam powody do zmartwienia? Nie powiem, bo rozumiałam to do pewnego momentu, mówiłam sobie, że okej, ja np lubię się uczyć chińskiego, a on grać i to jest jego sposób na spędzanie czasu. Ale jakiś czas naszło mnie uczucie, ze to takie troche mało dojrzałe, zaczełam się bać, że za parę lat ja tu z dzieckiem będę a on sobie bedzie grał, bo się będzie chciał zrelaksować po pracy np...

1.Studiujemy
2.Szykujemy się do ślubu
3.Uczymy się chińskiego..

fauxlige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:53   #2100
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fauxlige Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja zadam trochę inne pytanie..
Bo ostatnimi czasami obserwuję mojego TŻ-eta, który każdego dnia gra to w jakąś fife to w nba. Ma 24 lata, za tydzień obrone i mówi, że to sposób na relaks. Ale w sumie od kiedy mieszkamy razem to widzę, ze to jego granie to staje się sposobem na życie- w sumie schodzi mu na tym kilka godzin dziennie..

Chciałam zapytać czy wasi też tak? Czy mam powody do zmartwienia? Nie powiem, bo rozumiałam to do pewnego momentu, mówiłam sobie, że okej, ja np lubię się uczyć chińskiego, a on grać i to jest jego sposób na spędzanie czasu. Ale jakiś czas naszło mnie uczucie, ze to takie troche mało dojrzałe, zaczełam się bać, że za parę lat ja tu z dzieckiem będę a on sobie bedzie grał, bo się będzie chciał zrelaksować po pracy np...
Ja bym się pewnie martwiła, że jest na prostej drodze do uzależnienia od gier.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości